Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Taustalla tylsää

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

tiistai 3. helmikuuta 2009

Taustalla tylsää

Nadjastrange heitti minulle blogeissa kiertäneen haasteen, jossa pitää paljastaa tietokoneensa työpöytä. Täytyy sanoa, että olen kenties maailman tylsin ihminen, mutta minulla on taustakuvana vain ankea oletuskuva, joita koneelta löytyy muutama kappale valmiina. Puolustuksekseni sanottakoon, että kone on tässä alle vuoden sisään vaihtunut kolmisen kertaa, joten en ole tämän uusimman kanssa oikein ehtinyt vielä miettiä moisia.Vaikka ajattelin heti taustakuvani olevan tosi tylsä, niin se muuttui kyllä MEGATYLSÄKSI, kun pääsin vilkuilemaan muiden taustakuvia tämän haasteen myötä. Esimerkiksi No Fashion Victimsin PNKD:n näyttöä koristavat suloistakin suloisemmat kuvat! Jos joku tietää joitakin huippuja vinkkejä ihanan taustakuvan metsästykseen, niin minulle saa mieluusti ilmoittaa. :D Tietokoneeni on kyllä tällä hetkellä muutenkin tylsyyden ilmentymä, sillä se on tiukasti työ- ja opiskelukäytössä. Kuten tarkkasilmäiset ehkä auki olevista tiedostoista huomaavat: gradua, gradua, vähän töitä, ihan vähän blogia ja gradua. :P

Vanhan koneen taustakuva on sentään hiukan kivempi. Valokuva graffitiseinästä on muisto vaihtoajoilta Belgiasta - tuo komea talo oli itse asiassa kotikadullani Brysselissä. :)
Tunnisteet:

18 kommenttia:

Blogger chérie kirjoitti...

Minulla on taustakuvana mustavalkofoto Marilyn Monroesta:)

3. helmikuuta 2009 klo 16.12  
Blogger netta kirjoitti...

Mitä siis opiskelet ja mistä aiheesta teet gradua? Taidan olla liian uusi lukija, kun tämmöinen tärkeä juttu jäänyt ihan huomaamatta.:D Tsemppiä kuitenkin gradun tekoon!

3. helmikuuta 2009 klo 16.29  
Blogger Jenni kirjoitti...

Chérie: Kuulostaa kivalta. :)

Netta: Opiskelen siis pääaineenani puheviestintää ja gradua teen itse asiassa muotiblogeista. :) Tarkemmin aihe käsittelee muotiblogien kirjoittajien kokemuksia blogikommentoinnista ja erityistarkasteluun olen ottanut negatiivisen kommentoinnin. Hiukan lisäinfoa gradusta löytyy kategorian "Iso G" alta. :) Ja kiitos tsempistä, sitä tarvitaan!

3. helmikuuta 2009 klo 16.37  
Blogger Sini kirjoitti...

Nättihän tuo tausta on! Piti ihan sulkea kaikki ikkunat ja kurkata mikä taustakuva minulla on, ja tämähän on windowsin perus vihreänummi+sininen taivas pilvillä.. Että tylsää täälläkin, mutta en näköjään mieti edes koko asiaa :)

3. helmikuuta 2009 klo 16.59  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Typykkäissä vaiheessa gradusi on?
Keetoisitko siitä enemmän?

3. helmikuuta 2009 klo 17.08  
Anonymous Elli kirjoitti...

Ihanaisia taustakuvia löytyy täältä:

http://www.pixelgirlpresents.com/desktops.php

3. helmikuuta 2009 klo 18.08  
Blogger veerra kirjoitti...

OOooo otitko tuon kuvan print screenillä? jos otit, miten ihmeessä se toimii sulla, mulla ei toimi eikä monella muullakaan vistan omistajalla! :O :D

kiva tuo seinäkuva!

3. helmikuuta 2009 klo 18.52  
Blogger matti kirjoitti...

Itse tykkään ottaa työpöytäni taustakuvaksi muotilehtien editorial-kuvia silloin kun ne ovat erityisen taiteellisia. Sillä parhaimmillaan kuvat ovat aivan mahtavia! Juuri vähän aikaa sitten vaihdoin taustakuvakseni VMAN-lehdestä yhden editorial-kuvan, jota blogissani jo hehkutinkin. :)

3. helmikuuta 2009 klo 20.57  
Blogger pnkd kirjoitti...

Ne mun söpöläiset on juurikin täältä:
http://www.pixelgirlpresents.com/

Just tänään bongailin sieltä kymmeniä ihania lisää! ;-D

3. helmikuuta 2009 klo 21.28  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Oi ihana tuo vanha taustakuvasi!!! :D

4. helmikuuta 2009 klo 8.15  
Blogger Jenni kirjoitti...

Sini: Ihanaa, että joku muukin on vähän tylsä. :) Ja totta puhuen myös minun mielestäni tuo oma taustakuvani on ihan nätti - miellyttävät ja rauhalliset värit. :)

Anonyymi: Gradu on vielä aika alkutekijöissään, tosin kyselyaineiston olen kerännyt jo syksyllä. Tällä hetkellä uurastan kirjallisuuden parissa, mutta nyt olen hyvässä vauhdissa, joten eiköhän työ tästä aika hyvää vauhtia etene. :) Tarkastelen työssäni tosiaan muotiblogien kirjoittajien kokemuksia kommentoinnista ja erityistarkasteluun pääsevät negatiiviset kommentit. Yleisesti siinä tulee sivussa käsiteltyä myös muotiblogien vuorovaikutuskulttuuria.

Elli: Kiitos vinkistä! :)

Veerra: Hmmm... Minun konessani on tuossa näppiksen vasemmassa alakulmassa näppäin, jossa lukee pienen ruudun sisällä Fn. Oikeassa yläkulmnassa taas on nappula Insert, jossa on myös pienen ruudun sisällä Prt Scr. Yhtäaikaa klikkaan siis Fn:ää ja Print screeniä. Normaalisti tuo kai hoituu CTRL+Prt Scr, mutta minun koneessani näin. :)

Matti: Muotikuvat olisivat kyllä myös kivoja taustakuvia, kiitos vinkistä! :)

Pnkd: Elli taisi vinkata tuosta samasta sivustosta. Täytyy ehdottomasti käydä surffailemassa, kiitos! :)

Kullanmuru: Kiitos. :) Tykkään kyllä itsekin siitä tosi paljon. :)

4. helmikuuta 2009 klo 15.04  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mistä korttelista armaasta Brysselistä moinen seinähienous löytyy?

t. ko. kylässä juurikin asustava seinäbongailija, että terveisiä vaan, täällä on tosi harmaata :D

4. helmikuuta 2009 klo 16.27  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: Voi vitsit! Hali Brysseliä puolestani. ;) Komea seinä löytyy Rue Philippe de Champagnelta, joka on Boulevard Anspachin poikkikatu. Löydät talon varmaan helpoimmin kävelemällä Grance Placelta Manneken Pissin suuntaan ja sitä samaa katua vain niin kauan (ehkä joku puoli kilometria), että tulet Rue Philippe de Champagnelle ja siinä se talo on melkein heti oikealla. :) Kerro sitten löytyikö! ;)

4. helmikuuta 2009 klo 16.55  
Blogger annim kirjoitti...

Meinasin just kysyä, mistäpäin Brysseliä löydän tuon seinän, mutta onneksi luin kommentit, kun tuossahan se jo lukee... Taidankin mennä pian katselemaan, miksei heti jo tänään vähän lenkille! Asun ite meinaan aika lähellä, ihan de Bruckeren vieressä :)

4. helmikuuta 2009 klo 17.28  
Blogger annim kirjoitti...

Niin ja piti vielä sanoa, että kuulostaa tuo sun gradun aihe kyllä tosi mielenkiintoiselta verrattuna esim. omaan graduuni, joka on tiukkaa taloustekstiä... Miksi mä opiskelenkaan sellaista?!

4. helmikuuta 2009 klo 17.29  
Blogger Kiisseli kirjoitti...

Kiitos ohjeista, pitää yrittää kytistää seinä seuraavalla kerralla kun sinne suunnalle eksyy! :)

t.anonyymi Brysselistä :D

5. helmikuuta 2009 klo 18.34  
Blogger veerra kirjoitti...

Kiitos avusta ihan hirveästi tuon Print Screen-ongelman kanssa! :)

5. helmikuuta 2009 klo 18.37  
Blogger Jenni kirjoitti...

Annim: Hauskaa. :) Bryssel on kyllä jäänyt sydämeeni siellä vietetyn puolivuotisen myötä. :) Itsekin suunnittelin joskus taloustieteellistä uraa, mutta totesin jo lukion kursseilla, että ei se olekaan minua varten. Puheviestintä on ollut oma juttu! :)

Kiisseli: Kerro sitten, löytyikö! :)

Veerra: Ei kestä. Ilmeisesti neuvoista oli apua. :D

6. helmikuuta 2009 klo 10.47  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu