Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Lattialuutusta rokkipaidaksi

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

perjantai 15. toukokuuta 2009

Lattialuutusta rokkipaidaksi


Poikakaverini laittoi eilen ylleen sellaisen hihattoman miestenpaidan, piti sitä hetken päällään, totesi sen olevan maailman rumin paita ja lahjoitti minulle. Minä puin paidan onnellisena päälleni ja fiilistelin, miten se näyttikin minun päälläni aivan mahtavalta. Ihastellessani uutta paitaani, poikakaveri kommentoi kulmiaan kohotellen, että hän oli kyllä antanut sen minulle lähinnä lattialuutuksi. :D Mutta parempi näin!Vielä illalla hän epäuskoisena kysyi, aionko todella pukeutua siihen hänen maailman rumimpaan paitaansa, kun olimme lähdössä ystäväni syntymäpäiväkekkereihin. Kyllä! :D Huvittavinta tässä on, että tuo paita on oikeasti aivan ikivanha, siis ostettu joskus markka-aikaan. Ja silloinkin maksanut ehkä kymmenen markkaa ja ostettu jostain K-kaupasta. Mutta oi kuinka se on täydellinen, eikä kulumisen merkkejäkään näy missään. Laatua voi löytää yllättävistä paikoista. ;) Joka tapauksessa paita siis pysyi yllä ja sain heti vision, miten sen yhdistäisin. Rock-henkinen kokonaisuus muodostui farkkuleggingsien, suippokärkisten herrainkenkien, ristikorun ja takkutukan avulla. Kynsissä oli luonnollisesti mustaa lakkaa ja huuliin sutaisin hippusen huulipunaa.


  • harmaa paita - poikakaverin vanha
  • farkkuleggingsit - Pieces/Vero Moda
  • kengät - KappAhl
  • kaulakoru - Antti Asplund


Reippaina tyttöinä ja poikina polkaisimme juhlapaikalle Nolla-baariin pyörällä, meno-paluusta kertyikin kiva pieni 12 kilometrin iltalenkki. :) Nollassa meitä odotti jo suloistakin suloisempi synttärisankari Anni. Juhlakalu oli niin söpönä liikenteessä, että minun piti ikuistaa tyyli blogissani näytettäväksi. Yritimme myös ottaa yhteiskuvia, mutta huono valaistus ja kuvausassistentin epävakaa käsi pitivät huolen siitä, että kaikki kuvat olivat enemmän tai vähemmän heilahtaneita. Kuvaajan mielestä me heiluimme, meidän mielestämme kuvaajan käsi heilui. :D No hyvä on, kuvaussession loppuvaiheessa mekin ehkä vähän heiluimme...
Tunnisteet:

27 kommenttia:

Blogger patentti kirjoitti...

Aarteet tosiaan yllättävät alkuperällään :) Tosi kivan ja rennon oloinen paita!

15. toukokuuta 2009 klo 16.18  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hirvittävän kapeat jalat tuolla toisella tytöllä. :O

15. toukokuuta 2009 klo 16.32  
Blogger Kirsikka kirjoitti...

Onpa suloinen asu :) Oon tosi tosi pitkään etsiny matalia herrainkenkiä enkä ole löytäny sopivankokosia/hintasia. Onko nuo sun kovinkin uudet?

15. toukokuuta 2009 klo 19.32  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

15. toukokuuta 2009 klo 23.31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

15. toukokuuta 2009 klo 23.31  
Blogger Sugar Kane kirjoitti...

Kiva asu, suloisia kuvia :)

15. toukokuuta 2009 klo 23.47  
Blogger Jo Emmaljunga kirjoitti...

ooh, ihana rokkiasu!

tykkään myös kovasti ystäväsi tyylistä, tuo sivuponnari sopii asuun mainiosti! voi kun tietäisi mistä ystäväsi ihana asu on peräisin, tosi kivan näköinen :) onnea vaan hänelle kovasti!

15. toukokuuta 2009 klo 23.58  
Blogger Christina kirjoitti...

Näyttääpäs poikaystävän hylkäämä paita päälläsi kivalta - hyvä ettei päätynyt lattiarätiksi. ;)

16. toukokuuta 2009 klo 0.05  
Anonymous S kirjoitti...

Maassamme liikalihavuus on selvästi yleistynyt ongelma ja ihmiset alkavat ilmeisesti pitämään sitä normaalina, kun luonnostaan hoikkia (jota kuvassa esiintyvä Jennin ystäväkin on) nuoria nimitetään nykyään lähes poikkeuksetta anorektikoiksi. Omaan ilmiöstä henkilökohtaista kokemusta. Kyllä luonnottoman laihuuden tunnistaa mm. törröttävistä luista, joita luonnostaan hoikilla ei näy. Tässäkin taas huomaa, että nuo anonyymit kokevat olevansa oikeutettuja antamaan ilkeitä kommentteja hoikasta ulkomuodosta. Jos kuvissa esiintyisi ylipainoinen, niin kysyisivätköhän nämä samat henkilöt, että "onko tämä joku läskien esittelypalsta?"

T: Ylivilkkaan aineenvaihdunnan omaava

PS. Sori Jenni vuodatus, mut anonyymit ylitti ärsytyskynnyksen :)

16. toukokuuta 2009 klo 0.30  
Blogger La Petite kirjoitti...

Oi ihastuin tuohon ystäväsi hameeseen! Osaatko sanoa mistä se on löytynyt?

16. toukokuuta 2009 klo 1.12  
Blogger indie kirjoitti...

Hassua :D Hyvä paita on! Mulla oli muuten nuo samat KappAhlin kengät, kun makso jotain 3 e..tyhmänä sitten laitoin jalkaan loskasäässä ja hajosivat tietenkin totaalisesti. Ja tuonvärisen Antin korunkin onnistuin hävittämään :D

16. toukokuuta 2009 klo 1.35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

OMG miten laiha ystävä sulla!! :O Ei kyllä kovin "luonnostaan laihan" näköinen, vaan vakavasti alipainoisen... En pahalla sano, todellakaan, pisti vain kovin silmään (entinen anorektikko täällä siis äänessä..)

Jenni olet niin söpö! :))

16. toukokuuta 2009 klo 3.20  
Blogger Jenni kirjoitti...

Patentti: No todellakin! Pidin tuota paitaa myös koko eilisen päivän, kun se on niin mukava. :D

Anonyymi1: Anni on hoikka tyttö! :)

Kirsikka: Kiitos. :) Nuo kengät olivat aivan ihmelöytö. Ostin ne joskus vuosi-puolitoista sitten KappAhlin alekorista, eivätkä maksaneet kuin muistaakseni 6 euroa. Onnea metsästykseen! :)

Sugar Kane: Kiitos. :)

Jo Emmaljunga: Voi kiitos. :) Anni oli kyllä synttäri-iltanaan söpö kuin mikä. Lupaan selvittää asun tarkempia yksityiskohtia ja infota täällä kommenttiboksissa myöhemmin. :) Ja välitän terkut! ;)

Christina: No sanopa muuta! :D Onneksi kokeilin päälleni. ;)

S: Kiitos asiallisesta ja mukavasta kommentista! Poistin nuo asiattomuudet, koska tähän blogiin sellaiset eivät kuulu. Ystäväni on luonnostaan hyvin hoikka ja vaikka ehkä huomiotaherättävän kapoinen onkin, syömisen kanssa hänellä ei ole ongelmia. :)

Olen itsekin (varsinkin nuorempana) saanut kyllästymiseen asti kuulla anoreksiaepäilyjä. Olin vielä yliopistoikäiseksi asti suorastaan laiha, vaikka söin kuin hevonen. Toki vieläkin olen hoikka, mutta nykyään normaalipainon rajoissa. Ja olet oikeassa siinä, että kyllä anorektikon oikeasti terveestä ihmisestä tunnistaa. Terveisin toinen vilkkaan aineenvaihdunnan omistaja. ;)

La Petite: En tähän hätään osaa sanoa, enkä viitsi ennen yhdeksään lauantai-aamuna soitella. :D Taas nähdään tämä minun toivoton aamuvirkkuuteni nykyään... Mutta lupaan selvittää asian ja infota täällä kommenteissa myöhemmin. :)

Indie: Kiitos! Ja voi ei! :D No nuo kengät ovat kyllä sellaiset, että aika hillitysti pitää varmaan käyttää, enpähän nyt itse sitten ainakaan sinun esimerkkisi viitoittamana laita niitä loskasäähän. ;) Minä maksoin niistä myös vain jotakin 6 euroa, tms. :D Ja hukkasit Antin korun! Senkin tohelo. :D

Anonyymi2: Kiitos! Anni on luonnostaan poikkeuksellisen hoikka ja linnunluinen tyttö, joten hänen terveydestään ei ainakaan siitä syystä tarvitse olla huolissaan. Ymmärrän, että kommenttisi taustalla on varmaankin ihan aito huoli, mutta tässä tapauksessa se on turhaa. Luonnostaan hyvin hoikat ihmiset kuitenkin usein jopa kärsivät painostaan ja siitä, etteivät yksinkertaisesti saa sitä nousemaan - ja henkilökohtaisesti minusta on hieman tahditonta sen takia alkaa toisen painoa kauhistelemaan. Olen itse ollut joskus likimain yhtä hoikka kuin Anni ja pahoitin toisinaan kovastikin mieleni osakseni saamista anoreksiaepäilyistä.

16. toukokuuta 2009 klo 8.42  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Anoreksiaahan ei pelkistä kuvista pysty tunnistamaa. Pitää tietää jonkin verran henkilön elämäntilanteesta ja tuntea hänet, ennen kuin voi alkaa taivastelemaan anorektikoksi. On monia sairauksiakin, jotka laihduttavat ja vastoinkäymiset voi aiheuttaa painonvaihteluita suuntaan tai toiseen ilman että kyse on välttämättä syömishäiriöstä. Ja jotkut ovat vaan hoikkia siinä missä taas jotkut ovat vaan vähän pyöreitä.

Kaverini esim. laihtui todella paljon sairastaessaan syöpää. Hoitojaksojen välillä hänestä ei syöpää muuten huomannut, joten anoreksiasyytöksiä sai hänkin. Kyllä syyttelijät sitten häpesivät silmät päästään kun kuulivat...

Mutta ei mulla aiheesta sen enempää. Pointtina vaan oli, että ei lähdetä tuomitsemaan tuntemattomia ihmisiä kuvien perusteella :)

16. toukokuuta 2009 klo 11.16  
Anonymous Ilona kirjoitti...

Moikka Jenni, sulle on blogissani haaste ;)

16. toukokuuta 2009 klo 12.12  
Anonymous urmas kirjoitti...

Onpa hoikkia tyttöjä joo. Jennin jalat näyttää suorastaan paksulta synttärisankarin rinnalla. Itse näyttäisin varmaan elefantilta :D

16. toukokuuta 2009 klo 13.15  
Blogger Ranna kirjoitti...

La Petite: Tuo hame on H&M Dividedin viime kesän mallistosta. :)

Olen samaa mieltä viimeisen anonyymin kanssa. On ihan äärettömän tahditonta alkaa syytellä tuntematonta ihmistä anorektikoksi muutaman kuvan perusteella, ilman mitään tietoa toisen elämästä.
Annin asu on muuten ihan huippusöpö! :)

16. toukokuuta 2009 klo 13.37  
Anonymous Ransu kirjoitti...

Jengi ihan hilseellä heti kun joku on laihempi kuin itse. Myötähävettää niin ettei kehtaa lähteä kauppaan.

Järjettömän söpö kaveri, yrittäisin varmaan syöttää pähkinöitä jos vastaan tulisi. Onnea vuosipäivän johdosta juu!

16. toukokuuta 2009 klo 14.00  
Blogger semma kirjoitti...

Nuo kengät ovat hurmaavat (:

16. toukokuuta 2009 klo 15.41  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

bongasin sut tänään ctrl:n sample salesta :)

16. toukokuuta 2009 klo 23.28  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

17. toukokuuta 2009 klo 0.05  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi1: Niinpä juuri. Kiitos fiksusta ja asiallisesta kommentista. Minusta on muutenkin aika naurettavaa, että tällaiseen (täysin epäolennaiseen) asiaan puututaan täällä kommenteissa. Ystäväni terveys on erittäin hyvässä kunnossa, mutta jos vaikka ei olisikaan, niin se ei kyllä ulkopuolisille kuulu. ;)

Ilona: Kiitos haasteesta! :)

Urmas: No onneksi tässä ei tarvitse itseään paksuksi tuntea, eikä kyllä ole syytäkään. :)

Ranna: No niinpä. :P Tahditonta ja asiatonta, eikä millään tavalla olennaista tämän postauksen kannalta. Ja kiitokset Annin puolesta kivasta kommentista. :)

Ransu: Jep jep. Monilla ei näemmä ole omaa elämää, johon keskittyä, kun pitää täysin tuntemattomista huolehtia. :) Mutta Anni on söpöin! ;)

Semma: Niin ovat! Ihanat! :)

Anonyymi2: Olisit kiskaissut hihasta. ;)

Anonyymi3: Ja mitenköhän tämä nyt liittyi yhtään mihinkään? Poistan tämän kommentin, koska ei kuulu mielestäni asiaan. Oli miten oli, tiedän omasta kokemuksesta, että elimistö ei todellakaan välttämättä hyödynnä kaikkia ravintoaineita. Jos ruoka kiertää koko elimistön läpi tunnissa tai parissa, niin se ei todellakaan ehdi sulaa saati imeytyä kunnolla tuossa ajassa. Ja minä en ainakaan ole mitenkään sairas, vaan täysin terve ihminen. Mutta kuten sanottu, tällainen sisältö ei kuulu blogiini, joten minun puolestani aiheen voi jättää tähän. Eikä olisi täällä tarvinnut koskaan käsitelläkään.

17. toukokuuta 2009 klo 0.53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Toisaalta minusta on vaarallista sekin, että nykyään saa olla ihan reilusti alipainoinen ilman, että se on kenestäkään hälyttävää. Ehkei se aina ole, mutta silti. Ei hyvä.

17. toukokuuta 2009 klo 11.37  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: No näitä asioita pitää aina käsitellä tapauskohtaisesti. Mutta siitäkin huolimatta koen, että tuntemattomien huomauttelu jonkun ihmisen painosta, ei taatusti auta asiaa yhtään. On myös kovin loukkaavaa joutua kaikenlaisten syömishäiriöepäilysten kohteeksi, jos alipaino johtuu ihan muista syistä. Siksi minusta jokaisen olisi tällaisissa tapauksissa parempi pitää suunsa kiinni, jos ei tunne toista ihmistä tai tiedä mitään hänen elämästään ja historiastaan. On toki surullista, että syömishäiriöt ovat nykyään niin yleisiä ja alipainoa ihannoidaan.

17. toukokuuta 2009 klo 11.43  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Töröttävät luut omaava ei ole luonnostaan hoikka? Kiitos, kutsuit juuri minua anorektikoksi. Itselläni töröttävät selkänikamat ja lantioluut, vaikka painoindeksini on luontaisesti vaihdellut viimeisen kahden vuoden aikana miinus kahdestakymmenestä miinus kymmeneen. Minullekkin on sanottu asioita tyyliin "tiedätsä mikä on sellanen kun mäkki?", ja syön ihan normaalisti, jopa vähän liikaa herkkuja. Hyvät geenit, sanon joskus, mutta sukuni ei oikeastaan ole erityisen hoikka. Aineenvaihduntani on vain nopea.

17. toukokuuta 2009 klo 12.15  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: Mitä ihmettä? Voisitko ystävällisesti osoittaa minulle kohdan, jossa olen sanonut mitään tuon suuntaista? :P En allekirjoita tuollaista väitettä, ja luin huolella omat asiaan liittyvät kommenttini, eikä missään kohtaa kyllä mielestäni mitään tuollaista lukenutkaan. Jos lukisit kirjoittamani kommentit, tietäisit, että olen itsekin kärsinyt alipainosta vuosikausia ja tiedän, mitä tuollaisten syytösten ja kommenttien kuunteleminen on. :P

17. toukokuuta 2009 klo 12.26  
Blogger Jenni kirjoitti...

Niille vielä tiedoksi, jotka kyselivät Annin asusta, että vaatteet ovat H&M:ltä ja kengät Kenkämarskista. :)

18. toukokuuta 2009 klo 10.28  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu