Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Bändipaitojen aatelia

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

torstai 18. kesäkuuta 2009

Bändipaitojen aatelia

Minä rakastan teemabileitä! On kertakaikkisen mahtavaa päästä pukeutumaan joksikin muuksi kuin mitä oikeasti on, ja parasta se on tietysti silloin, kun hommassa on huumorin pilke silmäkulmassa. :) Eilen sitten pääsin pitkästä aikaa teemabileisiin, kun ystäväni oli kämppiksensä kanssa päättänyt järjestää sellaiset. Tytöt asuvat siinä stadionin liepeillä ja eilisen AC/DC:n keikan kunniaksi biletettiin kyseisen bändin hengessä. Teemana oli siis AC/DC ja pukeutumiskoodina vapaavalintainen bändipaita.


En tiedä, mikä outo valoilmiö näitä paitakuvia ottaessa on tapahtunut, kun alla olevaa mattoa ei näy lainkaan. :D


Omista kaapeistani ei bändipaitoja löydy, joten viime tingassa säntäsin eilen UFF:lle sellaista etsimään ihana Nadja seuranani. Hyvin kokeilulliset sovittelusessiot poikivat upean bändipaidan lisäksi muitakin löytöjä, jotka pääsevät esittelyyn joskus myöhemmin. :D Sanotaan vaikka niin, että himoni kokeilla mahdollisimman rumia vaatteita otti taas vallan... ;) Mutta tosiaan, se bändipaita löytyi nopeasti ja tiesin heti löytäneeni juuri Sen Oikean! Olen nähkääs sitä mieltä, että kun tällaiseen hommaan ryhdytään, niin se tehdään sitten kunnolla! Haussa oli mahdollisimman kamala ja mauton bändi (kyseisen bändin ihailijat, älkää loukkaantuko, minä en vain tykkää!), ja sellaisen paidan todella löysin. ;) Kotona hiukan kustomoin kaula-aukkoa suuremmaksi ja hihoja pienemmiksi saksien kera, ja malliltaan paidasta tuli itse asiassa aika kiva. Täydensin mahtavaa kokonaisuutta niillä 11 vuotta vanhoilla, kauheilla lenkkareillani ja voilà!Bussipysäkille kävellessäni sain asuni melko huomiotaherättämättömästä ilmeestä huolimatta osakseni pidätettyjä hymyjä ja pitkiä katseita. :D Bilepaikalla vastaanotto oli riemukas ja sain panostukseni tähden käyttää niitä lenkkareitakin sisällä. Huomasin muuten jossain vaiheessa iltaa, että kengät ovat itse asiassa aika isot. Tarkempi tutkailu paljasti niiden olevan kokoa 39, vaikka kokoni on 36! Äiti on ostanut kasvunvaraa - sääli, että jalkani ei sitten koskaan kasvanutkaan! :D Asuni taisi olla yksi illan suurimpia suosikkeja (vaikka muitakin tosi hienoja bändipaitoja nähtiin) ja sainpa siitä hyvästä jopa kunniamainninnan ja suklaalevyn. :)Tunnisteet:

22 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heeeih! Just oikea asenne ja todellakin palkinnon arvoinen suoritus:---D Toivottavasti bussipysäkin ihmisille ei aiheutunut sen suurempia traumoja ;)

18. kesäkuuta 2009 klo 10.04  
Blogger ia kirjoitti...

Hahah, aivan loistava suoritus! :D

18. kesäkuuta 2009 klo 10.18  
Blogger Minttu kirjoitti...

Hee hee!! Ihanan järkky asu!! Liian isot vanhat lenkkarit kruunaavat kokonaisuuden! :D

18. kesäkuuta 2009 klo 10.49  
Anonymous Outi kirjoitti...

Huoh.
Jos et ton parempaan pysty niin en tulis siitä kyllä täällä kehuskelemaan. :D
Mun mielestä toi asu on ihan paska? Tai ei mitään erikoista. Olisin kannattanu jotain Spice Girls paitaa ja vähän enemmän yrittämistä. Mitä hiton yrittämistä on siinä, että laitat tollasen paidan ja lenkkarit??? WHAT.... :D
Muuten tää blogi on kiva, mut tää postaus raivostutti mua.

18. kesäkuuta 2009 klo 11.20  
Anonymous Ransu kirjoitti...

En vaan pysty lopettamaan nauramista kun katon tota kuvaa. Insta meltdown.

18. kesäkuuta 2009 klo 11.25  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: Haha, ja kiitos. :D Toivotaan, että se mielikuva ei jää vainoamaan ketään. ;)

Ia: Kiitti! :D

Minttu: Kiitos. :D Nuo lenkkarit ovat kyllä oikeasti aika kauheat. :D

Outi: Okei, kiitos Outi, kun tulit kertomaan tämän. :D En nyt mielestäni mitenkään erityisesti kehuskellut, mutta yleisesti ottaen asustani pidettiin. Jos pukukoodi oli bändipaita, niin mielestäni onnistuin sen aika hyvin tällä asullani täyttämään. Lenkkarit nyt olivat vain hauska bonus. Suurin osa vieraista oli pukeutunut aivan tavallisesti, mutta yläosana oli bändipaita. En nyt ihan tiedä, miten minun mielestäsi olisi pitänyt panostaa? :D Mutta eiköhän se oli aikalailla makuasia, minkä bändin paidan haluaa ylleen laittaa. ;) Minulle tuo paita edusti paljon suurempaa mauttomuutta kuin esimerkiksi Spaissareiden paita olisi edustanut, koska Spice Girlshän on ihan cool!

18. kesäkuuta 2009 klo 11.26  
Blogger Moona kirjoitti...

Kunnioitettava suoritus tosiaan :D Se mikä tästä hauskaa tekee on se, että noin pukeutuvia faneja löytyy oikeastikin. Miltäs tuntuisi kiskaista nuo vaatteet päälle arkipäivänä Siwaan mennessä?

18. kesäkuuta 2009 klo 11.58  
Blogger Rva Herttainen kirjoitti...

Tuli sama mieleen kuin Moonalla. Noita kun oikeastikin on :D Mutta luulen että sua pitkään katsoneet tunnistivat kyllä ettet niihin kuulu. Bändipaitaan somistautuvat kun useimmiten ovat miehiä ja tukkatyylikin on jotain bändipoikien kampauksien suuntaista... Usein jostain 80-90-luvuilta ;D

18. kesäkuuta 2009 klo 12.02  
Blogger marianne kirjoitti...

Haha, mä oisin varmaan joutunu vaihtamaan ainakin kengät vasta juhlapaikalla, ei ois ollu pokkaa ;)) Mutta oli hauska nähä sua tollasissa vaatteissa, vähän vaihtelua ;))

18. kesäkuuta 2009 klo 12.40  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En voi käsittää miten noinkin mauttomat vaatteet voivat näyttää päälläsi hyvältä!

18. kesäkuuta 2009 klo 13.07  
Blogger Kirsikka kirjoitti...

:DD ihan mahtava asu!

18. kesäkuuta 2009 klo 13.36  
Blogger Christina kirjoitti...

Haha, aika mahti suoritus kyllä! :D

18. kesäkuuta 2009 klo 13.41  
Anonymous z kirjoitti...

Yö(k)! :D

18. kesäkuuta 2009 klo 13.55  
Anonymous töps kirjoitti...

Nii,ehkä ihmisillä ei sitten ollut niin paljon yritystä pukeutua teeman mukaan,koska luulisi tuolla teemalla saavan enemmänkin aikaiseksi.Nyt kuulosti kyllä vähän liian jyrkältä sori:)Nämä nyt on niin niitä makuasioita.

18. kesäkuuta 2009 klo 14.05  
Blogger Jenni kirjoitti...

Ransu: Haha. :D

Moona: No niinpä. :D Kyllä meikäläisellä pokkaa riittäisi tuossa mennä lähikauppaan, mutta juttu onkin ehkä siinä, etten oikeasti näytä pätkääkään Yö-fanilta, joten voin tavallaan luottaa siihen, että ihmiset ymmärtävät asun olevan vitsi. :) Toisaalta mietin, että olisihan tuo paita aika oivallinen keskustelun aloittaja esimerkiksi baarissa. :D

Rva Herttainen: Hitsi, kun saisikin vielä sellaisen kunnon takatukan, niin kokonaisuus olisi täydellinen. ;)

Marianne: Kengät olivat kyllä kieltämättä vähän hiostavat, kun ei sukkiakaan ollut jalassa. :D Tuuletin jalkoja välillä, mutta kengät olivat niin ehdoton osa asua, että suurimman osan ajasta pysyivät jalassa. ;)

Anonyymi1: No kiitti. :D Vaikka en nyt sitten tiedä, näyttävätkö oikeasti niin hyvältä. :D

Kirsikka: Kiitos. ;)

Christina: Thanks! :D

Z: Haha, nokkelaa! :D

Töps: No ehkä niinkin, mutta eivät nämä olleet mitkään naamiaiset. :) Bileiden teemana oli bändipaita, joten en minä sinänsä ymmärrä, miten hommaan pitäisi sen enempää panostaa kuin laittamalla päälle joku bändipaita. Eri asia olisi, jos teemana olisi ollut jotenkin naamiais-henkisempi, vaikkapa fani tai rokkari.

Hassua, että ihmiset suhtautuvat niin ryppyotsaisesti johonkin tällaiseen asiaan. Kaikki bileiden vieraat olivat kunnioittaneet teemaa pukemalla ylleen sen bändipaidan, niin kuin kutsussa toivottiin. Monilla oli yllään ihan asiallisiakin bändipaitoja varustettuna oikeasti ihailemiensa bändien nimillä ja kuvilla. Jos bileiden järjestäjä olisi kaivannut jotakin muuta, hän olisi sen varmasti kutsussa ilmaissut. Minusta on kivaa ja kohteliasta kunnioittaa juhlien järjestäjän toiveita, mikäli juhlissa on joku ennakkoon mainittu teema, mutta eikö tärkeintä kuitenkin ole, että kaikilla on hauskaa? ;) Keskustelu siitä, onko joku nyt panostanut liikaa tai liian vähän, on minusta tarpeetonta.

On myös erikoinen oletus, että teemabileissä asun PITÄISI aina olla jotenkin hassu tai tosi raflaava. Jokainen taaplatkoon tyylillään. Tällä kertaa minä halusin asuun humoristista otetta, mutta olen ollut esimerkiksi teemabileissä joissa teema oli musta&valkoinen, joten eivät teemabileet automaattisesti tarkoita naamiaisia. Mutta relatkaa nyt ihmiset vähän ja kuunnelkaa vaikka vähän Yötä juhannuksen kunniaksi! ;)

18. kesäkuuta 2009 klo 14.23  
Blogger nadjastrange kirjoitti...

hahahahahah ihana!!

18. kesäkuuta 2009 klo 14.40  
Blogger Saara kirjoitti...

Mikä ihmisiä TAAS vaivaa :DDD

LÄHINNÄ SUA, KUN SULLA ON NIIN MAUTON BÄNDIPAITA!!!!!

Olisit vähän panostanut hei ja etsinyt käsiisi yöLINNUN paidan ;)

18. kesäkuuta 2009 klo 15.15  
Blogger Jenni kirjoitti...

Nadjastrange: Odotahan vaan, kun laitan sen haalarin. ;D

Saara: Totta! Menen itseeni ja HÄPEÄN. Olisi pitänyt panostaa enemmän. :(

18. kesäkuuta 2009 klo 15.30  
Anonymous Terhi kirjoitti...

YÖ on paras! "Niin pienen hetken rakkauuuus ooon lumivalkoiiiineeeen.." Heh heh... Yön paita, jota voit myöhemmin pitää yöpaitana :D heh heh!

18. kesäkuuta 2009 klo 19.43  
Blogger eicchaa kirjoitti...

Musta on kauhean epäreilua normaaleja ihmisiä kohtaan, että joku voi näyttää noin HYVÄLTÄ kauheassa bändipaidassa ja vielä kauheammissa lenkkareissa :D.

19. kesäkuuta 2009 klo 0.17  
Blogger Jenni kirjoitti...

Terhi: Joo, tuosta Yöpaidasta saatiinkin väännettyä monta vitsiä illan aikana. :D

Eicchaa: Hahaha. :D Otan osaa teidän muiden puolesta, jotka haluaisitte pukeutua näin. ;)

19. kesäkuuta 2009 klo 11.20  
Blogger NELLI kirjoitti...

HAHAA aivan loistavan järkyttävä :DDD repeilen täällä mYÖs näille mahtaville jutuille mitä kaikki on repineet tuosta sun paidasta ja kyseisestä bändistä !

1. heinäkuuta 2009 klo 1.50  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu