Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Miksi miesten kenkiä ei tehdä koossa 36?

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

tiistai 22. syyskuuta 2009

Miksi miesten kenkiä ei tehdä koossa 36?


Jostain syystä viime vuoden aikana rauhoittunut kenkäfriikkiyteni nostaa selvästi taas päätään, koska olen surffaillut viime päivinä aivan liian paljon kaikilla ihastuneita huokauksia herättävillä kenkäsivustoilla. Hyvin yllättävä kuva herätti mielenkiintoni pari päivää sitten, kyseessä ovat nimittäin miesten kengät. On turha edes haaveilla, että miesten kengät voisivat mitenkään sopia miniatyyrijalkoihini, joten tyydyn vain harmittelemaan, että näitä ei tehdä naisten mallina! Why oh why, kysyn jälleen kerran?!


Tunnisteet:

13 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oon aina ihmetellyt samaa, pienijalkaisten miestenkin kannalta.
Vähän sama kuin tosi isojalkaiset naiset, kummatkaan eivät löydä kenkiä. :D

22. syyskuuta 2009 klo 7.39  
Anonymous Riikka kirjoitti...

Samaa miettinyt myös allekirjoittanut, ja kenkäkokoni on sentään 40. Niitäkin löytää harvoin, kun miesten koosta 39 voisi olla sopiva itselle.

22. syyskuuta 2009 klo 8.57  
Blogger Tiuku kirjoitti...

Jos lohduttaa niin tää tyttö harvoin löytää edes naisten kenkiä ku jalan koko on 34-35 riippuen kengästä. :) Mutta kyseinen miesten kenkä kyllä houkuttelis muakin.

22. syyskuuta 2009 klo 9.17  
Blogger Aurora kirjoitti...

Tiedän!! Oon katellut yhtiä Opening Ceremonyn kenkiä niin sillä silmällä! Miesten kengät onkin sitten oikeastaan ainoa syy, mikä olisi plussaa siinä, jos muuttuisinkin vaan yksi aamu mieheksi :D

22. syyskuuta 2009 klo 9.20  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: Ihan totta! En itse asiassa edes tiedä, mistä koosta miesten koot alkavat... Olisiko 40? Naisillakin taitaa olla ongelmia löytää kenkiä, jos jalat ovat kokojen ala- tai ylärajalla. Esimerkiksi kokoa 36 tulee monesti vain yksi tai kaksi paria per malli, joten koot saattavat loppua alta aikayksikön. :(

Riikka: Nyt alkoi oikeasti kiinnostaa, mikä miesten kokoluokituksissa on yleensä pienin koko. Kaipaisin myös lisää unisex-malleja kenkiin! :)

Tiuku: Voih, sinulla on kyllä tosi pieni jalka. Naisten kengissä pienimmät koot taitavat olla 35-36 ja varsinkin 35 on harvoin tarjolla. Onneksi nykyään lasten kengissäkin on varsin aikuismaisia malleja tarjolla. :)

Aurora: Haha, minulle se ei ehkä riittäisi syyksi iloita mieheksi muuttumista. :D Mutta joo, jos jotain positiivista pitäisi löytää, niin kengät voisivat olla yksi sellainen juttu! :D

22. syyskuuta 2009 klo 10.36  
Blogger eeva kirjoitti...

Hei Jenni, Wondersilla on ollut aika samantyylisiä maihareita tän syksyn mallistossa. Ja siis naisten koossa :) Myös All Saintsilla on monena vuonna ollut vastaavia.

22. syyskuuta 2009 klo 11.49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mua harmittaa kun noita räikeimpiä "sneakerseja" ei ole miesten kokoina. kaikenlaisia perhosia ja värikkäitä kuoseja ja ne on aina jotain 39 maks.

22. syyskuuta 2009 klo 12.29  
Blogger Jenni kirjoitti...

Eeva: Kiitos vinkistä. :) Paitsi, että tuollaiset koituvat aina kohtaloksi. :D Tähän asti lompakkoni on säästynyt siitä hyvästä, että kokoja ei ole. ;)

Anonyymi: Onko tosiaan näin? :O Nyt äkkiä palautetta sinne kenkien valmistajille tai adressia pystyyn. :D

22. syyskuuta 2009 klo 12.32  
Anonymous tte kirjoitti...

Minun kengän kokoni on 40 ja olen monesti miettinyt mm. Vagabondin nettisivuilla (miesten puolella kröhöm) että sopisiko minulle miesten kengät. Vagabondilla miesten pienin koko 39, mikä voisi olla juuri sopiva minulle. Mutta miten miehen kengät eroaa lestiltään, että onko ylipäätään mitään järkeä naisen kulkea miesten kengissä? Tarkoitan että istuuko kengät jalkaan ja miten lesti erottuu naisten omasta ja jne.

22. syyskuuta 2009 klo 17.13  
Anonymous Tipi kirjoitti...

Miksei aerobickenkiä tehdä miesten koossa? Millä miesaerobickaajan mm-tasolla tekee treeniä? Mua niin kovin ottaa päähän mun mieheni kannalta, joka käy paljon biccaamassa ja tanssitunneilla, eikä kenkiä tahdo löytyä. Kun kysyy naisten biccauskenkiä koossa 42, niin myyjät vittuilee liikkeestä ulos kun minä en olekaan se joka kokeilee niitä.

Into(ja inho)himoja herättää miesten kengänkoot :)

22. syyskuuta 2009 klo 17.13  
Blogger Jenni kirjoitti...

Tte: Olen miettinyt joskus ihan samaa, että onko niissä miesten kengissä sitten jotakin rakenteellista eroa naisten kenkiin verrattuna. Kokeilehan joskus ja kerro sitten! :D Minä en oikein voi, koska pienimmätkin miesten kengät lienevät minulle aivan kanootit. :D

Tipi: Onpa muuten hyvä kysymys! :O Tuota pitäisi varmaan tiedustella urheilijoilta itseltään. Pakkohan heillä on kunnon varusteet olla! Ja todella ikävää, jos palvelu on ollut urheiluliikkeissä tuota tasoa. :(

22. syyskuuta 2009 klo 23.19  
Blogger Anni kirjoitti...

Miehille on aina paljon makeempia saappaita ja nilkkureita,kuin vastaavanlaisia naisille.. NOOUU, ärsyttävää.

PS. super suoritus tuo juoksu !! jee

23. syyskuuta 2009 klo 0.48  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anni: No sanos muuta! Jalan kasvattaminenkaan ei oikein ole vaihtoehto. :D Ja kiitos onnitteluista! :)

29. syyskuuta 2009 klo 8.49  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu