Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Chanelia ja hammastahnan värisiä leggingsejä

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Chanelia ja hammastahnan värisiä leggingsejä


Ihana Herttainen oli onnistunut järjestämään muutamalle bloggaajalle pääsyn tämänpäiväiseen Coco Avant Chanel -leffan pressinäytökseen. Olipa mielenkiintoinen kokemus jo sinänsä mennä elokuviin aamukymmeneltä. Voisin harrastaa tällaista useamminkin eli pressikutsuja vain tähän osoitteeseen, kiitos! ;) Coco Chanelin elämästä ennen kuuluisuutta kertova elokuva kiinnosti minua muutenkin, joten menin innolla sitä katsomaan. Niinhän se taitaa melkein aina olla, että kaiken takana on perinteisesti suuri rakkaustarina - niin myös tässä tapauksessa. Puolet ajasta taisin kyllä käyttää Audrey Tautoun mielettömän tukkalaitteen ihasteluun. Sitä tukkaa vain oli NIIN paljon! Enempää en kuitenkaan paljasta, vaan annan teidän käydä katsomassa leffan ihan itse. :) Minulle tosin jäi elokuvasta sellainen fiilis, että se ei vielä täyttänyt tiedonjanoani. Voi siis olla, että joudun lukemaan myös Jonnan suositteleman kirjan Coco Chanelista.


Olen huomannut näin syksyn tullen pukeutuvani taas yhä enemmän mustaan. "Väriä" tuomassa oli tänään muhkea harmaa kaulahuivini, joka on niin ihana, että olenkin ehtinyt jo vähän odotella viileitä säitä. Synkäksi en halua kuitenkaan heittäytyä, joten päätin piristää asua hammastahnan värisillä leggingseilläni. Mietin välillä, näytänköhän juuri siltä, että olen oikeasti laittanut pitkät kalsarit vain jalkaan ja unohtanut housut. :D Mutta ainakaan en ollut verhoutunut mustaan päästä varpaisiin. Coco Chanel tuskin olisi kirmannut ympäriinsä hammastahnan värisissä leggingseissä, mutta väliäkös tuolla - en olekaan Coco Chanel. ;)


  • nahkatakki - H&M by Madonna
  • musta trikoomekko - Gina Tricot
  • neuletakki - Vila
  • kaulahuivi - H&M
  • leggingsit - American Apparel
  • saappaat - Cheapo
  • kaulakoru - titiMadame

Tunnisteet:

14 kommenttia:

Blogger Sini kirjoitti...

Hih miä mietin että mikä ihmeen hammastahnaväri! Valkoinen joka taittaa siniseen? Nojoo voishan noita kalsareiks luulla, mutta sitten luulevat :)

Hauska asu!

30. syyskuuta 2009 klo 13.50  
Blogger Ida kirjoitti...

minusta nuo leggingsit on tosi kiva piriste. :D Kyllä sitä kaduilla kummempaaki näkyy.

30. syyskuuta 2009 klo 13.56  
Blogger Nooruska kirjoitti...

Hmph tuo ei ole se jehuttu ottamani päivän asu-kuva ;-). Leffa oli loistava ja seura mitä mainiointa!

30. syyskuuta 2009 klo 14.20  
Blogger Maija kirjoitti...

Millon olet mahtanut ton herkullisen harmaan jättihuivin henkkamaukalta ostaa? Mietin vain, olisko mun vielä mahdollista saada sellaista jostain (:

30. syyskuuta 2009 klo 14.32  
Anonymous Hih.. kirjoitti...

Hihi.. ja taas tuo "ihana" (viitaten Stellan blogin tämän päivän keskusteluun) :D

30. syyskuuta 2009 klo 14.33  
Blogger Jenni kirjoitti...

Sini: Hahah, no nimesin vain tuon hammastahnaväriksi, kun siitä tuli mieleen hammastahnatuubi. :D Onhan niitä turkoosejakin hammastahjoja! Ja joo, kalsarit kunniaan!

Ida: No hyvä. :D

Nooruska: No niin siinä sitten kävi! :D Pahoitteluni! Tietokoneen näytöllä ulkona otetut kuvat olivat ikävästi epätarkkoja, niin tyydyin sitten ottamaan vielä uuden. :D Ja kiitos myös hyvästä seurasta!

Maija: Herkkuhuivi on viime talven löytöjä, joten ei varmaankaan auta kuin mennä tiirailemaan talviasusteita paikan päälle, josko jotain samankaltaista olisi tarjolla tänäkin vuonna. :)

Hih: En ole lukenut keskustelua Stellan blogin puolella, mutta hei, minun elämässäni melkein kaikki on ihanaa! :D Etenkin bloggaajakollegat, jotka järjestävät minut ilmaiseksi elokuviin. ;)

30. syyskuuta 2009 klo 14.41  
Blogger Jenni kirjoitti...

PS. Oli pakko vielä tuosta ihana-sanasta sanoa sen verran, että olisin kirjoittanut että herttainen, mutta herttainen Herttainen olisi ollut vähän liikaa. :D

30. syyskuuta 2009 klo 14.45  
Blogger tiikerililja kirjoitti...

hihi minä näin tän leffan jo toukokuussa Pariisissa, ah se on i-ha-na !
pakko kyllä mennä katsomaan täällä suomessakin, kun ranskan taidot ei oo niin sataprosenttiset että oilisin ymmärtänyt ihan kaiken :D

30. syyskuuta 2009 klo 15.12  
Anonymous emmye kirjoitti...

Onpa kiva asu! Millaiset on sun kokemukset AA:n leggareiden laadusta? Itse olen ajatellut sellaiset ostaa ja sillä hinnalla toivoisi, että ne olisivat kestävät, laadukkaat ja värinsä pitävät :)

30. syyskuuta 2009 klo 18.06  
Blogger Porcelain clouds kirjoitti...

Siis noi legginsit on KARSEAT, mutta kuitenkin ne jotenkin toimii tässä :) Se, että ne pikkasen tuolta pilkottaa näyttää itseasiassa tosi hauskalta. Miten onnistuitkaan tekemään monsterista kaunottaren ! Vau!

30. syyskuuta 2009 klo 18.41  
Blogger Helene kirjoitti...

Mä haluun kanssa nähdä leffan ton tosi paljon. :) Ihan pakko käydä katsomassa sitä. Ja ehkä se kirjkin on pakko lukea... :D

30. syyskuuta 2009 klo 19.24  
Blogger Saara kirjoitti...

Mäkin haluan kovasti nähdä ton elokuvan, sait mut nyt entistä enemmän piristymään ajatuksesta :) Ja kiva asu, kaulahuivi on ihan superihku! <3

1. lokakuuta 2009 klo 10.55  
Anonymous Marjo kirjoitti...

Ainakin nuo legginsit toimii huutomerkkinä :) Onko ne oikeasti noin kirkkaat kuin mitä kuva antaa ymmärtää? Mulle vois iskea migreeni tommosista :D

1. lokakuuta 2009 klo 23.46  
Blogger Jenni kirjoitti...

Tiikerililja: Lucky you! :) Ja minä en ainakaan ymmärtäisi pelkästä ranskasta ilman tekstityksiä hölkäsen pöläystä, vaikka olen lukenut sitä vuosikaudet ja ollut vaihdossakin ranskankielisessä koulussa. :D

Emmye: Kiitos. :) En ole itse näitä AA:n leggingsejä käyttänyt älyttömän paljon, mutta ihan hyvälaatuisilta tuntuvat. Nuo omani ovat kyllä ihan perustrikoota, eikä mitään sen kummempaa materiaalia, että mahtaako niissä nyt laadussa edes niin valtaisia eroja olla. :)

Porcelain Clouds: Hahaha, aivan mahtava kommentti! :D Minusta on aina huippua, jos joku pystyy asettamaan omat yök-fiiliksensä sivuun ja katsomaan kokonaisuutta sen mukaan, miten se pukee kantajaansa. :D Totesin itsekin, että noiden pöksyjen kohdalla pieni pilkotus on ihan riittävä. ;)

Helene: Nyt vain leffalippuja varailemaan ja kirjakauppaan shoppailemaan. ;) Ajattelin itse toivoa Chanel-kirjaa joulupukilta. :D

Saara: Leffa tulee mielestäni teatteriin nyt tässä loka-marraskuussa, joten sinne vain. :) Ja huivi on aivan mahtava! Sen voi kääriä kaulan ympäri monin kerroin!

Marjo: Totta. :D Tässä on nyt hyvä huutomerkki! Ja kyllä ne ovat juuri noin kirkkaat kuin kuva antaa ymmärtää, mutta älä saa migreeniä! :D

2. lokakuuta 2009 klo 10.02  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu