Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Auringonpolttamat kutrit

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Auringonpolttamat kutrit


Nyt on koittanut taas se hetki, kun pitää tehdä päätöksiä tukkani suhteen. Juurikasvu puskee jälleen armotta esiin ja pitäisi miettiä, haluanko vielä jatkaa tummana vai pikkuhiljaa palata vaaleaksi. Viimeksi olin tämän tilanteen edessä aivan neuvoton, mutta päätin lopulta jatkaa vielä toistaiseksi brunettena. Nyt asian suhteen on selkeämmät sävelet.

Kesä on tulossa ja jotenkin se herättää minussa aina kaipuun vaaleaan - varmasti osittain myös siksi, että omaan luonnolliseen väriini tulee aina kesäisin ihania aurinkoraitoja luonnostaan ja tukan värin kirkastuu huimasti. Omaa väriä en varmasti saa takaisin vielä hetkeen, eikä se haittaa, mutta olisi ehkä kiva kesää vasten olla hiukan vaalempi taas. Siispä olenkin kaavaillut tuollaista hiukan Jessica Alba -henkistä hiustyyliä, jossa hiusten perusväri on tumma, mutta niissä on sellainen auringonpolttama look. Lopputulos ei tietenkään näytä mitenkään ihan samalta, koska a) ihoni on aivan eri värinen kuin Jessicalla, b) minulla on tukkaa varmaan 1/3 siitä mitä hänellä on ja c) Jessican naamalla mikä tahansa kampaus näyttää täydelliseltä. :D Mutta tuumailin, että tuollainen tyyli voisi seuraavaksi olla kiva. Katsotaan, mitä Saara saa aikaiseksi, kunhan hänen kampaajantuoliinsa pääsen istahtamaan... ;)Kuvat täältä ja täältä


Tunnisteet: ,

8 kommenttia:

Blogger Saara kirjoitti...

Paineita, paineita :D

27. toukokuuta 2009 klo 9.39  
Blogger Maria kirjoitti...

Sulle on blogissani palkinto :)

27. toukokuuta 2009 klo 10.27  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihanan väriset hiukset Jessicalla, sopisi varmasti sullekin tuo väri :) voi vitsi, Saaran kampaamotuoliin olisi kyllä hienoa istahtaa, asun vaan sen verran kaukana ettei se taida onnistua. Ja se on kyllä totta, että kesällä itse kukin haluaa vaaleammat hiukset :D

-mansikka-

27. toukokuuta 2009 klo 10.44  
Blogger winda kirjoitti...

Mäkin tarttisin kipeästi uuden tukan, väri ja malli saisi nyt hiukan muuttua.

Aina kesän tullen haaveilen vaaleasta tukasta, vaikka tiedän ruskean sopivan mulle parhaiten. Mutta jos sitä ihan vähän vaalentaisi... :D

27. toukokuuta 2009 klo 11.46  
Blogger RagDoll kirjoitti...

Minäkin haikailen takaisin vaaleaan, koska olen aina ollut vaalea. Tuollainen auringon vaalentaman näköinen on aina kaunis ja luonnollinen vaihtoehto. =)

27. toukokuuta 2009 klo 14.33  
Anonymous Heidi kirjoitti...

Voi mäkin tahtoisin vaalentaa kesäks hiukseni lähemmäs omaa väriään. Voitko pliis tehdä postauken tukan valentamisesta (tai sanoa siitä muutaman sanan samalla kun postaat lopputuloksen), en oo ikinä tehny sitä ja se arvelluttaa kauheasti.
Kiitos kivasta blogista :)

27. toukokuuta 2009 klo 16.03  
Blogger Jenni kirjoitti...

Saara: Todellakin! Odotan olevani vähintään Jessica Alban näköinen tuon värjäyrprosessin jälkeen. ;)

Maria: Voi kiitos! :) On muuten hauska tuo uusi profiilikuvasi!

Anonyymi/Mansikka: No se nähdään varmaan pian, kun saan vähän väriä päähän. :) Että miten sopii. Ja Saaran tuoli on kyllä paras kampaajan tuoli. :)

Winda: No voihan siihen ottaa vaikka ihan ohuita, vaaleampia raitoja. :) Silloin ilme ei muutu ihan yhtä paljon, mutta väri kirkastuu kummasti. :)

RagDoll: Joo, ei minusta sellaista vetyperoksidiblondia varmasti tule. Tykkään sellaisesta luonnonvaaleasta, joka omakin värini on. Tai no, oma on ehkä enemmän sellainen tummanvaaleaan vivahtava kullanvaalea kuin ihan aito blondi. :)

27. toukokuuta 2009 klo 16.06  
Blogger Jenni kirjoitti...

Heidi: No siis minä itsehän en siitä tukan värjäyksestä tiedä yhtään mitään, joten en uskalla alkaa neuvomaan muita. :) Kampaajan tuolissa aion siis tämän projektin toteuttaa. Mutta toki kertoilen siitä sitten, kun asia on ajankohtainen. :)

27. toukokuuta 2009 klo 16.07  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu