Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Muista äitiä!

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

lauantai 9. toukokuuta 2009

Muista äitiä!Olen ehtinyt vaikka mitä sitten eilisillan... Kävin eilen illalla kaverini kanssa kahvittelemassa, tulin kotiin, sain vatsataudin, toivuin aamuun mennessä taudista, loikoilin voipuneena sängyssä, siivosin kämpän ja tiskasin. Ja nyt olen lähdössä kohta vanhempieni luo äitienpäivän viettoon. Huh huh.

Maltan tuskin odottaa, että pääsen huomenna korkkaamaan kevään grillauskauden. Olen himoinnut grilliruokaa siitä lähtien, kun lämpö ja auringonpaiste löysivät tänne pohjoiseen. Vaikka ruokahalu ei olekaan juuri tällä hetkellä vielä parhaimmillaan (ymmärrettävästä syystä), eiköhän se huomiseen mennessä ole taas ennallaan. :)Koska äitini lukee blogiani, en aio vielä paljastaa, miten aion häntä muistaa. Mitenkäs muut aikovat viettää äitienpäivää? Entä miten aiotte muistaa äitejänne? Tämä tyttö suuntaa nyt nokkansa kohti juna-asemaa. Mukavaa viikonloppua ja kuullaan viimeistään maanantaina! :)

Kuvat täältä ja täältä.

Tunnisteet:

5 kommenttia:

Blogger kullanmuru kirjoitti...

Heei, meiänkin äitillä grillataan :D

9. toukokuuta 2009 klo 23.17  
Blogger miina kirjoitti...

Leivoin just kakun, syödään se aamulla ja sitten lähetään mummolaan, tekemään kasvimaata niinkuin joka vuosi.. Mummon ja papan näkeminen on tietysti kivaa, mutta se kasvimaan laittaminen ei niinkään. No jos otetaan koirat mukaan luultavasti pyörin niiden kanssa ja katson ettei ne mene naapureiden pihoille :D

10. toukokuuta 2009 klo 2.11  
Blogger Mikael kirjoitti...

Mäkin haluan korkata grillikauden. ehkä pitää odottaa vielä pari viikkoa...

10. toukokuuta 2009 klo 16.04  
Blogger Laura kirjoitti...

vein äitelle kukkia ! sitte grillattiin ja vedettiin pullakahvit :))

10. toukokuuta 2009 klo 17.05  
Blogger Jenni kirjoitti...

Kullanmuru: Grillailu taitaa olla aika hitti tällä hetkellä. ;)

Miina: Oijoi, itse leivottu kakku! :) Meillä äiti teki marjarahkaa, joka sekin kyllä oli ihanaa. Ei ole muuten ihan minunkaan juttuni nuo puutarhatyöt. ;)

Mikael: Olin jo aivan tuskassa, kun kaikki hehkuttivat grillajaisiaan ja minä vielä kärvistelin talvikaudessa. Eilen sitten korkkasin ja NAM. :)

Laura: Kuulostaa siltä, että aika moni on mennyt samoilla linjoilla äitienpäivän vietossa. :) Mutta mitäs sitä hyvää vaihtamaan. ;)

11. toukokuuta 2009 klo 14.39  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu