Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Sään armoilla

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

Sään armoilla


Päätimme eilen poikakaverini kanssa vähän hemmotella itseämme ja lähdimme illalla ulos syömään. Hoidimme kerrankin homman oikein pitkän kaavan kautta ja herkuttelimme Raflan salaateilla, hyvällä viinillä ja jälkiruoalla, ja saimme tuhrattua aikaa nautiskeluun peräti 2,5 tuntia. Mikä siinä on, että suomalaisilla on liian usein tapana vain hotkaista ateria parempiin suihin ja jatkaa saman tien matkaa? Minusta on mukava rauhoittua aterian äärelle pidemmäksi aikaa seurustelemaan ja nautiskelemaan kuten esimerkiksi Keski- ja Etelä-Euroopassa usein on tapana. :)



Ravintolasta lähtiessämme alkoi vähän ripotella vettä ja lämpimän kesätuulen myötä kuvittelimme, että kyseessä olisi vain kiva pieni sadekuuro. Kävelimme noin sata metriä eteenpäin ja saimme lopulta juosta lähellä sijaitsevan rakennustelineen alle suojaan, kun pikku-kuuro yltyikin rankkasateeksi. Lopputulos oli se, että seisoimme oikeasti sen rakennustelineen alla KAKSI TUNTIA ja seurasimme vedenpaisumusta. Moni muukin onneton sielu oli eksynyt samaisen telineen alle suojaan ja lyöttäydyimme lopulta joidenkin tuntemattomien tyttöjen kanssa samaan poppooseen. Tytöillä sattui olemaan Yatzy-peli mukana, joten laitoimme pelin pystyyn ja toinen tunti katoksen alla sujui varsin rattoisasti. :D Ilta päättyi siis todella odottamattomalla mutta hauskalla tavalla. Tällaista lisää! Kiitos Ilonalle, Inkalle, Vilmalle ja Päiville mukavasta seurasta. ;)


Tuo pikku-puro kasvoi nopeasti noin kolminkertaiseksi.


Lopulta sade hiukan hellitti ja uskalsimme kirmata lähimmälle raitiovaunupysäkille. Suojauduin pisaroilta tyylikkäällä Aurdey Hepburn -lookilla. :D (Joka tosin kuvassa ei ole ihan tyylikkäimmillään, koska yritin tehdä huivista samalla vähän lippaa jotta kasvotkin olisivat paremmin suojassa.) Tässä siis oiva niksi, jos sade yllättää ja mukana on huivi ja aurinkolasit. ;)



Tunnisteet: ,

7 kommenttia:

Blogger ANNA kirjoitti...

Haha ihanaa! :D Täällä ukkosti ja rankkasatoi yöllä ihan hirveästi. Aiotteko pitää vielä yhteyttä? :)

14. kesäkuuta 2009 klo 14.54  
Blogger Anna kirjoitti...

Tulee mieleen se kun Carrie juoksi sateen sattuessa sen yhden katoksen alle ja alkoi flirttailla sille miehelle huonolla menestyksellä. :D

Oot aina vain söpömpi! :)

14. kesäkuuta 2009 klo 15.47  
Blogger eeva kirjoitti...

Minäkin jouduin sadekuuron yllättämäksi kun hipsin yöllä baarista kotiin. Aluksi yritin juosta sitä karkuun, mutta lopulta huomasin että turha sitä vastaan on taistella ja päädyinkin vain nauttimaan tilanteesta ihan täydellä sydämellä ja jäin hippaloimaan kadulle Singing in the Rain -tyyliin :D Teki ihmeitä stressaantuneelle sielulle...!

14. kesäkuuta 2009 klo 16.15  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

varmaan mukava tapa viettää iltaa tuokin (:

Täällä tuli joskus 12 aikoihin illalla/yöllä kunnon ukkonen ja rankkasade, rakastan sitä, kun saa ulkona katsoa sadetta ja salamien välkettä ;p

14. kesäkuuta 2009 klo 17.37  
Blogger Herttainen kirjoitti...

Tollaset spontaanit jutut on kyllä ihan huippuja! Me taas istuttiin ilta partsilla grillaamassa ja ihailtiin salamoita ja rankkasadetta... Kivasti parvekelasien läpi kuivina :) Pihalla ois voinut vaikka uida.

14. kesäkuuta 2009 klo 18.33  
Blogger Marika kirjoitti...

Täällä on myös aina tollaisia ihania 'sadekuuroja'. Täällä nimittäin kun tulee vettä niin sitähän sitten kans tulee ja kymmenessä minuutissa kaikki tiet muistuttavat ennemminkin jokia kuin teitä. Vettä valehtelematta se 10 senttiä siinä..

14. kesäkuuta 2009 klo 21.56  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anna: No ei siinä sitten tullut yhteystietoja vaihdettua, mutta oli todella hauska kohtaaminen kyllä. :) Varmasti kyllä tunnistan ne tytöt, jos joskus jossain törmäämme. :D

Lila: Haha, voi kiitos. :) Tuolla katoksen alla ei kovin kummoista flirttailua tapahtunut, mitä nyt joku spurgu yritti pummia tupakkaa vähän jokaiselta. :D Mutta pelituokio sateen armoilla oli kyllä todella hauska kokemus! :)

Kirsikka: Eikö olekin aivan käsittämättömän vapauttavaa joskus vain antautua sen piiskaavan sateen armoilla ja olla välittämättä siitä, että kastuu?! :) Tykkään kesäsateista kyllä tosi paljon, tai no ainakin silloin, kun olen tulossa vain kotiin. Asia on vähän eri, jos niissä märissä vaatteissa pitäisi sitten vielä edustaa jossakin. :D

Anonyymi: No oli ihan mukava tapa kyllä, vaikkakin todella odottamaton. Menivät illan suunnitelmat vähän uusiksi sen sään takia, mutta ei haitannut. :) Ukkosta ja salamoita on kyllä mukava katsella, jos on jossakin turvallisessa paikassa, mistä niitä voi seurata. :) Ei minua sadekatoksen alla pelottanut, mutta kyllä poikakaveri ehti siinä miettiä rakennustelineiden sähkönjohtavuutta. :D

Rva Herttainen: Mekin selvisimme kuin ihmeen kaupalla lähes kuivina kotiin asti. Sandaalit nyt olivat läpimärät, mutta se ei menoa haitannut. Parveke on kyllä siitäkin näppärä, ettei sade haittaa edes grillailua! :)

Marika: Lauantaina sitä vettä kyllä tuli täälläkin sellaisella volyymilla, että jos sama olisi jatkunut vielä jonkin aikaa, niin tiet olisivat tulvineet. :D Mutta onneksi Suomessa sellaisia tilanteita on vain harvoin. :)

15. kesäkuuta 2009 klo 8.51  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu