Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kysymyksiä ja vastauksia, osa 3

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

tiistai 23. kesäkuuta 2009

Kysymyksiä ja vastauksia, osa 3

Juhannuksenvietosta on vihdoin palattu ja nyt seuraa viimeinen osa kysymyksiä ja vastauksia. :) Tällä kertaa vuorossa ihmissuhteisiin ja minuun itseeni liittyviä kysymyksiä sekä sekalaista seurakuntaa.Minä ja muut


Mikä on toinen nimesi?
- Tuulia

Missä piirteissä muistutat isääsi/äitiäsi?
- Muistutan paljon enemmän isääni kuin äitiäni. Olen perinyt isältä kasvonpiirteet ja luonteeni, mutta ruumiinrakenteeni on täsmälleen sama kuin äidilläni.

Mistä piirteistäsi pidät eniten? (luonne ja ulkonäkö)
- Piirteitä, joista pidän omassa luonteessani ovat ainakin optimistisuus, iloisuus ja avoimuus. Pidän myös siitä, että vaikka olen hyvin herkkä, minussa on silti vahvuutta, jonka avulla löydän aina keinot selviytyä raskaista ja vaikeistakin tilanteista. Ulkonäössäni pidän silmistäni, nenästäni, kulmakarvoistani ja selästäni. Kaiken kaikkiaan olen aika tyytyväinen itseeni ja ulkonäkööni. :)

Millaisia piirteitä vihaat ihmisissä/itsessäsi?
- Yleisesti ottaen en pidä ihmisissä epärehellisyydestä, itsekkyydestä ja sulkeutuneisuudesta. Omassa luonteessani ikävimpiä piirteitäni ovat mielestäni temperamenttisuus, kärsimättömyys ja äkkipikaisuus. Toisinaan huomaan myös haluavani liiaksi miellyttää muita ja ottavani siitä paineita. Joskus myös toivon, etten olisi näin tunteellinen ja herkkä, niin elämä säästäisi minua monelta kolhulta.

Millaisista ihmisistä pidät?
- Pidän ulospäinsuuntautuneista, avoimista, hauskoista, aidoista ja empaattisista ihmisistä. Positiivisia ominaisuuksia on olemassa todella monenlaisia, mutta nämä nyt tulivat spontaanisti mieleen.

Millaiset perhesuhteet sulla on? Tai siis ootteko läheisiä, jne.?
- Perhesuhteeni ovat hyvät ja sanoisin olevani aika läheinen perheeni kanssa. Huomaan, että muutettuani omaan kotiin, suhteet vanhempiin ovat parantuneet ja lähentyneet. Ehkäpä se on tämä oma tila ja päätäntävalta. :)

Onko sinulla sisaruksia?
- Minulla on kaksi pikkuveljeä, Ossi (-85) ja Nikke (-91). Ihania molemmat!

Oletko perhekeskeinen?
- No joskus teini-iässä en varmastikaan ollut, koska kotona elämä oli toisinaan aikamoista taistelua. Mutta näin vanhemmiten kyllä huomaan, että perheen merkitys kasvaa jatkuvasti. Koen myös, että ystävät ovat minulle omalla tavallaan osa eräänlaista perhettä. :)Mihin olet itsessäsi tyytyväinen?
- Olen aika moniinkin asioihin tyytyväinen itsessäni. :) Pidän pääpiirteittäin ulkonäöstäni ja olen myös aika kiva tyyppikin. Tykkään erityisesti siitä, että olen optimisti ja pyrin aina löytämään kaikesta/kaikista jotakin hyvää.

Miten olet sinut itsesi kanssa?
- Olen hyvin sinut itseni kanssa. Ei minulla koskaan ole ollut itseni hyväksymisen kanssa suurempia ongelmia, mutta iän karttuessa on kyllä helpompi olla itselleen hiukan lempeämpi. :)

Onko sinulla ongelmia jonkun ihmissuhteen kanssa?
- No kyllä näinkin voisi sanoa, kovin surullista.

Aiotko mennä kihloihin/naimisiin joskus? Aiotko hankkia lapsia?
- Näitä asioita voi aina aikoa, mutta se riippuu niin monesta asiasta, mihin suuntaan elämä kuljettaa. Avioliittoon tarvitaan myös se toinen osapuoli ja lasten hankintaan mielellään myös. Sanotaan näin, että kyllä haaveissani siintävät avioliitto ja perhe - toivon, että ne minulle suodaan.

Millainen oli ensisuudelmasi?
- Aika jännä se oli. :) Minulla oli sellaiset telaketjuhammasraudat ja poika oli minua vuoden nuorempi (ja paljon kokeneempi). :D Ensisuudelman myötä alkanut ihastus kesti omalta puoleltani monta vuotta.

Tietääkö sun kaverit ja perhe bloggaamisestasi?
- Kyllä tässä vaiheessa varmaankin melkein kaikki tietävät. Puhun nykyään blogistani melko avoimesti, joten oletan, että ihmiset tietävät sen olemassaolosta. Tai en oleta, mutta arvelen.

Jos olisit mies, minkälaisista naisista pitäisit?
- Hmm... paha kysymys! :) Uskon, että tykkäisin monessa mielessä aika sellaisista tytöistä kuin itsekin olen - tyttömäisistä hassuttelijoista. Mutta jos nyt joitakin asioita pitäisi erikseen mainita, niin varmaankin haluaisin, että tyttö olisi kaunis, älykäs, avoin ja sopivassa määrin itsenäinen.

Montako kertaa olet seurustellut?
- Sellaisia lyhyitä deittailuja ja yritelmiä on sattunut matkani varrelle paljon, mutta pitkiä suhteita ei niinkään. Koen kyllä silti olevani ehdottomasti ennemmin seurustelija kuin sinkkuilija. Minulla on ollut neljä noin puolen vuoden mittaista suhdetta ja kaksi vuoden mittaista suhdetta. Jälkimmäiset ovat olleet oikeasti todella merkityksellistä suhteita.

Millainen mies kiinnittää huomiosi?
- Kiinnostun toisinaan hyvin erilaisistakin miehistä, mutta jos kysytään huomion kiinnittymisestä, kysymyksessä tarkoitetaan varmaan ensivaikutelmaa. Ensivaikutelman perusteella kiinnostun yleensä hyvännäköisistä, hyvin pukeutuvista, menevän oloisista, fiksuista ja sujuvasanaisista miehistä.

Kuvaile itseäsi kolmella adjektiivilla!
- Iloinen, fiksu ja intohimoinen. :)

Millainen olit lukioaikanasi? Se popular kid vai ujo ja hiljainen vai jotakin siltä väliltä?
- No en ainakaan ollut se popular kid. Olin sellainen kiltti tyttö, joka hoiti kouluhommat kunnialla, eikä ehkä koskaan saanut näyttää todellista luonnettaan tultuaan lokeroiduksi johonkin kastiin. Myöhemmin sain kuulla luokkakokouksessa muuttuneeni ihmisenä kaikkein eniten, mutta totta puhuen en itse edes koe muuttuneeni niin paljon. Ehkä ihmiset olisivat nähneet, millainen oikeasti olen, jos olisivat tosissaan katsoneet. ;)Sulle tärkeimmät arvot?
- Tärkeimpiä arvoja minulle ovat rakkaus, ystävät, perhe, terveys, koulutus ja koti. Tärkeitä arvoja voisi nimetä vaikka kymmeniä, mutta nämä tulivat ensimmäiseksi mieleen.

Onko sulla jotain fobioita tai pelkoja?
- Minulla on korkeanpaikan kammo ja kammoan myös aivan hysteerisesti oksennuksia ja oksentamista (lähinnä muiden). Muita varsinaisia kammoja ei taida olla, mutta inhoan kyllä hämähäkkejä niin syvästi, että se lähentelee jo fobiaa.

Miten suhtaudut vanhemiseen?
- Suhtaudun vanhenemiseen aika neutraalisti. Jokainen meistä vanhenee ja se on luonnollista. Vaikka vanheneminen tai sen myötä kasvavat odotukset pelottavat, hyväksyn kuitenkin sen tosiasian, että luonnon kiertokulkua on turha yrittää voittaa. Vanhenemisen myötä ihminen monesti myös kasvaa, kehittyy ja viisastuu. :)

Mistä olet juuri tällä hetkellä iloinen?
- Tällä hetkellä olen iloinen erityisesti siitä, että minulla on ympärilläni niin ihania ystäviä.

Salainen paheesi?
- Mitään aivan kamalia paheita minulla ei taida ollakaan, eivätkä nekään vähät ole kovin salaisia. :) Kaivan joskus nenääni, kun kukaan ei näe. :D

Oletko tyytyväinen elämääsi?
- Olen onnellinen todella monesta asiasta elämässäni tällä hetkellä, mutta on myös asioita, jotka voisivat olla paljon paremmin. Pääosin olen kuitenkin tyytyväinen elämääni, vaikka tällä hetkellä käyn läpi hiukan vaikeaa vaihetta.

Mitä toivot tulevaisuudelta?
- Toivon tulevaisuudelta ihan ensisijaisesti sitä, että löytäisin töitä. Tarkoituksenani on valmistua alkusyksystä ja sen jälkeen haluaisin löytää kiinnostavan oman alan työpaikan ja turvata toimeentuloni. Toivon tulevaisuudelta myös rakkautta, voimaa ja rohkeutta.

Mitä olet saavuttanut elämässäsi?
- Olen saavuttanut elämässäni harmonian itseni kanssa. Olen löytänyt oman alani ja suorittanut koulutukseni pian loppuun. Lisäksi olen löytänyt elämääni valtavasti tärkeitä ja ihania ihmisiä. :)

Mitä et koskaan kokeilisi?
- Niinhän sitä sanotaan, että ei pitäisi koskaan sanoa ei koskaan. En kuitenkaan koe mitään mielenkiintoa kokeilla huumeita, mielestäni ällöttäviä ruokia (haha) tai benji-hyppyä.

Nolointa mitä sulle on tapahtunu?
- Tylsää, mutta nyt ei muistu mitään erityistä mieleen. Vaikka olen aikamoinen sähläri, niin olen onnistunut välttymään supernoloilta tilanteilta, tai sitten blokannut ne vain mielestäni todella tehokkaasti. :DEn koskaan luovu...
- uskostani elämään ja positiivisesta asenteestani.

Eniten saan kehuja...
- kuplivasta luonteestani sekä suurista silmistäni, ja myös musiikkimaustani. :)

Onnellisin olen, kun...
- tunnen olevani rakastettu ja tasapainossa.

Paljon painat?
- 52kg

Kuinka pitkä olet?
- 165cm

Pidätkö itseäsi hyvännäköisenä?
- No ei minulla valittamistakaan ole, joten kyllä voisin sanoa pitäväni. :) Tai sanotaan niin, että yleensä peilistä katsoo ihan tyytyväinen naama.

Onko sulla selluliittiä?
- No eikö kaikilla ole? :) Valitettavasti kyllä, myös minulla on selluliittia.

Kuvaile lauluääntäsi.
- Vaikea sitä on itse osata kuvailla, mutta muut ovat sanoneet etenkin heleäksi. :)

Millainen on päivärytmisi/tavanomainen päiväsi?
- Herään yleensä melko aikaisin, joskus 7-8 välillä, koska aamuisin koen olevani parhaimmassa vireessä. Usein kirjoitan heti siinä ensitöikseni blogijutun ja sen jälkeen ryhdyn töihin tai tekemään gradua, päivästä riippuen. Joskus teen samaa hommaa koko päivän ja joskus toiste puoli päivää kumpaakin. Joskus päivärytmin katkaisee esimerkiksi lounas jonkun kaverin kanssa, mutta pyrin pitämään työrupeaman yhtenäisenä, jotta aikaa ei menisi liikaa hukkaan. Lopettelen työt joskus neljän-viiden aikaan. Niihin aikoihin saatan fiiliksestä riippuen kirjoittaa toisen blogijutun (tai ensimmäisen, jos en ole aamulla kirjoittanut). Töiden jälkeen tapaan yleensä kavereitani ja otan vain rennosti. Saatan myös käydä lenkillä tai salilla, mutta mieluiten ajoitan aerobisen treenin aamuapäivään, koska yleensä se sujuu parhaiten pian heräämisen jälkeen. Päivän mittaan surffailen aika paljon tietokoneella ja illalla saatan katsella myös telkkaria. Venyttelen usein telkkaria katsoessani. Nukkumaan menen yleensä joskus 23-0.30 välillä.

Kuinka paljon käyt baareissa?
- En ole pitkään aikaan käynyt kovin paljon baareissa, mutta kesällä ulkona käyminen yleensä vähän vilkastuu. Jos nyt jotain määriä pitäisi arvioida, niin tällä hetkellä tulee käytyä ehkä noin pari kertaa kuussa, mutta tilanteeseen on tulossa muutos!
Sekalaiset

Lempituoksuni ja missä sitä voi nuuskia?
- Hajuvesistä lempituoksuni on Versacen Bright Crystal, jota voi nuuhkia ainakin Stockalla ja Sokoksella, sekä omassa kodissani. :) Mutta tykkään myös puhtaiden, vastasilitettyjen lakanoiden tuoksusta sekä metsän ja luonnonkukkien tuoksusta.

Mikä on sun lempi väri?
- Lempivärini on pitkään ollut punainen, ja turkoosi pitää hyvää kakkossijaa. Yleisesti ottaen pidän kuitenkin lähes kaikista väreistä ja pukeutumisessanikin olen värien suhteen melko ennakkoluuloton. :)

Lempikirosanasi?
- No yritän olla kiroilematta, mutta välillä lipsuu. :) Suosikki on ehkä jämäkkä jumalauta. :D

Lempimusas?
- Tykkään aika monenlaisesta musiikista, mutta en oiken tykkää kategorisoinnista. Moni kuuntelemani artisti/bändi ei oikein sovi kategorioihin, joten mieluiten annan esimerkkejä. :) Nyt tulee hirmu-lista aakkosjärjestyksessä: 40 winks, Aeroplane, A Guy Called Gerald, Air, Amon Tobin, Amy Winehouse, Bat For Lashes, Björk, Bloc Party, Bonobo, Chromeo, Cinematic Orchestra, Cocoon, Coldplay, Cut Chemist, Daft Punk, Egotrippi, Erykah Badu, Flying Lotus, Frou Frou, Giant Robot, Gnarls Barkley, Husky Rescue, Imogen Heap, Incubus, India Arie, Jaga Jazzist, Jenni Vartiainen, José González, Justice, Justin Timberlake, Kleerup, Korpi Ensemble, K-os, Les Corps Mince de Françoise, Lisa Miskovsky, Logh, Magenta Skycode, Massive Attack, Matisyahu, Metric, MEW, MGMT, Moby, Muse, Nelly Furtado, New Young Pony Club, Outkast, Pete Philly & Perquisite, Pharrell Williams, PMMP, Porcupine Tree, Prodigy, Quintessence, Radiohead, RJD2, Róisín Murphy, Scandinavian Music Group, Sia, Slowhill, The Do, The Mars Volta, The Strokes, Thievery Corporation, Tori Amos, Track n Field, Uusi Fantasia, Veronica Maggio, VETO, Wax Poetic, Zero 7

Paras biisi tällä hetkellä?
- Tällä hetkellä ei ole mitään yhtä lempibiisiä ylitse muiden, mutta dj-kaksikko Aeroplanen biisit kolahtavat ja Röyksoppin uusin levy on tehosoitossa. :)

Onkos sulla Lastfm-tunnusta?
- Itse asiassa tunnus taitaa olla olemassa, mutta en muista sitä, koska en jostain kumman syystä koskaan ole oikein löytänyt Last.fm:n käyttäjäksi.Mitä lehtiä luet?
- En lue mitään lehteä kovin säännöllisesti, mutta kotiin tulee Image. Luen säännöllisen epäsäännöllisesti myös Oliviaa, Trendiä ja joskus Elleäkin. Niin ja bussissa tulee luettua aina Metroa! :D

Kirjastosta lainaan...
- Tällä hetkellä en muuta kuin gradukirjoja, mutta pitäisi hankkia Helsingin kaupunginkirjastoonkin kortti.

Lempikirjasi?
- Taidan olla aika lapsekas, mutta lempikirjojani ovat aivan ehdottomasti Sempén ja Goscinnyn Pikku Nikke -kirjat. :)

Mitä katsot telkkarista?
- En kauheasti katso telkkaria, mutta olen viime aikoina vihdoin ja viimein nyt sitten onnistunut koukuttamaan itseni Gossip Girliin. Satunnaisesti tulee katsottua myös Frendejä, Sinkkuelämää sekä Frasieria, jotka ovat kaikki kestosuosikkeja. :)

Lempielokuvasi?
- Lempielokuvia ovat esimerkiksi: The Happiness, Amélie, 21 Grams, Hable con Ella, Y tù mama tambièn, Lost in Translation, Boys Don't Cry, Le Huitième Jour, Toto le héros, Crash, Magnolia, Babel, Napoleon Dynamite, Eternal Sunshine On A Spotless Mind, Once, The Godfather ja Paris Je T'aime.

Kuka on lempinäyttelijäsi? Mies ja nainen?
- En fanita suuremmin ketään, mutta miehistä lemppari taitaa olla Johnny Depp. Naisista tykkään esimerkiksi Meryl Streepistä, Naomi Wattsista ja Cate Blanchettista.

Kuumin julkkismies?
- Hmmm, vastataan tähänkin se Johnny Depp. :)

Entä nainen?
- Kuumin julkkisnainen taitaa olla Kate Moss. Tykkään kyllä myös Natalie Imbrugliasta ja Natalie Portmanista. No melkein kaikki julkkisnaiset ovat aika kuumia. :D

Jennifer Aniston vai Angelina Jolie?
- Jennifer Aniston

Lempieläimesi?
- Lempieläimeni on varmaan koira. Tykkään kyllä myös apinoista, gekko-liskoista ja papukaijoista. :D

Omistatko/oletko omistanut mitään lemmikkiä?
- En omista lemmikkiä, mutta lapsena minulla oli akvaariokaloja ja punakorvakilpikonna jonkin aikaa. Olisin kuollakseni halunnut koiran tai jonkun muun karvaisen lemmikin, mutta perheessä olevien allergioiden takia en koskaan saanut.

Lempikoirarotusi?
- Olin pienenä oikea koira-fanaatikko ja muistin ulkoa varmaankin puolet maailman koiraroduista. :D Tykkään monista koiraroduista, mutta jostain syystä olen aina ollut erityisen viehättynyt dobermanneihin, vaikka niillä onkin hurja maine.Suosikkikarkkisi?
- Salmiakki! Olen aivan ehdoton salmiakin ystävä - mitä ärhäkämpää, sitä parempi. :) Tällä hetkellä olen aivan koukussa Läkerol salmiakki-pastilleihin.

Syötkö paljon karkkia?
- En syö kovin paljon karkkia. Yleensä popsin herkkuhimoon mieluummin vaikka hedelmiä tai kirsikkatomaatteja.

5 parasta ruokaa ja juomaa?
- Hmmm... ruokien suhteen top 5 on vaikea! Sanoisin, että ruoissa kasvislasagne, kaalikääryleet, itsetehty kana-kasviswokki, kevätkääryleet sekä joku herkullinen pasta. Juomista suosikkeihin pääsevät vesi, äidin tekemät mehut, tee, punaviini ja Crowmoore-siideri.

Lemppari-jäätelömaku?
- Suomalaisessa jäätelössä suosikkeja ovat suklaa-nougat, kinuski-pähkinä sekä vanhanajan suklaa. Italialaisessa jäätelössä tykkään lakritsasta sekä vadelma- ja sitruunasorbetista. :)

2 lemppari ravintolaa?
- Helsingissä lemppareita ovat varmaankin Rafla ja Tori. Tykkään kyllä myös Bar 9:stä ja monesta muusta. :)

Mitä täytteitä otat pizzaasi?
- Syön yleensä kasvispizzaa ja valitsen täytteiksi ainakin joitakin seuraavista (sen mukaan mitä on tarjolla): paprika, herkkusieni, sipuli, maissi, tuore tomaatti/kirsikkatomaatti ja rucola-salaatti. Jos otan pizzaani lihaa, se on yleensä kinkkua tai joskus tosi harvoin salamia tai kanaa.

Juotko teetä? Lempiteesi?
- Juon teetä. :) Minulla ei oikeastaan ole mitään lempiteetä, mutta juon yleensä ihan sitä tavallista Earl Greyta.

Mikä on ollut huonoin ja parhain...

...harrastuksesi?
Huonoin: Partio, inhosin sitä koko sydämeni pohjasta.
Paras: Laulu. Aloitin sen vasta nyt aikuisiällä vuosien haaveilun jälkeen. Bloggaaminen on kivaa ja uusi treeniharrastus! :)

...saamasi synttärilahja?
Huonoin: Hmm, jättimäiset tekotissit. :D
Paras: Rahaa laulutuntien aloittamista varten. :)

...lapsuusmuistosi?
Huonoin: Varmaan joku matkapahoinvointi autossa. :D
Paras: Niitä on paljon, minulla oli onnellinen lapsuus. :)

...antamasi synttärilahja?
Huonoin: Hmm, varmaankin purkkapussi. Meillä oli tällainen vaihe veljeni kanssa nuorempana. :D
Paras: Sanoisin, että mutteripannu ja lakat olivat todella onnistunut lahja, myös saajansa mielestä.

...näkemäsi elokuva?
Huonoin: Huonoja en usein jaksa katsoa loppuun asti, mutta yleisesti ottaen en tykkää scifistä enkä actionista.
Paras: Tuolla aiemmin luettelinkin lempielokuviani, niin sieltä voi vilkuilla. :)

...lukemasi kirja?
Huonoin: Minulla on paha tapa jättää kirja kesken, jos se ei tunnu hyvältä. En siis osaa nimetä yhtäkään, koska harvoin luen huonoja loppuun asti.
Paras: Anna-Leena Härkösen Häräntappoase on kyllä yksi suosikeista, mutta vaikea nimetä yhtä parasta.

...syömäsi ruoka?
Huonoin: En tykkää kalasta ja merenelävistä, maksasta enkä homejuustoista.
Paras: Ei ole yhtä yli muiden, mutta Raflan pekonipasta oli kyllä aika taivaallista. :)

...juhla jossa olet ollut?
Huonoin: No hautajaiset ovat yleensä aika pyllystä.
Paras: Onnistuneita juhlia on tosi paljon, muttei tule mieleen mitään, joka olisi ehdottomasti yli muiden.

...matka?
Huonoin: Kävimme joskus yli 10 vuotta sitten Korfun saarella ja rantaloma meni ihan pilalle menkkojen takia.
Paras: En ole reissaillut kauheasti, mutta Tukholmassa oli muutama vuosi sitten aivan superkivaa.

...koenumerosi & todistusnumerosi?
Huonoin: Lukiossa sain kerran matematiikasta nelosen, mutta sain sen uusintakokeella korotettua huimaan 5-:een. :D
Paras: Sain aika usein kymppejä, koska olin hyvä koulussa.

...heräteostoksesi?
Huonoin: Ostin kerran hopeanväriset (!), hiukan haaremihousutyyliset polvihousut, joita ihme kyllä en koskaan käyttänyt. :P
Paras: Teen suurimman osan ostoksistani heräteostoksina. Mutta Volcomin neonkeltainen paita on kyllä ollut todella ahkerassa käytössä. :)Mikä on kallein ostamasi...

a) tavara
- Hmmm... Ostin viime syksynä taulun. :)

b) kenkäpari
- Olen mestari löytämään kalliita kenkiä alennuksista. Enimmillään olen kengistä tainnut maksaa 110e.

c) vaate
- En ole koskaan maksanut vaatteesta yli sataa euroa. Useita hiukan alle satasen vaatteita kyllä löytyy, esimerkiksi farkut ja pari mekkoa.

d) kosmetiikkajuttu
- En ole tainnut kosmetiikkajutustakaan maksaa yli 20 euroa. Vai olisikohan joku Cliniquen tuote maksanut 35e, mutta siinäkin taisi tulla jotakin kaupan päälle.

e) koru
- En ostele koruja, ainakaan kalliita sellaisia.

Oletko hyvä rahankäyttäjä? Osaatko säästää rahaa vai tuhlailetko paljonkin? Onko sulla koskaan esim. loppukuusta sellaista tilannetta, että rahat olisi ihan lopussa?
- Tällä hetkellä, kun tuloni riittävät häthätää elämiseen, en edes yritä säästää. En koskaan tuhlaile yli varojeni, mutta pienituloisella on harvoin kuun lopussa ylimääräistä rahaa. Jos saisin edes suunnilleen kohtalaista palkkaa, varmaankin jonkin verran jäisi myös yli. Ja kyllä opiskelija-aikoina ovat useammankin kerran rahat olleet aika finaalissa kuun lopussa.

Mitä kosmetiikkaa käytät päivittäin?
- Kosteusvoidetta, meikinpuhdistusainetta, meikkivoidetta, peitevoidetta, puuteria, poskipunaa, aurinkopuuteria, ripsiväriä ja kajalia.

Käytätkö Doven tuotteita? Mitä pidät niistä?
- Olen joskus ostanut Doven kosteusvoiteita ja suihkutuotteita, mutta mielipiteeni niistä on aika neutraali. Ei huonoja kokemuksia, muttei mitään superhyviäkään.

Millaisesta sisustustylistä pidät? Voisitko tehdä joskus taas postauksen asunnostasi?
- Tykkään melko pelkistetystä sisustuksesta, mutta toisaalta joskus himoitsen myös runsasta tyyliä. Voisin jossain vaiheessa tehdä kämpästä postausta, kunhan saan tehtyä jonkun suursiivouksen. :D Mutta Sisustus-kategoriasta löytyy kyllä postaus asunnostani. :)

Missä päin Etelä-Haagaa asustelet ja mikä oli se lähikirppis, jonka löydöistä kirjoittelit aikoinaan?
- Asun tässä ihan Etelä-Haagan, Munkkivuoren ja Pikku-Huopalahden rajalla. Se pieni kirpputori, josta olen puhunut, sijaitsee Ansaritiellä. :)

3 nimeä tyttö lapselle?
- En halua paljastaa omia haavenimiäni. :D

Kuka on sun mielestä maailman paras bodypainttaaja??
- No Saara tietty. ;)

Millon tuut kylään?
- No tulen heti, kun taas kutsutaan! ;)

Mikä on kesässä parasta?
- Aurinko, valoisat yöt, lintujen laulu, mansikat, jäätelö ja lämpö. :)

Aiotko mennä kesällä festareille tai mitä suunnitelmia sulla on kesänviettoon?
- Festareille en aio, en ole mikään festari-ihminen. Kesä kuluu pääosin työn ja gradun parissa, mutta aion yrittää nauttia myös aurinkoisista päivistä vähän ulkonakin!Kuvissa kivoja kesätyylejä seuraavilta sivustoilta: The Sartorialist, Garance Doré, Hoy Fashion & Stockholm Street Style

Tunnisteet:

17 kommenttia:

Anonymous Emmylou kirjoitti...

Täytyy kyllä sania että olet varmaan just sellanen ihan huippuhyvä tyyppi jonka kaverina olis tosi kiva olla. Mutta toisaalta sua olis myös tosi helppo kadehtia. :D Vaikutat aiva mielettömän fiksulta, ajattelevalta ja susta löytyy niitä luonteenpiirteitä joita ihmisessä arvostan.
Ihanaa että tollasia ihmisiä löytyy :)

23. kesäkuuta 2009 klo 22.49  
Blogger Hanna kirjoitti...

voi pupu sä oot niin ihana.

23. kesäkuuta 2009 klo 23.02  
Blogger maria kirjoitti...

Jenni-ihana, nyt on pakko kysyä, että missä sä oot ollut partiossa? Kun mulle tuli ihan outo fiilis, että onkohan me oltukin samassa ryhmässä joskus (ja mäkin inhosin partiota sydämestäni, kamalan boring!), kun ollaan lapsina asuttu samassa pikkukaupungissa siinä Helsingin kupeessa.. :)

23. kesäkuuta 2009 klo 23.09  
Blogger Jenni kirjoitti...

Emmylou: Voi kiitos. Et uskokaan, miten hyvä mieli tuosta kommentista tuli! :) Ihminen, joka puhuu noin kauniisti toisesta, ei voi olla hassumpi itsekään. ;)

Hanna: Voi muru, itse olet! :) Pus!

Maria: Voi apua! :D Olin Savion Suvisiskoissa, tuliko match? ;) Siis oikeasti inhosin sitä partiota niin paljon, että kun vanhempani eivät antaneet minun lopettaa, niin minulla alkoi mystisesti tulla aina maha kipeäksi noin tuntia ennen partiokokousta. Hah. :D Tosin, kyllä siinä vaiheessa olisi pitänyt vanhemmilla hälytyskellojen soida...

24. kesäkuuta 2009 klo 7.43  
Anonymous aurora kirjoitti...

haa olen asunut ansaritiellä teini-ikäisenä! en kyllä muista että siinä mitään kirpparia silloin olisi ollut. tai mitään kauppoja ansaritie 3sen alakerran kiskaa ja kampaamoa lukuunottamatta! kivaa kesää

24. kesäkuuta 2009 klo 8.49  
Blogger Jenni kirjoitti...

Aurora: Aijaa. :) Nyt siinä kampaamon vieressä on kirpputori. :)

24. kesäkuuta 2009 klo 9.30  
Anonymous Lotta kirjoitti...

Hei, meillä on sama suosikkituoksu! Oon käyttänyt Bright Crystalia nyt pari vuotta, ja se on kyllä aivan ihana tuoksu :)

24. kesäkuuta 2009 klo 10.56  
Blogger Vendeta kirjoitti...

Ihan jättikiitos noista lempimusaluetteloistasi, löysin tosta monta uutta suosikkia, joita nyt kuuntelen täällä ihan innoissani :)

24. kesäkuuta 2009 klo 11.59  
Blogger maria kirjoitti...

Voi apua, on me oltu samassa partiossa! Heh, ihan hassua! :)

Joskus aikoinaan kun rupesin lukemaan sun blogia ja näin kuvasi, mulle tuli ihan sellanen olo, että oot varmasti tutun näköinen jostain (mulla on tosi hyvä kasvomuisti), mutta en tietystikään osannut yhdistää vuosien päähän ja partioon. :)

24. kesäkuuta 2009 klo 12.09  
Blogger Jenni kirjoitti...

Lotta: Minäkin olen käyttänyt tuota jo pari vuotta, eikä paluuta entiseen ole! :) Uskomatonta, miten joku tuoksu voi koukuttaa tuolla tavalla. En käytä enää oikeastaan mitään muuta. :)

Vendeta: Oi, mahtavaa! :) Ihana löytää aina muitakin hyvän musiikin ystäviä. ;)

Maria: Uskomatonta! :D Ollaankohan nähty leireillä vai oltu peräti samassa ryhmässä? Itse kävin kokouksissa siellä Kalevan seurakuntasalilla.

24. kesäkuuta 2009 klo 12.40  
Blogger maria kirjoitti...

Samassa ryhmässä on muistaakseni oltu, siellä srk-salilla mäkin kävin. :) Mä muistan yhden leirin, joka oli kai yhdessä Korvenpoikien (?) kanssa ja se viikonloppu oli ihan kauhea, ei ollut partio mua varten! Siihen loppui mun partiourani. :D

24. kesäkuuta 2009 klo 14.12  
Blogger Bisquits kirjoitti...

Hih, hauskaa, minä taas olen ollut partioaktiivi koko elämäni ajan. :-) Opiskeluvuosien aikana kasvoin valitettavasti ulos tuosta harrastuksesta, harmi vain.

24. kesäkuuta 2009 klo 16.07  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa, jollain muullakin on oksennuskammo!! =) Ei siis niin, että siinä kammossa olisi mitään ihanaa vaan ihan päinvastoin. Kamalin kammoni ikinä! Mutta se, että joku ihminen maailmassa ymmärtää mua, mä kun luulin kammoineni olevani ihan kummajainen! =)
-Taija

24. kesäkuuta 2009 klo 18.46  
Anonymous partiolainen kirjoitti...

aaaw, partio on parhain harrastus ikinä ! partio on kuulunu mun elämään jo sellaset 9 vuotta ja se on parasta ja hienoa ja kivaa ja huippua !!

oli pakko sanoa, kun tuli nuin kielteistä.

24. kesäkuuta 2009 klo 21.09  
Blogger Jenni kirjoitti...

Maria: No onpa hassua! Minä en kyllä muista sieltä oikein ketään. :D Kaikkein kamalimpia olivat tosiaan ne partioleirit, mutta tuon yhteisleirin Korvenpoikien kanssa olen onnistunut missaamaan, thank god! :D

Bisquits: Olen vähän sitä mieltä, että ihminen joko on partio-henkinen tai sitten ei. Ja minä en missään tapauksessa ollut. :D

Anonyymi/Tanja: Siis todellakin! Tuo on aivan kauhea vaiva. Saan oikeasti pahimmillaan lieviä paniikkikohtauksia ihan vain siitä, että näen uhkan, että joku saattaisi oksentaa. :D Mutta ei se kyllä hauskaa ole!

Partiolainen: Kyllä minäkin tiedän monia, jotka rakastavat partiota. Minulle se ei vain koskaan oikein sopinut! Pahimmat traumat syntyivätkin varmaan siitä, että oikeasti inhosin sitä, mutta vanhemmat pakottivat minut jatkamaan. :/

25. kesäkuuta 2009 klo 12.13  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olipa kiva postaus! Eksyin oikeastaan ensimmäistä kertaa tänne. Täällä myös oksennuskammo, Dr. Philissä oli muistaakseni joskus jopa jakson aiheena erilaiset fobiat ja tää oli yksi niistä. On ihan järkky kammo kyllä!! On meitä ainakin kolme =) (oikeesti kyllä vieläkin enemmän varmasti)

27. kesäkuuta 2009 klo 0.02  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos. :) Lohdullista kuulla, että muitakin oksennuskammoisia on. Se on erittäin ikävä vaiva, koska varsinkin suomalaisten alkoholinkäyttötavat johtavat siihen, että valitettavan usein oksennuksia ja oksentelua saa todistaa vähän siellä sun täällä. :P

30. kesäkuuta 2009 klo 17.16  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu