Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Huulipuna on kesäihon kaveri

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

torstai 16. heinäkuuta 2009

Huulipuna on kesäihon kaveri


Huomaan aina kesäisin, että halajan mahdollisimman meikitöntä olemusta. Kalvakka hipiäni ei ole täydellinen, mutta aurinko parantaa ihoa mukavasti, joten pyrin pitämään meikin kevyenä. Tällä hetkellä peitän oikeastaan vain tummat silmänaluset ja muut pienet ihon epäkohdat ja jätän lopputuloksen muuten hyvin neutraaliksi - meikkini on tosi muulloinkin erittäin luonnollinen. Kesäaikaan varsinaiseksi meikiksi riittää kevyt kerros ripsiväriä sekä sipaisu poskipunaa. Omalla kohdallani lopputulosta täydentää usein vielä aavistuksenomainen häivähdys oranssiin taittuvaa huulipuna, koska se korostaa minusta kauniisti kesäihoa. :) Tänä kesänä jopa tämä kalkkilaivan kapteeni on saanut kasvoilleen pienen päivetyksen sekä liudan pikkuisia pisamia. :)

Jostain syystä tuo oranssiin taittuva huulipuna sopii mielestäni liki kaiken kanssa. Erityisen ihastunut olin eilisen asuni väriyhdistelmään, joka koostui turkoosista, vaaleanruskeasta sekä punaisesta. :) Zaran alennusrekistä löytynyt henkäyksen kevyt neulemekko on niin minun väriseni, että se oli pakko kiikuttaa kotiin asti. Mekon seuraksi valitsin ensin saappaat, jotka saivat koipeni näyttämään huomattavasti todellista mittaansa uljaammilta. Ujous kuitenkin iski kotiovella, koska tunsin itseni suorastaan "amatsoniksi" ja vaihdoin typeränä kengät vaatimattomampiin ballerinoihin. :P  • ohut neulemekko - Zara
  • nahkasaappaat - Spirit/Spirit Store
  • vyö - second handTunnisteet: ,

11 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi! Mikä on sun aito hiusväri?
T. utelias

16. heinäkuuta 2009 klo 16.12  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

pakko ihmetellä, että miten voi edes käydä mielessä laittaa nahkaiset/tekonahkaiset saappaat, kun ulkona on reilusti yli 20 astetta plussaa :D Näitä näkyjä olen ihmetellyt muutamaan otteeseen.

16. heinäkuuta 2009 klo 17.11  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi1: Oma hiusvärini on sellainen kullanvaalea. :) Näkyy esimerkiksi tässä kuvassa: http://2.bp.blogspot.com/_nxRA4Rt9BlA/SL_MFanH0kI/AAAAAAAACCc/U0wlrsAZUBQ/s1600-h/267m.JPG

Anonyymi2: No en toki hellesäällä saappaita laittaisi, mutta eilen aamulla näytti puolipilviseltä ja itse olen aikamoinen vilukissa, joten ajattelin, että en olisi läkähtynyt saappaissani. :) Mutta tosiaan, en sitten lopulta edes laittanut niitä. Ja mitä tulee nahkaan/tekonahkaan, niin ainakin saappaiden kohdalla se on aika eri juttu, ovatko kengät hiostavaa tekonahkaa vai aitoa nahkaa. ;)

16. heinäkuuta 2009 klo 17.16  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva asukokonaisuus :) Ootkos muuten huomannut että sinun poseerausasentosi on aika useasti juuri tämän päivän tapainen..:)

16. heinäkuuta 2009 klo 17.25  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos. :) Joo, asennot taitavat olla aika yksipuolisia! :D Tuolla itselaukaisimella on ärsyttävä ottaa kuvia ja haluan homman olevan vain nopeasti ohi - näin ollen tulee yleensä turvauduttua tuttuun ja turvalliseen, hyväksi havaittuun. :D Minulla on myös "lempipuoli" kasvoissa, josta tykkään enemmän kuin toisesta, joten usein otan kuvan ennemmin siltä puolelta, haha.

16. heinäkuuta 2009 klo 17.36  
Blogger Christina kirjoitti...

Tosi kaunis asu - tykkää väreistä tosi kovasti. :)

Mun on pitänyt koko kesän ajan hankkia joku kivan kesäinen huulipuna, mutta sitten se on vaan jäänyt ja labellolla ollaan menty taas koko kesä. :D Mutta syksyksi ajattelin kuitenkin hankkia jonkun kivan tummanpunaisen syyshuulipunan. :)

16. heinäkuuta 2009 klo 17.42  
Blogger sarakissa kirjoitti...

Kivan näköinen kokonaisuus, vaikka sitten olisikin vähän kuuma! en mä niin ihmettele sitä että joku pitää saappaita kesäisin, niitä näkyy itseasiassa aika paljon (Suomen kesä kun on mitä on), mutta itsellä on jotenkin niin juurtunut kesä- ja talvivaate-ajattelu etten osaisi :)

Ja jos sulla on suunnilleen 18-vuotiaan iho niin ihan hyvässä kunnossahan se tuntuu olevan :) en ite ees uskaltaisi mennä sellaiseen testiin...

16. heinäkuuta 2009 klo 18.00  
Blogger Joy kirjoitti...

Minä pidin kovasti amatsoni asustasi, hyvässä mielessä amatsoni ja ihania, kirkkaita värejä, jes!

16. heinäkuuta 2009 klo 21.03  
Blogger Shandi kirjoitti...

Oi vitsi, oisitpa laittanut nuo saappaat. kunnolliset vaaleat nahkasaappaat ovat parasta viileinä kesäpäivinä.

16. heinäkuuta 2009 klo 22.23  
Blogger Nina kirjoitti...

Ihana asu! Harmi vaan että hylkäsit saappaat. :p

17. heinäkuuta 2009 klo 12.01  
Blogger Sussu kirjoitti...

Hei, en tiedä oletko jo törmänny tällaseen, mutta ajattelin kuitenkin vinkata :) Eli nettikaupasta www.sheactive.co.uk löytyy ihania juoksuvaatteita ja valikoima on ainaki mun mielestä paljon parempi kuin Helsingin sporttikaupoissa - ja halvempaakin tuolla on! Olen just ite surkutellut, kun pitkän ettimisen jälkeen ostin Helsingistä itelleni juoksusortsit jotka ei ihan oo sitä mitä etin, mutta en parempaakaan löytäny, ja sitten tuolla olis ollu vaikka mitä ihanaa. Kannattaa käydä kurkkimassa :)

18. heinäkuuta 2009 klo 9.09  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu