Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Pakkelit naamaan

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

lauantai 26. syyskuuta 2009

Pakkelit naamaan

Totesin tänä aamuna, että onpas näppärää, kun on muutama video jemmassa, koska olen itse täällä tien päällä ja kirjoittelu on välillä vähän hankalaa. :) Moni on toivonut postausta tavallisesta päivämeikistäni, joten nyt sellainen on luvassa. Muistutukseksi vielä kaikille, että en sitten todellakaan ole mikään meikkaamisen ammattilainen (mikä ei varmaankaan kyllä jää epäselväksi videon katsottuanne, haha). ;)




PS. Pitäkää muuten peukkuja! Meikäläinen lähtee esitelmöimään Puheviestinnän päiville ihan kohta ja pelottaa aivan hemmetisti. :D

Tunnisteet: ,

40 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi kamaluus kun olet SULOINEN!!!
Kyllähän sen kuvistakin on nähnyt että olet poikkeuksellisen sievä, mutta videon myötä sinusta muodostui kyllä tuollainen suloisuuden multihuipentuma.

Mua ei sinänsä kiinnosta miten kukakin meikkaa, mutta jumin katsomaan videon loppuun ihan vain persoonasi takia.
Älä jännitä yhtään sitä luentoasi, voisit puhua vaikka homeitiöistä ja kaikki kuuntelevat varmasti.

Iloa ja energiaa syksyyn, blogisi on yksi parhaimpia!

-H

26. syyskuuta 2009 klo 7.58  
Anonymous Seireeni kirjoitti...

No joo, et kyl paljoo tosiaankaan tiedä meikkaamisesta, mutta jos toi toimii sulla niin jatka samaan malliin :)

Toivottavasti esitelmä meni hyvin!

26. syyskuuta 2009 klo 8.26  
Anonymous Gladiola kirjoitti...

Olen jo pitkään seurannut säännöllisesti blogiasi, mutta näiden videoiden myötä koukutus on noussut ihan uudelle asteelle. Olet niin sydämellisen oloinen persoona, ettei videoita katsellessa pysty kuin hymyilemään :) Jotenkin sinusta huokuu semmoinen positiivinen ja suvaitsevainen asenne, mitä ei valitettavasti voi sanoa läheskään kaikista tyyli-/muoti-/lifestylebloggaajista. Ja olet niin hurjan kauniskin!

26. syyskuuta 2009 klo 9.20  
Blogger puukkohupparitytöt kirjoitti...

Ihana Jenni! Olet hirmu suloinen selostuksinesi :--)

Katsoin tämän erityisen kiinnostuneena siksi, että itselläni on varmaan melko samantyyppinen iho kuin sinulla, tosin mulla on enemmän punoittavia kohtia ja epäpuhtauksia, eikä tää atooppinen ole, mutta yhtä vaalea ainakin ja kaipaan kanssa hieman peittävyyttä. Munkin on ollut tosi vaikea löytää tarpeeksi vaaleita kosmetiikka-tuotteita, mutta koska oon sellaiset löytänyt, ajattelin kertoa ne sullekin, jos joskus haluat kokeilla jotain muita tuotteita :--)

Itselläni on käytössä Lancomen Teint Idole Ultra-meikkivoide, sävy 010, eli luonnollisesti se kaikista vaalein. Sävy taittuu hieman keltaiseen, joka on hyvä siinä mielessä, että se tuntuu peittävän paremmin punaisuutta kuin ne punertavaan taittuvat sävyt, jotka vain korostaa sitä. Pakkaus on melko kallis paketti, 48e / 30ml, mutta löytyy usein tarjouksesta (esim Stockan kanta-asiakkaille tai S-eturyhmänjäsenille) kymppiä halvemmalla. Kun meikkivoidetta ei käytä paljoa, sitä ei kulu k ovin nopeasti ja lopputuloksesta ei tule tunkkaista.

Meikkivoiteen lisäksi käytössä on Lancomen Effacernes Longue Tenue-peitevoide, sävy 01, eli se vaalein. Hintaa en ihan tarkalleen muista, 29e alennuksella tai ilman, mutta jos tuo on se alennushinta, niin taitaa normaalisti olla sitten lähempänä neljääkymppiä tuo hinta. Tätä ei tosiaan tarvitse paljoa käyttää, ja kuten meikkivoide, on tämäkin usein tarjouksessa. Peittää hyvin punaiset kohdat ja sopii tummien silmänalusten peittämiseen loistavasti. Ilman tätä tuotetta tuskin enää pärjäisin, mutta pistin ylös tuon Goshin nimen, jotta voin vilkaista sitä tuon Lancomen loppuessa, tuo verottaa lompakkoa kuitenkin sen verran paljon kertaostoksena.

Uskalsin näitä suositella siksi, että käytin tuota samaa Maxfactoria pitkään ennen Lancomen löytämistä (mulla tosin oli 100 fair-sävy, vissiin astetta vaaleampi vielä?). Lancomen versio on kevyempi, mutta peittää hyvin ainakin minun käytössäni.


Huuh, mikä sepustus!


Ida

26. syyskuuta 2009 klo 9.31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Eipä sillä niin väliä ole miten meikkaa, kunhan lopputulos on hyvä niin se riittää. Itse en taas oikeen voi alaripsiin kauheesti väriä laittaa, koska mulla on ihan järjettömän pitkät alaripset (lähelle yläripsien pituutta, jotka nekin ovat aika pitkät), mutta toisille sekin sopii :>.

26. syyskuuta 2009 klo 10.03  
Anonymous Maija kirjoitti...

Videopostaukset on todella hyviä ja saa blogisi elämään ihan uudella tasolla!

26. syyskuuta 2009 klo 10.16  
Anonymous tte kirjoitti...

Puukkohupparityttö, se 100 fair sävy macfactorin meikkavoiteessa on itseasiassa ihan eri pigmenttistä, se on todella punapohjaista. Seuraava sävy jota mm. Jenni käyttää on taas huomattavasti kellertävämpi.Tälläinen välihuomautus. :D

Jenni oot ihana! Ja yhtä ihana video. :) Ja pakko vielä mainita muiden tavoin että oot ihan hirveen SÖPÖ. :D

26. syyskuuta 2009 klo 10.33  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sun pitäs pistää vielä lista kaikista noista tuotteista mitä oikein käytit, koska meillä näyttäis kans olevan aika samanlainen iho, ja olis kiva katsastaa jotkut noista tuotteista, mut en oo ihan varma et miten jotkut noista edes kirjotetaan, niin olis kiva nähdä se oikea kirjotusmuoto. :D

26. syyskuuta 2009 klo 11.44  
Anonymous m kirjoitti...

Kiva video! Katsoin kummastuneena, miten laitoit kajalit. Itse olen säälittävän tottumaton rajausten tekijä ja olen aina miettinyt, miten ne todellisuudessa kuuluisi laittaa. Siis piditkö kynää silmäluonten välissä? Näytti siltä, kuin kynä voisi tökätä ikävästi silmämunaa, mutta ilmeisesti ei? (No, ilmeisesti ei. :P)

Kaipaisin itsekin vielä noiden käyttämiesi tuotteiden (etenkin ihomeikkien) listausta - minullakin on vaalea iho, jossa on melko paljon punoituksia ja näppyjä, joten kokeilisin mielelläni jotain toimivaa peitevoidetta. :)

26. syyskuuta 2009 klo 12.33  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hitsi jos mäkin näyttäisin ilman meikkiä tuolta, niin aamut olisi paljon kiireettömämpiä :) Mulla on luonnostaan niin vaaleat piirteet, että silmien meikkaamiseen on aina käytettävä enemmän aikaa.

26. syyskuuta 2009 klo 12.40  
Blogger Irene kirjoitti...

hei, kysymys: miten saat postauksiin oikeelle tasareunan? mä en oikeen tykkää tosta liehusta ja oon haikaillu tasareunan perään ja sullahan sellanen on! HOW?

26. syyskuuta 2009 klo 13.36  
Anonymous Elli kirjoitti...

siinä missä muut laittaa ripsaria suu auki ni sun äänes muuttu ns. tukkosemmaks :D

kiva postaus. sun videos tekee susta joteki tutumman tuntusen, vaikka oon lukenu pupulaa pitkään :)

26. syyskuuta 2009 klo 14.03  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi että, olet kyllä tosi kaunis! :) Ja itsellä myös samantyyppinen iho, joskaan ei atooppinen, mutta epäpuhtauksia löytyy, niin mielenkiinnolla kuuntelin juttua käyttämistäsi tuotteista :) Kiitos!

26. syyskuuta 2009 klo 14.19  
Blogger puukkohupparitytöt kirjoitti...

tte, aaaah, no ilmankos se ei oo tuntunut nykyään niin hyvältä sävyltä kun oon lancomeen siirtynyt :-D kiitos tiedosta, jos tarvii joskus saada nopee joku markettimeikkivoide matkaan :---)

ida

26. syyskuuta 2009 klo 15.41  
Blogger Joa kirjoitti...

Kauheaa, miten osaat laittaa kajalin noin ja ripsarin suu kiinni? :D Minä tökin kynällä silmään ja ripsaria laittaessa suu on tasan O:n muotoinen! Laitoit meikkivoidetta ja puuteria tuollaisella suurella vipalla, onko se vaahtomuovia? Itse en tykkää niistä pikkusienistä, jotka imaisevat miltei kaiken meikkivoiteen itseensä, mutta olisi kiva löytää joku vaihtoehto sormille. :)

Mutta pakko sanoa, että iiiiiks kun olet luonteva ja suloinen!

26. syyskuuta 2009 klo 16.17  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olipa kiva video, ja on mun mielestä aika rohkeeta tehdä meikki videolle ihan "reealiajassa". :) Virkistävää vaihtelua nähdä tälläinen meikkipostaus, kun niin monet bloggaajat on tehneet sen kuvien muodossa.

Ja oot suloinen :)

26. syyskuuta 2009 klo 16.21  
Blogger joh4nn4 kirjoitti...

Vitsi näytti jännältä kun laitoit kajalit! :D Hullua, itse varmaan vähintäänkin puhkoisin silmäni jos noin tekisin...

Sanoit videossa, että sulla on atooppinen iho. Itse kärsin myös samasta vaivasta ja siksi kyselen, että miten hoidat ihoasi talvisin kun se kuivuu entistäkin enemmän? Käytätkö jotain erikoisempia voiteita vai ihan perusjuttuja? :)

26. syyskuuta 2009 klo 16.30  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi1/H: Voi kiitos. :) Hämmentävää, miten positiivista palautetta nämä videot ovat saaneet osakseen. En ollenkaan osannut odottaa moista! :) Luento meni loppujen lopuksi aika hyvin, jännitti kyllä mutta huolellinen harjoittelu antoi onneksi varmuutta. Ihanaa syksyä myös sinne suunnalle! :)

Seireeni: Hahaah. Juu, näillä meikkaustaidoilla on ihan hyvin onneksi pärjäilty. :D Ja esitelmä meni hyvin, kiitos kannustuksesta. :)

Gladiola: On tosi mukava huomata, että näihin videoihin on suhtauduttu myönteisesti! Kivaa vaihtelua itsellekin kokeilla jotain uutta ja erilaista. :) Kiitos kauniista sanoista, jotka todella lämmittivät mieltä ihan mielettömästi! <3 Olen aivan hämmentynyt näin ihanista kommenteista. :D

Puukkohupparitytöt/Ida: Ihana megakommentti! <3 Kiva juttu, jos postauksesta oli iloa! :) Ja kiitos myös vinkeistä - ehkäpä kokeilen joskus. Mutta tosiaan suosittelen kokeilemaan sitä Goshin Touch Up Concealeria, edullinen ja toimii! :)

Anonyymi2: Oi, onnekas sinä pitkine ripsinesi! :D Minun alaripseni ovat niin vaatimattomat ja vaaleat, että ilman ripsiväriä näyttää melkein kuin ei olisi alaripsiä ollenkaan. :D

Maija: Voi miten kiva kuulla! :) Kiitos mukavasta palautteesta!

Tte: Kiitos tarkennuksesta. :) Oma ihoni taittaa selvästi enemmän keltaiseen kuin punaiseen, joten veikkaan että tuo Max Factor sopii minulle juuri siksi varmaan parhaiten. :) Ja kiitos! :D

Anonyymi3: Hyvä huomio. :) Lisään jossain välissä tuotelistan tänne kommenttiosioon, kunhan pääsen reissusta taas takaisin kotiin! :)

M: En ole koskaan edes ajatellut tuota kajalin laittamista sen kummemmin. :D Muistan joskus nähneeni jonkun laittavan sen noin ja ilahduin, että onpa näppärää ja aikaa säästävää, kun saa laitettua sekä ylös että alas yhdellä kertaa. :D Ei se kynä ainakaan minulla koskaan mitenkään ikävästi töki, kun pehmeästi piirtää. :) Ja laitan tuotelistauksen tänne kommenttiosioon, kunhan taas kotiudun reissusta!

Anonyymi4: Luulenpa, että tuo ylivalottunut kamerakuva hiukan kaunistelee totuutta. :D Mutta juu, vaaleat piirteet varmasti asettavat lisähaastetta meikkaamiselle.

Irene: Siinä Bloggerin Luo uusi teksti -ruudussa (siis siinä editor-mallissa, ei html-koodin näyttävässä mallissa) on siinä yläpalkissa eri vaihtoehdot, joilla tekstin voi keskittää haluamallaan tavalla joko oikealle, keskelle, vasemmalle tai tasareunaiseksi, aivan kuin Wordissa. :)

Elli: Aijaa. :D Kaipa se oli hiukan vaikea puhua samalla, haha. Ja joo, varmasti näistä videopostauksista tulee ihan eri tavalla todempi kuva minusta tyyppinä kuin vain teksteistä. :)

Anonyymi5: Voi kiitos! :) Ja kiva kuulla, että jutusta oli iloa. :)

Joa: Haha, varmaan jokaisella on omat kummalliset tapansa. :D Ja joo muuten! Tuo meikkivoidevippa, se on synteettinen meikkisieni, jollaisia on myynnissä ainakin Duroylla ja Iberolla. Sieni on hiukan perus-vaahtomuovipaloja kalliimpi, mutta kestää pitkään eikä ime meikkivoidetta itseensä juurikaan. Itse valitsin vielä vipan, jossa luki erikseen "tiivis", jolloin se tosiaan ei ime meikkivoidetta niin paljon. Monesti nuo voi myös pestä ja käyttää taas uudelleen siinä, missä halvemman joutuisi heittämään roskiin! :)

Aonyymi6: Kiitos. :) Ja kyllä se vähän jännittikin! Kuten videollakin totesin, olen aina vähän inhonnut meikata muiden nähden, koska en tiedä meikkaamisesta mitään. Minua on aina pelottanut, että joku saattaa arvostella meikkaustyyliäni ja -tapojani, jos teen jotakin "väärin". :D

Joh4nn4: Ei siinä silmät puhkea, kun on varovainen. :D Voisin oikeastaan tehdä ihonhoidosta ihan oman postauksen joku kerta, niin kerron siinä sitten tarkemmin. :)

26. syyskuuta 2009 klo 17.55  
Blogger ella kirjoitti...

olen lukenut blogiasi ihan vuodelta 2007 asti kun silloin leikkasit hiuksesi:D mutta ihana video (taas kerran) ja onnea sille luennolle(;

26. syyskuuta 2009 klo 18.35  
Blogger ashtray_eye kirjoitti...

Joku on jo saattanutkin kysyä tätä, joten anteeksi jos kysymys tulee jo kertaalleen: D

Niin, eli mikä tuon goshin peitehomman nimi nyt olikaan ja mikä sävy sulla on käytössä?

Itselläkin vaalea iho ja en ole vielä tarpeeksi vaaleeta löytänytkään joten innostuin tuosta! :>

26. syyskuuta 2009 klo 18.44  
Anonymous mamma kirjoitti...

Mistä olet ostanut tuon Goshin tuotteen, en löytänyt kaupasta :(

26. syyskuuta 2009 klo 19.33  
Anonymous pieni kirjoitti...

voi että olet kyllä maailman kaunein ilman meikkiä. Jos omistaisin tuollaset piirteet kuin sulla niin peilailisin jatkuvasti itseäni:D Sun silmät on ihanan isot! Oon kade täällä tihrusilmieni kanssa! :D

26. syyskuuta 2009 klo 19.35  
Blogger fffrida-frida kirjoitti...

tää oli tosi kiva video! oisinpa mäkin noin kaunis ilman meikkiä :D

yritin moneen kertaa kattoo et miten laitoit ton kajalin, mut en vieläkään tajunnu :D se meni jotenkin tosi näppärästi :D??

26. syyskuuta 2009 klo 20.03  
Blogger Milja kirjoitti...

Eikä, mä just kehuin mun kaverille kuinka ihania sun videopostaukset on ja et niiden jälkeen ei kyllä ite uskalla edes kokeilla omia :D Oot ihan liian suloinen! Ja tää video oli taas yhtä luonteva, kun edellisetkin.

26. syyskuuta 2009 klo 23.35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minäkin toivoisin, että näyttäisit vielä jotenkin selvemmin uudelleen, miten ihmeessä laitat tuon kajalin, katselin täällä suu auki :) Ja sanottava on, että olet ihan uskomattoman luonteva ja _normaali_ tuossa videolla, ihanaa katsottavaa, ja harvinaista! Ei mitään ilmeilyä, hosumista tai lässytystä. Katsoin tänään mm. MouMoun ja Mungolifen videot, joita ei voi verratakaan suhun ja sun luonnollisuuteesi. Ihanaa, upeaa!

26. syyskuuta 2009 klo 23.37  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nämä video-postaukset on kyllä kivoja. Pitänee itse kokeilla noita luettelemiasi tuotteita, itselläkin melko vaalea iho, mutta paljon punoitusta nenänpielissä ja leuassa, jotka haluan peittoon. Itse olen käyttänyt monta vuotta lumenen, melkein valkoisessa tuubissa olevaa meikkivoidetta. Sitä ei taida enää kaupoista saada, ja oma tuubini on lopussa niin meikkipostauksesi auttaa ahdingossa.
Itselläni on hyvin vaaleat ripset ja saadakseni tyveen väriä onnistun aina tuhraamaan ripsaria myös liikkuvalle luomelle.
Kajaali rajauksia en ole koskaan onnistunut tekemään, pitänee kokeilla sinun häåmmästyttävää kikkaasi, josko niin vaikka onnistuisin :D

Keep on going Jenni!

-Sikurina-

27. syyskuuta 2009 klo 11.07  
Blogger Irene kirjoitti...

och, kiitti nyt mä löysin sen! jes!

27. syyskuuta 2009 klo 12.57  
Blogger Saara kirjoitti...

Oi, miten joku voikaan olla noin suloisen ja sympaattisen oloinen? :)

27. syyskuuta 2009 klo 17.07  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

00:15 kohalla aivan paras ilme! :D

27. syyskuuta 2009 klo 18.36  
Anonymous Marjo kirjoitti...

hei! Olen vasta vähän aikaa lukenut blogiasi ja varsinkin näiden videopostausten myötä on pakko sanoa että olet äärettömän söpö ja luonteva kameran edessä. Näytät myös meikittä kadehdittavan hyvältä. Kaikkea hyvää jatkossa sulle :)

28. syyskuuta 2009 klo 12.45  
Blogger Ella kirjoitti...

toistan kaikkia edellisiä kommentteja mut oot kyllä jollain tavalla niin hirmu sulonen tyttö! tai siis monet nää muotibloggarit on sellasia et ei viiteis kaupungilla edes moikata mut sust tulee sellanen fiilis et voisin tulla vaikka halaamaan :) supersymppis!

28. syyskuuta 2009 klo 13.00  
Blogger K ja B kirjoitti...

Oot tosi suloinen liikkuvassa kuvassa :) Ja söpö ilman meikkiäkin!

28. syyskuuta 2009 klo 15.21  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oh oot älyttömän söpö ja pirteä! :--)

28. syyskuuta 2009 klo 17.49  
Blogger Jenni kirjoitti...

Ella: Hauska kuulla, että täällä joukossa on myös pitkään blogia seuranneita. :) Ja kiitos!

Ashtray_eye: Goshin peitepuikko on siis nimeltään Touch Up Concealer ja sitä saa ainakin Sokokselta. Itse käytän sävyä 01, joka on se kaikkein vaalein. :)

Mamma: Sokokselta ainakin löytyy. :)

Pieni: Voi kiitos! :) En kyllä tunne itseäni mitenkään super-hehkeäksi ilman meikkiä, mutta kiitos. :D

Fffrida-Frida: Kuule tyttö, olen ihan varma, että olet tosi kaunis ilman meikkiä! :D Mutta ei sitä koskaan itse oikein tykkää omasta naamastaan luonnontilassa. :D Ja kajalin laitan siis siten, että suljen silmän ja vedän vain kynän silmäluomien välissä puolelta toiselle. :D

Milja/Vendeta: Sinä nyt olet niin söpö, että videoista tulisi varmasti ihania! Nyt testailemaan vain. ;)

Anonyymi1: No täytyy tehdä siitä vielä ihan erikseen juttu, kun moni on sitä kysellyt. :D Ja kiitos kivasta palautteesta! :)

Anonyymi2/Sikurina: Kiitos kovasti. :) Laitan jossain vaiheessa tuotteista vielä jonkun listan, niin helpompi muistaa, mitä siellä oli. :) Ja siitä kajalin laittamisesta on kyselty niin paljon, että pitää varmaan tarkentaa sitä vielä erikseen. :D

Irene: Hyvähyvä! :)

Chic: Haha, kiitos! :)

Anonyymi3: Joo, räplään noita silmiä juuri silloin. :D

Marjo: Kiitos ihanasta kommentista ja mahtavaa syksyä myös sinne suunnalle! :)

Ellä: Voooiiii, miten ihana kommentti! :D Ja saa tulla halaamaan, hihi. :D

K & B: Kiitos. :)

Anonyymi4: Kiitos! Sellainen minä olen. :D

29. syyskuuta 2009 klo 8.59  
Anonymous tuuli kirjoitti...

Aivan ihana video! tykkään jotenki sun öö.. habituksesta :D oot tosi rento ja sinut ittes kanssa, ja ilonen. Ja voi luoja sun silmät on aivan mahtavat!!

anteeks, en yleensä laita mitään tällästä turhaa epä-rakentavaa kommenttia, mutta nyt oli pakko ihastella :D

29. syyskuuta 2009 klo 17.08  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hymyillessäsi muistutat näyttelijätärtä Marion Cotillardia :)

30. syyskuuta 2009 klo 13.23  
Blogger katri kirjoitti...

Mistä tuota Goshin peiteväriä saa? :)

30. syyskuuta 2009 klo 15.15  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oi vitsi ku tykkään näistä sun postauksista ! ja muutenki innostuin lukemaan sun blogias, tosi kiva :----) !ja sä oot tosi kaunis !

30. syyskuuta 2009 klo 21.40  
Blogger Jenni kirjoitti...

Tuuli: Kiitos. :D Kiva kuulla, että habitukseni toimii, haha. :D

Anonyymi1: Piti heti käydä Googlettamassa ja voin sanoa: olen imarreltu. :D

Myyhapero: Sitä saa ainakin Sokos-tavarataloista. :)

Anonyymi2: Voi kiitos. :) Mukava, että löysit tiesi blogiini!

2. lokakuuta 2009 klo 10.17  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sanot että sulla on piikki suorat ripset, niin pysyykö ne taivutuksen jälkeen taivutettuina koko päivän ku laitat normiripsarii?
Itelläni on kans pitkät, mutta ihan piikkisuorat ripset ja jossain vaiheessa huomasin että mikään normi ripsari ei vaan pidä mun ripsiä taivuttettuina, ja päätin kokeilla vedenkestävää; ero onku yöllä ja päivällä. Pysyy koko päivän taivutteuina!:)

24. marraskuuta 2009 klo 18.25  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu