Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Yksinkertainen on kaunista

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

maanantai 13. heinäkuuta 2009

Yksinkertainen on kaunista


Olen aina ollut yksinkertaisen tyylin ystävä. Suosin pääosin yksivärisiä vaatteita ja simppeleitä leikkauksia sekä asustan yleensä asukokonaisuuksiani melko hillitysti. Hörhelöt ja voimakkaat kuviokuosit voivat näyttää upeilta muiden yllä, mutta en vain yleensä tunne niitä omakseni. Huomaankin usein katumuotisivustoilla surffaillessani ihastelevani juuri niitä asukokonaisuuksia, joissa ei tarkemman tarkastelun jälkeen näytäkään olevan oikein mitään ihmeellistä. Mutta jotenkin koen, että se on juuri todellista tyylitaituruutta onnistua kiinnittämään huomio hyvin pelkistetyllä asulla. Juju on pienissä asioissa - värit, leikkaukset, pituudet, kuosit. Kokosin tähän postaukseen asuja, jotka ovat onnistuneet vangitsemaan huomioni katumuotisivustoilla - yksinkertaisuudestaan huolimatta, tai ehkäpä juuri sen takia. ;)Kuvat: The Sartorialist, Stockholm Street Style, Garance Doré & Stil in Berlin

Tunnisteet:

10 kommenttia:

Blogger Styledrop kirjoitti...

Pidän erityisesti viimeisestä raitamekkoisesta naisesta samoin kuin naisesta, joka on yhdistänyt farkkusortsien kanssa korkeakorkoiset nilkkasaappaat.

13. heinäkuuta 2009 klo 13.15  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Harmitaa kun tää blogi on mennyt huonompaan suuntaan :( Onkohan siihen syytä..

13. heinäkuuta 2009 klo 13.36  
Blogger Jenni kirjoitti...

Styledrop: Joo, nuo kaksi kiinnittivät erityisesti myös minun huomioni. :) Molemmat Garance Dorén sivuilta.

Anonyymi: Ikävää, että koet blogin tason huonontuneen. Kuten olen aiemmissa postauksissa vihjannutkin, pidän tällä hetkellä hieman rennompaa kautta blogimaailmassa. Omassa elämässä on kaikenlaista sellaista meneillään, joka vie voimia ja energiaa bloggailulta, joten pidän suosiolla nyt jonkin aikaa tällaista kevennettyä tahtia ja henkeä yllä. Mutta ei syytä huoleen, eiköhän meno palaa entisenlaiseksi muutaman viikon sisään. :)

13. heinäkuuta 2009 klo 13.40  
Blogger Fanny kirjoitti...

Kauniita kuvia! Olen niin samaa mieltä kanssasi: Yksinkertainen on aina tyylikästä!

13. heinäkuuta 2009 klo 14.44  
Blogger patentti kirjoitti...

Yksinkertainen on todella tyylikästä, kaikki kuvat miellyttävät kovin silmää.

Tuo haalari pistää erityisesti silmään, lähinnä siksi että on lähes identtinen omani kanssa, pitäneekin yhdistää noin :)

13. heinäkuuta 2009 klo 18.58  
Blogger Neiti S. kirjoitti...

Vitsi, mun on kanssa pitänyt kirjoittaa tästä samasta aiheesta, mut ehit ensin. :) Oon myös yksinkertaisen ystävä ja huomannut, että omasta vaatekaapista löytyy vain yksi- tai korkeintaan kaksivärisiä vaatteita. Yksinkertaset vaatteet on pysyvämpiä ja ne on helppo asustaa vaihtuvien trendien mukaan ilman, että tarvis uudistaa koko vaatekomeroa.

13. heinäkuuta 2009 klo 21.14  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Blogisi on ihana; nuoren naisen tyylillä kirjoitettu ja kuvitettu, aito ja ajatuksia herättävä kokonaisuus.

Pupulandia tarjoaa yhtä paljon ja enemmänkin kuin useat blogit yhteensä; oli sitten kesäaika tai talvikaamos, kiitos Jenni!

13. heinäkuuta 2009 klo 23.04  
Blogger Jenni kirjoitti...

Fanny: Niinpä. Monesti jään ihastelemaan noilla katumuotisivustoilla vain sitä, miten upeaa jälkeää ammattitaitoinen kuvaaja voi saada aikaiseksi kunnon kameralla. :)

Patentti: Kivaa, että muitakin yksinkertaisuuden ystäviä löytyy. :) Oi, tuo haalari on upea - sinä onnekas! :)

Neiti S.: Tuo on muuten totta, että yksivärisiä tai hyvin hillityn värisiä vaatteita on tosi paljon helpompi yhdistellä toistensa kanssa kuin kirjavia. :) Kyllä minultakin varmasti muutama kirjava vaate löytyy, mutta uskaltaisin väittää että 95% vaatekaappini sisällöstä on yksiväristä. :)

Anonyymi: Voi kiitos aivan ihanasta ja mieltä lämmittävästä kommentista. :) Kiitos sinulle!

14. heinäkuuta 2009 klo 10.12  
Anonymous -L kirjoitti...

Moi Jenni, sinä se olet kaunis, ja siksi nimenomaan sinun kannattaakin käyttää yksinkertaisia kuoseja jne, jotta huomio kohdistuu sinuun! Sitten jos tyyliin kasvot eivät kestä katseita ;) niin huomiota voi siirtää hörhelöihin, korviksiin ja muuhun sellaiseen.

Yksinkertaiset on siitä myös hyviä, yhdisteltävyyden lisäksi, että "kukaan" ei muista vaikka käyttäisi samaa paitaa vuosia kun taas voimakas kuvio tai muu painuu heti "kaikkien" mieleen. Kaikkein parasta minusta on vaikka tänäänkin päällä ollut Lacosten tai Polo RL:n valkoinen pikee mitä myydäänkin vuodesta toiseen ihan samanlaista :) No joo, tämä on ehkä vähän miehisempi näkökulma näihin juttuihin, koska uusien vaatteiden ostaminen ei ole mikään harrastus sinänsä :) Niin, kröhömmm, kai täällä saa miehetkin käydä jos käyttäytyvät edes jotenkuten asiallisesti? ;)

Blogistasi vielä, että enpä olisi uskonut tällaista lukevani, enkä varsinkaan kommentoivani, mutta ihan puhtaasti vahingossa eksyttyäni tänne (kuivalla kännykkäsivustolla oli linkki Digityttöjen N97-juttuun) on ollut pakko palata koska blogissasi on niin hyvä fiilis! Bisnesaiheisia blogeja ja palstoja kun pääasiassa tulee luettua niin niissä tunnelma on hieman eri :), eli lähinnä riitelyä, toisten sättimistä ja oman erinomaisuuden hehkuttamistahan se on. Surkuhupaisaa mutta täyttä totta :)

Oikein hyvät kesänjatkot! Vielä on tasan puolet onneksi jäljellä!

15. heinäkuuta 2009 klo 0.44  
Blogger ctrl kirjoitti...

todella hienoja asukokonaisuuksi -yksinkertainen todellakin on kaunista. :)

23. heinäkuuta 2009 klo 19.42  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu