Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ihan pikkiriikkinen tilaus H&M:lle

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Ihan pikkiriikkinen tilaus H&M:lle


Sorruin ihan pikkuisen... Mutta päätin, että sitä ei lasketa, koska ostokset olivat ennen kaikkea Hyödyllisiä ja Halpoja. Voin melkein nähdä sen pienen sädekehän pääni yllä. ;) Ja SITÄPAITSI shoppailulakkoni ei ole ehdoton, vaan sallin itselleni pientä hemmottelua silloin tällöin. Minusta ei ole järkeä ryhtyä lakkoon, joka kieltää kaiken mutta jota sitten joutuu rikkomaan. Järkevämpää on tehdä suoraan hiukan sallivammat säännöt ja iloita siitä, kun pärjääkin oikeastaan ihan vähän paremmin kuin voisi ja samalla tulee silti rajoitettua ostelua huomattavasti. Olen nero!



Tilaus lähti mustasta muhkeasta kaulahuivista, jollaisen halusin harmaan samanlaisen suosikkihuivini seuraksi. H&M-liikkeissä niitä ei ole näkynyt enää aikoihin, joten en ehtinyt hankkia omaani ajoissa. Sen sijaan nettiputiikissa huivia myytiin ja onnekseni vielä puoleen hintaan. :) Koska noin pieniä tilauksia ei toimiteta, aloin sitten tutkailla, olisiko ale-tuotteissa muutakin kiinnostavaa, ja olihan siellä. :P Mukaan tarttuivat pilkkahintaan parit rintsikat, vaarinpaita (villaa ja kashmiria), silkkipaita sekä hopeinen kynsilakka. Suurin osa tuotteista maksoi vain muutaman hassun euron! Esimerkiksi taskuilla varustettu savunsininen silkkipaita irtosi hintaan 2,90e - tämähän on jo melkein edullisempaa kuin kirpparilla. :)



Kun tein tunnustusta poikakaverilleni tästä pienestä hairahduksestani, hän huokaisi jossain vaiheessa kutakuinkin näin: "Loppuuko tää juttu ikinä? Tää on ehkä nyt pisin tarina, jonka oon koskaan kuullut jostain ostoksista. Tunnetko sä kuitenkin vähän syyllisyyttä tosta jutusta, ku sun pitää esitelmöidä jokaisesta hankitusta tavarasta viisi minuuttia, miksi se oli niin hyvä juttu?" Damnit! :D



Tunnisteet:

16 kommenttia:

Blogger Tuulia kirjoitti...

Toi eka paita on aivan ihana, mäkin tarttisin tommosen :) Ja aivan ihana uusi ulkoasu, tykkään kovasti. Itsekin taistelen juuri uuden sivupohja ja etenkin bannerin kanssa :)

1. maaliskuuta 2009 klo 15.41  
Blogger Pinja kirjoitti...

Ei kyl auta yhtään mun shoppailun rajoittamista, että hehkutat täällä, kuinka ostoksesi ovat irronneet parilla hassulla eurolla! :D

Toi H&M:n hopeinen kynsilakka on ollut mulle pettymys. Sävy on jotenkin vähän tunkkainen ja muutenkin lakkaa saa laittaa useamman kerroksen, jos tahtoo näyttävät kynnet.

Kiva tämä uusi ulkoasu!

1. maaliskuuta 2009 klo 15.50  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihania juttuja löysit! Noin halpojakin vielä, pitäisköhän munkin tehä tilaus.. Ja noi rintsikat - mulla on noita kans, ne on tosi mukavia päällä :]w

1. maaliskuuta 2009 klo 16.24  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ostin ennen joulua (silloinkin halvalla) tuon silkkipaidan sellaisessa vaaleassa puuterisävyssä. Pidän siitä muuten kovasti, mutta se rypistyy ihan hervottoman helposti. Pitää siis ehdottomasti silittää ennen jokaista käyttökertaa. Ei kovin käytännöllinen. :/

1. maaliskuuta 2009 klo 16.28  
Blogger Christina kirjoitti...

Kivoja tilauksia olet tehnyt!

Ja olen itsekin sitä mieltä, että shoppailurajoitukset ovat paljon fiksumpia kuin ehdoton shoppailulakko. Rajoituksetkin vähentävät shoppailua kuitenkin aikalailla. :)

1. maaliskuuta 2009 klo 17.06  
Blogger Camilla kirjoitti...

Kuulostaa ihan omalta avokiltani!
Ei miehet vain ymmärrä, vaikka itse pystyvätkin puhumaan juuri hankkimistaan lätkävermeistä, tai taulutelevisiosta koko illan. ;)

1. maaliskuuta 2009 klo 17.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä hamstrasin myös H&M:n alesta noita perusalusvaatteita, jokaisessa mahdollisessa värissä ja mallissa, kun niin halvalla sai. Ihmeen hyvä hinta-laatusuhde niissä on.

1. maaliskuuta 2009 klo 18.15  
Blogger k. aaltonen kirjoitti...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

1. maaliskuuta 2009 klo 18.24  
Blogger k. aaltonen kirjoitti...

poikakaverisi kommentit nosti kyllä suupielet ylöspäin :D aika halvalla pääsit ostoksissasi. jos itse en olisi ihan rutiköyhä niin kieltämättä seuraisin esimerkkiäsi ja suuntaisin virtuaaliseen vaatekauppaan mitä pikimmin. nyt pitää vaan tyytyä ikkunashoppailuun...

1. maaliskuuta 2009 klo 18.25  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä päätin myös alkaa jonkinlaiseen shoppailulakkoon.. Listasin asioita, joita saan ostaa jos löydän tosi kivan yksilön. Tosin unohdin jo puolet listastani kun en kirjoittanut ylös. :) Ja lakon olisi määrä kestää kesän loppuun, koska mulla on puolipitämättömiä kesävaatteita kaapit pullollaan. Saan ostaa -listallani oli ainakin vaaleat löysät farkut, yhdet shortsit, yksi kesähame tai mekko ja musta kassi. Saa nähdä kuinka käy.. :)
T.

1. maaliskuuta 2009 klo 18.52  
Blogger getpalmd kirjoitti...

Hieno uusi ulkoasu :-) Follow my blog napponen olisi vielä ihan kätsy tohon sivuun, mä oon siirtynyt aikalailla siihen kun löytää ne päivitykset niiin helposti sieltä ;-) Tosin uskollisena lukijana naputan kyllä sen pupulandian osoiteriviin ilmankin.

1. maaliskuuta 2009 klo 19.15  
Blogger Jenni kirjoitti...

Winda: Paita on oikeasti aivan huippu! Tuntuu päällä kuin ohuelta trikoopaidalta, mutta lämmittää kuin villapusero. :) Ja kiitos uutta ulkoasua koskevasta palautteesta! :) Tsemppiä omaan taisteluusi. ;)

Pinja: Haha, pahoitteluni. ;) Hopeinen kynsilakka ei tosiaan antanut ihan yhtä vahvaa sävyä kuin olisin toivonut, mutta läpikuultava hopeanhohtokin on aika kivan näköinen. :) Ja kiitos ulkoasupalautteesta!

Pupupaita: Sain kyllä löytöni tosi edullisesti. :) Rintsikat ovat aivan supermukavat, nytkin päällä!

Kilvia: Se puuterisävyinen paita on myös tosi kaunis. :) Silkki tosiaan on helposti rypistyvää, mutta pitää sitten vain silitellä ahkerasti tai antaa paidan ihan suosiolla näyttää hieman rypytetyltä. :)

Christina: Kiitos. :) Ehdotonta lakkoa harva pystyy täysin noudattamaan, mutta rajoitukset toimivat tehokkaasti. :)

RagDoll: Haha. :D Omani ei onneksi ole mikään suuren luokan hifistelijä eikä edes kovin intohimoinen penkkiurheilija, joten pääsen aika vähällä. :D

Muppetti: Varsinkin pienirintainen tulee H&M:n alusvaatteilla tosi hyvin. Minustakin ihmeen laadukkaita hintaansa nähden. :)

Kaleidoscope: Yllättäen kaikkea ihanaa löytyy juuri, kun on ryhtynyt lakkoon. ;) Minunkin olisi parasta tyytyä vain ikkunashoppailuun!

Anonyyymi: Hauskaa, koska olin juuri itse tekemässä ostoslistaa lakon varalle. Laitan sen tänne blogiinkin lähiaikoina. :) Onnea lakollesi!

1. maaliskuuta 2009 klo 19.39  
Blogger Siru kirjoitti...

Tosi hyviä löytöjä. Liika ostoslakkoilu on aikamoinen trendi, mutta oikeastaan vaan ruokkii lamaa.

juliet xxx

1. maaliskuuta 2009 klo 19.43  
Blogger Jenni kirjoitti...

GetPalmd: Kiitos. :) Blogloviniako tarkoitat? Itse asiassa en ole ihan varma, miten sellaisen tuohon saa, mutta lupaan selvitellä asiaa. :D

Juliet: Totta tuokin. Oma ostosrajoitusten syy on vain henkilökohtainen konkurssi. :D

2. maaliskuuta 2009 klo 9.50  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Siis milloin olet löytänyt tuon ihanan savunsinisen silkkipaidan? En mä vaan siellä (siis nettisivuilla) tommosia nähnyt enkä oo aiemminkaan nähnyt! Oih surkeus, tuo on unelma.

3. maaliskuuta 2009 klo 15.59  
Blogger Jenni kirjoitti...

Danielina: Tuossa pari viikkoa sitten löytyi ja kun tätä postausta tehdessäni piipahdin sivuilla uudelleen, ei paitaa enää ollut. Veikkaan, että jäljellä oli vain muutama kappale, jotka menivät sitten saman tien. :/

3. maaliskuuta 2009 klo 16.11  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu