Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tyyliä ikä kaikki

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

tiistai 25. elokuuta 2009

Tyyliä ikä kaikki


Oletteko koskaan miettineet millaisia itse mahdatte olla vanhoina? Tai millaisia haluaisitte olla? Minä mietin sitä aina silloin tällöin, kun katselen ikääntyneitä ihmisiä kaupungilla. Vanhusten joukossa on yhtälailla monenlaisia ja -tyylisiä tyyppejä kuin nuorissakin - toiset ovat pullantuoksuisia kotimummoja ja tyylitietoisten city-leidien viilettäessä ohi voi haistaa pullien sijaan Chanel vitosen. :) Yhtä kaikki, molemmat ovat ihania!Niin mahtavia kuin perinteiset pullantuoksuiset mummelit ovatkin, veikkaan että tulen itse olemaan lähempänä sitä city-leidiä kuin essu päällä hääräävää kodin hengetärtä. Huomaan katsovani ihaillen noita iästään huolimatta tyylinsä säilyttäneitä naisia. Iän myötä tyyliasioiden ja kauneus-hömpötysten merkitys voi tietysti hiipua, mutta kuka sanoo, ettei vielä 80-vuotiaanakin voisi käyttää huulipunaa ja korkokenkiä? :)Kuvat: Hel-looks

Tunnisteet: ,

16 kommenttia:

Blogger Tuulia kirjoitti...

En oo kyllä koskaan miettinyt tommosta. Musta tulee varmaankin myös kunnon Citymummo! ;>

25. elokuuta 2009 klo 17.10  
Blogger Elsa kirjoitti...

Juu, olenpa hyvinkin. Nyt vain ottaa ressiä jo se, mitä olen 5 vuoden päästä ja siitä lukijat ovatkin saaneet viimeaikoina kuulla :D

En uskalla edes ajatella mummoutta, kun huominenkin on yllätys: lähteäkö diskoilemaan vai marjamettään.

25. elokuuta 2009 klo 17.12  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Joo totta, että minäkin mielellään 70 v käyttäisin korkkareita ja harrastaisin esteratsastusta. Harva vaan pystyy, koska vaikka sitä ei nuorena aina usko niin kroppa rapistuu ja lonkat ja povet risoina ei vaan pysty kaikkeen vaikka olisi mieleltään ikinuori.

Tyylikäs pystyy silti halutessaan olemaan. Meilläpäin näkee paljon tosi tyylikkäitä vanhoja mummoja ja pappoja.

25. elokuuta 2009 klo 17.22  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onpas tyylikkään näköisiä nuo mummut ja pappa! :) Itsekin haluaisin olla myös tyylikäs vanhus. Esimerkiksi eräällä (eläkeikää lähestyvällä) opettajallni oli aina yhteensopiva ja harkittu vaatekokonaisuus, hän on mummu-idolini! :D

-mansikka-

25. elokuuta 2009 klo 17.27  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

niin hyödytöntä

25. elokuuta 2009 klo 17.32  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Omh musta varmaan tulee sellai city-kotimummo vai mitenkäs? Mun mielestä voi olla myös molempia :)

25. elokuuta 2009 klo 17.49  
Anonymous Netta kirjoitti...

Minulta löytyy jo ihan omasta lähisuvusta molemmat: se pehmoinen ja pullantuoksuinen mummo, ja sitten toisaalta myös se tyylikäs leidi. Molemmat toki kamalan rakkaita, mutta olen ihan pienestä asti ihaillut suunnattomasti jälkimmäistä: hiukset edelleen, lähemmäs 80 vuoden iässä, aina moitteettomasti laitetut, vaatteet tyylikkäitä ja kauniita, jalassa korkokengät; jotenkin mummon koko olemus huokuu tyylikkyyttä ja arvokkuutta. Käymme jopa edelleen yhdessä shoppailemassa :) Olisinpa itsekin samanikäisenä yhtä upea! Mummo on sitä paitsi varsinainen ihmenainen, koska hän paitsi näyttää aina moitteettomalta on myös oikea kodinhengetär :)

25. elokuuta 2009 klo 19.19  
Blogger Selma kirjoitti...

Itse tulen ehkä olemaan jotain tuolta väliltä - eleganttisesti pullia leipova. :D No ei, enpä tiedä. :) Omat mummoni olivat lähinnä noita pullantuoksuisia, joten kai sinne suunnalle itsekin lopulta taivun. Ainakin yks asia on varma: mahdollisia lapsenlapsia tulen hemmottelemaan aina kun mahdollista.

25. elokuuta 2009 klo 19.29  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hih, minä bongasin juuri yksi päivä ystävättäreni kanssa kaksi mummoa (n. 70v) jotka kulkivat käsi kynkässä ja ajateltiin molemmat samaan aikaan niiden "tyylin" perusteella että siinähän voisi olla me 50 vuoden kuluttua!!

25. elokuuta 2009 klo 19.30  
Blogger kerttu kirjoitti...

Musta on aina niin ihanan näköistä, jos näen jonkun tyylikkään ja laitetun mummon! Nuo hel-looksinkin mammoista otetut kuvat ovat aina lemppareitani koko sivustolta. Toivottavasti jaksaisin vielä viidenkymmenen vuoden päästä punata huuleni joka aamu ja käyttää korkokenkiä! :D

26. elokuuta 2009 klo 10.51  
Blogger Sulk kirjoitti...

Tämän postauksen takia aloin lukemaan sun blogia ja lisäsin sut lukulistalleni. Tosi ihana ja omaperäinen teksti! Aivan upeita vanhuksia :) muoti kuuluu kaikille ja on ihana nähdä hyvin pukeutuneita mummoja ja pappoja!

26. elokuuta 2009 klo 10.54  
Anonymous Martsu kirjoitti...

Mun mummi ei lähde mihinkään ilman korkokenkiä(nyt on kyse piikkareista eli se korko on todella ohut ja vähintään sen 8cm), ukki jopa valittaa sille, kun ne oli kuulemma lähtenyt herneitä poimimaan niin sillä oli silloinkin korkkarit jalassa. Mun onnekseni meillä on samankokoinen jalka ja oon saanut mummilta monia kenkiä:D Mummi käyttää AINA kirkkaanpunasta huulipunaa, siitä mun kaveritkin muistaa sen. Ja usein sillä on megaiso hattu päässä :D Ensimmäiset ei korolliset kengät ME äidin kanssa jouduttiin ostaa sille, kun se oli marttakerhon kanssa lähössä jonnekkin metsään retkelle ja se oikeesti oli laittamassa korkkarit, kun hän on kuulemma syntynyt ne jalassa eikä huomaa mitään eroa onko jalassa korkokengät vai matalat. Kaikkeen tähän voi kyllä vaikuttaa se, että mummi ei ole suomalainen.

Hah tuli vaan mieleen tästä tää :) Toisaalta haluisin ihan hirveesti sellasen ihanan kaurapuuro-pulla-mummon, vaikka kyllä mun leidi-mummokin pullia osaa paistaa!

27. elokuuta 2009 klo 6.49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Lisää kehittynyttä tyyliä:
http://advancedstyle.blogspot.com/

27. elokuuta 2009 klo 18.33  
Anonymous Maddalena kirjoitti...

Joo, mäkin aina mietin, miltä näytän mummona! Pukeudunkohan silloin samalla tavalla, kuin vanhukset yleensä nykyään. Vai käytänköhän jotain legginsejä ja muita vaatteita, joita pidetään nyt. :D

29. elokuuta 2009 klo 10.51  
Blogger Jenni kirjoitti...

Tuulia: Aijaa, minä taas mietin useinkin. :D

Elsa: Hahaha, no ei nyt kannata liikoja stressailla. :D Ja hei, tee kompromissi: tänään marjamettään ja huomenna diskoilemaan, tms. ;)

Jalala: Se on totta, että moni ei varmaankaan fyysisistä syistä kykene kipittelemään korkokengillä enää tuolla satasen lähemmällä puolella, mutta voihan sitä muutenkin olla tyylikäs. :) Se on korvien välissä se nuoruus ja tyyli! :)

Anonyymi1/Mansikka: Haha, mummu-idoli. :D Minulla ei vielä ole sellaista, mutta alan nyt ehkä metsästää!

Anonyymi2: Niin no, ihmiset arvostavat erilaisia asioita. ;)

Anonyymi3: Mikäs sitä estää olemasta molempia - molempi parempi! :D

Netta: Kuulostaa siltä, että sinulla on oikea ihannetilanne. :) Ja selvästi joku "täydellinen nainen" isoäitinä. :D Minulla ei valitettavasti ole enää vuosiin ollut omia mummoja. :(

Selma: Se voi kyllä vaikuttaa, millaisia mummoja omat ovat olleet. Minulla toinen oli pullantuoksuinen kotimummo ja toinen taas sellainen menevä city-leidi. Valitettavasti molemmat ovat jo siirtyneet ajasta ikuisuuteen, mutta hymyssä suin muistelen kumpaistakin. :)

Très chic: Se on hauska bongailla vanhuksia, joissa voi nähdä itsensä vuosien päästä. Minusta on ihana nähdä myös vanhoja pariskuntia, etenkin jos he kulkevat käsi kädessä. :D Sen suloisempaa ei ehkä olekaan!

Kerttu: Niinpä! :) Minustakin nuo katumuotisivustojen vanhus-bongaukset ovat aina melkein parhaita. :) Mutta tosiaan, kun muoti ja tyyli kiinnostavat nyt sen verran kovasti, niin on vaikea uskoa, että se kiinnostus vuosienkaan myötä hiipuisi. :)

Sulk: Ihana kuulla. :) Minusta ei ole mikään nuorten ihmisten etuoikeus välittää tyylistä ja ulkoisesta olemuksestaan. On ihana nähdä vanhempaa väkeä, jotka haluavat säilyttää tyylinsä ja pysyä huoliteltuina. :)

Martsu: Tuo oli päivän paras tarina. :D Ole onnellinen leidi-mummostasi - sellaiset ovat ainakin Suomessa harvinaisuuksia. ;)

Anonyymi4: Oi kiitos aivan mielettömästä linkkivinkistä! :)

Maddalena: Kyllä minä luulen, että tyyliin vaikuttaa paljon se aikakausi, jolloin on itse ollut nuori. Minun ainakin olisi vaikea kuvitella pukeutuvani ruskeisiin, tapettikuvioisiin leninkeihin, kun tyylini on nyt jotakin ihan muuta. ;)

30. elokuuta 2009 klo 9.31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mahtava ja rohkea aihe! Ja hyvät kuvat! Olen useasti miettinyt kyseistä asiaa - usein silloin kun näen jonkun älytyylikkään vanhanparin ja mietinkin, että ollaanko me mieheni kanssa vanhoina yhtä tyylikkäitä :)

8. syyskuuta 2009 klo 7.58  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu