Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Baby blue jeans

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Baby blue jeans


Minua odotti eilen eteisen lattialla kiva yllätys, kun tulin kotiin. :) Panic in Paradiselta tulleessa paketissa olivat ihanat, vaaleansiniset Nicollette-vetskarifarkut! Kiskoin pöksyt innolla jalkaan ja totesin niiden istuvan täydellisesti. Hassua, miten sovittamatta voi verkkokaupasta löytää täydellisesti istuvat farkut, vaikka yleensä farkkujen sovittelu on monille yhtä tuskaa. Tykkään farkuissa myös lahkeensuiden vetoketjuista, jotka mahdollistavat entistäkin pillimmän mallin. ;)

Panic in Paradiselta muuten vinkattiin, että Pupulandian kautta tuleville uusille tilaajille on huomiseen asti luvassa erikoistarjous. Torstaihin 18.6.2009 klo 24.00 mennessä tehdyistä tilauksista saa -15% hinnasta pois syöttämällä tilauksen yhteydessä palveluun alekoodin: 5HITAMIB.

Tunnisteet:

17 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

matkitko moumouta

17. kesäkuuta 2009 klo 19.06  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: No itse asiassa minä tein aikanaan jo ennen MouMouta yhteistyötä Panic in Paradisen kanssa, joten en matki. :D Eikä se varmaankaan ole kenenkään bloggaajan yksinoikeus mainita joitakin tiettyjä brändejä. :) Omalta osaltani tämä on kertaluontoinen juttu.

17. kesäkuuta 2009 klo 19.14  
Anonymous wiiih kirjoitti...

repesin pikkusen tolle et matkisit moumouta :DD sitä paitsi etkös sä juuri pip:n ekana löytäny? ;) noi farkut on kyl tosi ihanat, melkein alkaa itteenikin himottaan :)

17. kesäkuuta 2009 klo 19.14  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mikä sattuma! Tänään kävin aamulla ihastelemassa noita farkkuja pip:n sivuilla. Ja tosi hyviltä näyttävät sinun päälläsi. Sinun ansiosta muuten löysinkin kyseisen firman sivut aikoinaan, joten kiitos siitä. :)

17. kesäkuuta 2009 klo 19.18  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihanat farkut, ja btw näytät tosi hyvältä noissa kuvissa! onko sitten uusi hiusväri vai treeni mutta kade olen :)

17. kesäkuuta 2009 klo 20.58  
Anonymous eMi kirjoitti...

hyvän näköset farkut :) sulla on niin hoikat jalat että noin vaaleet toimii!

17. kesäkuuta 2009 klo 21.22  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nätit farkut on! Minkä koon tilasit noista? Vastaako tuumakoko useimpia muita merkkejä? :)

17. kesäkuuta 2009 klo 23.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei outo (ja jonkun mielestä ehkä pervohko) kysymys, mutta mitä sulla on noissa kuvissa olevan valkoisen topin alla? Kun siitä ei näytä näkyvän läpi yhtään mitään, itselläni on aina ongelma valkoisten toppien kanssa että joko näkyy alusvaatteet tai hmm... jotain muuta läpi.

18. kesäkuuta 2009 klo 7.50  
Blogger Jenni kirjoitti...

Wiiih: Nojoo. :D Kyllähän minä taisin Pip:stä ensimmäisenä kirjoittaa. Mutta tosiaan, tänään on yöhön asti aikaa tilata 15% alennuksella, jos farkut himottavat. :)

Anonyymi1: Eipä kestä. :) On kiva nostaa pieniä ja tuntemattomia merkkejä suuremman yleisön tietoisuuteen! Ja farkut kyllä ovat jalassa kuin unelma, joten omasta puolestani voin ainakin suositella. :)

Wioury: Voi kiitos! :) Treeni tuskin vielä kauheasti näkyy kropassa, vaikka itse olenkin koko ajan huomaavinani vaikka mitä. :D Mutta luulen, että tämän elämänmuutoksen myötä tapahtunut henkinen muutos näkyy myös päällepäin. :) On hyvä ja ylpeä olo itsestä, kun on vihdoin ryhtynyt toimeen ainaisen suunnittelun/harmittelun sijaan! Ja onhan tämä tukkakin aika ihana. ;)

eMi: Kiitos! :) Se on kyllä ihan totta, että kovin vaalea ja tuollainen taisainen väri saattaa monesti vähän arastuttaa. Mutta näiden kohdalla ei tarvinnut kyllä pelätä mitään tukki-efektiä. :)

Anonyymi2: Kiitos. :) Minä satun onnekkaasti olemaan suunnilleen samaa kokoa kuin Pip:n sivuilla mainittu esimerkkikäyttäjä (jonka lantion ympärysmittaa käytetään yleensä havainnollistamaan kokoja). On siis helppo tilata, kun otan vain sen saman koon. :D Näissä farkuissa koko oli 27, kun lantionympärykseni on leveimmältä kohdalta 92,5-93cm.

Olen huomannut, että tuumakoot vaihtelevat merkeittäin aika paljonkin ja joskus jopa saman merkin sisällä on eri mallien välillä isoja kokoeroja. Monesti asiaan vaikuttaa se, onko kankaan joukossa elastaania tai onko farkku pesemätöntä, ja joskus koot vain muuten vain heittelevät. Yleisin farkkukoko minulla on 26 tai 27, mutta omistan satunnaisia pareja myös isompia kokoja.

Anonyymi3: Ei kuule yhtään outo tai pervo kysymys, vaan oikein hyvä! :) Minulla on topin alla olkaimettomat, ihonväriset, sileäkuppiset rintaliivit. Suosittelen ehdottomasti sijoittamaan hyviin, ihonvärisiin liiveihin, koska juuri tuollaisten läpikuultavien vaatteiden alle ne ovat aivan unelmaratkaisu. :)

Omalla kohdallani ihonväristen liivien etsimistä on hankaloittanut oman ihoni hyvin vaalea väri, koska ihonväristenkin liivien sävyt vaihtelevat huimasti. Vihdoin löysin tänä keväänä joltain Stockmannin halpismerkiltä tarpeeksi vaaleat, oikean sävyiset ja hyvin istuvat rintsikat ja ostin välittömästi. Liian tumma tai esimerkiksi liian oranssihtava sävy kun kuultaa taas ohuen vaatteen läpi yhtä lailla kuin värillisetkin rintsikat. Juju on siis etsiä mahdollisimman tarkkaan oman ihon sävyä vastaavat liivit!

18. kesäkuuta 2009 klo 8.51  
Blogger MouMou kirjoitti...

Minä en olisi edes törmännyt kyseiseen puljuun ilman Jenniä!:D Mitä useampi ihminen mainitsee, sitä parempi "levikki".

18. kesäkuuta 2009 klo 11.37  
Blogger Nelliina kirjoitti...

hehheh mäkin sain tässä hetki sitten matkimiskommentin, GINA TRICOTIN TRIKOISTA :DDDD kyl on meinaan h*elv.. uniikki firma xD ei varmaan keltään löydy ko. putiikin vaatteita muah..

18. kesäkuuta 2009 klo 14.35  
Blogger Jenni kirjoitti...

MouMou: No niinpä. :D En usko, että yksikään nettiputiikki panee pahakseen, vaikka mainittaisiin useammassakin blogissa. :D

Nelliina: No aivan! :D Se on jännä, miten monen mielestä jotkut vaatteet ovat jonkun tietyn bloggaajan yksinokeus, huolimatta siitä että niitä myydään tuhansittain ympäri maailman. ;)

18. kesäkuuta 2009 klo 14.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onko tarjous vaan uusille tilaajille?

Sulla on muuten kiva blogi. :)

18. kesäkuuta 2009 klo 20.39  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihanat housut!
Mutta se, mikä huomioni todella herätti oli kuvissa näkyvä ihana huoneesi. Olisiko mahdollista saada tietoa esimerkiksi sorvasta, mistä se on peräisin? Tai ihan kuviakin?
Anteeksi pöljästä kysymyksestä ja kiitos jo etukäteen. Blogisi on hieno!

19. kesäkuuta 2009 klo 0.25  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tilasin samat farkut kuin sinä! Toivottavasti tuli oikean kokoiset.. :) Mahtava väri!

Ja kiitokset mahtavasta blogista, olet mun ehdottomia suosikkibloggaajia :)

19. kesäkuuta 2009 klo 0.50  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi1: Hitsi, että näin kommenttisi näin myöhään vasta. Tarjous oli ihan kaikille!

Anonyymi2: Kiitos. :) Itse asiassa olen kodistani tehnytkin joskus asuntopostauksen, joka löytyy tuolta Sisustus-kategoriasta. :) Sohva on muistaakseni ihan Askosta ja niitä saa vieläkin. Uutta asuntopostausta on kyllä toivottu niin paljon, että varmasti sellaisen teen, kunhan olen käynyt jossain vaiheessa läpi suursiivouksen. :D

Rumi: Toivotaan, että koko natsasi. :) Kiitos ihanasta kommentista!

19. kesäkuuta 2009 klo 11.03  
Blogger Tara kirjoitti...

oi, upeet farkut! ja istuu saamarin hyvin, miksei mulle ikinä mitkää farkut istu tolleen? :D

1. heinäkuuta 2009 klo 22.33  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu