Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Shoppailuvinkkejä parin viikon tarpeiksi

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

torstai 26. maaliskuuta 2009

Shoppailuvinkkejä parin viikon tarpeiksiAjattelin taas listata iloksenne muutamia shoppailuvinkkejä, sillä nyt näyttää olevan jälleen ystävämyyntien ja sesonkialennusten aika. Jos liikuskelet Helsingin alueella seuraavien parin viikon aikana, kannattaa lukaista lista huolella. :)

  • Conversella on ystävämyynti to-pe 26.-27.3. klo 9-16 Helsingin Lauttasaaressa,osoitteessa Särkiniementie 3 A. Tarjolla on mallikappaleita naisille, miehille ja lapsille. Tarjolla on paljon malleja, joita ei kaupoista löydy. Mukana pieniä eriä kenkiä, joista löytyy kokoja 3-11 välillä ja lisäksi vaatemallikappaleita. Maksu vain käteisellä!
  • Helsinki10:n jo viime viikonloppuna alkanut vintage-ale jatkuu la 28.3. asti. Kaikki putiikin vintage-tuotteet myydään alennuksella pois! Liike löytyy osoitteesta Eerikinkatu 3, 00100 Helsinki.
  • Maahantuojan ystävämyynnissä to-la 26.-28.3. klo 11-19/11-17 myydään edullisesti seuraavia merkkejä: Fred Perry, Svea, Wesc, Wrangler, Elvine ja Makia, Dr.Martens. Tarjolla on tuhansia mallikappaleita todella edullisesti, alennukset 50%-80%. Osoitteessa: Ludviginkatu 3-5 (sisäpiha), Helsinki. Maksu vain käteisellä!
  • Sisustusshoppailusta kiinnostuneille tiedoksi, että Deco Housen ystävämyynti järjestetään pe-la 27.-28.3. klo 9-17/11-16 Vallilan Akselissa, osoitteessa Lemuntie 3-5, Helsinki. Tarjolla on Deco House huonekaluja ja valaisimia, Designers Guild vuodevaatteita, huonetuoksuja, Vallilan Interior kankaita, valmisverhoja ja tyynyliinoja sekä Kehan mattoja. Edustettuina ovat mm. seuraavat merkit: Kartell, Dedon, Foscarini, Driade, Northern Lighting, Designers Guild, Keha, Vallina Interior...
  • Kahdella maahantuojalla on ystävämyynti to-la 2.-4.4. klo 10-20/10-16 Helsingin Lauttasaaressa, osoitteessa Vattuniemenkuja 5 F (2. ja 4. kerros). Myynnissä on tuhansia mallikappaleita jopa -70% hintaan esimerkiksi seuraavilta merkeiltä: Killah, Levi's, Pepe Jeans, Vans, Osiris, Converse, Miss Sixty, Zoo York, Frenchurch...
  • Helsinki Fashion Stock Sales -tapahtuma järjestetään Astoria-salissa pe-la 3.-4.4. klo 12-19/12-17 osoitteessa Iso Roobertinkatu 14, Helsinki. Mukana 15 suunnittelijaa myymässä varastoa ja mallikappaleita edullisesti. Huikeita alennuksia brändeistä kuten Marithé et Francois Girbaud, Vivienne Westwood, Jasmin Santanen, Cecilia Sörensen, Anna Ruohonen, Vainioseitsonen, Tonfisk Design, Twist & Tango, KoneHelsinki, SuperYellow, Arela Lizza, Linda Toye, Klo Design, Kirsi Lille, Kipikude, Hankala, Minimo, Mhann, Asuna, Dusty, Lumi etc.

Tunnisteet: ,

12 kommenttia:

Blogger rory kirjoitti...

Hitsi, oon just tulossa vasta pääsiäiseksi sinne, enkä pääse noihin käsiksi!
Opiskelijabudjetille ei ois tehny yhtään pahaa :-)
Ehkä mua viel onnistaaa

26. maaliskuuta 2009 klo 11.31  
Anonymous hanniina kirjoitti...

miksi lauttasaari on niiiin kaukana, ja rahatilanne juuri nyt huono, nimittäin converseja himoitsen kesäksi kaikkein eniten.

26. maaliskuuta 2009 klo 11.31  
Blogger Girzi kirjoitti...

harmi kun täältä joensuusta on kuitenki niin pitkä matka helsinkiin ettei viiti lähteä ihan noin vain käymään! ärsyttää:D yleensä ku käyn siellä niin varaan vähintään 2-3 vk aikaa et ehin kiertää kaikki haluamani paikat:>

26. maaliskuuta 2009 klo 11.46  
Blogger Maj kirjoitti...

oi kiitos aina näistä vinkeistä!!

26. maaliskuuta 2009 klo 12.03  
Anonymous Letitia kirjoitti...

Tusen tack, Astoriassa nähdään!:)

26. maaliskuuta 2009 klo 12.08  
Blogger Paperisade kirjoitti...

hei ihan loistavaa, näissä pitää piipahtaa ! kiitti informaation jakamisesta :]]

26. maaliskuuta 2009 klo 17.01  
Blogger Maria kirjoitti...

Jee, kiitti vinkeistä! Voisi koittaa ainakin tuonne Astoriaan yrittää ehtiä. Harmi, kun koulu vähän haittaa aktiivista shoppailua ;)

27. maaliskuuta 2009 klo 10.25  
Anonymous hanniina kirjoitti...

kiitti kamalasti! nyt mulla on kahet ihkuprinttiset converset:):):) lauttasaari ei ollutkaan niin kaukana.

27. maaliskuuta 2009 klo 14.51  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tossa toiseksi alimmassa lukee "to-pe 2.-4.4." eli onko myyntiä viel lauantaina 4.4? :)

27. maaliskuuta 2009 klo 16.38  
Blogger Jenni kirjoitti...

Rory: Eiköhän onni vielä osu kohdalle. :) Itsekin joudun jättämään melkein kaikki väliin, koska en halua härnätä itseäni turhilla kiusauksilla.

Hanniina: Hahaa, no hyvinhän siinä lopulta kävi sitten! Kerrohan, millaisia kenkiä löysit! :)

Girzi: Tuo on kyllä totta - tällaiset tapahtumat ovat usein keskittyneet Helsinkiin. Mutta toivotaan, että joskus osuu sopivasti kohdalle joku ystävämyynti, kun olet liikkeellä täällä suunnassa. :)

Maj: Ei kestä. :)

Letitia: Toivokaamme näin! :) Jätän itsekin suurimman osan noista väliin, koska eivät sovi tämän hetken budjettiin. :P

Paperisade: Ilo on minun puolellani. Kerro sitten, jos jotain kivaa löytyi! :)

Maria: Luulen, että itselläkin se Astoria jää ainoaksi, mihin lopulta menen käymään.

Anonyymi: Kiitos, kun huomasit. Korjasin tiedon nyt oikein, eli lauantaihin asti jatkuu myynti! :)

27. maaliskuuta 2009 klo 17.59  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

osaatko sanoa onko ystävämyyntien viimeisenä päivinä yleensä vielä hyvät valikoimat jäljellä vai kaikki "jämät" vain?

28. maaliskuuta 2009 klo 10.41  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: Veikkaan, että se riippuu aika paljon tilaisuudestakin, mutta yleisesti ottaen taitaa olla niin, että parhaat palat viedään auttamatta kyllä heti alussa. Monet ovat nimittäin liikkeellä heti, kun myynti alkaa. Toisaalta, viime hetkilläkin voi tehdä löytöjä. :)

28. maaliskuuta 2009 klo 10.48  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu