Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

RIP Michael

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

perjantai 26. kesäkuuta 2009

RIP Michael


On hullua, kun alkaa olla siinä iässä, että omat lapsuuden sankarit vähitellen siirtyvät ajasta ikuisuuteen. Oli Michael Jackson viimeisinä aikoinaan miten vinksahtanut tahansa, hänen musiikkinsa ei kuole koskaan. RIP Michael Jackson.

Tunnisteet:

16 kommenttia:

Anonymous ninni kirjoitti...

poikaystäväni lähetti 10 minuuttia sitten tekstiviestin armeijasta! liatoin sen eteenpäin kavereille. michael jackson on kuollut.

epätodellinen olo :)

26. kesäkuuta 2009 klo 9.09  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ei hän mikään vinksahtanut ollut. Hänellä oli hankala lapsuus ja, kukaanhan ei voi mieltymyksilleen mitään.

26. kesäkuuta 2009 klo 9.10  
Blogger Jenni kirjoitti...

Ninni: Niinpä. Tuollaisten supertähtien poistuessa keskuudestamme, on aika epätodellinen fiilis. Se on melkein kuin menettäisi jonkun tutun. Surullista!

Anonyymi: No ei hän kovin terveeltä ja hyvinvoivaltakaan kyllä moniin vuosiin enää ollut vaikuttanut. En minä tuota sanavalintaa missään tapauksessa mitenkään ilkeässä sävyssä käyttänyt, enemmänkin sanoisin, että oli surullista, millaista hänen elämänsä loppuaikoina oli. Taatusti lapsitähden elämä ja muutenkin vaikea lapsuus jättivät jälkensä hänen myöhempään elämäänsä. Lienee kuitenkin selvää, että jonkinlaisia mielenterveyden ongelmia MJ:lla oli. Se nyt ei kuitenkaan ollut tässä pointtina, joten on minusta vähän turha takertua tuohon yhteen sanaan.

26. kesäkuuta 2009 klo 9.18  
Blogger Mirette kirjoitti...

:((((((((((((((((((((((((

26. kesäkuuta 2009 klo 9.38  
Blogger Cupcake kirjoitti...

toi on mustaki ihan kauheeta ja sillähä oli just kait alkamas joku kiertuekki :(

26. kesäkuuta 2009 klo 9.38  
Anonymous Greta kirjoitti...

Usein harmittaa miten monet tarttuu esim. syytteisiin (jotka kaikki on tiputettu), ja sen perusteella tuomitsee kaiken mitä kyseinen henkilö on sanonut, tehnyt ja tuottanut. Oli MJ todellisuudessa millainen tahansa (tämä selviää varmaan vasta seuraavassa elämässä) hän oli musiikillinen nero ja täysin vertaansa vailla. Rest in peace.

26. kesäkuuta 2009 klo 9.47  
Blogger Anna-Maria kirjoitti...

Minä melkein rupesin itkemään täällä töissä, mutta kuolema on tällä hetkellä muutenkin vähän herkkä asia meikäläiselle. Todella surullista, että popin kuningas on poissa. :(

26. kesäkuuta 2009 klo 10.10  
Blogger Sara kirjoitti...

ei se ollut vinksahtanut =(

26. kesäkuuta 2009 klo 10.50  
Blogger Sara kirjoitti...

Ja Cupcaken kommenttiin viitaten, oli alkamassa kiertue, ja mun oli tarkoitus lähteä Lontooseen katsomaan Jackoa!!

26. kesäkuuta 2009 klo 10.51  
Anonymous Saukko kirjoitti...

Mun mielestä henkilö, joka roikottaa lastaan parvekkeen kaiteen yli, ei käy ihan täysillä. Ihan vaan huomiona tohon debattiin MJ:n vinksahtaneisuudesta. Hänen musiikillisen tuotantonsa hienoutta ei tietenkään mitkään outoudet muuksi muuta.

26. kesäkuuta 2009 klo 10.58  
Blogger veerra kirjoitti...

mitääähh, oonko oikeesti näin urpo että en edes tienny michaelin kuolleen ennen kuin eksyin tänne sun blogiis :--DD oikeesti en ollu ees kuullu ennen tätä..

26. kesäkuuta 2009 klo 11.10  
Blogger Pepsi Max kirjoitti...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

26. kesäkuuta 2009 klo 12.53  
Blogger Jenni kirjoitti...

Mirette: Niinpä. :(

Cupcake: Näin minäkin ymmärsin juu. :(

Greta: Totta. Julkisuudessa tuo ihminen on kyllä joutunut sellaisen riepottelun kohteeksi, ettei paremmasta väliä. Tietysti epäilyksiä herättivät useat samankaltaiset syytökset, mutta toisaalta aika monikin voi yrittää hyötyä tilanteesta ja tavoitella vain rikkaan ihmisen rahoja. Tunsin häntä kohtaan lähinnä myötätuntoa ja sääliä noiden kohujen aikaan. Mutta oli miten oli, mies todella oli musiikillinen nero eivätkä hänen tuotoksensa varmasti kuole koskaan.

Anna-Maria: Kyllä tuo todella pysäytti. Ja sellaisten julkkisten kohtalo, joita on enemmän tai vähemmän seurannut koko ikänsä, koskettaa kyllä kovasti. :(

Sara: No siitä asiasta varmasti voidaan olla montaa mieltä. Joka tapauksessa todella surullinen asia, että hän lähti noin varhain. :(

Saukko: Niin, Wacko Jacko -lempinimenhän Michael sai jo joskus 80-luvulla. :P Hassua, että ihmiset tarttuivat tuohon vinksahtaneeseen, koska minä viittasin sillä lähinnä tähden erikoisuuteen enkä mielestäni mihinkään mielenvikaisuuteen. Vaikka lienee selvää, että hänellä jonkinasteisia ongelmia oli myös mielenterveytensä kanssa - eikä mikään ihme tuollaisen elämän jälkeen.

Veerra: No olipa hyvä, että nyt selvisi sitten. :)

Pepsi Max: Todella! Harva artisti on vuosikymmenestä toiseen synnyttänyt niin legendaarisia hittejä kuin MJ. Onneksi musiikki säilyy, vaikka mies onkin poissa.

26. kesäkuuta 2009 klo 14.17  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kuules nyt, saukko hän vain ilosena halusi esitellä lastaan, eikä suinkaan vaan päättömästi roikottanut sitä!

27. kesäkuuta 2009 klo 0.08  
Anonymous Niina kirjoitti...

"On hullua, kun alkaa olla siinä iässä, että omat lapsuuden sankarit vähitellen siirtyvät ajasta ikuisuuteen."

Mitenkään loukkaamatta, mutta saat asian kuulostamaan siltä kuin Michael Jackson olisi kuollut vanhuuteen.

Minä odotin itse olevani ainakin sen 50 ennen kuin tuosta herrasta aika jättäisi, mutta toisin kävi. Suru on valtaisa :'(

27. kesäkuuta 2009 klo 20.52  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: Varmastikin näin. :) Mutta kovin moni täysjärkinen ihminen ei varmasti uskaltaisi esitellä pientä vauvaa samalla tavoin, ihan vain sen putoamisriskin takia. :)

Niina: No sitä en tosiaan tarkoittanut. Mutta ikävää, että hän lähti noin nuorena. :(

30. kesäkuuta 2009 klo 17.19  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu