Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kenen näköinen olet?

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

torstai 21. toukokuuta 2009

Kenen näköinen olet?Sain jokin aika sitten Haastemieheltä haasteen, joka kuului seuraavasti:

Kenen näköinen olet? Kenen julkkiksen näköinen olet omasta tai kaveriesi mielestä. Julkaise tai linkitä kuva, ja haasta kolme blogin pitäjää.Aina silloin tällöin lähes jokainen saa kuulla olevansa jonkun toisen näköinen tai muistuttavansa esimerkiksi jotakuta julkkista. Useimmiten yhdennäköisyyttä löydetään vaikka jonkun yhden valokuvan ja tietyn ilmeen perusteella. Valokuvien perusteella minusta on löydetty yhdennäköisyyttä esimerkiksi Micha Bartonin ja Michelle Pfeifferin kanssa - kumpaakaan en kyllä itse ymmärrä. Kasvotusten minua taas on joskus sanottu Heather Grahamin näköiseksi, mutta kasvotusten minua on vain hyvin harvoin verrattu keneenkään. Tein haasteen innoittamana vielä My Heritagen sivuilla valokuvatestin, jossa palveluun syötetään oma kuva ja sitten kone etsii samanlaisilla piirteillä varustettuja julkkiksia. Tuloksissani kärkisijoilla olivat esimerkiksi Christina Ricci, Katie Holmes sekä Rachael Leigh Cook. Aika kaukaa haettua. :)Serkkuani ja minua luultiin jossain vaiheessa aina siskoksiksi, vaikka emme omasta mielestämme ole lainkaan toistemme näköisiä. Hauskaa tilanteessa on vielä se, että serkkuni näyttää aivan isältään ja minä omaltani, jotka taas eivät keskenään ole mitään sukua toisilleen. Kaiken kaikkiaan minun ulkoista olemustani on vertailtu muihin aika vähän. Enkä oikeastaan edes ihmettele sitä, koska en mielestäni muistuta ketään. Olen oman itseni näköinen. :) Ja hyvä niin, on oikeastaan kivaa olla ihan vain itsensä näköinen!


Haaste menee eteenpäin Saaralle, Nadjalle ja Irenelle! :)

Tunnisteet: ,

17 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tosi outoa, mutta kukaan ei ole koskaan sanonu että muistuttaisin jotain julkkista/muuta ihmistä. no äidiltäni ja veljeltäni näytän kyllä jonkun verran ,mutta se kai on ihan normaalia :)

21. toukokuuta 2009 klo 14.30  
Blogger harMonica kirjoitti...

mä ja mun serkku kanssa näytetään kuulemma ihan siskoilta, vaikka minä näytän kuulemma äidiltäni ja hän näyttää omalta äidiltään, ja meidän äidit eivät ole sukua keskenään.

Mutta kaippa se on katsojan silmissä miten asiat näkee, mielestäni muistutan enemmän isääni kuin äitiäni. :)

21. toukokuuta 2009 klo 14.41  
Anonymous rosee kirjoitti...

Mullekin tuli aluksi mieleen et näyttäisit Christina Ricciltä. Teissä on oikeasti jotain samaa : D

Mulle on itselle sanottu, että näytän kasvoista huomattavan paljon BB- Cheryliltä. Kaverit aina jaksaa huomauttaa, että jos väjäisin hiukseni blondiksi, olisin kuin ilmetty Cheryl. Hih, taidan suosiolla jättää värjäyksen minun osaltani... :D

21. toukokuuta 2009 klo 15.02  
Blogger Ambe kirjoitti...

Itsekin olen kuullut paljon sitä, että näytän Micha Bartonilta ja Michelle Pfeifferiltä! Ymmärrän tuon Mischa Bartonin yhden kuvan perusteella, jonka perusteella minua on häneen vertailtu enemmänkin, mutta näin reaalimaailmassa meillä ei taida olla muuta yhteistä kuin korkeat poskipäät :D Kaksi myös erityisen suosittua vertauskohdetta ovat olleet Kate Bosworth sekä suomalainen laulaja Irina.

Minua ja parasta ystävääni on monesti luultu siskoksiksi, vaikka emme näytä yhtään samalta emmekä myöskään ole lainkaan samantyylisiä. Olemme kuitenkin olleet ystäviä jo ihan vaahtosammuttimen kokoisista asti, joten luulenpa että meillä on jotenkin alitaijuisesti samanlaisia tapoja keskenämme, ja yhdessä ollessamme tällaiset seikat saavat monet luulemaan meidät siskoksiksi..

Muunmuassa poikaystäväni on yksi näistä, hän luuli kahden vuoden ajan meidän olevan kaksosia ja totuus paljastui vasta sitten kun tutustuin häneen kunnolla.. :D

Jokatapauksessa julkkiksiin vertailu saattaa toki joskus tuntua imartelevalta, mutta kyllä minäkin pohjimmiltani haluan näyttää vain ja ainoastaan itseltäni. Paras kohteliaisuus mitä olen kuullut onkin se, että "olet persoonallisen näköinen". Saanpahan ainakin olla täysin oman itseni näköinen! ü

21. toukokuuta 2009 klo 15.28  
Blogger Johannna kirjoitti...

toi heather graham sopis mun mielestä parhaiten sinulle :-)

21. toukokuuta 2009 klo 15.50  
Blogger vra kirjoitti...

Kyllä sä nyt vähän Christina Ricciltä näytät! :)

21. toukokuuta 2009 klo 16.21  
Blogger Irene kirjoitti...

voi kiiitos haasteesta! :D

21. toukokuuta 2009 klo 16.40  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

My Heritage näyttäsi perustuvan täysin hiusten malliin. Tein taannoin testin kolmella eri kuvalla, ja joka kerta vastaavuuksilla oli hiukset samalla tavalla, kuin itselläni kuvassa, ja luoonollisestikaan nuo vastaavuudet ei muistuttaneet toisiaan pätkääkään.

21. toukokuuta 2009 klo 17.07  
Blogger nadjastrange kirjoitti...

kiitos haasteesta! :D

21. toukokuuta 2009 klo 17.52  
Blogger Anna-Maria kirjoitti...

Mä kyllä näen aika paljonkin yhtäläisyyttä sun ja Michelle Pheifferin kanssa! Teillä on molemmilla korkeat poskipäät ja isot silmät ja muutenkin sama kasvojen malli. Sehän on kohteliaisuus, jos verrataan niinkin kauniiseen naiseen kuin Michelleen!:) Mulle on sanottu blogin kommenteissa, että näytän vähän Dita Von Teeseltä. En kyllä ole samaa mieltä, paitsi että ok olen brunette ja käytän punaista huulipunaa. :D Enemmänkin näytän äidiltäni nuorena, josta taas isäni sanoi, että äiti oli Shannon Dohertyn näköinen. Minä taas en muistuta Shannonia yhtään.. kai?

21. toukokuuta 2009 klo 18.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kukaan ei tajua tuota My Heritagen pointtia, ei se ohjelma siis etsi mitään tyyppiä, jolla on esim. samanväriset silmät, vaan jonkun, jonka kasvonpiirteiden suhteet vastaavat omiasi. Esim. tuo Christina Ricci sopii minusta sinulle todella hyvin, suuret silmät ja pieni leuka. Myös nenä taitaa olla samanpituinen jne.

21. toukokuuta 2009 klo 19.13  
Anonymous k kirjoitti...

Kun Neloselta tuli Australia's next top model, niin siinä voittajaksi selviytyi tämän kuvan oikeanpuolimmainen tyttö: http://www.realitytvfan.net/images/australias-next-top-model-finalists1.jpg ja hän näyttää mielestäni ihan sinulta! Tai sinä häneltä, kummin päin vain :D ei ehkä kuvassa niin tule ilmi, ohjelmasta se samannäköisyys välittyi paremmin :)

21. toukokuuta 2009 klo 20.18  
Blogger Petja Jäppinen kirjoitti...

Mun äidin puolen naisilla on ilmeisesti veto tietyn näköisiin miehiin, sillä parillakin serkulla on samannäköiset miehet. Samaa näköä on sitten minussa, isässäni ja ainakin seitsemässä isän puolen sukulaisessa.

21. toukokuuta 2009 klo 21.37  
Blogger NELLI kirjoitti...

heather graham on kyllä aika lähellä, jotenkin jännästi :) mää näytän kuulemma ton my heritagen mukaan aina joltain japanilaisilta ihmisiltä... en käsitä ? :D

21. toukokuuta 2009 klo 21.57  
Anonymous Sussu kirjoitti...

Mua on usein sanottu Mena Suvarin näköiseksi. Ite en aluksi edes tiennyt koko näyttelijää. :P Kerran jopa yhdessä vaatekaupassa työskennellessäni asiakas oli ensin ollut ihan hämmästynyt nähdessään Mena Suvarin töissä siellä. Tajusi kuitenkin, ettei nyt ehkä sentään... :D Pöhköintähän tässä on se, että kyseinen näyttelijä ei mun mielestä ole ihan hirveän kaunis.

21. toukokuuta 2009 klo 21.59  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi1: No se varmaan tarkoittaa, että olet oman persoonallisen itsesi näköinen! :) Perheenjäsenten kesken samannäköisyyttä yleensä kyllä jonkin verran on. :)

harMonica: Luulen myös, että eri ihmiset hoksaavat erilaisia yhtäläisyyksiä. Minä olen selkeästi kyllä isäni näkönen - äitini kanssa meitä ei välttämättä edes tunnistaisi äidiksi ja tyttäreksi. :)

Rosee: Ehkäpä meissä sitten on. :) Mutta kun katsoin noita Christina Riccin kuvia, tuli automaattisesti kyllä mieleen eräs ihan muu... Nimittäin MouMou! Nuo kaksihan ovat kuin siskokset. :) Minua muuten verrattiin joskus siihen BB-Mariannaan, vai olikohan se Marianna, viime tuotantokaudelta se ilkeänpuoleinen, venäläissyntyinen tyttö joka lähti talosta kesken kauden omasta tahdostaan? Ja sitten menin vielä värjäämään tukkani tummaksi! Onneksi kukaan ei enää muistanut Mariannaa siinä vaiheessa. ;)

Ambe: En itse asiassa ole kovinkaan yllättynyt, että meitä on verrattu samoihin julkkiksiin, koska näyttäisi siltä, että kasvojemme malli on aika sama. Korkeat poskipäät ja melko leveät kasvot. :) Minuakin vertailtiin Micha Bartoniin yhden tietyn kuvan perusteella, jossa kyllä ehkä ihan vähän tähtöstä muistutankin, mutta muissa kuvissa en kyllä yhtään. :) Kyllä teissä muuten parhaan kaverisi kanssa jotain samaa täytyy olla, jos kaikki luulevat siskoksiksi. :D Mutta olet oikeassa siinä, että on oikeasti kivempaa olla persoonallisen ja oman itsensä näköinen. :)

Johannna: Viime kesänä minua Heatheriin verrattiin, mutta se kommentti on tullut vain yhdeltä ihmiseltä ennen tätä. :)

Vra: Jo kaksi puoltaa Christina Ricciä. :D No voi olla, että jotain samaa löytyy. :) Mutta MouMou on kyllä kuin Christina Riccin kaksoissisko!

Irene: Ei kestä. :) Odotan mielenkiinnolla. ;)

Anonyymi2: En osaa kyllä sanoa, mihin se perustuu, mutta aika kaukaa haettuja tuntuivat monet niistä naamoista olevan. Muutama kyllä toistui useamman kuvan kohdalla.

Nadjastrange: Olepa hyvä! Jään mielenkiinnolla odottamaan lopputulosta. ;)

Anna-Maria: Michelle Pfeiffer ja Micha Barton ovat kyllä kasvojensa mallin puolesta varmaan aika samannäköisiä kuin minä itse. Jos minun itseni pitäisi noista valita joku, johon koen eniten yhtäläisyyttä niin kyllä se minustakin olisi Michelle. Ja otan nuo kommentit ehdottomasti kohteliaisuutena, koska kauniitahan nuo kaikki naiset ovat. :) En vain itse useinkaan näe sitä yhtäläisyyttä itseni ja heidän välillään. :D Minustakaan et kyllä muistuta Dita von Teeseä, jonka kasvojen malli on aivan eri kuin sinulla. Sen sijaan Shannon Doherty herätti jonkun kummallisen viban, ehkä ehkä... :)

Anonyymi3: Minäkin veikkaan, että ohjelma katsoo esimerkiksi kasvojen mallia. Tosin eri kuvakulmista katsottuna ihmisen kasvotkin näyttävät hyvin eri mallisilta, joten riippunee aika paljon palveluun ladatusta valokuvasta, keneen sitten kuvien perusteella yhdistetään. :)

K: Tämä ei muuten ole ensimmäinen kerta, kun minua on verrattu siihen Australian huippumallikisan voittajaan! En itse katsonut ko. ohjelmaa, mutta vilkaisin joskus voittajan kuvaa ja huomasin kyllä itsekin, että selvästi oli samaa näköä. :) Ehkä ensimmäinen näistä vertauksista, joihin olen itsekin samaistunut. :)

Petja Jäppinen: Onpas jännä juttu! Siellä on sitten selvästi mieltymystä samantyylisiin miehiin. :) Mutta hassua, että koko suvulla! :D

Nelli: Minullakin tuli paljon niitä japanilaisia tyyppejä, joista ei ole hajuakaan että ketä ovat. :D

Sussu: Kannattaa muistaa, että kauneus on katsojan silmissä ja monen mielestä se Mena on aivan ihana. ;) On minuakin joskus vertailtu joihinkin sellaisiin julkkiksiin, joista en itse tykkää ja silloin ainakaan ei haluaisi näyttää kyseisiltä henkilöiltä. :D

22. toukokuuta 2009 klo 9.45  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Hassua, olet kyllä niin persoonallisen näköinen, että on vaikea sanoa, mihin sinut yhdistäisin. Kasvonpiirteet on kyllä muuten ehkä hieman Misha Bartonmaiset, mutta koska sinulla on niin isot silmät, niin Cristina Ricciä siinä.
Minua on sanottu mm. Jennifer Lopezin, Kirsten Dunstin ja Jennifer Love Hewittin näköiseksi. Vaikken tällä hetkellä näytä heistä keneltäkään :D

22. toukokuuta 2009 klo 23.22  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu