Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Rocking the pole

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Rocking the pole


Piipahdin tänään Maailma kylässä -festareilla, koska yksi parhaista ystävistäni esiintyi siellä Rock the Pole -tanssiryhmänsä kanssa. En voinut kuin tuijottaa suu auki ihastuksesta ja hämmästyksestä noita kauniita, äärimmäisen lahjakkaita ja taitavia tyttöjä. Herttaisenkin fiilistelemä tankotanssi on kyllä todella upean näköinen laji, mutta vaatii paljon voimaa ja notkeutta. Myös kivunsietokyky on tarpeen, koska varsinkin alkuvaiheessa harjoittelu saattaa olla varsin kivuliasta. Niin ihanalta kuin laji näyttääkin, minulle se olisi ehkä vähän turhan haastavaa. Katsotaan sitten, kun olen saavuttanut ensin sen tiukan pyllyn. ;)



Tanssiesityksen teemana olivat eri maat ja lavalla nähtiinkin niin ranskalaista, espanjalaista, kiinalaista, intialaista kuin venäläistäkin tanssahtelua kuten myös monia muita. Minun ystäväni on tuo ihastuttava venäläishenkinen ballerina valkoisessa asussa, punaisessa hameessa ja kukkaseppeleessään. :)



Päivän huumoripläjäys oli suloinen pikkupoika, joka keräsi koko festivaalikansan huomion istuessaan ja loiskutellessaan onnellisena kuralätäkössä. Aikuiset kiersivät mutakuopan kaukaa, mutta nuori herra koki varmaan elämänsä tyydyttävimpiä hetkiä saadessaan ihan luvan kanssa läträtä lammikossa. :D


Tunnisteet:

9 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Toi tankotanssi on kyllä niin siistiä:P

24. toukokuuta 2009 klo 22.29  
Blogger Satu kirjoitti...

Tainnu kaveris harrastaa balettiakin? Sen verran on runko balleriinamainen. :)

25. toukokuuta 2009 klo 0.04  
Blogger Jenni kirjoitti...

Lady-in-blue: No niinpä. Katson vain kaiholla ja toivon, että osaisin itsekin. :)

Mju: Juu, ystävälläni on balettitausta ja sen kyllä huomaa! Upea ryhti ja notkeus! :)

25. toukokuuta 2009 klo 8.37  
Blogger Herttainen kirjoitti...

Arvaat varmaan kuinka harmitti istua töissä ja vain haaveilla mokomasta! Vielä kun yksi mummo fiilisteli menevänsä festivaaleille ja kun näki mutristuvan suuni tokaisi että joudunko minä vain olemaan töissä ja mietti enkö olisi voinut vaihtaa vuoroa jonkun kanssa ja että ens vuonna sitten ajoissa päivämäärät kalenteriin ;D

25. toukokuuta 2009 klo 10.19  
Blogger Herttainen kirjoitti...

Ai niin ja tosta pojasta vieä, oli kans varmaan tosi tohkeissaan kun sai koko lammikon vain itselleen :D

25. toukokuuta 2009 klo 10.19  
Blogger Sallamaari kirjoitti...

VOI EI, en nähnyt Rock the Polea! =/ Tankotanssi on mielestäni upea laji, on jokseenkin käsittämätöntä, että meidänkin sukupolvesta löytyy edelleen ihmisiä, joiden mielestä se on jollain tapaa arveluttavaa toimintaa... :D

25. toukokuuta 2009 klo 13.00  
Blogger Jenni kirjoitti...

Rva Herttainen: No ensi kerralla sitten osaat pyytää vapaaksi nuo päivät. :) Ja tosiaan, tuo pikkupoika nautti täysin siemauksin sekä lätäköstä että keräämistään katseista ja hymyistä. ;)

Ässä: Niinpä! Tuolla touhulla ei ole kyllä yhtään mitään tekemistä minkään stripparitangolla kekkaloinnin kanssa, vaan laji on taidokasta akrobatiaa. :) Ja vaatii fyysisesti todella paljon!

25. toukokuuta 2009 klo 16.31  
Blogger vippe kirjoitti...

Ollaan kavereiden kanssa puhuttu, että mentäis kokeilemaan tankotanssia kun on mahdollisuus varata sellainen oman ryhmän tunti. Vielä ei olla saatu aikaiseksi :/ Ystäväsi ja muut kuvissa olevat tanssijat taitavat olla jo hieman edistyneempiä :)

25. toukokuuta 2009 klo 21.45  
Blogger Jenni kirjoitti...

Vippe: Juu, kuvissa näkyy ihan show-tanssiryhmä, joka esiintyy jatkuvasti. Eli nuo tytöt ovat tosiaan vähän edistyneempia lajissa. :) Oma kaverini ei ole mitenkään aivan kauhean kauan harrastanut tankotanssia, ehkä vuoden tai puolitoista, mutta korkea motivaatio, balettitausta sekä ahkera harjoittelu ovat vieneet hänet noinkin pitkälle lyhyessä ajassa. :)

26. toukokuuta 2009 klo 7.36  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu