Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Viidakkovillitys

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

perjantai 20. helmikuuta 2009

Viidakkovillitys


Eläinkuoseja näkyy vaatteissa tänä keväänä erityisen paljon. En ole itse mikään eläinkuosien suurin ystävä, mutta olen jo hyvin varovaisesti lämmennyt mustavalkoiselle seeprakuosille esimerkiksi leggingseissä, mutta en vielä ne eivät ole vaatekaappiini eksyneet. Jos eläinkuosit eivät nappaa, on tarjolla myös muita mahdollisuuksia toteuttaa viidakkoteemaa pukeutumisessaan. Esimerkiksi eläinprinteillä koristeltuja t-paitoja on tällä hetkellä tarjolla monessakin putiikissa. Hauskimpia bongaamiani eläinteeman edustajia ovat kuitenkin ehdottomasti ranskalaisen Claire Painin korut. :) Jungle Paradise -sarja koostuu eri tyylisistä ja eri materiaaleista tehdyistä eläinkoruista. Hintaa koruilla on melko reippaasti (60-160e), mutta idea on hauska! :) Koruja voi ostaa Claire Painin oman verkkokaupan lisäksi myös Suomesta. Ne kuuluvat nimittäin Helsingin Punavuoressa sijaitsevan Lumi on 14 -putiikin valikoimaan.Omia suosikkejani ovat ehdottomasti nuo eläinten päät, riikinkukon sulka sekä linnun siipeä muistuttava rintakoru. :) Piti ottaa mukaan myös nuo ketjukorut, vaikka eivät ihan eläinteemaa olekaan, koska ovat niin hienoja! Mitäs muut tykkäävät?
Tunnisteet: , ,

7 kommenttia:

Blogger Lotta kirjoitti...

Itse tykkään hirmusti näyttävistä riiputtimista, joten jos hinnat eivät olisi samoissa lukemissa kuin kuukausituloni, harkitsisin.

Seeprat ja flamingo (?) olisivat utopialandiassani ostoslistalla, tosin minusta tuo linnunsiipirintakoru muistuttaa vähän pärekattoa... ^^

20. helmikuuta 2009 klo 17.32  
Blogger Juliet kirjoitti...

Kävin juuri Pariisissa muotimessuilla tsekkaamassa kesän 2010 trendit ja eläinten kuvat kankaissa ovat silloinkin in. Eli ei kannata pelätä että heti vanhenee. Niinkään seepra printtiä ei näkynyt mutta leikkeliäitä ja värikkäitä eläinten kuva -printtejä näkyi trendi osastolla paljon. Hyvin suosittu teema oli "eläimet valtaavat kaupungin" ja sitä oli sitten muokattu trenditalosta riippuen.

juliet xxx

20. helmikuuta 2009 klo 18.03  
Blogger  Roxy kirjoitti...

Oivoivoi, ihania koruja. Kelpuuttaisin kaikki :)

20. helmikuuta 2009 klo 18.12  
Blogger linda sofia kirjoitti...

mustavalkoset eläinkuosit vaatteissa on todella kivoja! esim se harmaa leopardikuosi tai seeprakuvio <3

20. helmikuuta 2009 klo 19.35  
Blogger getpalmd kirjoitti...

Ihania koruja!

20. helmikuuta 2009 klo 22.26  
Blogger maria kirjoitti...

Mulla oli aiemmin ihan sama juttu eläinkuosien kanssa, ajattelin, että ihan jees, mutta ei mun juttu... kunnes huomasin, että sopivasti annosteltuna ne onkin mun juttu, ja nyt kaapista löytyy seepraleggareiden lisäksi myös muutamaa muuta eläinkuosia. :)

20. helmikuuta 2009 klo 23.53  
Blogger Jenni kirjoitti...

Lotta: Minakin voisin oikeasti hankkia noita Claire Painin koruja, jos hinnat sopisivat paremmin koyhailybudjettiini. ;) Hahah, ja nyt kun sanoit, niin minullekin tuli tuosta siipikorusta katto mieleen. :D

Juliet: Vautsi, Pariisin muotiviikot kuulostavat upealta. :) Elainteemaan voi siis huoletta sijoittaa, hyva tietaa. ;)

Roxy: Nyt sitten vain saastoliekille ja shoppailemaan. ;)

Linda Sofia: Leopardille en ole viela syttynyt, mutta seepralle lampenen jo varovasti. :)

GetPalmd: Minusta noissa koruissa on juuri jotain virkistavan erilaista! :)

Maria: Juuri seepraleggingsien verran minakin voisin taipua elainkuoseille. ;)

22. helmikuuta 2009 klo 14.25  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu