Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Herkuttelupäivä

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

perjantai 3. huhtikuuta 2009

Herkuttelupäivä


Eilen oli pitkä päivä! Olin keskustassa jo ennen yhdeksää aamulla ja pääsin kotiin lopulta vasta kuuden aikaan illalla. Päivä kului kuitenkin aika mukavissa merkeissä, sillä siihen sisältyi muun muassa ihana herkkuaamiainen, hengailua mukavassa seurassa, laulutunti sekä lisää herkuttelua myöhäisellä lounaalla kera erään kaunottaren. ;) Illaksi tuli vielä yllätysmenoa erään loistokeikan myötä...



Piipahdin aamulla Schwarzkopfin 111-vuotisjuhlan kunniaksi järjestetyllä synttäribrunssilla. Parasta kekkereissä oli ehdottomasti herkullisen hedelmäinen aamiainen. :D Tarjolla oli hedelmien lisäksi tuoreita mansikoita ja vasta paistettuja croissantteja sekä marjasmoothieta, nam. Yllätys, että puhun ensimmäiseksi ruoasta. ;) Tilaisuudessa esiteltiin Schwartzkopfin tämän vuoden uutuuksia ja lopuksi huippukampaaja Anni Pätäri stailasi neljän mallin hiukset kevään trendien mukaan. Paikalla oli tuttujakin ja PNKD:n ja MouMoun kanssa aika vierähti kuin siivillä. :)



Iltapäivällä herkuttelu jatkui, kun suuntasin lounaalle ihanan Hannan kanssa. Raflan vuohenjuusto-kasvislasagne katosi parempiin suihin hetkessä eikä jälkiruoaksi tarjotun juustokakun tuhoamiseen mennyt paljoakaan kauemmin. Aah, en nyt tähän hätään voi kuvitella juuri mitään parempaa. :) No, eipä tarvinnut enää illalla syödä!



Liikkeellä olin vaaleissa väreissä, joita olin tehostanut mustalla neuletakilla sekä mustilla nahkasaappailla ja kynsilakalla. Koruna oli - mikäpäs muukaan kuin - Antti Asplundin vaaleanpunainen risti (, jollainen kuulemma nykyään löytyy jopa iki-ihanalta Aira Samulinilta!). :)

  • neuletakki - Vila
  • t-paita - H&M
  • farkut - Panic in Paradise
  • saappaat - second hand (Belgia)
  • kaulakoru - Antti Asplund


Ja tosiaan... Olin jo lösähtänyt kotisohvalle väsyneenä, kun kuulin, että Helsingin Grand Casinolla olisi 5-vuotissynttäreiden kunniaksi illalla ilmaiskeikka, jossa esiintyjänä oli Earth, Wind & Firen tribuuttibändi. Funk- ja soul-legendana tunnetun bändin tribuuttikokoonpanossa vaikuttaa Al McKay, yksi edesmenneen bändin keulahahmoista. Minä oikeasti jumaloin tuota bändiä! :D Ei siis auttanut kuin potkia itsensä liikkeelle ja lähteä Helsingin yöhön. En voi uskoa, että pääsin kuulemaan sitä livenä täällä koto-Suomessa ja vielä ilmaiseksi! Bändi veti aivan uskomattoman hyvän keikan, enkä usko että edesmennyt EWF olisi voinut kuulostaa tippaakaan paremmalta - minulla oli ainakin vaikeuksia muistaa, että kyseessä ei ollut alkuperäiskokoonpano. :) Talo oli tupaten täynnä ja riemu katossa. Oli oikeasti hauska nähdä, miten jotkut bändit vain villitsevät sukupolvesta toiseen ja siellä bailasivat parikymppiset ja keski-iän ylittäneet aivan yhtä suurella innolla rinta rinnan. Minun odotustani ei petetty, sillä bändi soitti suurimmat suosikkini Fantasyn ja Septemberin. :) Tämä hymyilyttää varmaan vielä pitkään...


Tunnisteet: ,

9 kommenttia:

Blogger Chérie kirjoitti...

Mmm vesi herahti kielelle kun kerroit tuosta naminami-aamiaisesta..

3. huhtikuuta 2009 klo 14.46  
Blogger Tiinatar kirjoitti...

Ooh, vaaleanpunainen risti. Ihana :)

3. huhtikuuta 2009 klo 14.57  
Blogger Maiski / Nuotin vierestä kirjoitti...

Ihanaa lukea postaus, jossa puhutaan Earth, Wind & Firesta! Bändi ja sen musiikki lukeutuvat myös omiin suosikkeihini, ja kyllä harmittaa, kun missasin tuon keikan.

3. huhtikuuta 2009 klo 15.57  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Ihana asukokonaisuus :)

3. huhtikuuta 2009 klo 16.37  
Blogger Lola kirjoitti...

Eiikä :< Siellä minunkin olisi kuulunut olla! Rakastan EWF:ää yli kaiken<3

3. huhtikuuta 2009 klo 17.04  
Blogger Roosa kirjoitti...

Toi ristirasti on kyllä ihan mielettömän kiva kaikissa väreissä missä oon sitä nähny :)

3. huhtikuuta 2009 klo 18.22  
Blogger Hanna kirjoitti...

Kiitos kaunis seurasta, huomisiin! ,)

Hanna

3. huhtikuuta 2009 klo 19.30  
Blogger oona kirjoitti...

Kuolasin tota aamiasta jo muissa blogeissa, nami. :--) Toi on kyllä kiva toi risti varsinkin vaaleanpunaisena.

4. huhtikuuta 2009 klo 10.21  
Blogger Jenni kirjoitti...

Chérie: No minulla herahtaa vieläkin. :D

PinkSircus: Kiitos. :) Se on kyllä suosikkikoruni tällä hetkellä!

Maiski: Hahaa, mahtavaa että joku muukin osaa arvostaa tuota legendaarista kokoonpanoa! :) Ilta oli kyllä aikamoista hittitykitystä. :)

Kullanmuru: Kiitos. :)

Tillikka: Kivaa, että muitakin faneja löytyy! :) Ehkäpä vastaava tilaisuus koittaa vielä joskus. :)

Roosa: Minäkin tykkään. :) Oma suosikki on silti tämä vaaleanpunainen. :)

Hanna: Kiitos itsellesi. ;)

Nilla: Nyt vain Antti Asplundille shoppailemaan. ;)

6. huhtikuuta 2009 klo 8.24  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu