Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Suomen huippumalli (taas) haussa

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Suomen huippumalli (taas) haussa


Olen onnistunut koukuttamaan itseni aivan täysin uusimpaan Huippumalli haussa -sarjaan. Seurailin sarjaa jo ensimmäisellä tuotantokaudella, mutta tällä kertaa kisassa on mukana mielestäni paljon kiinnostavampia tyttöjä. Oma suosikkikin on jo löytynyt: poikamaisen räväkkä Nanna. On ihan mystistä, miten muuntautumiskykyinen tuo tyttö on! Nanna muuttuu meikkaajan tuolissa homssuisesta skeittarista klassiseksi kaunottareksi hetkessä - pystyisinpä itsekin moiseen muuttumisleikkiin. :PTykkään jostain syystä myös Suvista, joka on jollakin tolkuttoman epäcoolilla tavalla symppis ja hellyttävä. :D Olen varma, että ujon ja hontelon olemuksen alta kuoriutuu vielä upea nainen. Jostain syystä Suvi saa minussa aikaan sellaisen säälin ja ihastuksen sekaisen hihityksen: "AWWWW!" Suvissa ei ehkä ole ainesta voittoon asti, mutta jotenkin tuollaisen peräkylien aran tytön pääsy tällaiseen ohjelmaan on minusta mahtavaa. Kuinkakohan moni esimerkiksi Suvin koulukavereista olisi osannut aavistaa, että tyttö jatkaa kevyesti kilpailussa vielä neljänkin jakson jälkeen.Yksi kiehtova tyyppi kilpailijoiden joukossa on myös Riina, jonka erikoiset kasvot varmasti jakavat mielipiteet. En voi sanoa, että olisin mitenkään suunnattoman haltioissani Riinan kasvoista noin yleensä, mutta kuvaukselliset ne kyllä ovat! Myös adhd-väkkärä Janina on kaunis, mutta tauoton touhotus alkaa pidemmän päälle ärsyttää. Joko sinä olet löytänyt oman suosikkisi kilpailijoiden joukosta vai tympiikö koko sarja?Kuvat: Nelonen

Tunnisteet:

47 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Samat suosikit täälläkin päin. Ihmettelen aina sitä, kun jotkut haukkuu Suomen huippista muka niiin paljon huonommaksi kuin Amerikan. Mielestäni ne ovat molemmat hyviä : )

13. toukokuuta 2009 klo 17.06  
Blogger mari kirjoitti...

Nannasta on tullu mun suosikki myös. Sen mielipiteet on aika fiksuja ollu tähän asti mitä oon seurannu. Toki fanitan Etelä-Pohjanmaan tyttäriä, joista toinen kyl tais tippua viimeks.. :P Höh.

13. toukokuuta 2009 klo 17.08  
Blogger llaura kirjoitti...

mä en oo osannu rueta seuraa kyseistä sarjaa, koska mua ärsytti jo ekalla kaudella niiin älyttömästi se, miten suoraan kaikki repliikit oli suomennetty ANTM'sta :D ne kuulosti niin tyhmiltä suomeksi, etten kestänyt enempää ja oon tähän asti kattonu ainoastaan ekan kauden ekan jakson :D eli onhan se voinut siitä vähän kehittyä ja parantua, mut ehkä se on vaan ihan hyvä ettei tarvii koukuttua taas yhteen uuteen ohjelmaan ;)

13. toukokuuta 2009 klo 17.10  
Blogger Sugar Kane kirjoitti...

Sama top 2 kuin sulla. Nannassa on hienoa se, miten hyvällä tavalla tosissaan tyttö ottaa haasteet - esim. korkkareilla kävelemään opettelun ja muutenkin mallin duunin - ja samalla on niinku uskollinen omalle skedetyttötyylilleen. Suvi on sydäntenmurskaaja. Mulle noi kaksi tyttöä ovat ainoita, joissa on todellista ainesta, muut on enempi talontäytettä. Janinan pudottaisin heti, kauniit kasvot ei riitä.

Kokonaisuutena sarja on yllättävän hyvä (ekaa suomalaisversiota en katsellut lainkaan), ja Saimi loistava tuomari! Sillä on asiallisia neuvojakin. Ärsyttävintä ohjelmassa on tuomari Sakke, jolla ei oo mtn sanottavaa.

13. toukokuuta 2009 klo 17.17  
Anonymous *jossu* kirjoitti...

Nanna on mahtava! Muita suosikkeja ei oikein ole löytynyt.
Janina on jotenkin todella ärsyttävä ja samoin Blanche. Suvi on kyllä nätti, mutta kauniit kasvot ei oikein riitä, kun se on muuten niin ujo ja ulosanniltaan vaisu. Pitäähän mallin edustaa muutenkin kuin kuvissa.

13. toukokuuta 2009 klo 17.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kaikki samat suosikit, ku mullakin:D Mä tykkään siitä Nannasta, koska se on niin rento ja ilonen:D

13. toukokuuta 2009 klo 17.25  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tykkään kaikista muistakin noista paitsi en Suvista, en sitten yhtään.

13. toukokuuta 2009 klo 17.27  
Blogger Rva Herttainen kirjoitti...

Munkin täytyy myöntää että nyt kun löysin nettiteeveen pariin niin olen kyllä tuota seurannut. Joskus muistan katsoa jakson vasta sunnuntaina, joskus katson sen heti tiistaina.

Nanna miellyttää muakin eniten, etenkin jos se onnistuu siinä tupakoinnin lopettamisessa :) Riinasta tykkään kans kaikin puolin, jotenkin tosi ihana persoona. Ja Suvi on kyllä nyt jo niin ylittänyt itsensä että voi marssia ylpeänä kotiin vaikka tippuisikin.

En oo sitä alkuperästä nähnyt mutta jotenkin sama vaikutelma kuin llauralla että on väkisin tehty kaikki suomeksi eikä mitkään sanomiset oikein istu vaikka sen juontajan suuhun.

13. toukokuuta 2009 klo 17.33  
Blogger Kirsikka kirjoitti...

Mun lempikilpailijat on samat kuin sul, Riinaa lukuunottamatta. Nannalla on hywä huumorintaju eikä lannistu pienistä, Suvi just sellanen herttanen ja Janina on vaan sellanen duracel-pupu. Tykkään näist niin tajuttoman paljon!

13. toukokuuta 2009 klo 17.35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nanna on mahtava! Etenkin tuossa kuvassa se muistuttaa aika paljon Cate Blanchettia, samantyyppinen kasvojen luusto tms.

13. toukokuuta 2009 klo 17.38  
Blogger miina kirjoitti...

Mun lempparit on Janina, mutta joo, alkaa vähän häiritsemään jo kun se ei osaa keskittyä ja hyppelee ympäriinsä, ja toinen lemppari on Laura. Se on vaan niin nätti ja sellanen. Mä en pidä Suvista, tai onhan se ihan sulonen, sellanen ujo pikku tyttö, mutta en vaan voi sille mitään että en kestä kuunnella sen puhetta kun se sössöttää, eikä Suvi mielestäni ole mitenkään erityisen kaunis. Blanche on todella ärsyttävä.

13. toukokuuta 2009 klo 17.40  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mullakin on samat suosikit :9 Mun mielestä Nanna, Suvi ja Riina on ne, joissa on oikeasti potentiaalia. Suvin ja Nannan beauty-kuvat oli viime jaksossa upeat. Ja Riina oli taas aivan mieletön tuossa Fressis-kampanjan kuvassa.

13. toukokuuta 2009 klo 17.46  
Blogger Maija kirjoitti...

Nanna on paras!

13. toukokuuta 2009 klo 17.48  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"Annepostia!"

13. toukokuuta 2009 klo 17.50  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Blanche on niiiin ärsyttävä, noussut pissa päähän vaikkei siihen todellisuudessa ois mitään aihettakaan. Odotan niin sitä että se putoaa!

Suvi on kanssa mun lemppari. Ihana kun se alkaa pikkuhiljaa ulostautua kuorestaan :) Mikäli ei voita niin ainakin lähtee tuplasti itsevarmempana kotiin ja se on aina hieno asia, vai kuka tietää josko pääsisi loppuun asti, kun kehitystähän siellä myös haetaan.

Nannaa vihasin alussa, mutta sekin on nykyään toinen mun lemppareista. Sen tukka on aivan ihana kun se on auki. :)

13. toukokuuta 2009 klo 18.15  
Blogger Ambe kirjoitti...

Tämä toinen kausi on muutenkin jotenkin paljon parempi ja uskottavampi kuin edellinen.. tai sitten olen vain selvinnyt jo siitä alkujärkytyksestä että ohjelma on niin suora kopio alkuperäisestä versiostaan ;D

Minun suosikit ovat tismalleen samat kuin sinulla! Suvi on aivan uskomaton tyttö, jaksaa yllättää jaksosta toiseen. Kourallinen itsevarmuutta tyttöselle, muutama ja hän on valmista kauraa mallimarkkinoille!

Riina ei välttämättä "luonnossa" säväytä kauheasti, mutta on kuvissa todella uskomattoman näköinen, todella kuvauksellinen ja persoonallinen. Anastasia oli myös todella kaunis nainen, ja mielestäni hänen sijastaan kotiinlähdön olisi tullut koittaa Janinalle.

Janina on saanut minun hermoni kireälle jo heti ekasta jaksosta lähtien. Sievä tyttö, mutta liian tavallinen, liian lyhyt. Lisäksi käytöstavat ovat mielestäni suorastaan todella alkeelliset, hänen täytyisi oppia kunnioittamaan paremmin muita. Tosin olisi kiinnostavaa nähdä kuinka paljon oppeja tytölle jää ohjelman myötä muistiin :)

13. toukokuuta 2009 klo 18.18  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Toivon että Nanna voittaa, ainoa oikea malli mielestäni. Muut eivät edes näytä huippumallilta, nannassa on jotain sellaista... hyvällä tavalla venäläistä - niin kuin Natalia Vodianova.
Tietyssä kulmassa ynm, nanna näyttäää ihan cate blanchettilta ja myös Gemma Wardilta:)

13. toukokuuta 2009 klo 18.20  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itselläni on myös samat suosikit. Suvissa näen eniten potentiaalia. Hän on nuori ja hirmu pitkä (muistaakseni 181cm). Nanna on myös ihana, mutta ehkä vähän liian vanha malliksi. Ja Riina taas vähän liian lyhyt. Jos nimittäin kansainvälistä huippumallia etsitään niin onhan se usein niin, että lyhyillä ja vanhemmilla tytöillä on paljon vaikeampaa saada töitä. Suvin ongelmana on ujous, mutta toivon, että hän pystyy sen voittamaan!

13. toukokuuta 2009 klo 18.23  
Anonymous sirpa kirjoitti...

Mulla on vähän eri suosikit. Tai no Suvista tykkään kyllä kans ja Janinasta :) noiden lisäks tykkään paljon laurasta. Mä en kovin tykkää Nannasta enkä myöskää Riinasta. jotenkin tylsä se Riina . Nanna ei khyl kuitenkaan oo tylsä.. :D

mut varmaan muuttuu vielä suosikit tässä kisan aikana :)

13. toukokuuta 2009 klo 18.49  
Blogger veerra kirjoitti...

Nanna on mun lempparini, mut Riinasta en tykkää, se on vähän sellai lässyttäjä :D

13. toukokuuta 2009 klo 19.06  
Blogger Milla Breaks The Silence kirjoitti...

Nannan toivon voittavan. Oikea asenne.

Suvi on kyllä suloinen, mutta sössötys on ärsyttävää. En usko että noin ujosta tytöstä on kansainvälisille mallimarkkinoille, varsinkaan jos pelkkä Saimin läsnäolo saa kyyneleet tytölle silmiin. Harmi.

Blanche.. Tippuisi jo.

13. toukokuuta 2009 klo 20.08  
Anonymous <3 kirjoitti...

Nanna,Janina ja Riina on parhaita:) Blanchesta(miten kirjotetaan?!)ja suvista en tykkää, muut on myös hyviä :) mut nanna ja janina on parhaat ! :)

13. toukokuuta 2009 klo 20.13  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kaikki muut on kivoja mutta itse en taas tykkää Nannasta. Mulle tulee edelleen se pipo mieleen, ja siitä en pitänyt yhtään. :D

13. toukokuuta 2009 klo 20.36  
Anonymous jade kirjoitti...

Suvi onnistuu ehkä kuvissa ihan ok:sti, mutta ujous on iso ongelma. Myöskään kansainvälisiä töitä Suvi tuskin tulee tekemään, jos osaa todella niin huonosti englantia kuin on antanut ymmärtää ohjelmassa.

13. toukokuuta 2009 klo 20.39  
Blogger Naoo kirjoitti...

Nanna on ehdoton lemppari täälläkin! :) En seurannut viime tuotantokautta ollenkaan mutta oon saanu semmosen kuvan, että tän vuoden kilpailijoissa on ollu paljon monipuolisempi joukko mukana. On paljon mielenkiintosempaa seurata kilpailua kun tytöt ovat niin erilaisia keskenään.

13. toukokuuta 2009 klo 20.57  
Anonymous simajo kirjoitti...

Suvi on ihana:)

13. toukokuuta 2009 klo 20.59  
Blogger Tiina kirjoitti...

Jaiks, koukussa ollaan. Täysin! Harmi että maanantaihin on vielä niiiin pitkä aika. XD

13. toukokuuta 2009 klo 21.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oon myös koukussa huippikseen, se on kiva sarja eikä suomalainen versio ole mielestäni huonompi kuin amerikkalainen. Mun suosikiksi on kyllä noussut myös Nanna, hänessä tuntuisi olevan eniten potentiaalia. Viime maanantain beautykuva oli todella kaunis. Riinakin on ihan hyvä, mutta persoonaltaan tylsempi kuin Nanna. :-)

-mansikka-

13. toukokuuta 2009 klo 21.31  
Blogger Anna-Maria kirjoitti...

Nanna ja Riina on minunkin lemppareita. Nannasta tosiaan tulee mieleen ihan Cate Blanchett (kuten joku muukin sanoi) ja Riina taas näyttää punapäiseltä Suvi Koposelta! ;) Näissä kahdessa on mielestäni ainoat potentiaalit kansainvälisille mallimarkkinoille. Blanchea ne pitää siellä varmaan loppuun asti puhtaasti shown vuoksi.

13. toukokuuta 2009 klo 21.37  
Anonymous Lotta kirjoitti...

Koukussa ollaan!:D Ja samat suosikit löytyy, erityisesti Suvi on ihana! Nannassa taas säväyttää muuntautumiskyky ja äly. Odotan jo innolla ensi jaksoa, kenellehän Saimi sanoi lopun kurkistuksessa että "tää ei ole tosiaankaan hyvä kuva, kai sä sen itsekin tajuat!"...

13. toukokuuta 2009 klo 21.40  
Blogger wikke kirjoitti...

Haa, mulla on täysin samat suosikit. Nanna on ihan mahtava, ja Suvi aiheuttaa täsmälleen samankaltaisen "awww" reaktion mussa :D

13. toukokuuta 2009 klo 21.45  
Blogger minkki kirjoitti...

ihan ekassa jaksossa tuo janina oli miun lemppari, mut sit siitä paljastuiki suorastaan ärsyttävyys :D

13. toukokuuta 2009 klo 22.36  
Blogger Riikka kirjoitti...

Mun mielestä Nanna on tosi ihana kuvissa, aivan mahtavia kuvia, mutta jotenkin en tykkää siitä roolista mikä sille on "luotu". Tai en tiedä onko se oikeasti ihan sellainen kun annetaan ymmärtää, mutta aluksi sai ainakin sen kuvan että se on vaan sellanen pakollinen poikatyttö, joka joka kaudella on oltava. Sehän on vähän kun se viime kauden voittaja, samanlaisen roolin saanut.

Janina on nätti, muttei malli. Ja sillekin selkeesti annettu sellanen oma adhd rooli! Ja jostain syystä tykkään Laurasta, vaikkei sen kuvat mitään parhaita ole olleetkaan.

En tiedä mistä johtuu, mutta jotekin mietin koko ajan että ei ne ihmiset oikeasti ole luonteeltaan sellaisia, kun tv:ssä näytetään. Niille kaikille on vaan luotu joku oma rooli. Mutta niinhän se on kaikissa tosi-tv ohjelmissa!

13. toukokuuta 2009 klo 23.15  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Nimen omaan Nanna on myös oma suosikkini ollut ihan ehdoton suosikki heti alusta asti.
Janinasta tykkään myös, ihana duracel pupu. Ihailen ihmisiä joilla riittää noin paljon energiaa. :D

13. toukokuuta 2009 klo 23.29  
Blogger tipitii kirjoitti...

Mua ärsyttää aivan älyttömästi se Suvi. Joka kerta kun se avaa suunsa niin oon repimässä hiuksiani. Jokin sen puhetavassa saa mut vaan ärsyyntymään. Kukaan tytöistä ei ole sillä tavalla erikoisesti noussut omaksi lempparikseni, mutta sarjaa aina välillä vilkuilen.

14. toukokuuta 2009 klo 1.09  
Blogger karoliina kirjoitti...

omakin suosikki on nanna :-)

14. toukokuuta 2009 klo 9.43  
Blogger aasim kirjoitti...

Nanna on mun suosikko ensinnäkin jo asenteen takia :) Siinä on tyttö jolla on asenne kohdallaan ja vielä järkyttävän kaunis. Hänen kuvansa on todella ilmiömäiset!

14. toukokuuta 2009 klo 9.56  
Anonymous Selma kirjoitti...

Nanna on munkin suosikke. Näyttää ihan Cate Blanchetin pikkusiskolta. :D

14. toukokuuta 2009 klo 11.03  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi1: Minustakin tuo Suomen versio on ihan ok. :) Joskus nuo suomennetut fraasit ovat aika kökön kuuloisia, mutta eivät ne enää alun jälkeen häiritse. :)

Mari: Joo, Nanna vaikuttaa aika kypsältä ja fiksulta moniin muihin tyttöihin verrattuna. Tai no, tällä kaudella on kyllä muitakin fiksuja tyttöjä mukana. :)

Llaura: Veikkaan, että Jenkkilän formaatissa on aika tiukat säännöt sen suhteen, miten tietyt asiat pitää sanoa. Mutta eiväthän ne monet oikein suomalaisen suuhun istu. :D Alkujärkytyksen jälkeen nuo kököt lausahdukset lakkasivat kuitenkin häiritsemästä. :) Mutta parempi vain, jos ei koukuta itseään yhtään mihinkään!

Sugar Kane: Totta. :) En ole kuullut Nannan myöskään oikeastaan kertaakaan narisevan mistään annetuista tehtävistä - se on myös ihailtavaa. :) Minustakin ohjelma toimii kokonaisuutena yllättävän hyvin, mutta toinen tuotantokausi tuntuu jo nyt paljon kiinnostavammalta kuin ensimmäinen.

*Jossu*: Nannalla näyttää olevan vankka fanikunta. :) Blanche on kyllä todella melko raivostuttava henkilö - ei ole tytössä paljon nöyryyttä. :/

Anonyymi2: Todellakin, sillä tytöllä on asenne kohdallaan. :)

Anonyymi3: Veikkaan, että Suvi jakaa mielipiteet aika voimakkaasti. Monia varmaankin ärsyttää se arkuus ja puhetyyli, mutta minusta Suvi on jotenkin herttainen. :)

Rva Herttainen: Tuo netti-tv on kyllä näppärä, jos omaa telkkaria ei ole. :) Ja olet muuten täysin oikeassa siinä, että Suvi on varmasti jo nyt voittanut itsensä ja epäilijänsä aivan kirkkaasti. :) Ja tosiaan, monet fraasit on selvästi käännetty suoraan englannista suomeksi ja siksi jotkut sanonnat kuulostavat aika typeriltä. Luulen kuitenkin, että formaatti edellyttää noiden lausahdusten käyttämistä. :P

Kirsikka: Riina ei varsinaisesti ole suosikkini, mutta onnistuu kyllä kuvissa ihmeen hyvin (viimeisintä kuvaa lukuunottamatta). Janina on kyllä kaunis, mutta en usko että pelkillä kauniilla kasvoilla mennään finaaliin asti.

Anonyymi4: Totta! Nyt kun sanoit, niin huomaan tuon yhteyden Cate Blanchettiin ihan helposti! :)

Miina: Tosin nyt Janina oli selvästi viime jaksossa aiempaa rauhallisempi, mutta yleisesti ottaen sellainen häsläys ja keskittymisen puute ärsyttää. :) Laura on myös mukava hahmo kisassa, mutta luulen, että voittoon tytön look on liian naapurintyttömäinen. Ja onhan se Suvin puhe vähän sellaista sössötystä, mutta jotenkin Suvi on silti minusta jotenkin omalla kömpelöllä tavallaan suloinen. :)

Anonyymi5: Aika moni tuntuu fanittavan noita samoja tyttöjä js he taitavatkin olla potentiaalisimmat voittajat. :) En usko, että esimerkiksi Blanchella on montaakaan fania, vaikka hän kuvissa onnistuukin hyvin.

Maija: Go Nanna! ;)

Anonyymi6: No siinä on kyllä käännösfraasi pahimmasta päästä. :D

Anonyymi7: Veikkaan, että Blanche on mukana kisassa osittain juuri siitä syystä. :D Saadaan vähän draamaa, suuria tunteita ja jännitystä ruutuun. ;) Olen samaa mieltä Suvin suhteen, että vaikka hän ei kisaa voittaisikaan, niin taatusti saa todella paljon itsevarmuutta kotiinviemisiksi. :) Itse tykkään taas Nannalla juuri tuollaisesta Madonna-henkisestä ponnarista!

Ambe: Olen samaa mieltä, toinen kausi on ollut kiinnostavampi ja parempi kuin ensimmäinen. :) Olen samaa mieltä Riinan suhteen, että en oikein tykkää hänen ulkonäöstään muuten ohjelmassa, mutta kuvissa hän kyllä loistaa. :) Janinassa sen sijaan ärsyttävät samat asiat kuin sinuakin. Lisäksi en pääse yli siitä, että tyttö on rehvastellut sillä, ettei ole koskaan lukenut yhtään ainoata kirjaa! :D

Anonyymi8: Veikkaan myös, että Nanna vie voiton. :) Hänessä on ainesta suurempienkin catwalkien tähdeksi!

Anonyymi9: Itse uskon vahvimmin Nannan voittomahdollisuuksiin, koska Suvi on edelleenkin aika arka ja se saattaa vesittää mahdollisuuksia. Mutta tällä kaudella on minusta mukana parikin tyttöä, joista olisi voittajaksi. :)

Sirpa: Laura on myös jotenkin mukavan oloinen tyttö, mutta omaan makuuni vähän liian naapurintyttömäisen näköinen. Mutta olet oikeassa kyllä siinä, että monesti suosikitkin vaihtelevat kisan edetessä. :)

Veerra: Nanna on kyllä kova. :) Riinasta en minäkään tyyppinä niin hurjasti välitä, mutta hän onnistuu kuvissa kyllä hyvin ja look on hauskan erikoinen.

Milla Breaks The Silence: Minustakin Nannalla on juuri se voittoon tarvittava tahto ja asenne. Kun mietitään tytön lähtökotia, niin huimia askelia on kyllä menty kisan edetessä eteenpäin. Lisäksi Nannasta huokuu se, että hän on valmis tekemään töitä voittonsa eteen. Ja mitä Suviin tulee, niin voi hyvinkin olla, että hän on liian ujo voittaakseen kisan, mutta on kyllä silminnähden jo nyt saanut valtavasti itsevarmuutta kisan myötä. :)

<3: Janinalla ei varmaankaan riitä pituus voittoon asti, mutta Nannassa on kyllä voittaja-ainesta. :)

Anonyymi10: Näköjään löytyy joku sellainenkin, joka ei Nannasta tykkää! :)

Jade: Totta. Tosin Suvi on kyllä reipastunut valtavasti kisan edetessä, joten kenties kuoren alla piilee vielä itsevarma neitokainen. :) Kielitaito kyllä on aika välttämätön juttu kansainvälisillä markkinoilla!

Naoo: Kisa on tosiaan paljon kiinnostavampi tänä vuonna, koska joukossa on monia potentiaalisia kasvoja. Viime vuonna tuntui, että valintaa jouduttiin osittain tekemään vähän kuin monen vähän "huonon" välillä. Vaikka Ani kyllä voittonsa ansaitsikin. :)

Simajo: Niin on. :)

Tiina: Näihin sarjoihin jää kyllä ihan koukkuun, varsinkin kun kisassa on selkeitä suosikkeja. :)

Anonyymi11/Mansikka: Minustakin suomalainen versio pärjää vertailussa ihan hyvin alkuperäisen rinnalla, jos otetaan huomioon, miten rupusia kotimaiset versiot maailmalla nähdyistä formaateista yleensä ovat. :) Minustakin tuo uusin kuva Nannasta on ehdottomasti voittaja-ainesta. :)

Anna-Maria: Niinpä, Blanchea pidetään kisassa mukana ihan selvästi jo draaman takia. :D Mutta tosiaan, Nannassa ja Cate Blanchettissa on paljon samaa, varsinkin tuossa uusimmassa otoksessa. :)

Lotta: Ne teaserit jättävät kyllä aina odottamaans seuraavaa jaksoa kieli pitkällä. :D

Wikke: Hauskaa, että muutkin saavat samanlaiset vibat herttaisen kömpelöstä Suvista. :D

Minkki: Joo, itse pidin myös Janinasta alussa juuri hänen kauniiden kasvojensa takia, mutta tuo duracell-meininki tympii jo vähän.

Riikka: Kaikillehan tuossa sarjassa luodaan selkeät roolit. Nanna on poikatyttö, Blanche diiva, Suvi ujo, Janina sähköjänis, Laura naapurintyttö, Riina kiltti ja kuuliainen ja Anna-Kaisa aikuinen. ;) Vaikka tokihan noita rooleja ohjaavat kilpailijoiden omat persoonat eli en usko, että kukaan on esimerkiksi Janinaa puskenut siihen keskittymiskyvyttömään rooliin. ;)

Kullanmuru: Janinalla on kyllä ihailtavan paljon energiaa, se on totta. Mutta joskus sen energian voisi kanavoida tehokkaammin kuin sellaiseen yleiseen häsäykseen. :D

Tipitii: Olen itse miettinyt, että miksiköhän se Suvin puhetapa ei ärsytä minua, vaikka yleensä ärsyynnyn tuollaisista jutuista ihan hillittömästi. :D Jotenkin tunnen vain sellaista pientä myötätuntoa Suvia kohtaan ja ylpeyttäkin aina, kun hän suoriutuu hyvin. Suvi on minun silmissäni vähän kuin joku pieni linnunpoika, jota pitää auttaa siivilleen ja suojella. :)

Karoliina: Nanna taitaa ainakin näiden kommenttien perusteella olla ehdoton ennakkosuosikki. :)

Aasim: Nannan kuvat ovat kyllä todella häikäiseviä. :) Ja tytöllä on ehdottomasti voittajan asenne. ;)

Selma: Totta! Tajusin tuon yhdennäköisyyden vasta näiden kommenttien perusteella. :)

14. toukokuuta 2009 klo 11.27  
Blogger sumutar kirjoitti...

On kyllä hämmentävää, miten hyviä kuvia Suvista tulee, vaikka olemus on muuten niin epävarma. Eihän sitä tiedä, miten pitkälle hän vielä ponnistaa, kunhan vähän aikuistuu ja rohkaistuu.

Olikohan muuten Suomen viime kauden Huippumalli-ohjelma yhtä kiinnostava kuin tämä uusi? Muistan katsoneeni sitä pari minuuttia, mutta meininki oli niin tönkköä, että oli pakko vaihtaa kanavaa. Olikin suuri yllätys havaita, että olen jossain vaiheessa jäänyt tähän uuteen kauteen aivan koukkuun. :)

14. toukokuuta 2009 klo 15.36  
Anonymous Lina kirjoitti...

Nanna on upea ja suorastaan valloittava! Jos se ei voita ni en ala mitään!

14. toukokuuta 2009 klo 15.58  
Blogger Heatn kirjoitti...

Oih, mäkin olen koukuttunut tähän uusimpaan Suomen huippumalli haussa-sarjaan. Ja lempparit löytyy noista eli Nanna ja Riina. Nanna on niin suorasanainen, omanlainen ja räväkkä ja Riina taas rauhallisempi, muuntautumiskykyinen ja kaunis.

14. toukokuuta 2009 klo 17.59  
Anonymous mt kirjoitti...

nanna on kyl lemppari.

mut en siedä suvia, vihaan kuinka sitä pitää vittu kokoajan kuvata ja haastatella kun en saa siitä mitään selvää. suvista saa mahtavia kuvia mutten kestä kun se on niin hiiri.

15. toukokuuta 2009 klo 1.19  
Blogger Jenni kirjoitti...

Sumutar: Veikkaan, että Suvissa voi olla vielä ainesta vaikka mihin ajan myötä. :) Ja tosiaan, kyllä tämä toinen tuotantokausi tuntuu paljon onnistuneemmalta kuin se ensimmäinen. :)

Lina: No aika hyvät mahdollisuudet Nannalla taitaa voittoon ollakin. :)

Heatn: Aika jännä juttu, miten suosikit ovat niin tasaisesti nuo samat melkein kaikilla. Vielä ei ole kukaan nimennyt suosikikseen esimerkiksi Anna-Kaisaa tai Blanchea, tai no jälkimmäisen kohdalla en ole yllättynyt. :D

Mt: Olen itsekin yllättynyt, että tykkään Suvista, koska yleensä juuri tuollainen arkuus ja huono ulosanti ärsyttävät minua. Mutta jostain syystä Suvi ei saa angsteja aikaan. :D

15. toukokuuta 2009 klo 11.12  
Blogger Irene kirjoitti...

mulla on muuttunut suosikit ihan tosi paljon..alussa tykkäsit tyypeistä jotka on jo potkittu pihalle ja nyt yllärisuosikki onkin just nanna! tuo uusin kuva hänestä on aivan mieletön. myös riina on ihana! suvi on oikein laitettuna ihan mallin näköinen mutta luonnossa ei ollenkaan :/

15. toukokuuta 2009 klo 12.04  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

suvin tämänhetkisenä koulukaverina voin sanoa, että en todellakaan olisi uskonut sen olevan kyseisessä ohjelmassa! tyttö on niin ujo, ettei koulussakaan hänen kuule hirveästi puhuvan.

18. toukokuuta 2009 klo 0.21  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nanna sais voittaa on sillä eneniten onnistuneimmat kuvat, persoonaki on paras:)
Kiva ku Suomen toisenki huippiksen saattaa voittaa homo:D se Anihan oli lesbo kans
t. ylpee lesbo;)

5. kesäkuuta 2009 klo 22.47  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu