Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Shop 'til you drop!

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

torstai 28. toukokuuta 2009

Shop 'til you drop!


Ajattelin jakaa kanssanne muutamia kivoja shoppailuvinkkejä seuraaviksi 1,5 viikoksi. Shoppailijoiden kannattaa nyt olla valppaana, koska tarjolla on vaikka mitä kiinnostavia tapahtumia. Enjoy!

  • Off Consult järjestää tänään ystävämyynnin Helsingin Pitäjänmäessä klo 9-18, osoitteessa Valimotie 25 C 4.krs. Tarjolla on edulliseen muun muassa Volcomin, Electricin, Nixonin, White Momentin, Nikitan ja C1rcan vaatteita. Hinnat 10 eurosta ylöspäin.
  • Tommy Hilfigerin ystikset ovat tänään viimeistä päivää käynnissä (alkoivat tiistaina) ja päättyvät klo 17. Ystävämyynti järjestetään Lauttasaaressa Tommy Hilfigerin showroomissa, osoitteessa Itälahdenkatu 18 a, 00210 Helsinki. Tarjolla on tuotteita 40-70% alennuksella.
  • Tänään alkaa myös farkkumerkki Leen ystävämyynti Punavuoressa, ystävämyynti kestää huomiseen (pe 18.5.2009) asti ja on avoinna tänään klo 9-19 ja huomenna klo 9-18. Ystävämyynti tapahtuu osoitteessa Laivurinkatu 37, Helsinki. Tarjolla on vaatteita sekä miehille, naisille että lapsille. Paljon erilaisia mallikappaleita, farkkuja, mekkoja, t-paitoja, ruutupaitoja, huppareita, neuleita, takkeja jne. Maksuvälineinä käyvät käteisen lisäksi kaikki yleisimmät pankkikortit ja luottokortit.
  • Helsinki 10 järjestää maanantaina 1.6.2009 Cheap Mondayn näytekappalemyynnin, jossa on tarjolla kesän 2009 mallikappaleita edullisesti. Myynti järjestetään klo 11-20 Helsinki 10 -liikkeessä, osoitteessa Eerikinkatu 3, Helsinki.
  • Ofelia second hand market järjestetään jälleen 6.-7.6.2009 klo 12-17 Helsingissä, Kulttuurikeskus Gloriassa Pienellä Roobertinkadulla. Tarjolla on esimerkiksi iki-ihanan Kirsi Nisosen A/W 08 & S/S 09 mallikappaleita.

Tunnisteet:

7 kommenttia:

Blogger Anna-Maria kirjoitti...

Tampereella on ensi viikon pe-la Fashion Stock Sales. Tässä infoa kiinnostuneille:

VARASTOA - MALLIKAPPALEITA - ALENNUKSIA

TAMPEREEN FINLAYSONIN SIPERIA
PE KLO 11-19 | LA KLO 10-18

Kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna Siperia -sali täyttyy kengistä, laukuista, vaatteista, koruista, tekstiileistä ja sisustustuotteista, kun pienet ja suuret muoti- ja designyritykset kokoontuvat Tampereelle myymään varastoa ja mallikappaleita suurin alennuksin.

Mukana mm. Lumi (HKI), My o My (HKI), Kotona Design (TKU), Super Mukava (TRE), Tonfisk Design (TKU), KoneHelsinki (HKI), Dead Birds and Lionheart (TRE), Klo Design (TKU), Minimo (HKI), Gallant Clothes (TRE), Sisustusliike ID (TRE), Linda Toye (HKI), Mhann (HKI), Quiksilver & Roxy Store (TRE), Superyellow (HKI), Kirsi Lille (HKI), Studio 25 (TRE), Spiritstore (TRE), Kapteenska (TRE)...

Maksu tapahtuu käteisellä.

28. toukokuuta 2009 klo 11.03  
Blogger Pinja kirjoitti...

Tuolla Helsinki 10 näytekappalemyynnissä voisi piipahtaakin, kun oon kuitenkin kaupungilla liikenteessä tohon aikaan. Tykkään näistä sun shoppailuvinkkipostauksista, vaikka läheskään aina ei oo tullut käytyä myynneissä. On silti kiva, että periaatteessa olisi mahdollisuus käydä, kun on tapahtumasta tietoinen. :)

28. toukokuuta 2009 klo 11.32  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

vähän harmittaa kun ei tule enää päivän asu juttuja vaan tekstiä ainoastaan sun kiinteästa tavoite pyllystä. tai urheilusta tai liikunnasta tai juoksemisesta. kaikkea hyvää sen suhteen mutta lisää tyyli ja muoti postauksia!!!!

28. toukokuuta 2009 klo 12.17  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anna-Maria: Hei kiitos vinkistä! :) Omat shoppailu- ja menovinkkini ovatkin yleensä aika Helsinki-keskeisiä oman asuinpaikkani takia. Mutta kiva, että muutkin jakavat omia menovinkkejään!

Pinja: Ehkä törmäämme siis Helsinki10:ssä maanantaina. :) En itsekään ehdi käydä kaikissa näissä ystävämyynneissä, mutta minusta on kiva aina, kun joku kertoilee näistä eteenpäin, kun monista tilaisuuksista ei useinkaan tiedoteta kovin näkyvästi.

Anonyymi: Eivät täältä minnekään muoti- ja asupostauksetkaan ole kadonneet. Viimeisten 7 postauksen joukossa 5 on muotiin tai kauneuteen liittyvistä aiheista. :) Mutta ei huolta, tästä ei ole tulossa mikään urheilublogi, vaikka liikuntaan liittyvät jutut ovatkin tulleet osaksi blogini sisältöä. :)

28. toukokuuta 2009 klo 12.35  
Anonymous *jossu* kirjoitti...

Vielä tänään on myös Nanson ystävämyynti Korjaamolla, loppuu kai klo 19. Ainakin vielä pari tuntia sitten pengottavaa riitti ja yllätyin siitä miten kivoja vaatteita siellä oli -en oo ikinä oikein perehtynyt Nansoon/tiennyt millaisia vaatteita niillä on.

28. toukokuuta 2009 klo 14.01  
Anonymous pupu tupuna kirjoitti...

Tosi kiva kun raportoit aina näistä :) CTRL-näytemyynnistäkään en varmaan olisi älynnyt ottaa selvää ilman sun ilmotusta.
voisitko vielä vähän tarkemmin kertoa että missä osotteessa toi Leen myynti on?

28. toukokuuta 2009 klo 17.45  
Blogger Jenni kirjoitti...

*jossu*: Kiitos hyvästä vinkistä, vähän myöhässä tosin. :)

Pupu Tupuna: Ei kestä. :) Minusta on kivaa jakaa tietoa näistä vähän eksklusiivisemmista myyntitapahtumista, koska ne menevät juuri tuon vaatimattoman tiedotuksen takia monelta ohi. Kun kertoilee näistä, niin yleensä sitten myös itselle vinkkaillaan hyvistä tapahtumista. ;)

30. toukokuuta 2009 klo 19.12  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu