Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

5 asustetta

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

perjantai 24. huhtikuuta 2009

5 asustetta

Kas kummaa, kun tänään houkuttaisi huomattavasti enemmän kaikki muu kuin työskentely... Olen lueskellut melkein koko aamun vain blogeja ja surffaillut netissä vailla häivähdystäkään syyllisyydestä. Jotenkin tuo ulkona paistava aurinko vain saa fiilistelemään kesää, joka harvoin kenessäkään herättää kovin innokasta työmotivaatiota. Mutta tässä motivaatiota keräillessäni minulla on hyvää aikaa vastailla Bisquitsin heittämään haasteeseen. :)

Tehtävänä on siis listata, mistä viidestä asusteesta, vaatekappaleesta ja kenkäparista pitää juuri nyt. Minä kuitenkin olen niin kova tarinoimaan, että postauksesta olisi tullut älyttömän pitkä - niinpä jaoin jokaisen viiden satsin omaan postaukseensa. Nyt ensimmäisessä erässä esittelen asusteet. Here we go:

5 asustetta

Tajusin vasta kuvat otettuani, että laukku olisi varmaankin kuulunut tähän kategoriaan, mutta meni jo. ;) Toisaalta laukku on enemmänki välttämättömyys kuin asuste.

Voisi sanoa, että kynsilakasta on tullut yksi lempiasusteistani. Käytän varsin vähän koruja tai muitakaan ylimääräisiä härpäkkeitä, joten yritän usein täydentää asua sitten muilla keinoin. Tähän tarkoitukseen kynsilakka sopii erinomaisesti, koska sävyn voi aina hauskasti matchata asuun tai vaihtoehtoisesti jättää kynnet tarkoitukselliseksi huutomerkiksi. :)Joidenkin juttujen lumovoima ei vain koskaan katoa. Minä en millään kyllästy näihin viime keväänä ostamiini salama-korviksiin. Ne sopivat melkein mihin tahansa asuun ja tuovat aina sellaista sopivaa pientä särmää kokonaisuuteen. :)Kynsilakan ohella olen nimittänyt myös huulipunan asusteeksi. Nyt kun olen löytänyt huulipunan, tekisi mieli sutia sitä naamaan melkein joka päivä. :D Punaiset huulet sopivat niin arkeen kuin juhlaankin ja tylsän tavallinen asu saa heti hehkeämmän ilmeen, jos sipaisee huuliin hiukan punaa. Olen erityisen ihastunut tällä hetkellä punaisiin huuliin yhdistettynä kirkkaansiniseen ja valkoiseen.Minulla on tapana helposti jämähtää joihinkin tiettyihin juttuihin ja näiden korvisten kohdalla on käynyt juuri niin. Pienet hopeiset pallot ovat ihanan huomaamattomat korvakorut ja sopivat ihan kaiken kanssa. Olen pitänyt joskus vieläkin pienempiä palloja, jotka loivat nopealla silmäyksellä vaikutelman kuin korviksia ei olisikaan. Tosi pieniä on vain vaikea löytää mistään.Salamakorvisten ohella toinen kestosuosikkini on vaaleanpunainen huivi, joka on kummasti säilyttänyt asemansa suosikeissani jo vuosia. Hassua sinänsä, että juuri tästä huivista on tullut lemppari, koska ostin sen aikanaan täysin heräteostoksena jostakin alekorista parilla eurolla lähinnä siksi, että se oli niin halpa. :D Vaikka en muuten ole mikään vaaleanpunaisen värin ylin ystävä, tämän huivin aavistuksen persikkaan taittava sävy sopii erinomaisesti pehmentämään esimerkiksi mustavalkoisen asun ilmettä. Kaivoin huivin onnessani taas esille, kun paksut villahuivit sai vihdoin haudata hattuhyllyn perimmäiseen nurkkaan. :)


Tunnisteet:

4 kommenttia:

Blogger fffrida-frida kirjoitti...

oivitsi oon kyllä vähän kade noista salamakorviksista ;) tosi ihanat! :)

24. huhtikuuta 2009 klo 12.11  
Blogger Aurora kirjoitti...

Munkin mielestä kynsilakka on todellakin asuste :D Harmi ettei törmätty Selectedissä, tosin siellä oli todella paljon populaa...

24. huhtikuuta 2009 klo 13.01  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuo huivi jos mikä on kyllä nyt se kuuluisa lohenpunainen, eikä vaaleanpunainen. Taidat olla väritykseltäsi kevät, kun niin tykkäät!

24. huhtikuuta 2009 klo 14.14  
Blogger Jenni kirjoitti...

Fffrida-frida: Lupaan vinkata sinulle, jos joskus vielä törmään samanlaisiin jossakin. :)

Aurora: Ehdottomasti. ;) No saavuin kekkereihin tyylikkäästi 1,5 tuntia myöhässä, joten saattaa johtua siitä, ettei törmätty. :D

Anonyymi: No eiköhän tuo huivi vaaleanpunaisen tuntomerkitkin täytä. :D Lohenpunainen lienee sitten tarkempi vaaleanpunaisen sävy. ;) Minä en kyllä tiedä noista vuodenajan mukaan tehtävistä värimäärityksistä mitään, mutta voi olla. :D

24. huhtikuuta 2009 klo 15.03  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu