Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Merten taa

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

perjantai 29. toukokuuta 2009

Merten taa

Hip heijaa ja nokka kohti Tallinnaa! :) Suuntaan siis tänään ystäväni kanssa päivävisiitille tuonne jorpakon taakse. Mitään kovin tarkkaa matkasuunnitelmaa emme oli noille muutamalle maissa vietetylle tunnille laatineet, mutta tarkoitus olisi lähinnä nautiskella kauniista maisemista ja ihanasta kesäpäivästä, shoppailla hiukan ja syödä hyvin. :) En ole itse reissaillut elämäni aikana kovin paljon omin nokkineni ja olen aivan toivottoman huono tekemään minkäänlaisia suurempia matkasuunnitelmia. Tarvisisin matkaseuraksi juuri sellaisen organisaatiokykyisen ihmisen, joka tekisi kaiken tuon puolestani. :D Tälle reissulle ei nyt tosiaan mitään suunnitelmaa tarvitakaan, koska Tallinnassa vieteitty aika on niin lyhyt, mutta pidempiä matkoja varten on hyvä tehdä jonkinlainen hahmotelma siitä, mitä paikan päällä voi tehdä. Tässäpä olisikin loistava liikeidea jollekin: henkilökohtainen matkasuunnittelija. :D

Minun tehnyt niin paljon mieli lähteä reissuun shortseissa, mutta järjen ääni vei lopulta voiton. Shortseissa tuskin paistateltaisiin esimerkiksi laivan kannella, jossa tulee avomerellä aika kovasti. Jos meikäläisen päässä taistelevat järki ja tunteet, yleensä jälkimmäinen voittaa. :P Olikin siis ihme, että päädyin laittamaan ylleni farkut! Totta puhuen, hengailin kotona viime hetkeen asti shortseissa, kunnes päätin pelata varman päälle ja hampaita kiristellen vaihdoin pitkät housut jalkaani. Niiden lisäksi ylle pääsi uusi Nikitan aurinkoinen t-paita. Varustauduin vielä parilla neuletakilla ja nahkatakilla, just in case. Matkustusasussani pääpaino oli tällä kertaa mukavuudella, koska samoissa vaatteissa pitää olla koko päivä.


  • paita - Nikita
  • farkut - Diesel
  • ballerinat - Nota Bene (Belgia)

Tunnisteet:

7 kommenttia:

Blogger tipitii kirjoitti...

Hauskaa pikamatkaa! Itse en varmaan edes osaa käyttää farkkuja enää, kun olen viimeiset pari viikkoa pyärinyt legginsseissä, mekoissa ja shortseissa...

29. toukokuuta 2009 klo 9.55  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

sen verran sanoisin, että mielestäni blogissasi on kerralla liian pitkiä tekstejä. olisi kivempi lukea sellasia lyhyempiä tekstejä kuvien väleissä :)

29. toukokuuta 2009 klo 13.52  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei, haluaisin tietää, että millä laivalla ootte menossa sinne ja paljon maksoi? Ite ollaan kans menos kesällä tallinnaan niin kiinnostaa tietää :)

29. toukokuuta 2009 klo 14.13  
Blogger Heli kirjoitti...

Mä oon kans just sellanen, että en itse kauheesti suunnitella mitään reissuja. Onneksi mulla on aina ollut matkaseurana sellasia ystäviä, jotka on ottanut asioista selvää munkin puolesta! Ja hyvin on aina selvitty, sopivasti hömppää ja nähtävyyksiä :)

Toivottavasti oli mukava Tallinnan reissu!

29. toukokuuta 2009 klo 16.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minä taas liputan pitkien blogitekstien puolesta! Eli nykytyyli on just hyvä.
Kivaa matkaa myös.

29. toukokuuta 2009 klo 19.38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kaubamajan uusittu kenkä- ja laukkuosasto on tooooooosi hieno! Lisäks sieltä löytyy aina kosmetiikkaa ja hajuvesiä, joista me täällä Helsingissä vain haaveillaan :)

29. toukokuuta 2009 klo 21.07  
Blogger Jenni kirjoitti...

Tipitii: Kiitos. :) Totesin juuri tuossa eilen, että tuntuupa oudolta ja TYLSÄLTÄ olla pukeutunut farkkuihin ja t-paitaan. En edes muista, milloin viimeksi olisin ollut pukeutunut noin. Muutenkin leggingsit ovat kesällä aina paljon mukavammat. :)

Anonyymi1: Kiitos palautteesta. Blogini on aina ollut tekstipainotteinen, joten sama linja tulee varmaankin jatkumaan myös tulevaisuudessa. Silloin tällöin tulee toki postauksia, joissa pääpaino on kuvilla. Mutta uskon, että sellaisia blogeja löydät sitten varmasti muualta, jos nimenomaan kuvapainotteista sisältöä kaipaat. :)

Anonyymi2: Minä en itse asiassa tiedä, mitä se maksaa, koska itselläni oli sellainen lahjakortti. Mutta olen ainakin kuullut, että edullisimmillaan Tallinnaan pääsee suunnilleen halvemmalla kuin junalla Turkuun, että ei ole kallista. :) Mutta kannattaa tsekkailla hintoja Vikingin sivuilta. :)

Heli: Minäkin tarvitsen sellaisia ystäviä matkaseuraksi. :D Vaikka ei tuossa Annissakaan valittamista ollut. ;) Oli ihan hyvä, että edes toinen meistä (tässä tapauksessa Anni) tunsi paikkoja vähän paremmin, niin ei mennyt kamalasti aikaa hukkaan ympäriinsä palloillessa.

Anonyymi3: Kiva kuulla. :) Bloginihan on alusta asti ollut aika tekstipainotteinen, joten tuntuisi oudolta muuttaa linjaa nyt. Enkä sen puoleen kyllä haluaisikaan. Ja kiitos toivotuksista, matka sujui tosi mukavasti. :)

Anonyymi4: Reissulta jäi lopulta se shoppailuosuus melkein kokonaan tekemättä. Hiukan kiertelimme parissa kaupassa, mutta mitään ei tarttunut mukaan. Kauniina kesäpäivänä oli kivempi vain nauttia maisemista ja upeasta vanhasta kaupungista. :)

30. toukokuuta 2009 klo 19.07  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu