Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Marianne-karkin väreissä

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

torstai 16. huhtikuuta 2009

Marianne-karkin väreissä


Eilen tuli tunne, että olen lopen kyllästynyt synkän mustanharmaaseen univormuuni. Talvella jotenkin kummasti alkaa pukeutua tummiin väreihin, vaikka kaipa sitä pimeyttä piristäisi, jos reippaasti vain käyttäisi värejä ja vaaleita sävyjä. No nyt tuli muutos! Värit saivat tällä kertaa jäädä kaappiin ja halusin verhoutua puhtaan valkoiseen.



Ostin viime kesänä ihanan keltaisen jättipaidan, joka on orgaanista puuvillaa, ja syksyllä löysin samanlaisen valkoisena alerekistä. Paidalla oli hintaa alennuksessa alle 5 euroa, joten nappasin sen mukaani. Jostain syystä en ole kuitenkaan osannut käyttää sitä ja olin jo suunnitellut käyttäväni jättisuuren, väljän paidan johonkin tuunausprojektiin. Vedin kokeilumielessä paidan ylleni ja hetken tuumailtuani totesin, että taidan joutua hankkimaan toisen paidan tuunattavaksi. Yöpaitamaisesta jättipaidasta nimittäin tuli vyön kanssa ihana paitamekko (kolme kertaa sana "paita" yhdessä lauseessa :D ). Testailin kokonaisuutta eri vöiden kera ja mallailin vyötä sekä vyötärölle että lantiolle - ja päädyin tällä erää söpöön raidalliseen vyötärövyöhön. Uskolliset farkkuleggingsini toimittivat alaosan virkaa ja lumettomille kaduille uskalsin vihdoin laittaa nahkapohjaiset saappaani. Kokonaisuuden täydensivät (mikäpäs muukaan kuin) oranssinpunainen kynsilakka ja huulipuna.



  • valkoinen jättipaita - Gina Tricot (Organic Cotton)
  • mustanharmaat farkkuleggingsit - Pieces/Vila
  • raitavyö - second hand (Belgia)
  • ruskeat nahkasaappaat - Spirit/Spirit Store
  • huulipuna - Make Up Store, sävy Alarm
  • kynsilakka - Mavala, sävy Los Angeles (74)


PS. Niin ja ainiin! Koin eilen mukavan yllätyksen, kun Me Naisilta tuli sähköpostia. Lehden nettisivut ovat uudistuneet ja nykyään sivuilla on erillinen blogi-osio, jossa suositellaan tsekkaamisen arvoisia blogeja. Minun blogini oli saanut kunnian tulla nostetuksi esille tuossa blogiosuudessa. :) Sivustolle voi myös itse vinkkailla kivoista blogeista, joten käykäähän suosittelemassa omia lemppareitanne!

Tunnisteet: ,

13 kommenttia:

Blogger Herttainen kirjoitti...

Tuli tosta vikasta mieleen että yritin käydä siellä syöpäsivuilla etsimässä sitä tupakkajuttua mutta en vaan löytänyt, tosi sekavat ne sivut. Jos sulle tulee jotain lisätietoa siitä niin laitapa tietoa :) Tai jos muuten vaan satut löytään sen paremmin kuin minä pönttö.

16. huhtikuuta 2009 klo 7.52  
Blogger Joy kirjoitti...

Tosi kaunis asu, simppeli ja freshhi!

16. huhtikuuta 2009 klo 8.47  
Anonymous Laura kirjoitti...

En tajua käsitteen "orgaaninen puuvilla" käyttöä. Ilmeisesti kyseessä on organic cotton joka olisi suomeksi luomu puuvilla. Orgaaninen puuvilla ei tarkoita mitään, eikö kaikki puuvilla ole orgaanista jos ei ole jotenkin synteettistä?

16. huhtikuuta 2009 klo 9.25  
Blogger Jenni kirjoitti...

Rva Herttainen: Minä en tiedä projektin etenemisestä oikeastaan mitään. Syöpäyhdistys ei ole asiasta sen koommin infoillut enkä itsekään löytänyt pikaselauksella sivustolta sen enempää infoa asiasta. Mutta jos oikeasti kiinnostaa, niin varmaan kannattaa laittaa vaikkapa meiliä perään ja kysellä. :)

Joy: Kiitos. :)

Laura: Luomuahan se. Minä olen noita sanoja käyttänyt rinnakkain, koska käsittääkseni luomupuuvilla ja orgaaninen puuvilla tarkoittavat ihan samaa asiaa. Yleensä käytän kyllä ihan luomu-sanaa, mutta jostain syystä tällä kertaa ajatusvirta puski tekstiin tuon sanan toisen version. Pahoitteluni, jos asia jotenkin häiritsee. ;)

16. huhtikuuta 2009 klo 9.32  
Blogger Jenni kirjoitti...

Laura: Jäin vielä miettimään tuota sanan syvintä olemusta. :) Luomuhan itse asiassa on vain lyhenne sanasta "luonnonmukainen", joka käytännössä tarkoittaa samaa kuin orgaaninen. Orgaanisen vastakohta taas on synteettinen eli keinotekoinen. Näin ollen mielestäni sanoista voi vallan hyvin käyttää kaikkia niiden muotoja, eikös se ole kielen rikkautta että saman asian voi ilmaista monella eri tavalla. ;)

16. huhtikuuta 2009 klo 9.37  
Blogger jella kirjoitti...

Onko mulla jonkinlainen näköhärö, puhutko paidasta keltaisena tuossa yhdessä kohti? Ihan innostuin, että jee keltaista, kun metsästän tällä hetkellä keltaisia vaatteita.. mutta vissiin tarkoitit samaa valkoista paitaa koko ajan?

16. huhtikuuta 2009 klo 12.06  
Anonymous Siru kirjoitti...

Kiitos Jenni taannoisesta Korkkari 37 -jutusta! Eilinen päiväni pelastui tämän putiikkilöydön ansiosta ;) Iloa ja aurinkoa!

16. huhtikuuta 2009 klo 12.06  
Blogger eimm kirjoitti...

ouu ihana asu ! sulla on aivan mahtava blogi. haluaisin kuulla lisää sun musamausta, oon täältä sun blogista bongaillu satunnaisesti vaikka mitä mahtavia biisejä <: joten jos vaikka tekisit postauksen lemppareistas <;

16. huhtikuuta 2009 klo 13.44  
Blogger Siru kirjoitti...

Ihanan suloinen asu!

juliet xxx

16. huhtikuuta 2009 klo 16.37  
Anonymous cherry kirjoitti...

Kiva asu! Mun mielestä tosin myös tummat värit voivat olla kesäisiä ja niitä voi kivasti piristää erilaisilla yksityiskohdilla ja vaikka valkoisella laukulla tms. Riippuu siis todella paljon miten yhdistelee ja millaisia materiaaleja käyttää. Oma väriskaalani on vuoden ympäri oikeastaan sama: mustaa, valkoista, harmaata, sinistä, turkoosia, ruskeaa. Noista turkoosia ja ruskeaa ehkä vähän enemmän kesällä.

16. huhtikuuta 2009 klo 18.47  
Blogger Jenni kirjoitti...

Jella: Näköhärö! ;) Tekstissä nimittäin lukee, että ostin tuollaisen paidan keltaisena joskus kesällä, mutta löysin samanlaisen syksyllä alennuksesta. :)

Siru: Mahtavaa! :) Taitaa olla pakko raahautua sinne itsekin joku päivä nyt sitten. :D

Eimm: Voi miten kiva kuulla! :) Musamakua koskevat kehut lämmittävät mieltä aina aivan erityisesti, koska olen oikein kunnon musafriikki. :D Toive on laitettu korvan taakse, mutta veikkaan etten toteuta yhtä isoa musapostausta, koska suosikkeja on niin valtavasti. Veikkaan, että ripottelen jatkossakin noita suosikkeja muiden postausten oheen. Mutta kannattaa tsekata nuo musiikki- ja suosikit-kategorioiden jutut, niin löytyy hyviä vinkkejä sieltä. :)

Juliet: Kiitos! :)

Cherry: Toki tummatkin värit voivat olla kesäisiä. :) Mutta jotenkin olen itse talvella verhoutunut hyvin pitkälti mustaan ja harmaaseen, joten nyt auringon vihdoin paistaessa tekee mieli laittaa ylle jotakin vaaleaa ja värikästä. Oli ihanaa pari päivää sitten piipahtaa vaatekaupoissa ja huomata, miten kaikki raikkaat värit ovat vallanneet hyllyt. :)

17. huhtikuuta 2009 klo 7.53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

näytät niiin hyvältä! värit pukee sua tosi hyvin :)

17. huhtikuuta 2009 klo 17.34  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: Voi kiitos! :)

18. huhtikuuta 2009 klo 7.34  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu