Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Päästä varpaisiin

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

tiistai 26. toukokuuta 2009

Päästä varpaisiin


On ihmisiä, jotka pukeutuvat kauttaaltaan mustaan, mutta värien kohdalla tällainen on harvinaisempaa. No toki voin kuvitella mielessäni esimerkiksi kauttaaltaan vaaleanpunaiseen pukeutuneen ihmisen, mutta ainakaan mielikuva siitä ei ole kovin imarteleva. Lopputulos voi kuitenkin, ihme kyllä, olla myös tyylikäs. :) Bongasin kuvan neitokaisen Garance Doré -blogista ja tunsin heti kummallisen tunnistamisen tunteen. Asu muistutti minua heti aiemmin samassa blogissa näkemästäni farkkusinisestä kokonaisuudesta. Tarkempi tutkailu osoitti hämmästyksekseni, että molemmissa kuvissa onkin sama tyttönen! Selkeä ja tunnistettava tyyli tytöllä! Niin hurmaavalta kuin tuo ranskatar yksivärisissä asuissaan näyttääkin, voi olla että itse en vielä tohtisi toteuttaa samaa tyyliä. :)EDIT: Elisa vinkkasi kommenttiosiossa hauskasta artikkelisarjasta nimeltä "One is the Loveliest Color", jossa esitellään viisi pelkästään yhteen väriin pukeutuvaa henkilöä. Suosittelen tsekkaamaan! :)


Tunnisteet:

13 kommenttia:

Blogger PinkSircus kirjoitti...

Tosi hyvältä näyttää toi vaaleanpunainen asu. En kuitenkaan itse osaisi tuollaista käyttää. Hyräilisin kuitenkin vahingossa koko ajan porsaita äidin oomme kaikki-biisiä.

26. toukokuuta 2009 klo 9.21  
Blogger Styledrop kirjoitti...

Itse en pitäisi yksiväristä asua, vaikka tuolle naiselle sopiikin.Sinisenä toimii paremmin.

26. toukokuuta 2009 klo 10.14  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vaaleanpunainen paita ja vaaleanpunaiset housut yhdessä on tavallaan aika söpö idea, mutta...ehkä hieman liian vaaleanpunainen? :) Kokomusta voi sen sijaan olla supertyylikäs.

26. toukokuuta 2009 klo 11.12  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Haa! Me ollaan tutun tuttuja ja mulla on aina ollu sellanen fiilis että tunnen sut jostain ennestään. Eksyin tänne pitkästä aikaa ja vasta nyt tajusin yhteyden :D Tosi hidas sytytys!

(Olen siis se Tuomaksen tyttiksen kaveri joka on opiskellu Jyväskylässä, törmättiin viimeks vappuna.)

26. toukokuuta 2009 klo 11.36  
Anonymous Elisa kirjoitti...

Tästä tuli mieleeni... heitäpä googleen "one is the lovelies color" niin löydät jutun viidestä tyypistä, jotka käyttävät vain yhtä väriä. Se vaatii jo jonkinlaista asialle omistautumista :D

26. toukokuuta 2009 klo 12.33  
Anonymous Elisa kirjoitti...

piti tietysti kirjoittaa loveliest :)

26. toukokuuta 2009 klo 12.34  
Blogger Jenni kirjoitti...

Pink Sircus: Hahah, pikku-possut. :) En minäkään ehkä osaisi tuollaista käyttää, mutta kuvan tyttö näyttää hurmaavalta!

Styledrop: Minä voisin kyllä pitää esimerkiksi kokonaan sinistä asua ja kokomustassa nyt ei ole edes mitään kummallista. Mutta kyllä tuo vaaleanpunainen olisi aika HC. :D

Anonyymi1: Joo, idea on kyllä söpö, mutta useimpien päällä toteutus on aivan kammottava. :D Tuo tyttö kyllä onnistuu asussaan loistavasti. :) Ja kokomusta on kyllä aina tyylikäs valinta.

Anonyymi2: Hahaa, hauska sattuma. :) Moikkaillaan, kun taas törmätään! ;)

Elisa: Kiitos loistavasta linkkivinkistä, lisäsin sen jutun loppuun myös. :) Varsinkin se siniseen pukeutuva nainen on aika villi. :D

26. toukokuuta 2009 klo 12.40  
Anonymous marjo kirjoitti...

Mun kevätjuhla-asu on kokonaan sininen! Käytän pelkkiä kirkkaita värejä, niin kyllä multa saa tuolta kaapista riipaistua useemmankin täysin vihreän, keltaisen, oranssin tai punaisen kokonaisuuden... Mun mielestä on vaan tosi kekseliästä ja ihanaa, jos ihmiset käyttää yhdenvärisiä kokonaisuuksia, tai värejä ylipäätään! Aivan liikaa luotetaan mustaan, koska se on muka niin helppo. Kyllä esim. vihreekin on!

26. toukokuuta 2009 klo 13.01  
Blogger Sara kirjoitti...

Itselläni oli joskus kausi, milloin käytin kokopinkkiä, mutta olen päässyt siitä yli :D Kuvan naisella se näyttää kuitenkin todella hyvältä. Kokomustaan sen sijaan voi aina luottaa :)

26. toukokuuta 2009 klo 13.28  
Blogger Sini kirjoitti...

Kotikaupungissa ainakin kaksi täti-ihmistä pukeutuu kokonaan violettiin/lilaan. En tiedä onko heillä vain jokin fiksaatio vai todellista väriallergiaa, voi arvailla, mutta kengät, sukat, vaatteet, hatut ja jopa hiukset on violetit.

26. toukokuuta 2009 klo 16.17  
Blogger Nina kirjoitti...

Mulla taitaa olla jotenkin kammo ihan yksiväristä asua kohtaan, johtuen varmaan siitä että saan päähäni jonkun 90-luvun päästä varpaisiin beigen kokonaisuuden ajatellessani yksiväristä asua :--D beige huulipuna, huh..

26. toukokuuta 2009 klo 19.57  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

yhteen väriin pukeutumisesta mulle tulee ensimmäisenä mieleen Salkkareiden Salla :D sillä on aina pelkkiä pinkkejä ja vaaleanpunaisia vaatteita.

-mansikka-

26. toukokuuta 2009 klo 23.17  
Blogger Jenni kirjoitti...

Marjo: Minusta tuollainen uskaltava ja kokeileva tyyli on tosi kiinnostavaa. Voisin itsekin kokeilla jonakin päivänä yhteen väriin pukeutumista - vaikka se olisikin vain tummansininen. :)

Sara: Ehkäpä hyvä niin. ;) Mutta kokomusta on kyllä aina tyylikäs valinta!

Sini: Kuulostaapa hauskalta. :D Kyllähän näitä aina välillä näkyy, mutta aika harvoin ihmiset pukeutuvat päästä varpaisiin samaan väriin, ellei se ole musta.

Nina: No kieltämättä aika kammottavan kuuloinen kokonaisuus. :D Joskus kun olin ruokakaupassa töissä, siellä kävi pariskunta, jota kutsuin "beigeksi pariskunnaksi". Heillä oli molemmilla beiget suorat housut ja aina jotenkin matchaavat ruutukuvioiset beiget, lyhythihaiset kauluspaidat, jotka oli napitettu aivan ylös asti. :D

Anonyymi/Mansikka: Hahah. :D En ole kauheasti Salkkareita seuraillut, mutta voin kuvitella. ;)

27. toukokuuta 2009 klo 16.26  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu