Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kaappien kätköistä - kaksi asua yhdellä iskulla

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

torstai 7. toukokuuta 2009

Kaappien kätköistä - kaksi asua yhdellä iskulla

Kaivelin taas vähän kaappejani ja tein löytöjä. :) Olen viime aikoina tykästynyt kovasti siniseen väriin ja muistin yhtäkkiä ikivanhan sinisen neuletoppini. Äitini on neulonut topin minulle, kun olin 14-vuotias eli 11 vuotta sitten! Olen aina tykännyt siitä valtavasti, mutta jostain syystä en ole käyttänyt sitä kovin paljon. Sain kuitenkin eilen vision tuon neuletopin yhdistämisestä valkoisiin farkkuihini, koska sinisen ja valkoisen liitto tuntuu ihanan raikkaalta ja keväiseltä yhdistelmältä. Asu täydentyi vielä punaisilla yksityiskohdilla, kun valitsin kengiksi söpöt raitatennarit, joissa on punaiset rusetit ja sipaisin huuliin punaa. Punaisen kynsilakan jämät kynsissänikin matchasivat hauskasti kokonaisuuteen. Kokonaisuuden kruunasi ikivanha sinivalkoraidallinen rannekoru, jonka olen saanut joskus lapsena isoäidiltäni lahjaksi. Olen säilyttänyt korua kaikki nämä vuodet, mutta en jostain syystä koskaan ennen eilistä ollut käyttänyt sitä! :)


  • sininen neuletoppi - äidin tekemä (1998)
  • valkoiset farkut - Cheap Monday (2007)
  • raitatennarit - Vagabond (2006)
  • raidallinen rannekoru - isoäidin vanha (joskus pienenä lapsena saatu)
  • punainen pashminahuivi - saatu tuliaisiksi ulkomailta (2005)
  • nahkatakki - H&M (2007)
  • neuletakki - Vila (2006)



Jotenkin minusta tuntui tänään, etten ollut vielä valmis luopumaan tästä asusta. Vaikka en yleensä koskaan halua pukeutua samoihin vaateisiin kahta päivää peräkkäin, niin tänään kertakaikkiaan vain halusin laittaa nuo samat vaatteet. Jotta asuun olisi saatu edes jotakin variaatiota eiliseen verrattuna, vaihdoin asusteet punaisista ruskeisiin. Ruskeat ballerinat ja puuhelmet muuttivat lookia heti hieman toiseen suuntaan. Olisin halunnut lakata kynteni ihanan vaaleanpunaisiksi, mutta aamutohinassa tuli sen verran kiire, etten ehtinyt. Huulet saivat kuitenkin tällä kertaa olla vaaleanpunaiset, koska huulikiillon sutimiseen ei montaa sekuntia tuhraantunut. :)


  • sininen neuletoppi - äidin tekemä (1998)
  • valkoiset farkut - Cheap Monday (2007)
  • ruskeat nahkaballerinat - Carrou
  • vaaleanpunainen huivi - H&M (2006)
  • nahkatakki - H&M (2007)
  • neuletakki - Vila (2006)


Tunnisteet:

11 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihanat asut, etenkin tuo punaisilla yksityiskohdilla höystetty! :) Ja aivan älyttömän söpöt noi Vagabondin balleriinat, miksei noita myydä tänä vuonna... Olisin heti valmis adoptoimaan ne omaan kenkävalikoimaani :)

7. toukokuuta 2009 klo 10.08  
Blogger Emma kirjoitti...

Oh, onpa trés chic!

7. toukokuuta 2009 klo 10.21  
Anonymous k kirjoitti...

Sitä on oltu ihan jenkkiväreissä niiden voiton kunniaks :D oot söpö!

7. toukokuuta 2009 klo 10.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minkä merkkiset aurinkolasit? Sopii sulle tosi hyvin.

7. toukokuuta 2009 klo 12.42  
Blogger Christina kirjoitti...

Onpas kivoja kummatkin :)

7. toukokuuta 2009 klo 12.50  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi1: Kiitos. :) Itsekin tykkäsin erityisesti tuosta sinipunavalkoisesta kokonaisuudesta. :) Vagabondin kengät on tosiaan ostettu jo monta vuotta sitten, joten niitä ei taida enää löytyä. :/

Liisa: Kiitti! :D

K: Ajattelin itse kyllä olevani ennemminkin Ranskan lipun väreissä. :D Ei itselle tullut USA edes mieleen! Ja kiitos. :)

Anonyymi2: Nämä aurinkolasit ovat ihan H&M:n halpiskamaa parin vuoden takaa. :)

Christina: Kiitos! :)

7. toukokuuta 2009 klo 16.53  
Blogger Sonja kirjoitti...

hieno asukokonaisuus! :)

pitäisi kyllä löytää itsellenikin hyvät valkoiset farkut, niistä mitä oon sovittanu näkyy taskut ja alusvaatteet läpi... pöh. niin ekshibitionisti en kuitenkaan ole :D (kirjoitinkohan tuon sanan oikein?)

7. toukokuuta 2009 klo 21.05  
Blogger Lina kirjoitti...

Ihanat nuo Vagabondin raitatennarit! Harmi, että ne on jo vuodelta 2006... :)

7. toukokuuta 2009 klo 22.49  
Blogger Jenni kirjoitti...

Sonja: Kiitos! :) Valkoisissa farkuissa on aina se ongelma, että niistä näkyy monista tosi helposti läpi. Nuo omani ovat ihmeen läpinäkymättömät, mutta kyllä niiden kanssa silti täytyy käyttää joko valkoisia tai ihonvärisiä alushousuja tai muuten kuultaa läpi. Onnea metsästykseen! :) Valkoiset farkut ovat kyllä aika kivat ja raikkaat varsinkin kesällä.

Elina: Kiitos. :) Nuo olivat aivan spontaani heräteostos, mutta aika onnistunut sellainen, koska tuntuu, että ne eivät ole vanhentuneet kolmessa vuodessa yhtään! :)

8. toukokuuta 2009 klo 7.57  
Anonymous Vimps kirjoitti...

Minäkin olen löytänyt tummansinisen tänä keväänä, petroolinsininen tosin päätyi vaatehuoneeseeni jo pari vuotta sitten.

Kun hankin vuosiin - sitten ala-astevuosien, heh! - ensimmäisen sinisen yläosan, yllätyin, miten se korostikaan omien siniharmaitten silmieni sävyä - ne näyttivät paljon sinisemmiltä. Samalla tavalla sinunkin silmiesi sävy tulee esiin intensiivisemmin kuin toisen väristen yläosien kanssa.

Ensimmäinen asukokonaisuus on kerrassaan nappi, vaikka itse en valkoisissa farkuissa osaakaan olla! Minä olen toteuttanut samaa värifilosofiaa (joka viittaa tietysti Ranskaan ja seiloreihin eikä mihinkään Yhdysvaltoihin!) tänä keväänä vuorostani yhdistämällä tummansiniset farkut valkoiseen yläosaan, tummansiniseen huiviin ja punaisiin kenkiin. Ihanan keväistä!

9. toukokuuta 2009 klo 1.35  
Blogger Jenni kirjoitti...

Vimps: Hyvähyvä, Ranska ja seilorit! ;) Olen huomannut, että vaatteilla kyllä saa korostettua ihan eri tavoin silmien väriä. Jos puen turkoosia, sinivihreä näkyy silmissä paljon selvemmin ja sinisen kanssa sininen korostuu. :) Petroolinsininen on myös omia suosikkejani!

11. toukokuuta 2009 klo 15.01  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu