Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Löydä inspiraatio itsestäsi!

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

torstai 9. huhtikuuta 2009

Löydä inspiraatio itsestäsi!


Yksi merkittävimmistä syistä, miksi luen muotiblogeja ja selailen katumuotisivustoja, on inspiraation hakeminen. Vaikka muotilehdet ovat täynnä upeita muotikuvia, minä saan eniten irti inspiraatiomielessä ihan tavallisten ihmisten pukeutumisesta. Muotilehtien stailaukset eivät useinkaan ole kovin käyttökelpoisia arkipukeutumista ajatellen, mutta on kiehtovaa katsella, miten ihan oikeat ihmiset pukeutuva tosielämässä ja millaisia luovia ratkaisuja he pukeutumisessaan käyttävät.Ihan viime aikoina olen kuitenkin huomannut jotakin aika mielenkiintoista... Blogini parivuotisen taipaleen aikana olen ehtinyt aika monta päivän asu -postausta julkaisemaan, vaikka ne eivät olekaan koskaan olleet blogini keskeisintä sisältöä. On kiinnostavaa selata parin vuoden takaisia asuja ja huomata muun muassa se, miten paljon tyylini on muuttunut ja mihin suuntaan se on tänä aikana muotoutunut. Olen edelleenkin kameleontti, joka pitää yksinkertaisuudesta pukeutumisessa, mutta huomaan selvästi eroa nykyhetken ja aiemman välillä. Seuratessani oman tyylini kehityskaarta, olen löytänyt vanhoista asupostauksista myös muuta mielenkiintoista... On oikeastaan aika inspiroivaa katsella omia pukeutumisvalintojaan aikojen takaa. Miten hauskasti olenkaan yhdistänyt jonkun vaatteen toissa kesänä! Ja entäs se laukku, enpä ole sitäkään käyttänyt aikoihin - täytyy kaivaa esille! Miten en muistanutkaan, että nuo housut ja tuo paita sopivat noin hyvin yhteen! Ja tuota toppia en muistanut edes omistavani! ;)Totesin tuossa yksi päivä, ettei pitäisi mennä merta edemmäs kalaan. :D Tietysti oman blogin selailu tarjoaa vain rajatun näkökulman, eikä mitenkään korvaa muiden blogien ja katumuotisivustojen synnyttämää inspiraatiota, mutta suosittelen tätä muillekin, mikäli vanhoja asukuvia on tallessa. Mikä olisi parempi katsaus omaan vaatekaappiin ja sen sisältöön kuin pieni visiitti oman tyylin "lookbookiin". :)Kuvissa päivän asuja kesän ja syksyn 2008 ajalta.

Tunnisteet: ,

14 kommenttia:

Blogger Rva Herttainen kirjoitti...

Sä näytät kyllä hyvältä ihan missä vaan yhdistelmissä :) Ja en mä ehkä näkis, että tyyli on niin paljon muuttunut, en ainakaan itse näe mitään radikaaleja muutoksia, kaikki on kuitenkin sun näköistä :)

9. huhtikuuta 2009 klo 9.01  
Blogger Jenni kirjoitti...

Rva Herttainen: No kiitos! :D Itse asiassa noissa kuvissa koen tyylin olevan aikalailla samankaltainen kuin tälläkin hetkellä, mutta kun mennään reilun vuoden tai parin takaisiin tunnelmiin, niin en ehkä enää laittaisi samanlaisia kokonaisuuksia ylleni. Mutta olen tosiaan aina ollut tyyliltäni aika "vaihteleva" eikä mitään kovin selkeää, johdonmukaista linjaa edes ole. :)

9. huhtikuuta 2009 klo 9.14  
Blogger Ambe kirjoitti...

Ihania asuja, inspiroivia! Itseasiassa mä olen alkanut myös harrastaa tuota omasta tyylistä inspiroitumista jossain määrin - päivinä, jolloin en keksi mitään päällepantavaa, selailen blogini asukuvia läpi etsien inspiraatiota. Tällöin jotkut vaatteet voivat muistuttaa olemassaolostaan, tai sitten joku hyväksi aiemmin koettu asu pomppaa silmille muita paremmin ja voi keksiä miten asua voisi vaikka parantaa tai kehittää "nykyiseen" tyyliinsä istuvaksi.

Itse olen niin kaikkiruokainen tyylin suhteen, että vuoden takaiset asukuvat ovat kyllä aika kaukana tämänpäiväisestä.. olen myös kuitenkin kausiluontoinen pukeutuja, minulla on kausia, jolloin tyylini on helposti määriteltävissä yhteen luokkaan, mutta kaikki kauden yhteenlaskettuina ei se olekaan enää niin helppoa :D

Mutta parasta onkin seilailla erilaisten tyylien maailmassa, poimia jokaisesta itseään miellyttävät yksityiskohdat - eipähän ainakaan tyylittely käy tylsäksi! :)

9. huhtikuuta 2009 klo 9.33  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihania asuja Jenni!:-)

9. huhtikuuta 2009 klo 11.01  
Blogger Bisquits kirjoitti...

Minusta tyylisi on muuttunut viimeisen puolen vuoden (?) aikana paljon minimalistisemmaksi ja graafisemmaksi. Toivottavasti blogissasi näkyy edelleen niitä söpöjä ja tyttömäisiäkin asuja, joita ennen käytit. :-)

9. huhtikuuta 2009 klo 11.07  
Blogger Jenni kirjoitti...

Ambe: Kiitos. :) Tuo on muuten ihan totta, että harvoin niitä vanhoja asuja toteuttaa uudelleen ihan sellaisenaan, mutta niitä on kiva soveltaa nykyiseen tyyliin sopivammiksi tai ottaa joitakin elementtejä mukaan. :) Olen kyllä ihan samanlainen tyylini suhteen, että menen aika lailla päivän fiiliksen mukaan ja välillä on selkeästi jonkun tietyn tyylisiä kausia. Mitään kovin yhteinäistä tyyliä minulla ei yleisesti ottaen ole. :)

Anonyymi: Kiitos! :)

Bisquits: Nyt kun sanoit, niin pitää varmasti paikkansa! Olen itsekin huomannut tyylini muuttuneen tässä talven aikana minimalistisempaan ja graafisempaan suuntaan. En kuitenkaan koe, että ihmisellä tarvitsee välttämättä olla joku yksi selkeä luottotyyli. Tykkään itse vaihdella lookiani kameleonttimaisesti mielialan mukaan ja tällä hetkellä jostain syystä tuollainen minimalistinen tyyli miellyttää eniten silmää. Uskon kuitenkin, että kesää kohden varmasti tulee tuota tyttömäistäkin puolta esille, kun saan kaivaa kaapeista kaikki ihanat kesämekot ja -hameet. :)

9. huhtikuuta 2009 klo 11.55  
Blogger Laura kirjoitti...

Minuakin inspiroi enemmän juurikin ne oikeiden ihmisten tyylit ja yhdistelmät! Siksi nämä tyyliblogit onkin niin ihania...:)

9. huhtikuuta 2009 klo 12.18  
Blogger Nelliina kirjoitti...

Oi tuo eka kukkamekko on todella todella ihana, retro ja söpö :) mistä tulikin mieleen että kaapissa odottaa vastaavanlainen kangas ompelijaansa hmm..

9. huhtikuuta 2009 klo 13.51  
Blogger semma kirjoitti...

Olet kyllä kekseliäs pukeutuja. Söpö tuo kukkamekko.
Mullapa on sulle blogissa haaste(:

9. huhtikuuta 2009 klo 14.54  
Blogger Tiinakaisa kirjoitti...

hih, hauska historiikki eri asukokonaisuuksia!

9. huhtikuuta 2009 klo 17.29  
Blogger Miss Blacklake kirjoitti...

Olet ihana! Tulen niin hyvälle tuulelle kun luen sun postauksia. Kiitos siitä!

9. huhtikuuta 2009 klo 18.03  
Blogger Nooruska kirjoitti...

Hei tosi hyvä juttu ja osuit naulan kantaan; mikä niissä muotiblogeissa niin viehättää!

9. huhtikuuta 2009 klo 19.39  
Blogger Emmanuelle kirjoitti...

Tuo eka vaate on kiva. Ja blogissani on sinulle haaste. :)

9. huhtikuuta 2009 klo 20.22  
Blogger Jenni kirjoitti...

Laura: Katumuotia seuraamalla saa myös rohkeutta tehdä itse kokeiluja, kun näkee miten villejä yhdistelmiä muutkin pukevat päälleen. ;)

Nelliina: Se on yksi aivan minun suosikkimekoistani. :) Malli on aivan täydellinen ja retrohenkinen kuosi sopii kesään upeasti. :) Nyt ompelukone hurisemaan!

Semma: Kiitos. :) Ja kiitos myös haasteesta!

Tiinakaisa: Harmi, että vahemmat kuvat ovat sen verran huonolaatuisempia, että niitä en juurikaan viitsinyt uudelleen. :D

Miss Blacklake: Oi kiitos aivan ihanasta kommentista. :) Minä tulin siitä hyvälle tuulelle! :D

Nooruska: Kiitos. :) Toki muotiblogeissa on muitakin kivoja juttuja, mutta mistään en kyllä ammenna samalla tavoin inspiraatiota. :)

Emmanuelle: Kiitos. :) Se on yksi suosikkimekoistani! Ja kiitos haasteesta. :)

10. huhtikuuta 2009 klo 16.09  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu