Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ranskanletti otsatukassa

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

tiistai 22. syyskuuta 2009

Ranskanletti otsatukassa

Siitä lähtien, kun sain ensimmäistä kertaa taiteiltua puolittaisen ranskanletin otsatukkaani, on sen ohjetta toivottu täällä blogissa toistuvasti. Vihdoin odotuksenne palkitaan, sain nimittäin tehtyä aiheesta oikein ohjevideon. Neuvominen mahdollisimman selkeästi oli yllättävän haastavaa, varsinkin kun itsekseen kameralle höpöttely tuntui hiukan mielipuoliselta touhulta. :D Toivottavasti kuitenkin ohjeista on apua. Ja muistakaa, että harjoitus tekee mestarin! ;)


Tunnisteet: ,

67 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oot niiiiin söpö <3 Semmonen, että tekis mieli halia sua.

22. syyskuuta 2009 klo 13.16  
Blogger ihan_hupsu kirjoitti...

oi sul on tosi kiva ääni ja ihanan luontevasti esiinnyit tos videolla! :)
jokseenkin tollee mäkin oon yrittäny lettiä väkertää, mut pitää vielä koitella näillä ohjeilla uudestaan.

22. syyskuuta 2009 klo 13.18  
Anonymous Katija kirjoitti...

Kiitos ohjeesta! :) oon yrittänyt väkertää tuota lettiä monet kerrat ja nyt mä tajusin kuinka se oikeasti tapahtuu :D

22. syyskuuta 2009 klo 13.42  
Blogger Johanna kirjoitti...

Voi miten herttainen sa olet :) Alkoi ihan pakosti hymyilyttamaan kun niin iloisesti lopettelit tuota videota :) Ma olen pariin kertaan tehnyt tuota lettia kanssa pidempaan tukkaani, mutta taytyykin nyt kokeilla miten se onnistuu tahan nykyiseen lyhyempaan malliin. Se on kylla niin kiva ja rento kampaus, etta toivoisin voivani kayttaa sita tassa lyhyemmassakin tukassani :)
Kiitti tasta videosta, piristi kivasti paivaa ja pari hyvaa uutta vinkkiakin sain sulta :))

22. syyskuuta 2009 klo 13.49  
Anonymous aktiivinen lukija kirjoitti...

awwwwww! sä oot Jenni oikeesti maailman söpöin! Stella ja muut ei turhaan muista aina mainita sitä sun kohdalla :D

22. syyskuuta 2009 klo 13.55  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi että oli hauska katsoa tuo video :) Täytyy kyllä hattua nostaa rohkeudesta. Se, että bloggailee asioistaan julkisesti ja nyt laittaa vielä videokuvaa tulemaan.. on se vaan niin rohkeaa! nimimerkillä "ujo piimä" :)

22. syyskuuta 2009 klo 13.56  
Blogger Satsu kirjoitti...

ihanan iloiset ohjeet! kiitos!

22. syyskuuta 2009 klo 14.02  
Anonymous Mila kirjoitti...

Lisävinkkejä letin tekoon:

Jos on etutukkaa hiukan, niin kannattaa ennen letin tekoa laittaa hiuksiin pieni määrä geeliä/vahaa/muotovaahtoa, jolla pienetkin suortuvat saa pysymään paremmin ns. letin sisässä! Ja lakkaa sitten vielä suihkaus päälle! :)

22. syyskuuta 2009 klo 14.07  
Blogger tiiataika kirjoitti...

Kiva video! :)

22. syyskuuta 2009 klo 14.07  
Blogger Nita kirjoitti...

Ei joku vaan voi olla noin suloinen :) Yleensä en jaksa kauheasti videopostauksia katsella, kun on niin "kauhea" vaiva sammuttaa musiikit sun muut :D mut kiitos selkeistä ohjeista, pitää kokeilla jos saisin näperrettyä letin mun ylikasvaneeseen otsatukkaan.

22. syyskuuta 2009 klo 14.08  
Blogger Petra kirjoitti...

Kiitos hyödyllisestä videosta! Itse omaan jonkin verran sivuotsatukkaa joten ainakin aikaisemmin kun kokeilin niin letin teko tuntui vaikealta. Mutta ehkä näiden ohjeiden avulla onnistun paremmin. :-)

22. syyskuuta 2009 klo 14.37  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiva video ja hyvät sekä selkeät ohjeet, mutta yksi juttu vaivas mua ainakin vähän. Sun koko pää ei näkyny videolla. Olis ollu ehkä kivempi, jos olis kamera suunnattu vähä ylemmäs niin olis se letin tekoki näkyny vähä paremmin ku ihan ylälaidassa :)

22. syyskuuta 2009 klo 14.40  
Anonymous Tintti kirjoitti...

Entäs miten tehdään sama letti, mut sillai päin, että otettavat soirot laitetaankin aina letin alle, jolloin letti tulee päälle?

22. syyskuuta 2009 klo 15.12  
Blogger Hilja kirjoitti...

Tosi kiva videopostaus:)! Nyt kun on noin selkeät ohjeet niin varmaan minäkin voin onnistua kunhan vähän harjoittelen, ainakin ylikasvanut sivuotsis sai armonaikaa nyt :)

22. syyskuuta 2009 klo 15.13  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi1: Voi kiitos. Ihana kommentti. :D

Ihan_hupsu: Kiitos kovasti. :) Olo oli kyllä kaikkea muuta kuin luonteva höpötellessäni yksin kameralle. :D Toivottavasti letinteko onnistuu jatkossa paremmin! Minullakin meni aika kauan, ennen kuin oikeasti hoksasin, miten homma toimii. :)

Katija: Eipä kestä! Hienoa, että videosta oli ainakin jollekin apua. :)

Johanna: Ihana kuulla, että sain hymyn huulille. :D Samoin sai sinun kommenttisi ruudun tällä puolen. :) Nyt vaan testailemaan lettikampausta lyhyempäänkin tukkaan!

Aktiivinen lukija: Voiiii, ihana kommentti. :D Kiitos!

Anonyymi2: Onpa hauskaa, että joku katselee asiaa tuoltakin kantilta. :) Se on ihan totta, että on aika jännittävää esiintyä videolla ja laittaa se kaikkien nähtäville, mutta meikäläinen on rohkea typy. ;) Mutta kuten Digityttöjen Helenekin on tehnyt, niin kummasti sitä varmuutta esiintymiseen saa juuri rohkeasti tekemällä. :)

Satsu: Ole hyvä! :) Toivottavasti onnistuu!

Mila: Hyviä lisäyksiä, kiitos. :) Oma otsis on sen verran pitkä tällä hetkellä, että lisämömmöjä ei juurikaan tarvita, mutta lyhyemmät suortuvat voivat kaivatakin. :)

Tiiataika: Kiitos. :)

Nita: Voi kiitos. :D Näistä kommenteista on tullut tosi hyvä mieli, hihi. :) Olen itse vähän samanlainen noiden videoiden kanssa! Mutta jos on tarpeeksi kiinnostava aihe tai tyyppi, niin silloin yleensä jaksan klikkailla videotkin auki. :)

Petra: Onnea kokeiluille! Kyllä se harjoittelemalla vielä sieltä tulee. :)

Anonyymi3: Kiitos vinkistä. :) Kameraa oli tolkuttoman vaikea saada asetettua niin, että korkeus olisi sopiva ja kuvakulma hyvä. Loppujen lopuksi virittelin kameran parin laatikon päälle läppäriä vasten. :D Ensi kerralla yritän tähdätä vielä paremmin. :)

Tintti: Voi ei, nyt meni liian vaikeaksi. :D En minä sellaista sentään osaa tehdä! Joudut valitettavasti kääntymään nyt jonkin asiantuntevamman tahon puoleen. :D

Hilja: Tämä on tosiaan siitä mainio kampaus, että sillä saa kivasti ylikasvaneen otsatukan pois silmiltä. Oiva tyyli siis esimerkiksi otsatukkaa pois kasvattavalle! :) Onnea yritykselle! :)

22. syyskuuta 2009 klo 15.34  
Blogger Liisa kirjoitti...

Ihanaa, Jenni olohuoneessa karkoitti kertaheitolla uskomattoman ketutuksen joka mulla oli äsken koulusta kotiin tullessani! Ohjetta en ehkä tähän kuontaloon lähe soveltamaan, mutta tää oli just hyvä, kiitos! :)

22. syyskuuta 2009 klo 15.34  
Blogger Cloé kirjoitti...

Voi vitsi kun sä olet niin kaunis! Nyt mäkin älläsin tän lettijutun, ennen siitä ei oo tullut yhtään mitään :D! kiitos tästä ohjeesta :p

22. syyskuuta 2009 klo 15.58  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oot ehkä maailmankaikkeuden sympaattisin olento! :) mieletön karisma, ei ollenkaan semmosta vääntöä vaan toi suju tosi luonnollisesti! SUURET kiitokset ohjeista, ehkä nyt uskaltaa kokeillakin :D ja ihanaa loppuiltaa, itse koitan pitää hermot kurissa huomisten kirjotusten osalta..

22. syyskuuta 2009 klo 16.10  
Blogger sansu kirjoitti...

kiitos tosi hyödyllisestä postauksesta! en oikeastaan koskaan jaksa katsoa videopostauksia, ja muutenkin ajattelin et letin tekoa nyt ei voi mitenkään opettaa videolla, ainakaan minunkaltaiselle tumpelolle... no yllätyin positiivisesti, kun tein ekan letin samaa tahtia kuin ohjeet kuuluivat videolta (eli ilman peiliä!), ja letti onnistui heti! et sattuisi osaamaan tehdä tavallista ranskanlettiä? ;)

22. syyskuuta 2009 klo 16.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mäki opettelin tekee ton joskus kesän alussa. Tosi kiva varsinkin, kun on kasvattamassa otsatukkaa pois !

Vähän kiva kun tulee videoitakin. Ihana kun joku jaksaa tehdä tämmösiä ! :))

- Eija

22. syyskuuta 2009 klo 16.25  
Blogger veerra kirjoitti...

Hei kiitti tästä :)

22. syyskuuta 2009 klo 16.31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oot kyllä niin nätti ja samaa mieltä myös siitä, että sun ääni on kivan kuulonen! Kuuluisit niin telkkariin!:)

Toivottavasti tuo letin teko viimein onnistuisi, oon sitä muutamat kerrat koittanut huonoin tuloksin :D

-Taika

22. syyskuuta 2009 klo 16.54  
Blogger E. kirjoitti...

voi vitsi oot suloinen! jostain syystä tuli Irina mieleen, samanlainen puhetapa tms!

22. syyskuuta 2009 klo 17.00  
Blogger Sonja kirjoitti...

Oot tosi herttainen! Selkeet ohjeet oli.

22. syyskuuta 2009 klo 17.02  
Blogger Aurora kirjoitti...

Oon kaimani kanssa samaa mieltä siitä, että sulle pitää laittaa joku söpö telkkariohjelma pystyyn! :D Soittelen sulle huomenna, puss och kram!

22. syyskuuta 2009 klo 17.06  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hyvä video, selvästi neuvoit ja äänesi on todella ihana! Muutenkin luonteva esiintyminen kameran edessä, miten olis tv-työt? :)

22. syyskuuta 2009 klo 17.08  
Anonymous tte kirjoitti...

JENNI SÄ OOT IHANA!!!

22. syyskuuta 2009 klo 17.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Susta saa tosi ystävällisen ja mukavan kuvan tän blogin välityksellä, toisin kuin monista muista bloggareista. Sun oikeesti pitäisi miettiä tv-töitä! Ootko Helsingistä kotoisin? Jos et ole niin tee juttu kotipaikkakunnastasi!

22. syyskuuta 2009 klo 17.28  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi Jenni kuinka ihanan söpö video <3 Ja hyvät vinkit, kiitos!

-Lellu-

22. syyskuuta 2009 klo 17.29  
Blogger Kirsi kirjoitti...

Piti minunkin heti yrittää onnistuisinko lopulta väkertämään hiuksiini ranskanletin joka myös näyttäisi siltä! Ja sehän onnistui! Video havainnollisti todella hyvin letityksen idean ja kuvailemasi yksityiskohdat letin teosta ymmärsi tämäkin tumpelo. Harmi vaan, että oman otsiksen kasvatus on vielä kesken, joten itse jouduin vielä tekemään melko tiukan letin. Minuakin kiinnostaisi oppia seuraavaksi oppia tekemään letti johon vedetyt hiusosiot jäävät letin alle.

Olit muuten todella kaunis ja sympaattinen videolla! Olin jotenkin kuvitellut äänesi "tyttömäisemmäksi" kasvojesi perusteella, mutta se kuulostaakin aikuisemmalta ja ihanan selkeältä :)

22. syyskuuta 2009 klo 18.12  
Blogger Ida kirjoitti...

äyy, voi että olet sulonen! Ja kiitos videosta valtavan paljon! Iteki olen väkertäny nuita lettejä jos minkäkilaisia, mutta en ole ikinä tajunnu että sen letin voi vetää tuonne korvan viereen "piiloon", ku olen aina jonnekki pään sivulle kiinnittäny pinneillä. (tälläkin hetkellä on itseasiassa sellainen väkerrys päässä, köhköh...)
valtavasti plussaa siitä miten luonteva olit kameran edessä. :))

22. syyskuuta 2009 klo 18.15  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

NIIIIN SÖPÖÄÄÄÄ! SUL ON IIIIIHHHAANAAAA ÄÄNI <3<3<3<3<3

22. syyskuuta 2009 klo 18.51  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ja sul on nii ihhhhananat silmät!

22. syyskuuta 2009 klo 18.52  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

wau yllätit mut positiivisesti! Oot vieläkin ihanamman oloinen mitä oon kuvitellu. :D Kiitos sulle piristit iltaani kummasti!

22. syyskuuta 2009 klo 18.58  
Anonymous maria kirjoitti...

Hymyilen sulle takasin, harmi kun sä et näe sitä. :D Harjoitus tekee mestarin..?? Sähän olet jo!!! Etkä sitten lopeta näitä videoita tämän kampanjan jälkeen, olet niin ihana videolla!

22. syyskuuta 2009 klo 19.30  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

sulla on aivan ihanat silmät !oonkade

22. syyskuuta 2009 klo 19.41  
Anonymous Ransu kirjoitti...

<3

Mä luen sun blogia puoliksi siksi, että tulee niin hyvä mieli nähdä sun vastustamattoman suloinen naama. Ei, en ole stalkkaaja, mutta voe luoja <3

22. syyskuuta 2009 klo 20.05  
Blogger ella kirjoitti...

Todella selvät ohjeet oli, kiitos(: Ihanan iloinen olet videolla!(;

22. syyskuuta 2009 klo 20.20  
Blogger aleika kirjoitti...

kiva video, sulla on tosi söpö ääni!

katsoin videon vaikka itse olenkin pitänyt etuhiuksissä ranskanlettiä viime keväästä saakka. 8) enemmänkin videopostauksia kiittimoi!

http://thetonightshowwithaleika.blogspot.com/

22. syyskuuta 2009 klo 20.39  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aika paljon kommentteja. :D Jee Jenni! Oot ihku. :-)

22. syyskuuta 2009 klo 20.43  
Blogger Riehu kirjoitti...

Hei, ihanan iloinen video! Tuo letti näyttää kyllä niin söpöltä, että jospa minäkin videon innoittamana koittaisin saada väkerrettyä moisen omiin suortuviini. :)

22. syyskuuta 2009 klo 20.49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihana oot :) löysin sun blogin vasta vähän aikaa sitten ja oon jäänyt ihan koukkuun!

22. syyskuuta 2009 klo 21.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tuli iloinen mieli tuosta videosta ja vielä iloisempi kun luki miten kivasti ihmiset sulle on kommentoineet :)

22. syyskuuta 2009 klo 21.20  
Blogger fffrida-frida kirjoitti...

voi että, sä vaikutat hirmu sympaattiselta ja herttaiselta! rupes lopussa naurattaa kun tajusin että hymyilen sulle koko ajan takaisin :D

tää video oli äärimmäisen selkeä ja hyvä, koska puhuit selvästi ja näytit tarpeeks rauhallisesti miten letti tehdään. kiitos ohjeista! oot söpö :)

22. syyskuuta 2009 klo 22.27  
Anonymous SiniS kirjoitti...

Ooh, sua on tosi mukava kuunnella ja kattella videoltakin. Pehmeä ja rauhallinen ääni. :) Selitit ton letinteonkin niin juurta jaksain, että ehkä vois itekin joskus uskaltautua. Kiitos!

22. syyskuuta 2009 klo 22.30  
Blogger Jenni kirjoitti...

Täytyy kyllä nyt heti ensialkuun sanoa, että blogillani on ehkä Maailman Parhaat lukijat! :) Olette aivan ihania! Luin näitä kommentteja aivan liikuttuneena ja hämmentyneenä, ja ihmettelin, miten ihanasti voivat ihmiset minulle kirjoittaa. <3 Jännitti paljon, että miten tämä video-juttu otetaan vastaan, joten hämmennys oli suuri, kun tulikin pelkkää positiivista kommenttia. Oi, olette kerrassaan huippuja kaikki!

Liisa: Mahtavaa! :D Siinä kävi sitten niin kuin arvelitkin, glad I could help. ;) Hihi.

Cloé: Awwww, kiitos! :) Hienoa, jos onnistuit ohjeillani. :)

Anonyymi1: Voi kiitos noista ylitsevuotavan suloisista sanoista. :) Toivottavasti letti onnistuu, kokeile vain rohkeasti! Ja tsemppiä hulluna kirjoituksiin! :)

Sansu: Voi miten mahtavaa, nyt sitten vain peilin eteen tekemään sama juttu. :D Ranskanlettiä en ole koskaan kokeillut, joten en osaa varmaksi sanoa. Mutta samalla periaatteellahan sekin toimii, siinä vain otetaan molemmille reunoille aina joka kierroksella uutta tukkaa. :)

Anonyymi2/Eija: No sinähän et sitten ohjeita tarvitsekaan. :) Kiva juttu, että videot on otettu näin positiivisesti vastaan! :)

Veerra: Ei kestä. ;)

Anonyymi3/Taika: Voi kiitos! :) Telkkari kyllä pelottaa. :D Harjoitellaan nyt ensin ainakin täällä blogissa. :D Ja onnea letintekoon!

E: Kiitos. :) En ole koskaan tainnut kuulla Irinan puhuvan, joten en osaa sanoa siihen mitään. :D

Sonja: Kiitos. :) Ja hyvä, jos ohjeista sai selkoa. On välillä tosi vaikea yrittää neuvoa muita, vaikka itselle homma olisikin ihan selvä. :)

Aurora: Joo, Ylellä on kuulemma jo joku Punklandia, niin eiköhän laiteta Pupulandiakin telkkariin. :D Soittele ihmeessä muru! :) Pus!

Anonyymi4: On jotenkin hassua, että kaikki sanovat miten luonteva olen kameran edessä, kun todellisuudessa jännitän esiintymistä aika paljonkin. :) Jotenkin nämä kameran edessä heilumiset ovat vain tapahtuneet niin rennoissa tunnelmissa, etten ole tajunnut edes jännittää. :D Mutta kiitos tosi kivasta kommentista! <3

Tte: Oii, itse taidat olla. :D

Anonyymi5: Voi kiitos, tosi mukavasti sanottu. :) Haluankin olla kiva ja ystävällinen muille, joten hauskaa että se myös välittyy! :) En itse asiassa ole oikein mistään kotoisin (tai vähän joka puolelta), joten kotipaikkakunnasta on vaikea tehdä videota, mutta jätetään tuokin hautumaan. :)

Anonyymi6/Lellu: Kiitos! :) Toivottavasti vinkeistä oli apua. :)

22. syyskuuta 2009 klo 23.16  
Blogger Jenni kirjoitti...

Kirsi: Voi vitsit, aivan parasta kuulla, miten ihmiset ovat ohjeillani onnistuneet! Jee! :D Valitettavasti en osaa (vielä) tehdä minkään muunlaista lettiä, joten täytynee odotella kampaus-repertuaarin kasvua, ennen kuin uskallan lähteä muuta neuvomaan. :D Ja kiitos aivan ihanista sanoistasi, tuli tosi hyvä mieli. :)

Ida: Voi miten kiva kuulla! :) Kiitos kovasti! Ja hei loistavaa, että vinkeistäni oli sinullekin iloa. :)

Anonyymi7: Kiitos. :D On niin hassua kuulla oma äänensä nauhalta ja se kuulostaa aina ihan oudolta, niin kiva saada tuollaisia kommentteja. Jee! :D

Anonyymi8: Awwwww, kiitos. :)

Anonyymi9: En kohta enää tiedä, miten päin olla näin ihanien kommenttien kanssa. :D Kiitos! :)

Maria: Voiii, tunnen sen hymyn kyllä kommentistasi. <3 Ja kai näiden videoiden tekemistä täytyy jatkaa tulevaisuudessakin, kun vastaanotto oli näin ihanan positiivinen. :)

Anonyymi10: Voitko uskoa, että pienenä en tykännyt silmistäni ollenkaan. :D Minua jopa vähän kiusattiin joskus suurten silmieni takia, joten toivoin, että ne olisivat olleet jotenkin huomaamattomammat. :D Nyt olen ihan tyytyväinen. ;)

Ransu: Hahaha, no syynsä kullakin. :D Mutta kiitos kivoista sanoista. ;)

Ella: Kiva kuulla, että ohjeista sai selkoa. :) Ja meikäläinen on iloinen typykkä. :D

Aleika: Kiva kuulla! :) Videopostauksia on luvassa myös jatkossa. :)

Anonyymi11: No todellakin. :D Olin aivan häkeltynyt tästä positiivisten kommenttien tulvasta. :D Ja kiitti! ;)

Riehu: Voi kiitos. :) Ja kokeile ihmeessä, ei se ole vaikeaa! Varsinkaan ohjeiden kera. :) Moni on jo sanonut onnistuneensa noilla neuvoilla. :)

Anonyymi12: Voi miten kiva kuulla! :) Pysy mukana jatkossakin! :)

Anonyymi13: Oletpas suloinen tyyppi, kun iloitset moisesta. :) Minäkin ilahduin valtavasti huomatessani tämän positiivisen kommenttivyöryn. <3

Fffrida-Frida: Hahah, kiitos hymystä. ;) Ja kauniista sanoista! Olen aivan otettu, hihii. :D

SiniS: Voi kiitos tosi kivasta kommentista. :) Ja kokeile ihmeessä, moni on jo sanonut täällä onnistuneensa! ;)

22. syyskuuta 2009 klo 23.16  
Blogger jella kirjoitti...

voi että olet symppis (:

22. syyskuuta 2009 klo 23.40  
Anonymous Tyyppi kirjoitti...

Tosiaan söpö video ja kaunis tyttö. :)
Sen letin saa siihen päälle (joku sitä täällä kyseli) siten, että kun normaalisti letitettäessä uusi laitetaan aina reunoilta YLI siihen keskelle niin laitetaankin reunoilta osio ALITSE keskelle. Vaikee selittää...
Ei muuta ku videoipa sekin versio!

23. syyskuuta 2009 klo 1.17  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oi, lisää näitä! ajattelin jo ku näin sut digityttöjen videolla, että sopisit äänes ja tollasen oikeesti tosi luonnollisen "esiintymistapas" takia niiiiin hyvin tekee videopostauksia. jejjeee, niin ja mainoskaan ei häirinnyt yhtään. (:

23. syyskuuta 2009 klo 8.20  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Lauren Conradilla oli joskus 3. tai 4. kaudella tollanen letti (vaik siis enhän mä mitään Hillsiä seuraa :D). Se meni just sillee enemmän hiusrajaa pitkin ja se pää oli kiinnitetty pinnillä sillee sivulle. Tein silloin itselleni sellaisen, mutta ei sopinu mun otsalle :)

23. syyskuuta 2009 klo 9.05  
Anonymous anki kirjoitti...

olet sellainen ihminen, josta tulee hyvä mieli. hieno letti myös

23. syyskuuta 2009 klo 13.11  
Blogger Vanilla kirjoitti...

Ihana toi sun ranskanletti otsatukassa! Pakko kokeilla jos vaikka osais (:

23. syyskuuta 2009 klo 15.14  
Blogger Emiliak kirjoitti...

anki sen kiteytti; sussa on kyllä jotain sellaista joka saa hymyilemään ilman mitään erityistä syytä :-) Lettiä koetan heti kun uskallan!

23. syyskuuta 2009 klo 20.06  
Blogger emmi kirjoitti...

ihanan aito oot kameran ääressä :) ei tuu sellanen fiilis et yrität kamalasti vaikuttaa jotenkin hienolta, vaan olit sellanen luonnollinen :) kiva video!

23. syyskuuta 2009 klo 20.44  
Blogger Sini kirjoitti...

Hyvä idea nää videopostaukset! Mut hitsi melkeen itku tulee, kun pätkäsin oman tukan ihan lyhyeks, ja nyt pitää odotella ainakin vuosi, että pääsee taas minkäänäköstä kampausta yrittämään.

23. syyskuuta 2009 klo 21.21  
Blogger Saara kirjoitti...

Tää oli ehkä ihanin video ikinä :) Vähänkö olet söpö <3

25. syyskuuta 2009 klo 6.40  
Anonymous Essi kirjoitti...

Kiitti ohjeesta! Oon jo pitkään halunnu oppia tekeen tollasen letin otsatukkaani ja nyt onnistuin :) Sulla on muuten tosi kiva ääni ja oot mielettömän sulosen oloinen tyttö! Hauskaa syksyä sulle! :>

25. syyskuuta 2009 klo 15.36  
Blogger Nimimerkitön kirjoitti...

Kiitos ohjeesta!

26. syyskuuta 2009 klo 8.27  
Anonymous pinjaa kirjoitti...

Kiitti, oonki ettiny ettiny ohjetta ja kivaa ku oikein video oli jotta ymmärsin paremmin, ku kyllä tätä ennen yksikseni olin koittanu mut ei iokeen onnistunu. Ja kiitti vinkeistä toho "kumilenkkiin", koska en tiennyt misttä saisin paitsi glitteriltä ehkä mut nyt sitten vaan lindexiin :D

26. syyskuuta 2009 klo 15.43  
Anonymous pinjaa kirjoitti...

Saankos kysyä, että miten oman blogin voin poistaa kun äsken vahingossa loin sellasen enkä taida tarvita sitä kiitti jos vastaisit

26. syyskuuta 2009 klo 16.45  
Blogger Liisa kirjoitti...

kokeilin tänään väsätä tota lettiä mun melko lyhkäseen otsikseen, mutta kyllä se jotenkin onnistui :) kiitos ohjeesta !

28. syyskuuta 2009 klo 16.09  
Blogger Jenni kirjoitti...

Jella: Kiitos! :D

Tyyppi: Kiitos hei vinkistä! Pitääkin kokeilla tuota itse joskus. :)

Anonyymi1: Voi, tosi kiva kuulla. :) Videoita on luvassa jatkossakin!

Anonyymi2: Joo, itsekin huomasin hiljattain, että Lauren Conrad on käyttänyt samanlaista. :D Tosin Laurenilla se oli juuri sillä tavalla pinnillä sivulle kiinnitetty. :)

Anki: Voi miten ihanasti sanottu. <3

Vanilla: Onnea kokeilulle! :)

Emiliak: Kiitos, ihanasti sanottu. :) Ja rohkeasti vaan kokeilemaan! ;)

Emmi: On tosi kiva kuulla, että videoilta välittyy se "oikea" minä. :)

Sini: Voi älä sure, kyllä se kasvaa takaisin! Itse varmasti kokeilisin lyhyttä mallia, jos se sopisi kasvojeni malliin. :(

Saara: Kiitos. :D

Essi: Kiitos! Ja mahtavaa, että onnistuit ohjeillani. :) Kivaa syksyä myös sinulle!

Nimimerkitön: Ei kestä, my pleasure! :D

Pinjaa: Kiva, että ohjeesta oli iloa. :) Ja mitä tulee tuohon blogin poistamiseen, niin en kyllä ole ihan varma. Mutta tuolta hallintapaneelista pitäisi mielestäni löytyä jostakin aika selkeästi kohta "Poista blogi", josta poistaminen onnistuu. :)

Liisa: Hienoa, että onnistui! :)

29. syyskuuta 2009 klo 8.48  
Blogger emmi ja krista kirjoitti...

Jee, kiitos tästä videosta!:) oonkin aina halunnut tehdä tollasen letin mut en oo tiennyt miten.
emmi

18. lokakuuta 2009 klo 13.25  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa kun löytyi selkeät ja hyvät ohjeet letin tekoon. Vaatii kyllä viellä harjoitusta että saa omasta letistä siistin. Kiva blogi kaiken kaikkiaan. :D

19. lokakuuta 2009 klo 9.20  
Blogger Jenni kirjoitti...

Emmi: Hienoa, että ohjeesta oli iloa. :)

Anonyymi: Kiitos! Tosi mukava saada tällaista palautetta. :)

21. lokakuuta 2009 klo 8.48  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hitsi, just leikkasin itelleni otsa tukan :---D

17. marraskuuta 2009 klo 15.24  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu