Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Päivä, jolloin minusta alkoi tuntua Aikuiselta

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

maanantai 23. maaliskuuta 2009

Päivä, jolloin minusta alkoi tuntua AikuiseltaOlen aina pitänyt itseäni sisäisesti pikkutyttönä ja sellaisena haluan pysyäkin. Ripaus lapsenmielisyyttä tekee elämästä hauskempaa ja huolettomampaa. Vaikka pikkutyttö elää minussa yhä vahvana, olen alkanut huomata itsessäni huolestuttavasti merkkejä siitä, että sisälläni asuu tyttösen lisäksi myös vanha kääkkä. :D Kaipa se aikuisuus kohtaa meistä jokaisen...

  • Miten yhdestä juhlinnan täyteisestä illasta toipuminen voi kestää kaksi päivää? Ilta oli vielä kohtalaisen rauhallinen, mutta olen yhä niin puhki, että olen ottanut jo yhdet päiväunet ja mieleni tekisi ottaa vielä toiset.
  • Olen alkanut ajatella, että kaappikello voisi olla ihan kiva sisustuselementti! :D Kerron tästä lisää myöhemmin tällä viikolla.
  • Teineistä on yhtäkkiä tullut ärsyttäviä (no ei tietenkään kaikista). Ymmärrystä ei löydy epämääräiselle parveilulle oviaukkojen edessä, syljeskelylle tai teinityttöjen kikatukselle ja käkätykselle. Sorry. ;)
  • Käytän huulipunaa.
  • Vietin yksi ilta tuntikausia surffaillen ruokablogeissa. En ole päässyt vielä lähellekään sitä, että tekisin niitä ruokia itse, mutta se lienee sitten seuraava askel.
  • Olen alkanut katsoa uutisia. Toistaiseksi tilanne ei ole vielä kovin huolestuttava, sillä yhdet uutiset päivässä riittävät. ;) Eikä ole kovin vakavaa, jos ne yhdetkin sattuisivat jäämään väliin.
Varmasti kohtia löytyisi lisää vaikka miten paljon, mutta olen niin puhki, että aivot eivät toimi. :D


EDIT: Blogilista näemmä jotain temppuilee. Toivotaan, että alkaa toimia taas piakkoin.

Tunnisteet:

35 kommenttia:

Blogger Ann kirjoitti...

Allekirjoitan kaikki muut kohdat, mutta en tuota kaappikellojuttua! :D

23. maaliskuuta 2009 klo 17.44  
Blogger sarakissa kirjoitti...

Haha, minäkin tunnistan itseni muista kuin tuosta kaappikellosta :)

23. maaliskuuta 2009 klo 18.42  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kyllä muaki ärsyttää tollaset epämääräset teini tytöt ketkä räkii riehuu polttaa röökii aina kolulun välkillä ja vetää viinaa ainaku on vaa mahollista ja olen itse vasta 15 vuotias xD

23. maaliskuuta 2009 klo 18.49  
Blogger RagDoll kirjoitti...

Kuulostaa tutulta. =) Uutiset tulee luettua päivittäin netistä.
Kaappikello sopii hyvin juuri tietyn tyyppiseen sisustukseen. Tietenkin väri, malli ja materiaali rajaa sitä myös.

Isomuffani rakensi kaappikelloja, joten niiden kaunista kuviointia tullut ihailtua vuosikausia. =)

23. maaliskuuta 2009 klo 18.51  
Blogger mirella kirjoitti...

vanha kääkkä ilmottautuu täälläkin! :D

23. maaliskuuta 2009 klo 18.52  
Blogger Pinja kirjoitti...

Oon alkanut bongailemaan itsestänikin samoja piirteitä. Erityisesti teinityttöjen kovaääninen räkätys ja hihittely ja teinien oviaukkoihin linnottautuminen ja syljeskely ärsyttävät. Olin järkyttynyt, kun vähän aikaa sitten n. yläaste-ikäinen poika räkäisi sisälle bussiin. Jos en olisi tyrmistynyt niin täysin tilanteesta ja pojan käytöstapojen ja aivotoiminnan puutteesta, olisin varmasti alkanut saarnaamaan mummomaiseen tapaan.

23. maaliskuuta 2009 klo 18.55  
Blogger DameHusky kirjoitti...

Mä oon kärsinyt noista oireista jo useamman vuosen. Seuraava vaihe on mennä ajamaan pyöräilijöitä pois kävelytieltä. Ei vanhenemiselle vaan voi mitään:)

23. maaliskuuta 2009 klo 18.57  
Blogger papiervampier kirjoitti...

Lisää tuohon vielä alati kasvava lankakeräkasa niin avot (jospa ensi vuonna olisi jo niin vanha että voisi opetella kutomaan niitä). Varhaiskääkkyys ruulz ok.

23. maaliskuuta 2009 klo 19.05  
Blogger Girzi kirjoitti...

mulla vähä sama juttu mut onkoha tää vähä huolestutavaa ku katoin teininä enemmän uutisia ku nykysi..:P ja mua ärsytti jo sillo kaikki nolot teinit..:DD ja nykysin ei ärsytä oikein mikään:> Sit luin 12-vuotiaana Laila Hietamiestä ja Kalle Päätaloa..Ei ehkä tyypillisimpiä kirjoja tuonikäisille:P Nykysin en luekaan sit enää oikein mitään.. Taitaa olla menossa tää kehitys vähä väärään suuntaan:D

23. maaliskuuta 2009 klo 19.06  
Blogger Anna-Maria kirjoitti...

Meikäläisessäkin asuu ikiteini, mutta allekirjoitan kyllä aika monet kohdat sinun kanssasi. :)

Pistin muuten jokin aika sitten valitusta Tampereen jätehuollolle, kun ei ollut lasinkeräyspistettä tarpeeksi näkyvästi esillä. Hitto soikoon, kun ihminen haluaisi kierättää, mutta siitä on tehty niin hankalaa. Seuraavaksi haluaisin tehdä valituksen Aamulehteen siitä, ettei autoilijat anna jalankulkijoille tilaa kadulla mennä yli rauhassa, vaan kaahaavat kuin viimeistä päivää siinä vaiheessa, kun olet jo astunut jalkakäytävälle. Sisäinen mummo taitaa täälläkin alkaa heräilemään. ;) Vanhuus ei taida tulla yksin..

23. maaliskuuta 2009 klo 19.35  
Blogger Noora kirjoitti...

Hah,ihan sama:D Allekirjoitan jokaikisen kohdan noista:D Etenkin ton teinijutun ja kellon:))

23. maaliskuuta 2009 klo 20.11  
Blogger bubble kirjoitti...

Yksi lisäkohta askeleena aikuisuuteen on se, kun alkaa himoita erilaisia astioita ja ehkä jopa meinaa kerätä jotain sarjaa! :D

23. maaliskuuta 2009 klo 20.22  
Blogger Hemuloidi kirjoitti...

Katon nykysin vähemmän uutisia kuin ennen, olenkohan taantumassa :P Jostain 10-vuotiaasta katsoin yli kakskymppiseks _aina_ uutiset, joskus useamman kerran päivässä. Nyt 25v. ja katon ehkä kahesti viikossa, toisaalta ennen ei ollut nettiä (eikä omaa tietokonettakaan) mistä lukea uutisia niin kätevästi kuin nyt :)

Mulla on toi ruokablogien lukeminen mennyt jo niin pitkälle että, teen jo niitä ruokia :D Jonku pari vuotta lukenu ku piru raamattua joitain ruokablogeja.

23. maaliskuuta 2009 klo 20.31  
Blogger Liisa kirjoitti...

Tää on niin tuttua... Tosin mä haaveilen kristallikruunusta enkä kaappikellosta ;)

Teinit oikeasti useimmiten vaan *tuttaa, mutta onneks niistä löytyy niitä hyviäkin tyyppejä :) Muuten menis usko itseen ihan täysin!

Tosin suurin shokki mulle oli, kun sain tänään Facebookin Mikä festari sinulle sopisi? -testistä tulokseksi Pori Jazz. Kyllähän mä oon siellä käynyt ihan vauvasta lähtien, mutta... eiks nyt mitään muuta silti? :D

23. maaliskuuta 2009 klo 20.34  
Blogger Liisa kirjoitti...

Ja vielä yks juttu: oon alkanut digata Paratiisi-astiastosta, jota en vielä muutama vuosi sitten voinut sietää. Asiaan on saattanut toki vaikuttaa se, että astiastoista tuli mustavalkoinen versio, mutta kuitenkin... Hui ;)

23. maaliskuuta 2009 klo 20.39  
Blogger Joa kirjoitti...

Hih, olen 16 ja voin allekirjoittaa nuo kaikki kohdat huulipunaa lukuun ottamatta. ;) Eli älä turhia huoli, sisäinen pikkutyttökin voi haluta toimia juuri noin!

23. maaliskuuta 2009 klo 20.46  
Blogger Ee kirjoitti...

Voi että, olen varsinainen vanhus! Vietän mielummin viikonloppuni vaikka mökillä hiihtäen tai ratkoen ristisanoja kuin kaupungissa, pidän illanistujaisia, johon teen kaikki ruoat itse, enkä edes tarjoa sipsejä! Haen myös vaalean leivän leipomosta tai leivon itse.. Työssäkäyvä aikuinen, se oon ma.

23. maaliskuuta 2009 klo 22.04  
Anonymous satunnainen lukija kirjoitti...

Yks vanhus ilmoittautuu kans!
Räkivät, kovaääniset ja ärsyttävät teinit on nostaneet mun karvat pystyyn jo muutamien vuosien ajan. En voi sille mitään että nykyään mulkoilenkin niitä kuten vanhat mummot konsanaan esim. linkissä..
Teen tässä muuttoa, ja eräs ilta pakkailin tossa neljä säkillistä neulelankoja...
Tulostinta käytetään nykyään vain lähinnä juurikin niiden ruokaohjeiden printtailuun, ja jooo-o, juurikin viikonloppuna viimeeks toteutin taas yhdestä blogista löytämäni kakkuohjeen. Että kyllä, voin kertoa että se on sitten se seuraava vaihe. Mulla se tosin meni niin että niitä ohjeita surffailtiin ja tulosteltiin pari vuotta, ja tää toteutusvaihe alko vasta pikkuhiljaa sen jälkeen, että älä huoli, vielä sulla on siihen matkaa :)

23. maaliskuuta 2009 klo 22.45  
Blogger Ambe kirjoitti...

Hahah :D voi hitto tää on pelottavaa. Mutta kaappikellon äänekkyys vetää minun mielestäni jo vertoja kikattavalle ja käkättävälle teinityttölaumalle, jonka puheensorinasta erotat vaivatta joka toisen sanan v-alkuiseksi kirosanaksi. Siis jos kaappikello on sellainen, että se lyö aina tunnin välein äänekkäästi kolme kertaa.. meidän mummolassa on sellainen!

Mutta tunnistan itseni kuitenkin muista kohdista. Uutisia en vielä katso, mutta lueskelen joka aamu sanomalehteä ;) mutta oon silti ihan pikkutyttö! seuraavaksi säkin voisit vaikka listata meidän iloksemme asioita, jotka tekevät sinusta vielä sisäisesti pikkutytön? ü

23. maaliskuuta 2009 klo 22.46  
Blogger Ellie kirjoitti...

Tämä oli hauska postaus. Välillä alkaa tajuamaan että on aikuistumassa vaikka monessa asiassa onkin vielä ihan pikku tyttö eikä muutenkaan aina tunnu niin kypsältä :D

En vielä käytä huulipunaa enkä haaveile kaappikellosta. Juhliminen tuntuu rankalta ja uutiset luen ainakin netistä jos en katso. Olenhan vasta 21v. joten kyllä ne aikuisten jutut varmaan pikku hiljaa kiilaa minunkin mieleeni :D

23. maaliskuuta 2009 klo 23.41  
Blogger Rva Herttainen kirjoitti...

Haha, eilen kaks jotain yläasteikäistä tyttöä uhos ratikassa että v***u ku kotiintuloaika jo kasilta ja öhöhöhööh, olis tehnyt siihen mieli kommentoida jotain. Ja kun joku avasi kadulla tupakka-askia ja heitti sen muovikääreen maahan niin meinasin nostaa sen ja mennä perässä "anteeksi, teiltä taisi tippua jotain". Ja pelikoneilla hyrrääviltä 10-vuotiailta, jotka ei meinanneet lähteä sitten millään, kysyin että eikö niillä ole vapaa-ajallaan muuta tekemistä kuin hillua siellä. No, en nyt sano että mun sietokyky noissa asioissa ois koskaan ollut erityisen korkeaa luokkaa ;) Olin varmaan itsekin kovaäänien ja huomionhaluinen teini, mutten kuitenkin esimerkiksi kiroillut tai muuten käyttänyt sopimatonta kieltä tai syljeskellyt jonnekin junan lattialle.

24. maaliskuuta 2009 klo 8.11  
Blogger Heidi kirjoitti...

hahah, oon ite vasta 17 ja en sietänyt teinejä edes 5 vuotta sitten :D jos ite koskaan hankin lapsia, älyän toivottavasti lähettää kaikki kakarani sisäoppilaiokseen, jossa olisi turvallisisnta mädäntyä ainakin ikävuodet 11 ja 20 välillä. huulipuna... guilty,kaappikellot - guilty, usean päivän mittainen krapula - guilty ....

24. maaliskuuta 2009 klo 8.18  
Blogger Midinetti kirjoitti...

Joo, ihan samaa mieltä. Kaappikelloa en ihan allekirjoita, mutta rinnastan sen tuohon poljettavaan ikivanhaan Singeriini, joka pönöttää makkarin nurkassa ;D. Viime lauantaina huomasin ärsyyntyväni siitä, kun baarissa oli niin kova meteli ettei siellä edes voinut jutella xD. Sitähän baariin mennään tekemään, eikö ;D?

24. maaliskuuta 2009 klo 9.04  
Anonymous opettajatar kirjoitti...

sitten tiedät olevasi todella vanha kun kuvittelet että heräisit joku päivä ja olisitkin jälleen 20-vuotias... ja tämä kuvitelma tuntuu sinusta uuvuttavalta :D

Ja myös se kun lapset alkavat tädittelemään kadulla yleisesti, se ensimmäinen kesä kun sinusta tuntuu etä et voi käyttää enää minihameita.... kyllä niitä riittää.

Terveisin onnellinen 28-vuotias :)

24. maaliskuuta 2009 klo 9.56  
Blogger papiervampier kirjoitti...

Herttainen: Voi ei, eikö niille ole soitettu pienenä tätä?

http://www.youtube.com/watch?v=O2_UDDpV1pg

Nuo on varmaan niiden aikuisten roskanheittäjien lapsia. En käsitä mitä jengin päässä liikkuu sillä hetkellä kun ne heivaavat karkkipaperit/kaljatölkin/jääkaappipastimen pusikkoon.

Tämä lienee sitä kukkahattutätismiä :D

24. maaliskuuta 2009 klo 10.21  
Blogger Netta kirjoitti...

Tai kun huvipuistolaitteissa riemunkiljahdukset ovat vaihtuneet pahoinvoivaksi oloksi. Tai se, miten paljon iloa voi saada astiakaapin hankkimisesta. Tai se että ylipäänsä täytyy hankkia se astiakaappi. Juuh, ikä alkaa painaa :D

24. maaliskuuta 2009 klo 11.14  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"Teineistä on yhtäkkiä tullut ärsyttäviä (no ei tietenkään kaikista). Ymmärrystä ei löydy epämääräiselle parveilulle oviaukkojen edessä, syljeskelylle tai teinityttöjen kikatukselle ja käkätykselle."

Hah, musta on tuntunut tältä jo kauan, ja oon sua nuorempi, joten ei hätää! ;)

24. maaliskuuta 2009 klo 13.23  
Blogger Aino kirjoitti...

Hei tunnen itseni myös usein vanhaks mummoks, ja oon vasta 19-teenager! Tosiaan, jopa oman ikäiset tuntuvat niin lapsellisilta, huoh :D Varsinkin just baareissa.

24. maaliskuuta 2009 klo 13.57  
Blogger Jenni kirjoitti...

Ann: Hahah, no uskon, että sitä kohtaa kovinkaan moni ei tajua. :D

Sarakissa: En ihmettele. :D Ei kuitenkaan ollut tällä kertaa kyse ihan sellaisesta perinteisestä versiosta. ;)

Anonyymi1: Hahaa, olet sisäisesti jo keski-ikäinen! ;) Itseänikin kyllä on ärsyttänyt tuo jo vuosia, vaikka vasta nyt avauduinkin. :D

RagDoll: Minä olen uutisten suhteen vielä hiukan noviisi. Parhaimmillaan minulla ei jossain vaiheessa ollut telkkaria, ei sanomalehteä eikä netistäkään tullut luettua. Mutta nyt olen huomannut, etten enää vaihda kanavaa, jos telkkarissa on uutisten aika. :D

Perinteisetkin kaappikellot voivat olla todella kauniita, mutta en kestä sitä niistä lähtevää metakkaa. :D Oma sisustustyylini on myös melko pelkistetty, joten haaveideni kaappikellokin on riisuttu malli. ;)

Mirella: Tervetuloa kerhoon! :D

Pinja: Olen itse nähnyt joskus vastaavaa myös ja ollut aivan pöyristynyt! Minua järkyttää suuresti myös, jos ihmiset räkivät baarin tai rautatieaseman lattioille. Ei sisätiloissa saa syljeskellä!!!

DameHusky: Minä en sentään ole vielä ihan tuossa vaiheessa. :D

Papervampier: Minulla ei ole vielä noita lankakeriä, mutta voin kuvitella, että parin vuoden päästä... ;)

Girzi: Kyllä minäkin lukiossa olen tainnut seurata uutisia kaikkein ahkerimmin. Esimerkiksi ylppäreihin valmistautuessa oli aika hyvä olla tietoinen maailman viimeaikaisista tapahtumista. :) Mutta nyt olen taas hiljalleen aktivoitumassa, mikä tarkoittaa siis käytännössä sitä, etten vaihda kanavaa jos sieltä tulee uutisia. :D Kovin intohimoinen tämä suhteeni uutisiin ei siis vielä ole.

Anna-Maria: Nuo valituskirjeet ovat ihan parhaita! :D You go girl! Itseäni ärsyttävät ihan samat asiat kyllä. Moni kierrättäisi mieluusti, jos vain olisi tarjolla sopivat jäteastiat. Minun taloyhtiössäni tuo asia on onneksi hoidettu tosi hyvin. :) Ja joo, minunkin päälleni on meinattu monta kertaa kaahata suojatiellä. >:(

Noora: Mahtavaa! :D En arvannut, että muitakin kaappikellojen ystäviä löytyisi. :D

Bubble: Totta! Ja sitten pitää saada jos jonkinlaista vaasia ja kulhoa eri tilaisuuksia varten. :D

Hemuloidi: Minulla taantui myös lukioaikojen jälkeen uutisten seuraaminen ihan täysin. Olen elänyt välillä pitkiä aikoja ilman telkkaria ja sanomalehtiä, eikä omaa nettiyhteyttäkään ollut moneen vuoteen. Nyt olen hiukan aktivoitunut, mutta eipä tässä nyt vieläkään voi millään suurella uutisfanaattisuudella ylvästellä. :D

Liisa: Minäkin haaveilen kristallikruunusta! :D Minusta olisi aivan mahtavaa hankkia sellainen aivan järjetön kristallikruunu todella pelkistetyn sisustuksen keskelle. :D Minä en vielä ole oppinut tykkäämään Paratiisi-astioista kuitenkaan, vaikka en niitä mitenkään kamalan syvästi inhoakaan. ;) Mutta hei, mitä vikaa on Pori Jazzeissa?! Olisin itse varmaan vain tyytyväinen, jos saisin tuollaisen testituloksen - tosin mitä SE sitten kertoo minusta... :D

Joa: Mainiota. :) En vielä onneksi olekaan kovin huolissani. ;)

Ee: No tuossa on jo aika kunnioitettavaa listaa. :D Noista kohdista täyttyy minulla vain satunnainen ristikkofiilistely, joka yltyi eilen uuteen nousuun kommenttisi luettuani. :D

Satunnainen lukija: Haha, ihana kommentti. :D No odottelen tässä nyt sitä päivää, kun pääsen oikeasti siihen pisteeseen, että pelkän ihastelun sijaan alan toteuttaa niitä ruokaohjeita. ;)

Ambe: No minäkin kyllä inhoan sitä kaappikellon ääntä. Sen tasatunnein kaikuvan metakan lisäksi ne usein vielä tikittävät todella kovaäänisesti, hrrrrr. :D Tuossa oli muuten tosi hyvä postausidea, laitan korvan taakse. ;)

Ellie: Kyllä ne sieltä ajan myötä vain salakavalasti tulevat osaksi elämää, vaikka miten pitäisi kiinni lapsekkuudestaan. :) Mutta eipä se niin haittaa!

Rva Herttainen: Kylläpä naurattivat nuo kohdat. Voin niin kuvitella sinut tuohtuneena puhisemassa jossakin. :D Mutta ihan oikeita asioitahan monet noista ovat. On käsittämätöntä, miten ihmiset vaan heittelevät roskia maahan. :P

Heidi: Hahah, lapsiparat. :D Kyllä se mieli varmaankin sitten muuttuu, kun on omia kullanmuruja. ;) Sietokyky omien mukuloiden suhteen on varmaankin ihan kaikilla hiukan suurempi. :D

Midinetti: No mutta ne vanhat Singeritkin ovat aivan mahtavia. :D Minäkin ärsyynnyn, jos musiikki on liian kovalla. Täällä voisi kohta perustaa jonkun vanhusten kerhon, kun niin paljon tuntuu olevan samanmielisiä. :D

Opettajatar: Tuo muuten on varma merkki vanhuudesta, kun nuoruusaikoja ei enää edes oikein kaipaa. :D Ja muistan suuren järkytykseni, kun minua täditeltiin ensimmäisen kerran joskus, kun olin suunnilleen 18-vuotias. :D

Papiervampier: Tuollaisissa asioissa minusta kukkahattutäteily on ihan sallittua. ;)

Netta: Haha, minä en edes nuorempana voinut mennä pahimpiin pyörityksiin, kun tuli huono olo. :D

Anonyymi2: Haha, tuntuu että täällä on paljonkin nuoria samoilla linjoilla. :D Perustetaan joku kerho henkisesti kääkähtäneille. ;)

Aino: No sanopa muuta. :D Miten ne ei osaa käyttäytyä!

24. maaliskuuta 2009 klo 15.33  
Blogger Liisa kirjoitti...

Juu, eihän Pori Jazzissa kai sinänsä vikaa ole, mutta... Onhan se ihan oikeesti täynnä semmoisia tietämättömiä ja ökyileviä yritysvieraita :D No, ei kai siinä: Duffy-yleisöstä mua ei pidättele mikään :)

24. maaliskuuta 2009 klo 16.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miten mulla voi kestää juhlimisesta toipuminen kaksi päivää, vaikken käytä tippaakaan alkoholia?? Surffalen myös ruokablogeissa tuntikausia, kokeilen reseptejä ja kerron niistä innoissani ystävilleni. Olen siis aikuinen, vanha ja raihnainen. Ja 23-vuotias.

24. maaliskuuta 2009 klo 20.54  
Blogger Kile kirjoitti...

Itselläni on alkanut olemaan samoja "oireita". Teinit ärsyttävät suuresti, luen päivittäin ruokablogeja ja selaan uutiset netistä. Biletys alkaa olla jo liian rankkaa, aina on krapula ja hirvee väsy koko loppuviikon :D
*Menee istumaan keinutuoliin ja kutomaan villasukkia*

24. maaliskuuta 2009 klo 21.31  
Blogger Riikka kirjoitti...

Huh, en onneksi ole ainut jota räkivät teinit ovien tukkona ärsyttävät.
Itse olen lisäksi sen verran katkera sinkkuakka, että ärsyttää suunnattomasti julkisilla paikoilla pää toisen suussa imuttelevat ihmiset :D

25. maaliskuuta 2009 klo 17.59  
Blogger Jenni kirjoitti...

Liisa: Nojoo, mutta Pori Jazzeilla ei ehkä tarvitse läträtä mudan, kusen ja oksennuksen sekasotkussa. ;) Ja artistit on yleensä hyviä!

Anonyymi: Minustakin tuntuu, ettei tuolla toipumisella ole mitään tekemistä alkoholin kanssa, vaan enemmänkin sen valvomisen. :D

Kile: Kutominen ja keinutuoli ovat varmaankin tästä seuraava askel, heti niiden ruokablogien ohjeiden toteuttamisen jälkeen. ;)

Riikka: Minua eivät söpöt pusut ällötä, mutta sellainen kunnon imuttelu todellakin! :D

26. maaliskuuta 2009 klo 16.34  
Anonymous ninni kirjoitti...

allekirjoitan monet vanhuuspiirteesi 19 vuotiaana. minuakin ärsytti joskus bussipysäkeillä hihittävät teinit. joskus kuitenkin kaverini kanssa raitiovaunupysäkillä naurunpuuskassa huomasin vaikuttavani varmasti samanlaiselta kikaatavalta teinitytöltä, joka aiheuttaa paheksuntaa muissa. nyt ihmettelenkin milloin siitä tuli niin kamala synti että on tyttö, nuori ja pitää hauskaa tai nauraa!! kai nauraminen ja hihittäminen on jokaisen ihmisen perusoikeus ikää katsomatta. nykyään se ei enää ärsytä yhtään. eikös ole mukavaa jos jollain on hauskaa. hyvää tuulta myös sinun kivaan blogiisi!!! :)

25. kesäkuuta 2009 klo 14.35  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu