Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kesämekkokausi!

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

torstai 25. kesäkuuta 2009

Kesämekkokausi!


Jostain syystä rakastan kesämekkoja. Valitettavasti asun Suomessa, jossa niille ei aivan kamalasti ole yleensä käyttöä, tai ainakin se kesämekkojen käyttökausi on varsin lyhyt. Siitä huolimatta ole katsonut tarpeelliseksi hankkia kaappini täyteen erilaisia kolttuja, jotka sopivat lähinnä vain kesähelteille. Mutta nyt kun näitä hellesäitä vihdoin suodaan, on tilannetta hyödynnettävä!Hamstrasin jo talvella alennusmyynnistä Dieselin ihanan kesämekon, jonka perään olin kuolaillut aiemminkin, ja nyt vihdoin sain tilaisuuden käyttää sitä. :) Pilkullisessa mekossa on kaunis kellohelma, joka on näppärä esimerkiksi kaikenlaisessa puistoistuskelussa. Kapeiden helmojen kanssa minä onnistun aina paljastelemaan vahingossa jotakin sopimatonta, mutta tuollaisen ison helman saa niin näppärästi leviteltyä peitoksi. :D Kengiksi valitsin kirpparilta löytämäni söpöt Lady Askelen kiilakorkosandaalit, mutta parin tunnin kävelyn jälkeen totesin, että ne eivät olleetkaan ihan yhtä mukavat jalassa kuin miltä aluksi tuntuivat. Niinpä marssin lähimpään kauppaan ja ostin halvimmat mahdolliset varvassandaalit ja matka sai jatkua. :D Ja hups vaan, yhtäkkiä aurinko olikin jo laskenut ja päivä pulkassa. Miten kesällä aika kuluukin niin nopeasti?!
Tunnisteet:

8 kommenttia:

Blogger Ee kirjoitti...

Ounou, just meinasin kirjoittaa ihan oman postin aiheesta "laitoin väärät kengät jalkaan kaupungille, joten menin ja ostin halvimmat läpsyt mitä kaupunki tarjosi"... Tällä tavalla kaappeihimme kertyy läpsyjä toisen perään plus halpoja kangasballerinoja, vaikka emme tarvitsisi niitä. Oi tätä tavaran määrää.. Varaläpsyt kassiin mukaan ja kaupungille, niin ei tartte tehdä turhia ostoksia. Anteeksi tästä vuodatuksesta, tosi kivat kengät nimittäin nuo korkkarit!

25. kesäkuuta 2009 klo 13.03  
Blogger Pötkylä kirjoitti...

Juuri eilen itsekin laitoin kaupungille väärät kengät, ei auttanut ku mennä ostamaan halvimmat ballerinat jotka tuli vastaan.:D Näin niitä kenkiä kertyy eikä ollut edes ensimmäinen kerta.:D

25. kesäkuuta 2009 klo 13.21  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

nuo näyttääkin aika nafteilta :-)

25. kesäkuuta 2009 klo 13.56  
Anonymous Maisa kirjoitti...

Eih, mulla on toi sama mekko ja maksoin siitä satasen - ai sen ois saanu alennuksestakin :D No mut hyvä maku meillä molemmilla :)

25. kesäkuuta 2009 klo 15.51  
Blogger Jenni kirjoitti...

Ee: Ilmeisesti se on aika tavallista. :D En yhtään arvannut, että kengistä koituisi ongelmia, joten ei tullut sitten otettua varakenkiäkään mukaan. Mutta onneksi noille läpsyille on kesällä muutenkin käyttöä, enkä omista kovin monia. :)

Pötkylä: Minulle ei ole koskaan ennen käynyt näin! :D Mutta kerta se on ensimmäinenkin. Yleensä vain sitkuttelen ja kärsin, koska en halua ostella turhaan ylimääräisiä kenkiä - on nimittäin ennestäänkin jo ihan riittämiin. :P

Anonyymi1: Ihan hyvät ne ovat, mutta tuosta varpaiden kohdalta ehkä hiukan liian kapeat minun jalkaani. :(

Maisa: No minä tuota mekkoa kuolasin iän kaiken, mutta en raaskinut maksaa siitä satasta. Joten kävi mieletön tuuri, kun bongasin sen lopulta alennusmyynneistä puoleen hintaan. :) Mutta tosiaan, hyvä maku! ;)

25. kesäkuuta 2009 klo 15.58  
Blogger wikke kirjoitti...

Miten mahtava mekko! Mulla tekee heti mieli pukeutua mun siniseen kesämekkoon - tosin ei ehkä silti ihan heti, sillä nyt on mukavinta olla pelkät bikinit päällä tässä parvekkeella :D

25. kesäkuuta 2009 klo 16.03  
Blogger Christina kirjoitti...

Voi miten nätit kengät!

25. kesäkuuta 2009 klo 18.03  
Blogger Jenni kirjoitti...

Wikke: No tällä kelillä bikinit taitavat olla paras asu. ;) Mutta joo, minäkin olen ihastunut siniseen! :)

Christina: Kiitos. :) Voi olla, että nämä päätyvät vielä myyntiin, koska eivät ole omaan jalkaan ihan sopivat.

26. kesäkuuta 2009 klo 14.42  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu