Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Pilvipoutaa ja pilkkubikineitä

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

torstai 28. toukokuuta 2009

Pilvipoutaa ja pilkkubikineitä


Kaverini sai minut houkuteltua piipahtamaan kanssaan tänään Off Consultin ystävämyynnissä, jossa oli tarjolla erilaisten street- ja skeittimerkkien vaatteita. Omassa tähtäimessä olivat erityisesti Nikitan ja Volcomin vaatteet, koska tykkään kummastakin merkistä kovasti, mutta ne ovat usein normaalihinnoilla aika kalliita. Ystävämyynnit ja kaikenlaiset mallikappalemyynnit ovat mukavia tapahtumia, koska valikoimaa on usein aika hyvin ja hinnat kuluttajaystävälliset.Kaikkiin tällaisiin tilaisuuksiin pitäisi aina päästä mahdollisimman aikaisin, koska parhaat palat viedään päältä yleensä jo ensimmäisten minuuttien aikana. Olimmekin kaverini kanssa hyvissä ajoin liikkeellä ja saimme hyvän etulyöntiaseman hyllyjen ja rekkien penkomiseen. 15 minuutissa paikka oli jo aivan tupaten täynnä väkeä! Onnistuin bongailemaan useitakin kivoja vaatteita, mutta lopullisen päätöksenteon aikaan pysyin tiukkana ja pidin budjettini aisoissa, vaikka olisi ollut helppo kantaa kotiin enemmänkin tavaraa. Mukaan lähti tosi suloinen Nikitan t-paita kauden suosikkivärissäni (=vaaleankeltainen!) sekä Volcomin söpöt pilkkubikinit. Bikinit olivat erityisen kiva löytö, koska olen tuloksetta etsinyt kivoja uusia bikineitä jo monta kesää putkeen. Hauskana yksityiskohtana bikineissä on Volcomin timantti-logoja. Huomasin myös kotiin päästyäni, että yläosa onkin kaksipuolinen. Voin siis vaihtaa pilkullisen yläosan mustaan vaikka kesken uimareissun. ;)PS. Ystiksessä oli tosi paljon kivoja vaatteita myynnissä, joten kannattaa vielä käydä kurkkaamassa illemmallakin, jos kiinnostaa! :)


Tunnisteet: ,

6 kommenttia:

Blogger Katsku kirjoitti...

Ihanat bikinit! :)

28. toukokuuta 2009 klo 15.25  
Blogger Christina kirjoitti...

Ihania löytöjä kummatkin!

28. toukokuuta 2009 klo 15.33  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Jatkuikos tuo Off Consultin mallimyynti vielä huomenna...? Niin tekis mieli mennä mutta tänään ei vaan ehdi. :(

Kiitoksia, Sini

28. toukokuuta 2009 klo 17.31  
Blogger rau kirjoitti...

voi miten kivoja löytöjä! noi bikinit on varsinkin tosi kivat : )

28. toukokuuta 2009 klo 17.38  
Blogger Rva Herttainen kirjoitti...

Onpas söpöt bikinit! Älä kuitenkaan kesken rataa sitten rupee vaihtamaan puolta ;D

Hei kun kävit Stadikalla niin oliko siellä kans jotain vesijuoksurataa ja niitä vöitä?

29. toukokuuta 2009 klo 0.06  
Blogger Jenni kirjoitti...

Katsku: Kiitos. :)

Christina: Kiitos. Olin itsekin aika innoissani löydöistäni. :)

Anonyymi/Sini: Voih, nyt tämä vastaus tulee ihan liian myöhään! Mutta Off Consultin myynti oli vain sen yhden päivän. :/

Rau: Kiitos. :) Olen jo vähän kotona niitä ehtinyt testaillakin! Huomenna ehkä ihan livenä sitten. ;)

Rva Herttainen: Kiitos! :) Ei ehkä tarvitse kesken radan onneksi vaihdella. :D En ole ihan NIIN turhamainen! Ja itse asiassa en sitten ikinä päässyt Stadikalle asti, koska kaverini peruikin tulonsa aivan viime hetkellä, kun olin astumassa ovesta ulos. Mutta jos käyn tässä lähiaikoina, niin voin katsoa. :)

30. toukokuuta 2009 klo 19.10  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu