Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Hammastahnan väriset vaatteet

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

maanantai 27. huhtikuuta 2009

Hammastahnan väriset vaatteet


Viikonloppu vierähti siis Tampereella blogikekkereissä ja hauskaa oli. :) Oli minulla kamerakin mukana, mutta yllättäen en sitten saanut yhtään ainoata kuvaa otettua. Salamavalot välkehtivät kuitenkin tuossa joukossa sen verran kiitettävästi, että kuvamateriaalia on bongailtavissa muissa blogeissa. Olette varmaan jo saaneet lukea bileistä kyllästymiseen asti, joten tyydyn omalta osaltani vain tällaiseen hyvin pintapuoliseen ostosten ja lahjusten esittelyyn sekä muutamaan lainakuvaan.SiSi Stockilta nappasin matkaani American Apparelin bodyn ja leggingsit, jotka nimettiin nopeasti hammastahnan värisiksi vaatteiksi. :D Bodyn sovittelusessiosta on tulossa vielä mahtavaa kuvamateriaalia, kunhan Vendeta julkaisee ottamansa kuvat. ;) Hammastahnateemaan sopi myös sponsorilahjana kekkereistä saatu Nanson mekko, jonka sain vaihtarina Fashionweekin Johannalta.Aivan valtaisat kiitokset Nelliinalle ja Anna-Marialle mahtavien bileiden järjestämisestä sekä kaikille muillekin bloggaajille huipusta seurasta! :)

Tunnisteet:

10 kommenttia:

Blogger RagDoll kirjoitti...

Onpas suloinen mekko =)

27. huhtikuuta 2009 klo 11.46  
Blogger Anna-Maria kirjoitti...

Toi mekko sopii sulle niin hyvin! :) Kiva, että sieltä löytyi mieleinen tuote. Johanna taas näyttää omassaan tosi hyvältä.
Ihanaa, että viihdyit ja toivottavasti nähdään taas pian! Saattaa olla, että vapuksi tullaan Helsinkiin. Oletko maisemissa?

27. huhtikuuta 2009 klo 12.22  
Blogger Rva Herttainen kirjoitti...

Toi on tosi nätti mekko! Ystävämyynnissä oli pari punaista mallikappalemyynnissä, mutta kun väri ei niin iskenyt niin en edes sovittanut, mutta just kaikki tuon sävyiset uutuudet oli kyllä tosi nättejä! Pitäydyin silti niissä edullisemmissa ysmy-tuotteissa ;)

Ja hyvä termi toi hammastahnaväri! :D

27. huhtikuuta 2009 klo 15.24  
Blogger Mirjami kirjoitti...

Maailman hauskin otsikko tässä kirjoituksessa :)

Soma tuo mekko, tykkään!

27. huhtikuuta 2009 klo 18.16  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Millaista matskua tuo Nanson mekko mahtaa olla? Nimittäin sekä väri että malli natsaisivat yo-mekokseni, joka yhä edelleen on etsinnän alla.

27. huhtikuuta 2009 klo 18.25  
Blogger Heli kirjoitti...

Näin tosta mekosta aikasemmin jo jotain kuvia, se näyttää just ihanalta! :)

27. huhtikuuta 2009 klo 18.42  
Blogger Piia Linnea kirjoitti...

Kiva, että teillä oli siellä kivaa! :) Mahtava mekko, ja toi hammastahnaväri toimii oikein loistavasti! :)

27. huhtikuuta 2009 klo 19.21  
Anonymous Katariina kirjoitti...

Mikä ton mekon mallin nimi on? Ihana!

27. huhtikuuta 2009 klo 19.53  
Blogger Anna-Maria kirjoitti...

Muistaakseni kaikilla Lempivaatteen mekoilla ei ollut varsinaista nimeä, pelkästään sarjanumero. Miittissä saaduista mekoista vain Rata (mm. Nelliinan makko) ja Wild Ride (Pegasus/heppa-printti) on nimetty sanalla. Tuon Jennin mekon koodi on: Code 17327 ja väri 3124. Matsku taitaa olla pehmeätä puuvilla-trikoota.

27. huhtikuuta 2009 klo 23.09  
Blogger Jenni kirjoitti...

RagDoll: Kiitos. :) Tuota tulee varmasti käytettyä kesän juhlissa.

Anna-Maria: Kiitos. :) Sattui kyllä niin sopivasti, kun Johannan kanssa huomattiin himoitsevamme toistemme mekkoja. :D Olen vappuna täällä Helsingissä, joten voisi katsoa, jos ehtisi törmäillä! :) Argos-hallissakin on taas se nuorten suunnittelijoiden tapahtuma juuri nyt. ;)

Rva Herttainen: Kiitos! Focus on Fashionin Salla taisi saada juuri tämän saman mekon sellaisena pinkkinä. Sopi kyllä Sallan väritykseen tosi hyvin, mutta itsekin tykkään tästä sinivihreästä mekosta enemmän. :) Joo, tuo hammastahnaväri on aika kuvaava! :D

Mirjami: Haha, kiitos. :D Mekko on minullekin mieluisa. :)

Anonyymi: Mekko on ihan trikookangasta eli ei välttämättä kovin hienoihin kekkereihin sovi, mutta hieman rennompiin kesäjuhliin kyllä! :) Toisaalta malli on juhlava ja kaunis, joten jos siltä tuntuu, niin käyhän sovittelemassa. :) Onnea mekon metsästykseen!

Heli: Se on kyllä tosi nätti! :)

Piia Linnea: Hammastahna toimii aina. :D Olen jostain syystä aina tuntenut tuollaisia sinivihreitä sävyjä kohtaan vetoa, mutta nyt viikonloppuna vasta lanseerattiin tämä termi. :D

Katariina: Anna-Maria tuossa ehtikin jo vastailla, kenties huomattavasti asiantuntevammin kuin itse olisin osannut. :)

Anna-Maria: Kiitos infosta. :)

28. huhtikuuta 2009 klo 8.39  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu