Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Lisää sähkönsinisiä huutomerkkejä

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

maanantai 31. elokuuta 2009

Lisää sähkönsinisiä huutomerkkejä


Täydelliset sähkönsiniset huutomerkki-kengät löytyivät tänään Zarasta, kun Eeva kävi vinkkaamassa niistä viime postauksen kommenttiboksiin. Olihan Eevan suitsuttamat MAAILMAN KAUNEIMMAT kengät käytävä tsekkaamassa. ;) Mokkanahkaiset unelmat olivatkin kieltämättä ilo silmälle, eivät kuitenkaan jaloille - tämän totesin kokeiltuani. Epämääräisen arvioni perusteella korot olivat suunnilleen 15-senttiset, missä on ehkä 10cm liikaa minulle. :D Erityisen tuskallisen kokeilusta teki se, että pohkeissani tuntuu edelleen suloisen kivuliaasti eilisen jumppatuokio. Olin nimittäin auttamassa kaveriani muutossa, johon sisältyi juoksentelua 5. kerrokseen portaita pitkin muuttolaatikot kainalossa. Suosittelen muillekin erittäin tehokkaaksi pakara- ja pohjetreeniksi hissittömään taloon muuttamista! Mutta takaisin kenkiin... Hintaa kaunokaisilla on noin 70 euroa, joten se jonka lompakko ja jalat kestävät, käyköön välittömästi korjaamassa kengät parempaan talteen! ;)

Tunnisteet: , ,

13 kommenttia:

Blogger eeva kirjoitti...

Ei TÄYDELLISIMMÄT, vaan KAUNEIMMAT! Jos ne olis olleet TÄYDELLISIMMÄT niin mäkin olisin osannut kävellä niillä! :D

31. elokuuta 2009 klo 18.33  
Blogger Jenni kirjoitti...

Hahaha, sori Eeva! Korjaan virheen välittömästi. :D

31. elokuuta 2009 klo 18.44  
Blogger Noora kirjoitti...

Oh..Kauniii-iit!! Tekis mieli hankkia vaikka vaan hyllyn koristeeksi!:D

31. elokuuta 2009 klo 19.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aika paljon noita ton kenkäkollaasin oikean yläreunan korkkareita muistuttavat löytyy Kampin Sisleyltä. Juuri tota samaa sinistä sävyä, sekä ihanaa pinkkiä :) Ja ihanan himmeää mokkaa nekin.

31. elokuuta 2009 klo 20.04  
Blogger annukka kirjoitti...

Noi on niin unelmat! Mutta niissä oli se perusmälsä juttu, että kolmeysi tippui jalasta ja kolmekasi oli ihan hippasen liian pieni. Ehkä.. Taidan kuitenkin käydä sovittamassa niitä vielä kerran. ;)

31. elokuuta 2009 klo 21.08  
Blogger Tea kirjoitti...

Hmm nehän on ihan mielettömät!! Korotkin varmaan menis mun jalkaan ihan vaivatta. Täytyypä käydä testaamassa.. ;P

31. elokuuta 2009 klo 23.35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

uskaltaisin kyllä väittää ei noissa kengissä 11 cm enempää korkoa löydy ;)

1. syyskuuta 2009 klo 19.58  
Blogger Bisquits kirjoitti...

Kauniit, mutta minusta Zaran kengät ovat tosi kalliita laatuunsa nähden. Kun miettii, että melkein samalla hinnalla saisi laatukengätkin...

2. syyskuuta 2009 klo 10.51  
Blogger Runway kirjoitti...

upeat!

2. syyskuuta 2009 klo 14.39  
Blogger Jenni kirjoitti...

Noora: Todella kauniita! En viitsi kuitenkaan maksaa 70 euroa vain koristeista. :D

Anonyymi1: Ahaa, kiitos vinkistä. :) Pitää ehkä käydä vilkaisemassa... ;)

Annukka: Joo, minäkin huomaan usein putoavani kokojen väliin! Sopivin olisi usein 36,5 mutta harvoinpa on sellaista tarjolla. :/

Tea: Onnea kokeilulle! ;)

Anonyymi2: Toim. huom. Se oli meikäläisen epämääräinen arvio, kuten tekstissä sanottiinkin. :D Oli senttejä 11 tai 15, siinä on roimasti liikaa minulle. :D

Bisquits: Tuossa asiassa olen kyllä samaa mieltä! Omistan vain yhdet Zaran kengät, joita en ole vielä ehtinyt testaamaan, mutta minustakin ovat laatuunsa nähden aika hintavia.

Runway: Eikö! Siitä vain Helsinkiin ja sovittelemaan. ;)

2. syyskuuta 2009 klo 16.43  
Blogger Kristiina Wheeler kirjoitti...

HAHAH!! Mulla on (ehkä omaksi ikäväkseni) kokemusta noista kaunokaisista;) Kokeilin pukukopissa ja eihän siellä tarvi kauheesti kävellä mihinkään...VIRHE!!! No, minä tyttöhän päätin ostaa kun ajattelin että keikoillekin olis tosi näyttävät. Laitoin jalkaan ja lähdin ekaa kertaa kävelemään.....APUA! Siitä olis pitäny saada kuva...Tosi koomista. MUTTA, nyt jo pari kertaa ollu keikoilla ja hienosti sujuu! Eli niihin tottuu, ja ekstra korkolaputki tuli paketissa mukana:) BONUS!
Nonni, tämän halusin jakaa:)

Kristiina Wheeler

4. syyskuuta 2009 klo 13.23  
Blogger Jenni kirjoitti...

Kristiina: Aivan mahtavaa! :D EI NÄIN! Siis itsehän köpöttelin tasan pari metriä peilin eteen ja totesin, että noilla kengillä sekä menisi niskat nurin että joutuisin suunnattoman naurukonsertin kohteeksi, joten päätin jättää kauppaan. :D Tietysti yksi vaihtoehto olisi sellainen, että jos saisi vain seisoa paikallaan nuo jalassa ja pousailla, eikä tarvitsisi liikkua minnekään. Joo hei, sitten joku voisi kanniskella meikäläistä sellaisessa valtaistuimen näköisessä tuolissa aina paikasta toiseen... Working progress!

4. syyskuuta 2009 klo 13.32  
Blogger Kristiina Wheeler kirjoitti...

Just näin! Kato ja eihän munkaa tartte kans lavalla muuta ku vähän joustaa polvia ylös alas ni hyvä tulee ;) Mitä emme kauneuden eteen tekis......

4. syyskuuta 2009 klo 13.58  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu