Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Haalari!

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

lauantai 13. kesäkuuta 2009

Haalari!


En olisi varmaan ikinä uskonut höyrähtäväni tällaiseen juttuun, mutta ostin todellakin trikoo-haalarin tällä viikolla! :D Ja hitsi, se on maailman hienoin! Viimeksi olen tainnut pukeutua haalariin tosissani joskus ala-asteella, koska kahta kertaa opiskelijahaalareissa ei voi laskea. Mutta potkupuku on täällä taas! ;)

Olen koko kevään katsellut haaremihousuja sillä silmällä, mutta sopivia ei ole tullut vastaan. Bongasin pari päivää sitten H&M:ltä trikoohaalarin haaremihousu-tyylisellä alaosalla ja päätin ihan uteliaisuudesta sovittaa sitä. Odotin, että joko se on päällä aivan upea tai sitten saan ainakin hyvät naurut. Mutta yllätyksekseni se näytti tosi hyvältä. :) Ihanan löysästä ja vilpoisasta viskoosista tehty haalari on kuin unelma päällä - melkein kuin ei olisi vaatteita ollenkaan! Haalarissa on pitkät lahkeet, mutta ne saa näppärästi nostettua korkealle halutessaan (kuten kuvissa). Tämä on niin täydellinen kesäasu, etten heti keksi parempaa. Sandaalien tai ballerinojen kanssa puistoon tai kaupungille ja korkkareilla baariin. ;)


"Noniin, eiköhän tää ollu tässä!"


"Riittää jo!"


Tunnisteet: ,

11 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kiva tuo viimenen kuva ! (:

Joo mutta nätti haalari kyllä, mitä sulla on ton alla? Siis onko joku toppi vai ei mitään..?

13. kesäkuuta 2009 klo 17.40  
Blogger Marika kirjoitti...

Todella nätti on kyllä. :) Itse en tätä ennen pitänyt ollenkaan pitkistä haalareista, mutta syön nyt kyllä sanani. Sopii sinulle kaiken lisäksi aivan älyttömän hyvin!

13. kesäkuuta 2009 klo 18.05  
Blogger Mirre kirjoitti...

muuten tosi kiva, mut aika syvään uurrettu kaula-aukko. Mut biksut esim alle ni coolio! :)

13. kesäkuuta 2009 klo 18.12  
Blogger Astrid kirjoitti...

Hassua, kirjoitettiin melkein yhtä aikaa haalareita ylistävä merkintä :D Ne on kyllä tosi mukavat päällä, jos oikeet osuu kohdalle!

13. kesäkuuta 2009 klo 18.32  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuohon sopisi alle tosi kivasti jokin värikäs tuubitoppi, esim turkoosi tai pinkki. :)

13. kesäkuuta 2009 klo 19.15  
Blogger anette kirjoitti...

Aika kiva! Tai siis tosi. :D

13. kesäkuuta 2009 klo 19.51  
Blogger Styledrop kirjoitti...

Mäkin katoi tota, kun se oli alessa, mutta päätin että toistaiseksi pari haalaria saa riittää. Toistaikseksi. Nätti se on!

13. kesäkuuta 2009 klo 20.43  
Blogger Herttainen kirjoitti...

Haha, säki oot päässyt nyt tähän hovikuvaajan kuvaussessioiden kommervenkkeihin ;) Et sit niitä kuvia vaan räpsitään vaikka on jo pyytänyt lopettaa. Ikään kuin kostoksi siitä että on toinen puoli tuntia mankunut ottaan jotain typeriä lumppukuvia.

Ja kivat haalarit, tuleeko kaula-aukko ihan noin alas miltä näyttää?

13. kesäkuuta 2009 klo 23.38  
Blogger Christina kirjoitti...

Onpa kiva tuo haalari! Näyttää siltä, että se on mukavan tuntuinen päällä. :)

14. kesäkuuta 2009 klo 13.18  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

no ei toi nyt niin hieno oo,aika ruma itseasias.

14. kesäkuuta 2009 klo 19.48  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi1: Haha, siitä kuvasta tuli sattumalta aika hauska. :) Ja kiitos, haalari on tosi kiva! Tuossa kuvan ottohetkellä minulla oli haalarin alla vain bikinimäiset rintsikat, mutta myöhemmin illalla lähtiessämme ravintolaan, vaihdoin alle mustan topin.

Marika: Kiitos. :) Yllätyin itse, miten kivasti tuo haalari minulle sopi, koska ajattelin että se saattaisi saada minut näyttämään lyhyeltä ja tasapaksulta. :D Veikkaan, että sinunkaltaisellesi pitkänhuiskealle hoikalle tytölle tuollainen haalari sopisi ihan huippuhyvin! :)

Mirette: Kiitos. :) Kaula-aukko todellakin on erittäin syvään uurrettu, mutta kesällä minusta voi hiukan näkyäkin paljasta pintaa. Bikinit sopivat tuohon alle hyvin tai sitten jotkin bikinityyppiset rintsikat. Ja jos peittävämpää lookia haluaa, niin toppi vain alle. :)

Annikki: Aijaa. :D Pitää käydä lukemassa sinun haalarikokemuksiasi. ;) Mutta tosiaan, sitä en voi tarpeeksi korostaa, että tuo on todellakin päällä maailman mukavin. :)

Anonyymi1: Totta, enpä tullutkaan ajatelleeksi sinne alle mitään värikästä! :) Toisaalta musta on aina klassinen ja turvallinen valinta. :)

Anette: Kiitos. :D

Styledrop: Onko tuo jossakin ollut jo alessa? Hittolainen. :D Minä ostin sen ihan normaalihinnalla.

Herttainen: Hovikuvaaja on meikäläiselle harvinaista herkkua, koska meidän huushollissa ei yleensä avustajia käytetä. On kuitenkin joskus kiva saada kuvia otettua muuallakin kuin itselaukaisijalla sisällä, joten toisinaan saan poikakaverin pakotettua kuvaajaksi. Usein niistä kerroista seuraa lähes perheriita, kun kuvat eivät miellytä mallia (kuvakulma on huono tai joka kuvasta puuttuu jalat kokonaan tai jotakin muuta vastaavaa), jolloin kuvausassistentti sitten hermostuu pahemman kerran. :D Tällä kertaa selvittiin onneksi ilman sen kummempaa draamaa, vaikka kuvaaja ilmaisikin suurta kärsimystä joutuessaan tähän tehtävään. ;)

Ja kaula-aukko tosiaan on todella syvään uurrettu, mutta ei se näin kesällä ole niin vaarallista. ;) Bikinit tai jotkut bikinien näköiset rintsikat, tai peittävämpää kaivatessa alle voi laittaa esimerkiksi mustan topin. :)

Christina: Kiitos. Haalari todella on aivan käsittämättömän mukava päällä! :)

Anonyymi2: Pyh pah, hieno se on. ;)

15. kesäkuuta 2009 klo 8.45  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu