Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Päivän kootut

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

perjantai 21. elokuuta 2009

Päivän kootut


Monien muiden tapaan tykkään tehdä listoja. Teen listoja milloin mistäkin ja eräänä viikonloppuaamuna aloin esimerkiksi koota paperille ulkomuistista listaa Afrikan valtioista, kun halusin testata, miten hyvin tietäisin ilman mitään harjoitusta. :D Koska kaikenlaisia yksittäisiä havaintoja ja ajatuksia on ehtinyt kertyä päänuppiini viime päivinä, päätin koota ne tänne epämääräiseksi ja rönsyileväksi listaksi. Voilà!

  • Huomasin, että yksi suosikkiblogeistani Garance Doré päivittyy nykyään myös englanniksi. Byebye ranskan kertausharjoitukset! :D
  • Ehkä maailman paras herkku on vaniljajogurtti kera tuoreiden tai pakastemarjojen! Oma suosikki-cocktail on Arla Ingmanin vaniljajogurtti, jonka seassa on jäisiä mustikoita ja vadelmia. Nam nam nam. :)
  • The XX:n esikoisalbumi XX ilmestyi vihdoin kovan odotuksen jälkeen. Ja ah, se on täydellinen! Löytyy muun muassa Spotifysta.
  • Edellämainitun lisäksi levylautasella pyörii Jenny Wilson, joka teki viime viikolla Flowssa minuun lähtemättömän vaikutuksen. Live-kokemuksen jälkeen Harships!-levy kuulostaa entistäkin paremmalta.
  • Kesä selvästi loppui tällä viikolla. Olen joutunut tällä viikolla käyttämään jo huiveja ja hanskoja! Hrrr. Viileneviksi päiviksi minulla on kuitenkin olemassa sellainen ihanuus, että kylmyyskään ei sureta niin paljon. ;) Tarkempaa selontekoa luvassa!
  • En ehkä enää ikinä pidä salitreenissä kolmen viikon totaalitaukoa. Nimim. Lihakset jumissa neljättä päivää :D
  • Enpä ole vähään aikaan nähnyt yhtä mieletöntä asustetta kuin Issues-blogissa esitelty Maison Margielan "kello"-rannekoru. Tämä koru on omiaan turhia stressaamattomille tyypeille! Tai sitten nimenomaan niille, jotka stressaavat liikaa, hmm...
  • Päädyin TAAS Digityttöihin. :D Tällä kertaa minut bongattiin Flowssa, iloisissa tunnelmissa!

Tunnisteet: , ,

6 kommenttia:

Blogger gossip girls kirjoitti...

Basso-edustus jälleen: check! ;D

-v

21. elokuuta 2009 klo 11.38  
Blogger Jenni kirjoitti...

Gossip Girls: No tosiaan, kuvattiinhan minua sinnekin. :) Tällä kertaa vain kuva- eikä videomatskua. :D Mutta en onnistunut itse löytämään sitä kuvaa Basson sivuilta, joten vinkatkaapa vähän tarkemmin! :)

21. elokuuta 2009 klo 12.02  
Anonymous Karo L. kirjoitti...

Hassua, meillä on jogurttimerkkiä myöten prikulleen sama lempiherkku :) Piti alkaa rajoittamaan kulutusta jotta marjoja riittäisi talvellekin...

21. elokuuta 2009 klo 12.36  
Anonymous Annika kirjoitti...

Minun herkkuani on Valion Vanilla jugurtti, johon on joukkoon pilkottu banaania ja viinirypäleitä. Päälle vielä ripottelen vähän uutta Fitness suklaamysliä, niin on aivan taivaallinen makunautinto.

21. elokuuta 2009 klo 13.55  
Blogger Paperisade kirjoitti...

toi the xx:n albumi on kyl ihan mahtavan upea huoh ja jenny wilsonin levy pitäis kans käydä noutaa hyllyyn !

22. elokuuta 2009 klo 15.07  
Blogger Jenni kirjoitti...

Karo L.: Aijaa! Todella hauska sattuma. :) Olen tosiaan tehnyt tutkimusta ja minusta vaniljajogurteissa on huomattavia eroja. :D Ja tuo on ehdottomasti paras! Itsekin säästelin marjoja aiemmin, kunnes huomasin että Pirkalla on sekä mustikoita että vadelmia myynnissä eivätkä edes maksa paljon mitään!

Annika: Hmm, ei kuulosta pahalta tuokaan. ;) Ehkä pitää joskus kokeilla tai tehdä jokin oma variaatio tuosta. :)

Paperisade: Todellakin. :) Levy on todellisessa tehosoitossa tällä hetkellä, tosin ei vielä omassa levysoittimessa, vaan Spotifyn kautta. :)

23. elokuuta 2009 klo 8.57  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu