Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Hehkeä hipiä ja herkkuruokaa

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

torstai 14. toukokuuta 2009

Hehkeä hipiä ja herkkuruokaa


Eilinen oli kertakaikkisen ihana ja tapahtumarikas päivä, josta riittää jutunjuurta vielä moneen postaukseen. :) Piipahdin ihanaisen Hannan kanssa viestintätoimisto Marsaanan kauneuspäivässä, jossa meitä hemmoteltiin aika tavalla. Paikan päällä pääsi nimittäin kokeilemaan kaikenlaisia kauneushoitoja ja tekemään esimerkiksi ihoanalyysin. Sain myös silmiini huimat räpsyttimet eli ripsien pidennykset, mutta niistä saatte kuulla tarkemmin sitten myöhemmin. :)

Mutta palataanpa siihen ihoanalyysiin... Paikalla oli siis Universal Beauty Ltd:n edustaja, joka teki ihoanalyyseja kaikille halukkaille - ja minä luonnollisesti olin innokkaana heti kokeilemassa. :) Analyysin tekemisessä käytetään sellaista tietokoneen näköistä masiinaa, jonka teknologiasta en sen tarkemmin ymmärrä (, mutta kiinnostuneet löytävät halutessaan lisää infoa täältä). Homma toimii kuitenkin niin, että ensin laitteella otetaan kuva sivuprofiilista ja tätä kuvaa sitten tutkaillaan tarkemmin koneen näytöllä.Koneen avulla voidaan nähdä ihon alle jopa 2mm:n syvyyteen ja tutkia ihon kuntoa ja esimerkiksi sen vanhenemisen syitä. Eri asetuksia säätämällä kuvasta siis nähdään, kuinka paljon ihossa katkenneita verisuonia (eli couperosaa), melaniinia tai auringon aiheuttamia vaurioita. Lopuksi näiden tulosten jälkeen voidaan määrittää ihon ikä suhteessa todelliseen ikään. No moni saattaa nyt miettiä, miksi kukaan haluaisi saada tuollaisen, usein vieläpä melko masentavan tiedon. Pointti piileekin siinä, että kun ihon ongelmakohdat ja vauriot ovat tiedossa, on helpompi antaa ohjeita, joilla ongelmia voidaan hoitaa ja korjata.

Veikkaan, että aika moni on kiinnostunut siitä, mitä minä sain ihoanalyysini tulokseksi. ;) Omaksi ilokseni voin kertoa, että tulokset olivat häkellyttävän positiiviset! Ihossani ei ollut liiemmin katkenneita verisuonia kuin auringon aiheuttamia vaurioitakaan. Analyysikuva kuulemma paljastaa heti, miten ihoa on hoidettu ja onko esimerkiksi aurinkosuojaa käytetty kuuliaisesti. No saatuani kehuja ihoni hyvästä hoidosta, olin jo suunnattoman ilahtunut, mutta vielä leveämmän hymyn sai aikaan tulos ihoni iästä. Kuulkaahan vain, tällä 25-vuotiaalla on 18-vuotiaan hipiä! :D Mitä tästä opimme, käyttäkää niitä aurinkovoiteita!En ollut kovin suosittua seuraa tulosten julkistamisen jälkeen kovempia tuomioita saaneiden naisten joukossa, joten karkasimme Hannan kanssa herkkulounaalle Raflaan. Aivan käsittämättömän herkullinen chili-pekoni-pasta katosi lautaseltani parempiin suihin alta aikayksikön, mutta ehti hovikuvaajani Hanna napsaista muutaman kuvankin. Suu käy ja kädet viuhtovat. ;) Hannan pää oli suurimmassa osassa kuvista sen sijaan piilotettuna kahvikuppiin. :DPS. Blogger on muuten pari päivää sekoillut jotakin omituista, eikä välillä näytä uusimpia postauksia ollenkaan. Kannattaa siis klikata Pupulandia-banneria tai päivittää sivu, jos näyttää siltä, että uudet postaukset olisivat kadonneet jonnekin. :)


Tunnisteet: ,

12 kommenttia:

Blogger Rva Herttainen kirjoitti...

Tuommonen olis kyllä tosi kiinnostavaa tehdä. On kyllä vaikea yhtään arvioida mitä vois saada tulokseksi. Mua kiinnostais tietty myös miten toi ihonsiirre ja kaikki vaikuttaa tulokseen.

Mutta mahtavaa että sait tommosen tuloksen nyt ja että se tuli tehtyä, osaa vastakin yhtä hyvin ehkäistä ja hoitaa :)

14. toukokuuta 2009 klo 9.54  
Blogger patentti kirjoitti...

Minulle tuo taitaisi olla aika masentavaa, sitä couperosaa kyllä löytyy. Ja aurinkosuoja kunniaan, siitä se kaikki kyllä lähtee!

14. toukokuuta 2009 klo 10.02  
Blogger Norppis kirjoitti...

apua! tulipas kauhea tarve hamstrata itselleen aurinkorasvaa.
tosin itsekkin lätkin sitä kyllä aika kuuliaisesti, mutta ihonhoidossa muuten mie oon ihan lapsenkengissä. Mun mielestä ois pelottavaa nähdä toi oma ihoanalyysi ;)

14. toukokuuta 2009 klo 10.24  
Blogger Anna-Maria kirjoitti...

Osaatko sanoa mitä tuollainen analyys maksaa? :)

14. toukokuuta 2009 klo 10.51  
Blogger Jenni kirjoitti...

Rva Herttainen: On tosiaan vaikea arvioida, mitä tulokseksi tulee. Monella tuolla tilaisuudessa ihonsa testanneille tulokset näyttivät +10 vuotta, joten minä olin tosiaan aika onnekas. :) Tulos oli ilahduttava myös siinä mielessä, että olen kokenut aina ihoni kovin hankalaksi atopian, herkkyyden ja epäpuhtauksien takia. Oli kiva kuulla, että olen ainakin jotain osannut tehdä oikein. ;)

Patentti: Mutta käsittääkseni couperosaankin on hoitokeinoja, joten nyt vain kosmetologin pakeille! :) Ja totta, aurinkosuoja on kyllä yksi parhaista asioista, mitä iholleen voi tehdä. :)

Norppis: On kyllä hyvä huolehtia aurinkosuojasta, vaikka ei helposti palaisikaan. Moni tuon ihoanalyysin edessä odottaa ihan tuomiopäivän tuloksia, mutta vastaus voi olla positiivinenkin yllätys kuten omalla kohdallani. :)

Anna-Maria: En kyllä tarkalleen tiedä, mitä tuo maksaa. Mutta pikainen Googlettelu osoitti, että hinnat näyttäisivät vaihtelevan suunnilleen 20-70 euron välillä. Usein analyysin yhteydessä kuitenkin tehdään joku kasvohoito ja laaditaan ohjeet ihon jatkohoidolle, joten hinta ei ole mikään kamalan korkea siihen nähden. :) Kannattaa varmaan itse tehdä vähän hintavertailua paikallisten kauneushoitoloiden välillä!

14. toukokuuta 2009 klo 11.34  
Blogger Heli kirjoitti...

Tää oli kyllä mielenkiintoinen! Kiinnostais itsekin kokeilla.. joskus :D

Kiva, kun sulla on tämmösia asiapostauksiakin, eikä pelkkää hömppää. Plussat siitä! :)

14. toukokuuta 2009 klo 12.31  
Blogger Christina kirjoitti...

Tuollaiseen analyysiin olisi tosi mielenkiintoista päästä!

14. toukokuuta 2009 klo 13.59  
Blogger Hanna kirjoitti...

Kiitti pupu seurasta, sun kanssa on aina niin mukavaa.

14. toukokuuta 2009 klo 17.35  
Blogger Jenni kirjoitti...

Heli: Kiitos kivasta kommentista. :) Yritän keksiä blogiin aika monipuolisia aiheita, jotta ei käy yksitoikkoiseksi. ;) Mutta tosiaan, ei tuo ihoanalyysin tekeminen edes mitään ihan kamalan kallista ole, joten tsekkailehan lähitienoolla sijaitsevien kauneushoitoloiden hinnastoja!

Christina: Sanopa muuta. :) Ja vaikka tulokset eivät olisikaan ilahduttavat, niin silloin ainakin saa juuri omalle iholle sopivat täsmähoito-ohjeet. Tosin sinun vauvanpeppuihollasi ei varmaan ole mitään pelkoa huonoista tuloksista. ;)

Hanna: Kiitos itsellesi murunen. Aika kului kuin siivillä ihanassa seurassa. :)

14. toukokuuta 2009 klo 18.04  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Katoinkin jo junassa, että sulla on kovin nuorekas ja hehkeä iho..:) Itselläni näkyy helposti varsinkin stressin tuomat jäljet kasvoissa, joita hieman epäsäännöllinen hoito kuitenkin vähän rauhoittaa. Myös kohtuullinen auringon saaminen on plussaa, joten kesällä iho on huomattavasti paremmassa kunnossa kuin talvella (,jolloin myös tietysti kuivuus vaivaa). Kirjoitat oikein eläväistä ja hauskaa blogia. Keep on goin’!

14. toukokuuta 2009 klo 20.59  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: Iik, kukakohan junamatkalainen siellä oikein kirjoittelee? :D Minullakin ihossa on satunnaisesti epäpuhtauksia, mutta veikkaan, etät melko rypyttömänä tulen säilymään, koska juonteita ei vieläkään ole juuri nimeksikään. Huomaan, että minunkin ihoni voi aina kesäisin paremmin, joten kyllä se aurinko hyvääkin tekee kohtuullisissa annoksissa nautittuna. ;) Ja kiitos kivast palautteesta!

15. toukokuuta 2009 klo 11.09  
Anonymous Lode kirjoitti...

ihoanalyysi on aika siisti juttu! itsekin olen sellaisessa ollut ja sain todella hyvät tulokset! sanottiin että 50 vuotiaana ihoni on vielä todella hyvässä kunnossa. hyvin se voi ennustaa kun tällä hetkellä olen 20v :) vettä pitäisi vaan juoda älyttömästi ettei siinä konees näy violettia silmien ympärillä. suosittelen kaikille! sen jälkeen tietää millaiset tuotteet sopivat omalle iholle :)

17. toukokuuta 2009 klo 14.20  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu