Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Säntäilyä Tallinnassa ja Helsingissä

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

lauantai 30. toukokuuta 2009

Säntäilyä Tallinnassa ja Helsingissä


Huh, tämä viikonloppu on aika ohjelmantäyteinen! Eilinen vierähti tosiaan Tallinnassa päiväreissulla ystävän kanssa ja illalla oli Bonobon loistava keikka Tavastialla. Tänään olen ollut lähes koko päivän auttelemassa toisen ystävän pikkusiskon ylioppilasjuhlissa ja tässä myöhemmin olisi tarkoitus vielä jatkaa toisiin ylppäribileisiin. Nyt kutsuu ämpärillinen kylmää vettä, johon aion upottaa tuskaisen väsyneet ja turvonneet jalkani. Salitreenit keskiviikkona ja torstaina pitivät huolen, että jalat ovat totaalisen jumissa venyttelystä huolimatta. Lisää yhtälöön vielä koko päivä kävelyä Tallinnassa, ilta seisoskelua keikalla sekä päivä korkokengissä kipittämistä kahvia kaataen. En suosittele. :DEilisestä Tallinnanreissusta sen verran, että päivä oli aivan ihana. :) Tyydyimme Annin kanssa lopulta vain nautiskelemaan vanhan kaupungin kauneudesta ja kesäsäästä, emmekä jaksaneet ravata vaatekaupoissa ollenkaan. Shoppailusaldo jäikin nollaan, mikä oli pelkästään hyvä asia. :) Kuvissa vähän tunnelmia Tallinnan kaduilta.Tunnisteet:

9 kommenttia:

Blogger Kaisa kirjoitti...

Näyttääpä tuo vanha kaupunki tosi kivalta! Viime kerta meni ihan ohi, kun oli niin kuuma ja olin tosi kipeä ja halusin vaan hotelliin peiton alle ja sitä edellisestä kerrasta tallinnassa onkin jo liian pitkä aika että muistaisin mitään :) Mutta tekisi kyllä tuollaisten tunnelmakuvien jälkeen mahdollisimman äkkiä taas sinne takaisin. :D

30. toukokuuta 2009 klo 19.01  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuli tässä mieleen että onko ponnarilla muita nimiä kuin ponnari? :D Siis sellaista mitä käytetään paljon. Tuli mieleen pompula mutta ketä sellaista nyt käyttää.. :D

31. toukokuuta 2009 klo 13.02  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei mä löysin sun blogin just tässä about 10 minsaa sitte, mut oon huomannu et sul on paljo superkivoja vaatteit jotka oot ostanu belgiasta. mä asun brysselissä vielä yhden lyhyen kuukauden verran ja olis kiva saada vikkeja, jos tiedät täältä tai muualta belgiasta jotain hyviä kirppareita tai muita kauppoja?

31. toukokuuta 2009 klo 19.10  
Blogger vra kirjoitti...

Vihree mekko on suloinen!

31. toukokuuta 2009 klo 20.28  
Blogger Maisa kirjoitti...

Ihanaa, että oli noin onnistunt päivä!
Itse olen hyvin kiinnostunut virosta ja olen kieltäkin pikkuisen opiskellut, mukavaa että suomalaiset välillä käyvät myös ihastelemassa sen maan kauneutta eivätkä halpaa viinaa.

1. kesäkuuta 2009 klo 2.31  
Blogger Jenni kirjoitti...

Kaisa: No eikö! :) Olin oikeasti aivan lumoutunut siitä, miten kaunista Tallinnassa on. Suosittelen ehdottomasti kesäistä piipahdusta rapakon taakse. :)

Anonyymi1: No nyt täytyy kyllä sanoa, etten tiedä. :D En ainakaan keksi sanalle mitään synonyymiä. :D

Anonyymi2: Ai, hauska kuulla! :) Olin itse opiskelijavaihdossa Brysselissä keväällä 2007, jolloin tuli tutustuttua paikalliseen shoppailutarjontaankin. :) Kannattaa ehdottomasti tsekata Brysselissä kaikki kirpparit, koska itse tein niistä loistavia löytöjä. Grande Placen lähellä (muistaakseni Rue de la Violettella) sijaitsee second hand -kauppa Episode, joka on tsekkaamisen arvoinen. Rue du Midillä siinä Boursen vieressä on myös kiva kirppari nimeltä Les Petits Riens, jossa ei ole ihan niin valikoitua kamaa kuin Episodessa, mutta kivoja löytöjä voi tehdä aika edulisesti. :) Sitten muistan vielä, että siinä Boulevard Anspachia Gare du Midin suuntaan kävellessä on pian oikealla Boursen jälkeen (ehkä toinen tai kolmas poikkikatu Bourselta, McDonaldsin puolella tietä) on pikkuinen second hand -kauppa, jossa on loistovalikoima. Rue du Midin ja Boulevard Anspachin välissä on myös toisella tai kolmannella poikkikadulla liike nimeltä Mr Ego, joka myy todella kivoja vaatteita. Peruskaupat H&M:stä Berschkaan löytyvät sitten sieltä ostoskadulta, jonka varmasti tiedätkin jo. :)

Jos reissailet Brysselin ulkopuolelle (ei muuten maksa junalla oikeastaan melkein mitään, joten suosittelen!), kannattaa käydä Gentissä. Siellä on tosi kivoja putiikkeja ja erityisesti hyvät kirpparivalikoimat. Kannattaa muuten vielä tsekkailla noita blogini alkupään postauksia, koska olin silloin vielä Belgiassa ja postauksissa on varmasti lisää shoppailuvinkkejä Brysselinkävijälle. :) Mutta ihanaa aikaa Brysselissä! Kaipaan jo itse sinne takaisin käymään. :)

Vra: Annilta tiedoksi, että se on Marimekon valikoimista. :)

Maisa: Joo, olen ihan samaa mieltä. Tympäisee tämä suomalaisten viinaralli, kun tuossa kaupungissa olisi oikeasti aika paljon nähtävääkin. Muutakin siis kuin ne viinakaupat ja baarit. Mutta onneksi myös Viron muita avuja arvostavia löytyy. :)

1. kesäkuuta 2009 klo 8.59  
Blogger Neiti Nimetön kirjoitti...

Sinulla on mukavan pirtsakka ja söpö blogi. Olen täällä käynyt kurkkimassa.

Otin itse tuosta aivan samaisesta postilaatikosta kuvan n. viisi vuotta sitten! Ruosteen rahina se minua siinä viehätti ja näyttää vain parantuneen! Tallinnassa on pari huippua käsityöläisputiikkia, taitavat juurikin olla vanhassa kaupungissa.

1. kesäkuuta 2009 klo 23.00  
Anonymous Mirka kirjoitti...

Onpa hyväntuulisia ja kauniita reissukuvia!

2. kesäkuuta 2009 klo 2.58  
Blogger Jenni kirjoitti...

Neiti Nimetön: Kiitos kovasti. :) Hauska sattuma, että sinäkin bongasit kyseisen postilaatikon! Se todella kiinnitti huomioni upealla värillään välittömästi. :)

Mirka: Kiitos. :) Kerrankin tuntui, että tuli kivoja reissukuvia, kun useimmiten unohdan kameran olemassaolon parin ensimmäisen otoksen jälkeen. :D

2. kesäkuuta 2009 klo 8.15  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu