Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kaivarin Kanuuna

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

tiistai 29. syyskuuta 2009

Kaivarin Kanuuna

Käväisimme Auroran kanssa jokin aika sitten piipahtamassa Kaivarin Kanuuna -nimisellä kirpparilla, joka sijaitsee tuolla Kaivopuiston tuntumassa Helsingissä. Visiitti oli minulle ensimmäinen, vaikka putiikki on ilmeisesti ollut olemassa jo useamman kuukauden. Otin paikan päältä vähän videokuvaa, joskaan en tähän videoon ole aivan tyytyväinen. :D Älkää tulko merisairaiksi heiluvasta kuvasta - kameran pitäminen vakaana kävellessä oli helpommin sanottu kuin tehty. Ja tarkennukseksi vielä, niin se lopussa näkyvä höyhenhattu ei siis lähtenyt mukaan! :DTunnisteet: , ,

8 kommenttia:

Anonymous tte kirjoitti...

Jee, hyvä video mun mielestä! Ethän lopeta näitä videoita sitten kun kampanja loppuu! Sovit niin hyvin kameran taakse ja eteen! :D

29. syyskuuta 2009 klo 19.33  
Anonymous nonde kirjoitti...

haha joku possu vieny salettiin suoraan marimekon tehtaanmyymälästä ton mekon tonne. kokoa 34 oli siellä parikin kappaletta myytävänä hintaan 20e ;)

29. syyskuuta 2009 klo 19.45  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oi! oot niin raikas! rakastan sun blogia!<3

29. syyskuuta 2009 klo 21.06  
Anonymous Marjo kirjoitti...

Ihan kivannäköistä rompetta myynnissä mutta naurettavat hinnat! Ei kai kukaan maksa kirppisvaatteista yli kymmentä euroa, puhumattakaan seammasta kympistä?

30. syyskuuta 2009 klo 0.28  
Blogger Saara kirjoitti...

Kiitos vinkistä, täytyy käydä tarkastamassa paikka!!!

30. syyskuuta 2009 klo 11.32  
Blogger buttercup kirjoitti...

Löysin täältä kesällä aivan mielettömän vintagehatun, josta maksoin mielelläni yli 20 euroa. Ainakin yhden myyjän tyttärellä on Lontoossa vintagekauppa, josta tulee suoraan tavaraa tänne. Kannattaa käydä kaivelemassa.

30. syyskuuta 2009 klo 13.05  
Blogger Jenni kirjoitti...

Tte: Kiitos. :) Kyllä uskoisin, että videoiden teko jatkuu myös tulevaisuudessa!

Nonde: Aijaa! :O Aika ketku kyllä! :D

Anonyymi: Voi kiitos. :) Ihanasti sanottu!

Marjo: Hinnat olivat kyllä aika kovissa kantimissa, mutta toisaalta hyvälaatuisesta vintagesta voi minusta jo vähän maksaakin. Muualla Euroopassahan second hand -kulttuuri on aika erilaista kuin täällä Suomessa. Vintage- ja second hand -putiikit myyvät valikoitua tavaraa korkeampaan hintaan. Tämän kirpparin kohdalla ehkä henki on enemmän tuollainen valikoitunut kuin perus-kirppis. Itse olen valmis jostakin hyvin pidetystä ja laadukkaasta tuotteesta maksamaan monesti vähän enemmänkin, mutta niitä ostoksia harkitsen sitten yleensä aika huolellisesti.

Saara: Suosittelen! :)

Buttercup: Olen itse vähän samoilla linjoilla sen suhteen, että laadukkaasta ja hyvin pidetystä vintage-vaatteesta voi vaikka hiukan maksaakin. :)

30. syyskuuta 2009 klo 13.27  
Anonymous Marjo kirjoitti...

Ihan totta, aloin vasta jälkeenpäin miettimään että kyllä vintagesta voi vähän enemmän maksaakin. Täällä Seinäjoella ei ole yhtään hyvää kirpputoria josta saisi laadukkaita, hyvännäköisiä ja vähän käytettyjä vaatteita. Enemmän se krääsä on valitettavasti tyyliä "tyhjä muovilaatikko jossa on ollut pumpulipuikkoja, 50snt" tai puoliksi käytettyjä meikkejä. Äh, mä haluan hyville kirppisapajille! :)

1. lokakuuta 2009 klo 23.44  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu