Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Lämmin yllätys

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

perjantai 27. maaliskuuta 2009

Lämmin yllätys

Minä en kovin usein hukkaile omaisuuttani ja sen takia kadoksiin joutuneet tavarat harmittavat usein aivan erityisesti. Sain jouluna äidiltäni hänen itse kutomansa harmaat lapaset, jotka ovat olleet koko alkuvuoden ahkerassa käytössä - eivätkä vähiten siksi, että väri on täsmälleen sama kuin suosikkikaulaliinassani. Yhtenä päivänä, kun aloin jumppasalilta lähtiessä pukea, huomasin lapasten kadonneen jäljettömiin. Veikkaan, että olin unohtanut ne bussiin kiireessä. Voi, miten harmitti ja otti päähän! Soitin äidille suunnilleen itkua tihrustaen ja kerroin hukanneeni ne lapaset. Äiti vain naurahti, että tehdään uudet. :D

Nyt sitten alkuviikosta postissa oli tullut mystinen paketti eikä minulla ollut aavistustakaan, mitä siellä voisi olla. No mitäpäs muutakaan kuin entistä ehommat, uudet lapaset! Ja pääsivät heti käyttöön, koska ei se kevät sitten vielä tullutkaan. Kiitos äiti! :)PS. Minä ajattelin kyllä itse voittaa tämän mahtavan palkinnon, mutta voitte kai te muutkin onneanne kokeilla! ;)

Tunnisteet:

4 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jos lapaset ovat jääneet bussiin Helsingissä, suurin osa HKL:n lihjoista toimittaa löytötavaransa löytötavarapalveluun, josta ne vanhatkin lapaset varmaankin voisivat vielä löytyä.

Googleta käyttämäsi bussilinjan aikataulu, aikataulusta näkyy mikä lafka ko. linjaa ajaa, tarkista mitä ko. lafkan nettisivuilla sanotaan löytötavaroista ja käy paikan päällä lapasiasi kyselemässä. On niillä yleensä joku puhelinnumerokin, mutta siihen soittamalla ei kyllä taatusti ratkea mikään.

Löytötavaratoimistot säilyttävbät tavaroita yleensä vain kolmisen kuukautta, joten jos vielä haikailet edellisten lapasien perään, kannattaa pistää töpinäksi.

27. maaliskuuta 2009 klo 15.03  
Blogger Juliet kirjoitti...

Tiedän tunteen! Sain naistenpäivänä mummun itse tekemät lapaset ja jos ne hukkuisi olisin ihan murtunut.

juliet xxx

27. maaliskuuta 2009 klo 15.38  
Blogger Girzi kirjoitti...

oi mite ihana äiti sulla:P mie saan joka joulu mummolta sukat ja lapaset, ne on aina kivat kyllä:)

27. maaliskuuta 2009 klo 18.40  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos vinkistä! :) Äitikin ehdotti, että voisi vielä koettaa kysellä jostakin löytötavaroista, joten täytynee selvitellä, mistä niitä voi käydä etsimässä. :) Hukkaamisesta tosin on vain noin kuukausi, joten vielä ei ole aivan hengenhätä.

Juliet: Kaupasta ostettujen tumppujen hukkaaminen ei harmittaisi yhtä paljon kuin jonkun tärkeän itse tekemien, se on kyllä totta.

Girzi: Osaa se kyllä olla aika ihana. :) Hassua, miten tuollaisia lahjoja piti lapsena maailman tylsimpinä ja nykyään ne ovat oikeastaan niitä kaikkein parhaita. :)

28. maaliskuuta 2009 klo 10.46  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu