Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tyhjä pää

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

tiistai 2. kesäkuuta 2009

Tyhjä pää


Kesä tuli ja kiirettä piisaa! Olen ollut viime päivinä niin kiireinen, että tajusin blogini synttäreidenkin menneen minulta täysin ohi! Ensimmäinen blogipostaukseni on nimittäin kirjoitettu 14. toukokuuta vuonna 2007, joten blogini täytti pari viikkoa sitten jo kaksi vuotta. Kiitos kaikille ihanille lukijoille, niin uusille ja vanhoillekin, jotka olette olleet mukana Pupulandian matkassa! :) Toivottavasti yhteinen taipaleemme jatkuu vielä pitkään onnellisena ja autuaana. ;)Juuri tällä hetkellä meno Pupulandiassa ei ole kovinkaan autuasta, koska blogitouhu kärsii hiukan oikeiden velvollisuuksien aiheuttamasta kiireestä. Töiden ja gradun parissa puurtaminen ottaa aikansa, varsinkin nyt kun olen oikeasti alkanut kunnolla tehdä sitä gradua vuoden haahuilun jälkeen. :D Pää on myös usein aika tyhjä, kun tietokoneen äärellä on istua pönöttänyt koko päivän yrittäen olla fiksu ja luova. Ajankäytölle omat haasteensa asettavat vielä uusi treeniharrastukseni (joka todella vie yllättävän paljon aikaa, vaikka olenkin aloittanut rauhallisesti), sosiaaliset velvollisuudet sekä tuo ihana kesäsää ulkona, jota en tietenkään haluaisi missata täysin kököttämällä sisätiloissa.En ole kovastikaan kysellyt lukijoiden toiveita postausaiheista blogitaipaleellani, koska ideoita ja inspiraatiota on yleensä riittänyt omasta takaa yllin kyllin. Nyt kuitenkin ajattelin, että voisi olla hyvä hetki virkistää gradupakerruksen keskellä tyhjänä kumisevaa päätäni. Lukijoilla on siis oiva tilaisuus esittää nyt ehdotuksia aiheista, joita toivoisitte Pupulandiassa käsiteltävän. Eli ideoita ja toiveita kehiin, jos sellaisia on! :)Kuvat iki-ihanasta Fifi Lapinin blogista. :)

Tunnisteet:

17 kommenttia:

Blogger kirppu kirjoitti...

Täällä toinen tyhjäpää, eli ideoita ei ole ehdottaa. :D

Mutta voi awww, noita pupukuvia. :)

2. kesäkuuta 2009 klo 14.12  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mikä gradusi aiheena on? en muista, oletko aiemmin kertonut vai oletko ilmoittanut haluavasi pitää sen omana tietonasi. :)

2. kesäkuuta 2009 klo 14.47  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olisi kiva jos tekisit postauksen laukuista/kengistäsi tai jonkun "top 10 lempivaatettani" :)

2. kesäkuuta 2009 klo 14.50  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tee semmoinen kysymyspostaus missä vastaisit lukijoiden esittämiin kysymyksiin :)

2. kesäkuuta 2009 klo 15.18  
Anonymous anukaroliina kirjoitti...

"Pupulandian parhaat kesäkokkailureseptit" vois olla ihana, koska ainaki siun aiemmat reseptit on ollu helposti toteutettavissa olevia :>

Tai sitten joku "Top 5 tavarat, joita ilman kesällä hengaillessa ei tule toimeen" kiinnostaisi myös!

2. kesäkuuta 2009 klo 15.28  
Blogger trésors kirjoitti...

Oi, onpa söpöjä pupuja! :)

2. kesäkuuta 2009 klo 15.49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

salipostaus ja ruokavalio

2. kesäkuuta 2009 klo 17.53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

joku opiskelupostaus missä kerrot vaikka mitä kouluja oot käyny ja silleen, kun on mulla ainaki menny vähän ohi.. :)

2. kesäkuuta 2009 klo 18.17  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Esittele poikaystäväsi :)

2. kesäkuuta 2009 klo 18.50  
Anonymous Jenny kirjoitti...

Poikaystävästä olis kyllä kiva lukea, samoin kuin ihonhoidosta. Ois kiva kuulla että minkälaisilla rutiineilla ja tuotteilla saa noin ihanan ihon kuin sulla on :-)

2. kesäkuuta 2009 klo 21.16  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ruokavaliojuttu kiinnostaisi muakin!
Ja sellanen päivä Jennin kanssa kuvina :)

3. kesäkuuta 2009 klo 11.03  
Blogger Nina kirjoitti...

Joku 'all time favorites' vaatteisiin tai ruokiin tai vaikka kaikken liittyen vois olla kiva! Tai siis niinkun.. En tarkoita perinteistä top 10 -juttua tms., vaan mielikuvituksella tehtyä. Esittele vaikka lempilelusi :--D Toivottavasti tajusin mitä tarkoitin.

3. kesäkuuta 2009 klo 11.12  
Anonymous annika kirjoitti...

Mun puolesta voisit tehdä enemmän musiikkiaiheisia postauksia! :) Meillä on hyvin samanlainen musiikkimaku, joten olisi kiva, jos vaikka esittelisit jotain harvinaisempia suosikkejasi, koska uutta musiikkia on aina niin kiva löytää :) Ja joku postaus sun lempparikirjoistasi olisi kans kiva. Perustelut samat kuin yllä: siis on kiva löytää uusia kiinnostavia kirjoja!

3. kesäkuuta 2009 klo 13.13  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Lisää liikuntajuttuja, olen ihan koukussa tähän teemaan blogissasi. :)

3. kesäkuuta 2009 klo 13.54  
Blogger Jenni kirjoitti...

Kiitos kaikille postausideoista! :) Niitä saa ehdotella jatkossakin, jos jotakin tulee mieleen.

On ollut kiva kuulla, että noita treenijuttuja kaipaillaan, koska niitä on tosi mukava myös kirjoitella. :) Muutkin ideat olivat tosi kivoja ja pääsevät toteutettavien listalle! Yhteen toiveeseen en kuitenkaan voi vastata, nimittäin poikaystävästäni ei Pupulandiassa tulla näkemään juttuja. Olen tehnyt tällaisen linjanvedon alusta asti ja se on myös poikakaverini oma toive. Eli sorry girls! :)

3. kesäkuuta 2009 klo 19.01  
Blogger Alice kirjoitti...

Joku postaus asunnostasi tai asuntosi lempipaikoista olisi kiva. Tai ehkä toive-asunnostasi...? :) Joku tollanen "Lemppari kengät top 5 tai 10" yms vois olla kiva. Myös noi aiemmin ehdotellut poikaystävä- ja resepti- postausehdotukset olis kivoja! :)

4. kesäkuuta 2009 klo 22.27  
Blogger anki kirjoitti...

Koska itse haen muotiblogeista ideoita vaatteiden yhdistelemiseen ja asustamiseen eri tavoilla, toivon yhdistelypostauksia, joissain blogeissa on ollut kivoja 4 ways -postauksia, siis sama vaatekappale neljällä eri tavalla yhdistettynä.

Tykkään myös treenijutuista, yritän saada itsekin vähän lisäpotkua urheiluun. Nyt vaan perustat jonkun aloittelevien treenaajien tukipalstan ;) ja kohta kaikki lukijat on matkalla kohti parempaa kuntoa!

Sun lemppariravintoloita ja kahviloita on kiva myös kuulla.

10. kesäkuuta 2009 klo 16.48  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu