Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Wanted: poskipunavaahto

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

tiistai 21. huhtikuuta 2009

Wanted: poskipunavaahto


Olen jo suunnilleen vuoden ajan käyttänyt uskollisesti Maybellinen Dream Mousse Blush -poskipunaa. Vaahtomainen poskipuna levittyy ihanan helposti ja lopputulos on tosi luonnollinen. Hintakin on ollut edullinen - muistaakseni reilusti alle 10 euroa. Vaahtomainen koostumus on myös loistava kesällä, jos haluaa meikittömille kasvoille vain hiukan väriä. Puuterimainen poskipuna kun ei oikein sovi yhteen esimerkiksi aurinkorasvasta kiiltelevän ihon kanssa.



Nyt kuitenkin olen tehnyt havainnon, joka ei ilahduta minua laisinkaan: Maybellinen poskipunavaahto on kadonnut kaupoista jäljettömiin! Dream Matte Mousse -meikkivoidetta kyllä myydään edelleen, mutta saman sarjan poskipunaa en ole nähnyt myytävän enää vähään aikaan. Olen huomannut näiden voide- ja vaahtomaisten poskipunien olevan usein sellaisia hetken hömpötyksiä, joten mietin jo kauan sitten, että pitäisikö ostaa toinen varastoon. Luotin kuitenkin, että loistotuote pysyisi valikoimissa, enkä hankkinut varapurkkia. Nyt harmittaa, koska poskipunani on uhkaavasti lähestymässä loppuaan. Otan erittäin mieluusti vastaan poskipunavaahto-bongauksia, mikäli tätä tuotetta vielä myydään jossakin! Myös korvaavia tuotteita saa ehdottaa! :)



Tunnisteet:

36 kommenttia:

Blogger Tui kirjoitti...

eBay.co.uk:sta ainakin löytyy tuota ja edullisesti, kannattaa vilkaista! :)

21. huhtikuuta 2009 klo 14.45  
Anonymous Sussu kirjoitti...

Voidemaiset poskipunat toimii kans suht hyvin, mutta on ehkä vähän vaikeampia levittää kuin vaahtomaiset. Body Shopin versiota käytän itse, ja lisäksi multa löytyy Lumenen vaahtoposkipuna, joka sekin tosin saattaa olla jo kaupoista loppu.

21. huhtikuuta 2009 klo 15.01  
Blogger Cvalda kirjoitti...

Itsekin käytin tuota pari purnukkaa kunnes vaihdoin Cliniquen vaahtoposkipunaan. En ole kyllä varma saako sitä Suomesta, mutta suosittelen! Lisäksi ostin Nars The Multiple -stickposkipunan, josta taitaa tulla luottotuotteeni.

21. huhtikuuta 2009 klo 15.02  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ite ostin tuo saman just viime viikonloppuna 2eurolla :-D

21. huhtikuuta 2009 klo 15.03  
Blogger Jenni kirjoitti...

Tui: Kiitos vinkistä! :) En ole koskaan tilannyt eBaysta mitään, joten katsotaan ensin löytyisikö tuota lähempää. :)

Sussu: Kiitos vinkeistä. :) Lumenen vaahtoposkipunaa olen kokeillutkin joskus, mutta se ei mielestäni ole kovin hyvä. Epäilen taas voidemaisen punan jäävän vähän liian "tahmaiseksi", onko näin?

Cvalda: Kiitos vinkeistä! :) Pidän nuo mainitsemasi merkit mielessä!

Anonyymi: Aijaa! Mistä onnistuit löytämään sen? :)

21. huhtikuuta 2009 klo 15.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Eikö vaahtomaista poskipunaa tule sitten herkästi liikaa? Koskaan en ole kokeillut, mutta jotenkin kuvittelisin näin, pitääkö paikkansa? (:

21. huhtikuuta 2009 klo 15.40  
Blogger mad-sanna kirjoitti...

tulin muuten just kaupasta ja siellä ne oli posto hyllyllä, -30% lapulla varustettuina

21. huhtikuuta 2009 klo 15.42  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: Punaa on helppo laittaa takaisin purkkiin, jos tulee liikaa käsiin. Oma levitystekniikkani on sellainen, että hieron vaahdon ensin tasaisesti sormiin ja levitän vasta sitten. :) Tuota on myös aika helppo pyyhkiä paperilla pois, jos tulee liikaa.

Minkki: Mistä kaupasta, mistä?! :D

21. huhtikuuta 2009 klo 15.53  
Anonymous Miia kirjoitti...

EIKÄ?! Mäkin käytän tuota Maybellinea sillon kun en käytä meikkivoide + puuterimainen poskipuna -yhdistelmää, eli tosi harmillista jos se on kadonnut kaupoista. :/ Eikä muuten ole eka kerta kun näin on käynyt mun lempparimeikkien kohdalla, höh. Pitäis näköjään aina hamstrata lemppareita varastoon.

21. huhtikuuta 2009 klo 16.19  
Blogger Roosa kirjoitti...

Toivottavasti tänne tulee paljon hyviä vinkkejä, nappaan omaan ostoslistaani jos jotain potentiaalista ilmenee ;)

21. huhtikuuta 2009 klo 16.25  
Anonymous Sussu kirjoitti...

"Epäilen taas voidemaisen punan jäävän vähän liian "tahmaiseksi", onko näin?"

Ei se mun mielestä tahmaiseksi jää. Piti ihan ruveta kokeilemalla kokeilemaan, ja poski tuntuu punan levityksen jälkeen kädellä koskettaessa kyllä ihan samanlaiselle kuin muukin naaman iho :) Lumenen vaahtopuna on ainakin tahmaisempi kuin tämä Body Shopin voidepuna. Ja oot kyllä oikeassa siinä, että Maybellinen vaahtopuna on parempi kuin Lumenen, jossa on ainaki mun makuun vähän liian hailakka väri.

21. huhtikuuta 2009 klo 16.45  
Blogger J/SH kirjoitti...

Hihi, itsekin olen huhuillut tuon perään. Toivottavasti löydämme luottopunamme! <3

21. huhtikuuta 2009 klo 16.56  
Blogger Jenni kirjoitti...

Miia: Valitettavasti siltä tämä tilanne vähän näyttää. :/ Minun kovin montaa lemppariani ei onneksi ole vielä lopetettu, mutta jos Max Factorin Lasting Performance -meikkivoiteen valmistus lopetettaisiin, minä varmaankin kuolisin. :D

Roosa: Joo, toivon että joku nyt kertoisi, missä kaupoissa noita on nähty! :D Pari kommentoijaa on ilmoittanut nähneensä, mutta kumpikaan ei kertonut MISSÄ.

Sussu: No se voisi sitten olla yksi vaihtoehto, mikäli en tuota vaahtoposkipunaa saa enää käsiini mistään. :) Se Lumenen vaahtopuna on tosiaan minustakin liian hailakkaa ja ihokin jää siitä vähän tahmaiseksi.

Nodresscodes: No toivotaan! Pitää toivoa, että joku nyt vinkkaisi, että missä noita on alennuksilla nähty. Käyn heti hamstraamassa useamman purkin. :D

21. huhtikuuta 2009 klo 17.05  
Blogger Salla kirjoitti...

Mitääääää?! Mun vakkariposkipunako poistunut myynnistä?! Kriisi tiedossa, ellei korvaavaa tuotetta löydy :O

21. huhtikuuta 2009 klo 17.29  
Blogger ashtray_eye kirjoitti...

täällä lahdessa noita vielä oli myynnissä.

21. huhtikuuta 2009 klo 17.34  
Blogger Ambe kirjoitti...

Itse käytän talvisin mineraaliposkipunaa, mutta tuo vaahtomainen on kyllä totisesti hyvä kesällä, kun ei käytä meikkivoidetta sen alla.. mutta en kyllä ole nähnytkään toisen merkin alaista vaihtoehtoa tuolle :C voisi kyllä itsekin ratsata marketin hyllyt läpi ja mikäli tuota vielä löytyy, ostaa sitä myös kesän varalle!

21. huhtikuuta 2009 klo 17.38  
Anonymous Via kirjoitti...

Oon käyttänyt Lancomen Magie Blushia, suosittelen sitä lämpimästi!

21. huhtikuuta 2009 klo 18.05  
Blogger patentti kirjoitti...

Itsekin olen käyttänyt kyseistä tuotetta ja sitä tosiaankin voisi hamstrata. Kun nyt joku kertoisi missä..

Alkoi oikein huvittaa noi sun capsit, kukaan ei kerro kauppaa mutta joo sitä löytyy kyllä :DD

21. huhtikuuta 2009 klo 18.21  
Blogger krista camilla kirjoitti...

mm, käytän tuota (jopa ihan samaa sävyä) myös ! :) se on niin unelmaa. Itsekin vähän katselin että kumma kun olivat paikallisessa halpahallissa tarjouksessa alle 2,5€ kappale joten ostin kaksi varastoon. :o jos niitä ei nyt enää saa niin ah, minulla on toinen purkki varastossa odottamassa. ♥

21. huhtikuuta 2009 klo 18.21  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Veljekset Keskiseltä löytyy ainakin. ja tä kauppa on etelä-pohjanmaalla.

21. huhtikuuta 2009 klo 18.32  
Blogger iida kirjoitti...

Kannattaa kokeilla myös iki-ihanaa klassikkoa, Benefitin Benetint-nestemäistä poskipunaa... Toimii myös huulille tai luomivärinä. Nykyään on saatavilla myös vaaleampi sävy, Posietint. Itse hamstraan sitä aina ulkomailta, kun Suomesta ei vielä kaupoista löydy... Tosi riittoisaa ja ihanan helppokäyttöistä. :D

21. huhtikuuta 2009 klo 18.34  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Raumalta noita löytyy muistaakseni ihan vielä ainakin Cittarista.. Ellen nyt ihan väärin muista. :)

21. huhtikuuta 2009 klo 20.21  
Blogger A. kirjoitti...

Don't worry!

http://www.brigettesboutique.com/

- Tuolla nettikaupassa on sitä huokeaan hintaan, tosin eri sävyt kuin suomessa, mutta googlettamalla löydät varmasti swatcheja noista ulkomaalaisista meikkiblogeista. Postimaksut eivät päätä huimaa ja toimitus nopeaa (minulle tuli alle viikossa), pitää vaan muistaa 45e:n tulliraja.

21. huhtikuuta 2009 klo 20.30  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Kokeilin tätä joskus ja se oli kyllä ihan kiva. Se on aina niin ärsyttävää, kun lempparituote loppuu!! :/

21. huhtikuuta 2009 klo 21.21  
Anonymous Murkinamasu kirjoitti...

Terve.

Jos et saa tuota kyseistä tuotetta, niin kannattaa tsekata sen tilalle Lancomen voideposkipuna. Tuotteen nimi on Blush Focus. Lopputulos on hieman sävyä tuova ja läpinäkyvä. Ei mikään pakkelituote. Sopii tosin mielestäni enemmän riskettuneelle iholle.

Vielä lähempänä tuota vaahtoposkipunaa on Christian Diorin vaahtoposkipuna. Se on aivan ihana tuote, jolla saa juuri samanlaisen tuloksen kuin kuvailit. Tuotteen nimi on Pro cheeks. Itselläni on siitä väri Must-have Brown. Käytän sitä juurikin kasvoille heleyttä tuomaan, kun en jaksa meikata muutoin.

22. huhtikuuta 2009 klo 13.20  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oman purkkini löysin kahdella eurolla(20kr) siis Haaparannan Ica maxista eli Ruotsin puolelta, eli vähän liian kaukaa sinun tarpeisiin :-D

22. huhtikuuta 2009 klo 14.22  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itse yritin etsiä samaista poskipunavaahtoa vielä viime kuussa. Pistin lopulta mailia Maybellinen Suomen pisteeseen, ja vastauksena tuli, että tuotteen valmistus on lopetettu! :(

22. huhtikuuta 2009 klo 14.45  
Anonymous Nouvelle kirjoitti...

Kannattaa tsekata halpakauppojen poistokopat, täällä on ainakin näkynyt noita mousse-sarjan poskipunia ja luomiväriä monessa paikkaa 1-2 eurolla. :)

22. huhtikuuta 2009 klo 15.36  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

maybellinen vaahtoluomiväristä löytyy ainakin roosan-väristä...

22. huhtikuuta 2009 klo 16.17  
Anonymous hansku kirjoitti...

moikka, kannattaa käydä kattoo säästö pörssistä, ne kun ei niin usein uudista tuotteitaan, tai siis ostaa ison kasan, ja myy ne sitten. Itse ostan sieltä niitä vanhoja dödöjä, ne jotka muuttu semmosiks et se pallo on alaspäin. Niistä en tykkää ollenkaan, niin ostan niitä vanhoja säästö pörssistä. Olen melkeen ihan varma että sieltä löytyy noitakin.

22. huhtikuuta 2009 klo 16.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Rimmeliltä taitaa löytyä sekä vaahtomaista että voidemaista poskipunaa..

22. huhtikuuta 2009 klo 21.34  
Blogger Jenni kirjoitti...

Hei suurkiitos vielä kaikille bongausvinkkejä ja korvaavia tuotteita ehdottaneille. :) Nyt täytynee vain lähteä laukkaamaan kaikki Helsingin halpahallit läpi, josko tuota vielä jossain olisi. Tosi kurjaa kyllä, että tuotteen valmistus on lopetettu, koska se on ollut ehdoton suosikkini. :( Mutta ei tässä varmaan auta muu kuin alkaa testailla muita potentiaalisia vaihtoehtoja, jos en löydä tuota enää mistään. Kiitos kaikille ja onnea muillekin tämän poskipunan ystäville viimeisten kappaleiden metsästykseen!

23. huhtikuuta 2009 klo 13.07  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Rovaniemen Anttilassa on :)

23. huhtikuuta 2009 klo 19.59  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jämsän citymarketissa oli tuota poskipunavaahtoa , jos nyt oikein katsoin :D

24. huhtikuuta 2009 klo 15.39  
Anonymous Sini kirjoitti...

Itse käytän huulipunaa poskipunana aurinkovoiteen kanssa. Huulipuna pysyy poskilla myös uidessa, koska se on niin rasvaista. Kestää ihmeen hyvin myös hikoilun ym, kannattaa kokeilla!

27. huhtikuuta 2009 klo 14.54  
Anonymous rainbowsend kirjoitti...

http://www.brigettesboutique.com :ista olen itsekin tilannut. luotettava nettikauppa, jossa usein edullista kosmetiikkaa.

8. toukokuuta 2009 klo 1.47  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu