Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Keskittymiskyvyn puutetta ja epäonninen päivä

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Keskittymiskyvyn puutetta ja epäonninen päivä


Huh, olipa päivä! Olen nyt tällä viikolla kököttänyt kaksi päivää yliopistolla tekemässä gradua todettuani, että eipä kai se tekemättä ikinä valmistu. :D Ja kökötän varmaan siis koko loppuviikon ja aika monta viikkoa jatkossakin. :P Olin jo laittamassa aamulla farkkuja jalkaan, kun vaihdoin housut kiireen vilkkaa joustaviin leggingseihin. Tuumasin nimittäin, että vääntelehtiessäni luomisen tuskassa kirjaston kovalla tuolilla saattaisin ehkä tarvita ennen kaikkea mukavat vaatteet. Ja minä en muutenkaan ole sitä koulukuntaa, joka istuu tuoleilla sivistyneesti. Milloin olen haaraistunnassa, milloin polvieni päällä ja milloin jopa kyykkyasennossa tuolilla. En ole koskaan ymmärtänyt myöskään sitä, miten jotkut voivat istua esimerkiksi luennoilla tuijottaen koko luennon ajan kiltisti eteenpäin. Meikäläisen pää pyörii nimittäin suunnilleen yhtä vinhasti kuin hyrrä. Yksi entisistä poikaystävistänihän ihan vakavissaan epäili, että minulla voisi olla joku lievä ADHD, mutta se on kyllä puppua. :)


Mutta siis tosiaan, päivä ei mennyt ihan putkeen. Aamulla myöhästyin puolitoista tuntia suunnitellusta ajankohdasta mennä yliopistolle, koska kaikki muutkin olivat päättäneet mennä hakemaan Rakkautta & Anarkiaa -leffalippunsa samaan aikaan ja pönötin jonossa yli tunnin. Halusin palavasti varmistaa lippuni siihen Voguesta ja Anna Wintourista kertovaan dokumenttiin The September Issue. Paras ollakin hyvä, tuon jonotuksen jälkeen. :D Kun vihdoin pääsin yliopistolle, minun ja kaverini pöytään päätti lyöttäytyä joku vähän turhan seurallinen saksalainen heppu, joka ei millään meinannut tajuta, että jotkut oikeasti yrittävät työskennellä. Mietimme, että seuraavalla kerralla sanomme vain suoraan, että tämä on nyt valitettavasti meille sellaista "all work, no chat" -aikaa. Päivä huipentui lopulta siihen, kun ilmeisesti ajatuksissani nousin väärään bussiin ja huristelin tyytyväisenä hyvän matkaa ennen kuin pari pysäkkiä liian myöhään tajusin olevani aivan väärässä paikassa. Luonnollisestikaan takaisinpäin ei tullut bussia pitkään aikaan, joten raahauduin sitten painavien kassieni kera sellaisen kolmen kilometrin matkan kävellen kotiin. Mutta jotain positiivista tässä päivässä: olipahan mukavat vaatteet! ;)


  • neuletunika - Vila
  • leggingsit - CTRL
  • ballerinat - Nota Bene
  • lintukoru - titiMadam

PS. Lisätään vielä epäonnisten juttujen listaan se, että tuo letti onnistui tänään ehkä vasta kuudennella yrityksellä. :D

Tunnisteet: ,

16 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oh no! Toivottavasti tulee parempia päiviä ;)ps. mulla on tänään synttärit ja kuulutan sitä kaikille! :-)

9. syyskuuta 2009 klo 18.53  
Blogger Christina kirjoitti...

Epäonnea oli matkassa tänään täälläkin. Ehkä huomenna on parempi päivä! :)

Ja asusi on ihanan mukavan oloinen - ja viimeisin kuva hirmu nätti. :)

9. syyskuuta 2009 klo 18.53  
Blogger Juliet kirjoitti...

Tänäänhän pitäisi olla onnenpäivä, näin monta yhdeksästä. Onnea graduun!

juliet xxx

9. syyskuuta 2009 klo 19.02  
Anonymous jonna kirjoitti...

I totally agree ton hyörimisen ja pyörimisen kanssa! Ei vaan pysty olemaan paikallaan pitkiä aikoja samassa asennossa :D

9. syyskuuta 2009 klo 19.19  
Blogger Skie kirjoitti...

saako kysellä mistä aiheesta teet gradusi?:)

9. syyskuuta 2009 klo 20.23  
Blogger Hanna kirjoitti...

teetkö mulle ton letin kun seuraavan kerran nähdään? viimeistään espoon maran lähtöalueella? ;)
muistathan perjantain treenin, siitä tulee kivaa..

9. syyskuuta 2009 klo 20.52  
Blogger Riikka kirjoitti...

Toi letti on ihana, kannatti yrittää monta kertaa :) Mä en onnistuisi ikinä saamaan tuollaista aikaan.

9. syyskuuta 2009 klo 21.10  
Blogger Rva Herttainen kirjoitti...

Mäkin välillä mietin että oon kyllä ihan ADHD, mieskin vihjailee siitä joskus iltaisin kun en malta lopettaa pälätystä sängyssä... Tämä siis sen jälkeen kun olen pitkään vinkunut että pitäs päästä nukkumaan kun väsyttää. Ja olen samanlainen apina tuoleissa, kiva ois jos sais jumppapallon päällä työskennelleä.

Saat kyllä mulle joskus opettaa miten toi letti tehdään! Vaikka jos tuun joku kerta ohjastamaan sut ompelukoneen käyttöön tai jos saatais joskus aikaseks mennä sinne sauvakävelylle.

9. syyskuuta 2009 klo 21.17  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: No tulee niitä onneksi. :) Tällä hetkellä elän vähän stressaavaa aikaa, kun hommaa tuntuisi olevan enemmän kuin tunteja päivässä, mutta kyllä se siitä helpottaa. :) Ja hei, synttärionnittelut sinne suunnalle!

Christina: Uskon vakaasti, että tuosta on suunta vain ylöspäin. ;) Ja kiitos. :)

Juliet: Ainiin, en edes muistanut tuota ysi-päivää. :D Kiitos gradutsempistä, sitä tarvitaan!

Jonna: Ihanaa, että muitakin hyörijöitä ja pyörijöitä on. En todellakaan jaksa olla kauaa samassa asennossa varsinkaan, jos ympärillä on kaikenlaista, mitä voi tutkailla ja katsella. :D

Skie: Itse asiassa teen graduani muotiblogeista. :) Tarkemmin sanottuna aiheenani on muotiblogien kirjoittajien kokemukset negatiivisesta kommentoinnista. :) Tuolla kategorioissa on sellainen luokka kuin "Iso G" ja sen alta löytyy joitakin gradu-juttuja, jos kiinnostaa. :)

Hanna: En ole koskaan tehnyt sitä toiselle, mutta voin tietysti yrittää! :D Ja joo, kohtaamme perjantaina treenauksen merkeissä! ;)

Riikka: Hei, ei koskaan saa sanoa ei koskaan. ;) Harjoitus tekee mestarin (ja epäonnistumiset)! :D

Rva Herttainen: Haha. :D Ihana kuulla, etten ole ainoa väkkärä ja keskittymiskyvytön. :D Ja voin yrittää opettaa tuon letin tekoa, mutta sen näkee sitten, osaanko selittää yhtään. :D Ja olisi ihan mahtavaa, jos tulisit opastamaan ompelukoneen käytössä, alalangan laittaminen on osoittautunut mutkikkaaksi meikäläiselle, kun tuon koneen mekaniikka on hiukan erilainen kuin mihin olen tottunut. Sauvakävelyllekin voidaan kyllä mennä, mutta meikäläiseltä puuttuu ne sauvat!

10. syyskuuta 2009 klo 6.37  
Anonymous Murkinamasu kirjoitti...

Mielenkiintoinen gradun aihe!
Oletkin varmaan itsekin huomannut, mutta Stella (parasaikavuodesta.com) on varmaan oivallinen haastattelun kohde. Sen verran asiatonta ruotimista on hänen bloginsa kommenttiboksissa ollut.

Paljon onnea ja jaksamista gradun vääntämiseen!

10. syyskuuta 2009 klo 8.45  
Blogger Maija kirjoitti...

Tsemppiä gradukökötykseen.. sitä samaa teen itsekin parhaillaan (kuten näkyy, erittäin ahkerana ;)). Mutta sulla on kyllä sata kertaa mielenkiintoisempi aihe kuin omani. Tai ehkä pitää vaan saada flow päälle. Hyviä motivoitumisvinkkejä graduun saa kertoa, jos niitä on!

10. syyskuuta 2009 klo 9.05  
Blogger Auri kirjoitti...

Mikähän siinä on, että kun itse sain tietää pari viikkoa sitten TitiMadamista ja löysin vihdoin melkein vuoden ajan etsimäni peurakorun, niin yhtäkkiä saman merkin koruja tulee vastaan muuallakin. Jokatapauksessa lintukoru on hieno! Oletko tilannut sen netistä vai ostanut jostain liikkeestä?

10. syyskuuta 2009 klo 9.54  
Blogger Tiina kirjoitti...

Hei, tutut leggingsit! Mutta missä nilkkakuviointi? Omissani on muistakseni vasemmassa nilkassa vielä parit välimerkit. =D Ilmeisesti CTRL on tehnyt useita versioita!?

10. syyskuuta 2009 klo 10.00  
Blogger anskusiili kirjoitti...

en kestä noita sinun silmiäsi! : )

10. syyskuuta 2009 klo 12.29  
Blogger Tramp like me kirjoitti...

väärään bussiin meno on ehkä raivostuttavinta ikinä... nimim. Pääsin just äsken luennolle otaniemeen reittiä töölö -ruoholahti-matinkylä-ruoholahti-otaniemi. GRRR.

10. syyskuuta 2009 klo 16.06  
Blogger Jenni kirjoitti...

Murkinamasu: Kiitos tsempistä ja mukavista vinkeistä. :) Gradu-aineisto on kuitenki kerätty jo vuosi sitten, joten sillä mennään!

Maija: Toistaiseksi olen huomannut, että paras motivoitumisvinkki on ollut mennä sinne ankeaan yliopisto-ympäristöön ahertamaan. Ja työntekoa edistää huimasti se, että minulla ei toimi netti siellä Helsingin yliopistolla. ;) Eipä tule surffailtua Facebookissa tai blogeissa. Suosittelen! Ja tsemppiä!

Auri: Joo, itsekin huomasin, että yhtäkkiä niitä on alkanut näkyä enemmän! Bongasin itse ne ensimmäisen kerran SuperMukavassa Tampereella, mutta omani ostin nyt viime viikonloppuna sieltä Design Marketista Kaapelitehtaalta. Luulen, että aika moni osti sieltä niitä koruja, koska titiMadamilla oli oma myyntipöytä.

Tiina: Aijaa! Voi olla, että leggingseistäni puuttuu se nilkkakuvio sen takia, että ostin ne sample salesta. Ovat siis varmaankin jotkut näytekappaleet. :)

Anskusiili: No yritä nyt kestää! :D

Tramp like me: Voi eiii! :D Toivottavasti ei mennyt puoli päivää bussissa istuen. :)

11. syyskuuta 2009 klo 10.11  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu