Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Se Oikea Punainen

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

perjantai 10. huhtikuuta 2009

Se Oikea Punainen


Punaisista huulista innostuttuani olen nyt jo jonkin aikaa etsiskellyt sitä täydellistä punaisen sävyä. Jostain syystä olen fiilistellyt kaikkein eniten sellaista aavistuksen oranssiin taittavaa punaa, mutta ristiretkeni kosmetiikkaosastoille eivät ole oikein olleet menestyksekkäitä. Lopulta kävin tällä viikolla erään myyjän kanssa varmaan tavaratalon jokaisen huulipunasävyn läpi ja hankin itselleni hankalan akan maineen. "Eiei, tuo on hiukan liian punainen. Tuo taas taittaa aivan selvästi siniseen... Ja tuohan on ihan vaaleanpunainen, eieiei... No tuossa on jo oikealla suunnalla, mutta aivan liian oranssi!" Myyjä pysyi ihmeen kärsivällisenä. ;)Selitin kyllä, että minulla on mielessäni aivan tietynlainen sävy ja että tunnistaisin kyllä oikean, kun näen sen. Totesin olevani ilmeisesti kertakaikkisen väärään aikaan liikenteessä, kun haikailemaani sävyä ei vain tuntunut löytyvän. Myyjäkin muisteli, että kuvailemani sävy oli kyllä aikaisemmin ollut valikoimassa, mutta poistunut sittemmin. Lopulta marssimme toiveikkaina Make Up Storen hyllyille ja aloimme tutkia. Sieltähän Se Oikea sitten löytyikin - sävy Alarm. :)

Kuvissa oranssiin taittava puna ei pääse ihan oikeuksiinsa, koska jostain syystä luonnonvalo antoi tänään kuville hiukan sinertävän sävyn. Huomatkaa pääsiäisen keltainen toppi. ;)Tunnisteet:

19 kommenttia:

Blogger bubble kirjoitti...

Kivannäköinen puna :) Itselläkin on ehkä aavistuksen oranssiin taittuva, ainakin enemmän sinne kuin sinisen suuntaan, oleva puna. Se on muistaakseni L'orealin (en pääse tarkistamaan koska pakkasin sen jo laukun uumeniin), Penélope Cruz -nimikkopuna. Melko kiiltävä ja intensiivinen, pysyy pitkätkin juhlat paikoillaan kun muistaa lisätä syönnin jälkeen :)

10. huhtikuuta 2009 klo 15.13  
Anonymous Liina kirjoitti...

Puna on tosiaan täydellinen! Saisinko udella, mitä meikkivoidetta ja sen sävyä käytät? Jos tämän postauksen kuvat on suunnilleen luonnonvalossa otettu, niin minulla vaikuttaisi olevan hyvin samanlainen ihonväri. Kiinnostaisi siis tietää. :)

10. huhtikuuta 2009 klo 15.35  
Blogger Jenni kirjoitti...

Bubble: Kiitos. :) Kiitos vinkistä myös! Minulla on myös yksi hiukan "punaisempi" puna Rimmeliltä, myöskin nimeltään Alarm. Sokoksen myyjä vinkkasi myös, että Isadoralla on ollut yksi tosi kaunis oranssiin taittava sävy, joka kuitenkin heiltä on jo poistunut, mutta saattaisi löytyä vielä jostakin muusta kaupasta. :)

Liina: Kiitos! :) Kuvissa valo on hiukan sinertävä - ihoni sävy on ehkä aavistuksen kellertävämpi todellisuudessa. Vannon henkeen ja vereen erään meikkivoiteen puolesta ja se on Max Factorin Lasting Performance. Tuon kyseisen meikkivoiteen sävyt sopivat iholleni aivan täydellisesti ja koostumus ei mielestäni voisi olla parempi. Käytän tällä hetkellä sävyä 101 Ivory Beige, mutta vaihdan joskus kesäisin astetta tummempaan, jos rusketun. :)

10. huhtikuuta 2009 klo 16.13  
Anonymous Liina kirjoitti...

Lasting Performancea on minullakin yksi puteli kaapissa, mutta vaaleimpana sävynä (100 Fair), joka tuntuisi olevan liian punapohjainen. Voisinkin kokeilla tuota 101:stä, koska koostumus on tosiaan hyvä!

Kiitos vastauksesta ja hyvää pääsiäistä! :)

10. huhtikuuta 2009 klo 16.22  
Blogger Madde kirjoitti...

Arvoitus:
Kenessä on keltaista ja punaista ja näyttää kauniilta?

Ei liene vaikea arvata. ;)

10. huhtikuuta 2009 klo 19.20  
Blogger little sister kirjoitti...

Mulla oli yhtenä keväänä ja kesänä kovassa käytössä Revlonin "Kiss me coral", jonka sävy oli juuri täydellisen puna-oranssinen. Suosittelen!:)

10. huhtikuuta 2009 klo 19.29  
Blogger Girzi kirjoitti...

rakastan ylikaiken punaista huulipunaa:P ja toi sävy käy tosi hyvin sulle:) ite löysin sellaisen oikein verenpunaisen ja kestävän huulipunan seppälän alesta viime syksynä ja se pysyy huulilla koko päivän (ja lisäillä täytyy ehkä vain pari kertaa!) ja hintaa oli huimat 60 senttiä:D että ei se hinta aina kerro laadusta;)

10. huhtikuuta 2009 klo 20.37  
Blogger linda sofia kirjoitti...

ihana sävy! sopii sulle muuten hyvin :)

10. huhtikuuta 2009 klo 21.18  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Hahaa, muistan saaneeni joskus saman tyyppisen asiakkaan maalien kanssa, kun hän halusi valita sävyä. Tarvitsi välttämättä minun apua, mutta mikään ei kelvannut. Ja sai jostain vaalean keltaisesta sinisen. Mutta kyllähän se on totta, että jos on jotain mielessä, niin se vain pitää saada :)

10. huhtikuuta 2009 klo 23.01  
Blogger Hanna kirjoitti...

oon aina halunnu käyttää punaista, mutta oikeen sävyn löytäminen on toosi vaikeeta :/

11. huhtikuuta 2009 klo 11.45  
Anonymous S I L V E R kirjoitti...

Moi!lv

11. huhtikuuta 2009 klo 14.27  
Blogger Madde kirjoitti...

sut on haastettu!

11. huhtikuuta 2009 klo 16.33  
Blogger Jenni kirjoitti...

Liina: Minusta tuo sävy on täydellinen hiukan kellertävälle iholleni, ei kuitenkaan yhtään oranssi. :) Kivaa pääsiäistä myös sinulle!

Madde: Voi kiitos suloisesta kommentistasi. :) Ja haasteesta myös!

Little Sister: Kiitos vinkistä! :) Pitää käydä tutkimassa, vieläkö tuollaista sävyä olisi tarjolla. :)

Girzi: Oho, aikamoinen löytö. :) Minullakin on mahtava verenpunainen huulipuna ja sitten vielä sellainen kunnon paloauton punainen. :D

Linda Sofia: Kiitos. :) Näissä kuvissa punaa on huulilla aika ohuelti, mutta halutessaan väristä saa todella intensiivisen. :)

Kullanmuru: Olen itsekin työskennellyt asiakaspalvelijana ja tiedän, mitä hankalat asiakkaat voivat pahimmillaan olla. ;) Olin kuitenkin itse asennoitunut tässä tilanteessa niin, ettei olisi ollut maailmanloppu, jos oikeaa sävyä ei olisi löytynyt. :) Useimmiten mitä tahansa on vaikea löytää, jos mielessä on liian tarkka mielikuva siitä, mitä haluaa. :D

Hanna: Suosittelen oikeasti tutkailemaan erilaisia vaihtoehtoja, koska ihan jo tuosta peruspunaisesta löytyy vaikka millaisia eri sävyjä. :)

Silver: Moikka! :D

11. huhtikuuta 2009 klo 20.21  
Blogger ashtray_eye kirjoitti...

Sulla on täydellisen mallinen suu.!:>

11. huhtikuuta 2009 klo 22.38  
Blogger Emma kirjoitti...

Tosi nätti sävy! Voi, kun itsellekin sopis punahuulet. :)

12. huhtikuuta 2009 klo 16.54  
Blogger Jenni kirjoitti...

Ashtray_Eye: Ai kiitos. :D

Emma: Olen ihan varma, että punainen sopii kaikille, kunhan vain oikea sävy löytyy. :) Joten nyt vain etsimään Sitä Oikeaa. ;)

14. huhtikuuta 2009 klo 7.46  
Blogger barbro v kirjoitti...

Jestas, että jotakuta voi pukea punaiset huulet!

15. huhtikuuta 2009 klo 10.07  
Anonymous heini kirjoitti...

Oot kyllä niin nätti ja suloinen, että sitä ei malta olla toistamatta!:--) Tuosta inspiroituneena taidanpa itsekin huomenna punata huuleni... Olen vanhempieni luona koiravahdissa ja taidan käydä äidin meikkikätköillä... Tosin iik, kehtaankohan niillä huulilla sitten käydä koululla!?:----)

15. huhtikuuta 2009 klo 20.21  
Blogger Jenni kirjoitti...

Barbro V: Kiitos. :) Olen kyllä tosi innostunut nyt huulipunasta ja tälläkin viikolla laittanut sitä jo monta kertaa. :D

Heini: Voi kiitos tosi kauniista ja ilahduttavista sanoistasi. :) Ja joo, punaiset huulet kunniaan! ;)

18. huhtikuuta 2009 klo 10.48  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu