Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Watch my watch

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

torstai 17. syyskuuta 2009

Watch my watch


Bongasin viime viikolla Auroran ranteesta jotakin aivan mykistävän hienoa: mielettömän rannekellon! Olen aina ollut rannekello-tyttöjä. Siinä vaiheessa, kun kaikki muut luopuivat omistaan ja tyytyivät tsekkailemaan ajankulun kännyköistään, minä pidin sitkeästi rannekelloani matkassa mukana. Jossain vaiheessa alkoi kuitenkin ote lipsua myös meikäläisellä. Ihan sitä täydellistä kelloa en ollut vielä löytänyt, mutta lopulta sain isältäni joululahjaksi varsin kauniin ja oman tyyliseni rannekellon. Kellon metalliranneke on kuitenkin sen verran massiivinen, että kohtasin yllättävän ongelman - rannekello ei mahtunut kätevästi takkien hihoihin tai istunut nätisti paitojen kanssa. Vähitellen kelloa tuli tuon hankaluuden takia käytettyä yhä vähemmän ja nyt yhtäkkiä huomaan, etten ole käyttänyt rannekelloa yli vuoteen.


Rannekellon kaipuuni on kuitenkin selvästi taas ilmassa, koska huomaan katselevani niitä vähänsillä silmällä. Yksi hankaluuksista rannekello-ostoksilla on, että ranteeni on aivan säälittävän ruipelo, eikä monia unelmakelloja saa pienennettyä tarpeeksi kapoisiksi luirukäteeni. Tosin ehkä tilanteessa on tapahtunut parannusta sen jälkeen, kun olen viimeksi shoppaillut rannekelloja (eli noin 6 vuotta sitten). Siis kellojen, ei ranteeni osalta. :P Oli miten oli, Auroran upea kello sai minut himoitsemaan aikarautaa taas ranteeseeni. Pidän kellon ideasta, joka huokuu sitä, että vain tämä hetki on tärkeä. :) Toisaalta ihastuin kyllä aika kovasti myös Issuesissa esiteltyyn Martin Margielan "rannekelloon", joka sopii rennon kiireettömälle ihmiselle (tai sellaiseksi haluavalle) Aurorankin kelloa paremmin. ;)
Tunnisteet:

15 kommenttia:

Blogger tiiataika kirjoitti...

Täällä on toinen samanlainen naruranne. Lasten kellot olisivat kooltaan parhaita mut itse pidän liian ison kellon ja pienen ranteen ristiriidasta:) Mutta ongelma on kyllä että mihin piilottaa sen kaiken ylimääräisen rannekkeen?! Kellosta en silti luovu vaikka mikä tulisi. Paras koru ikinä, koska vaadin asusteilta ulkonäön lisäksi myös funtionaalisuutta.

17. syyskuuta 2009 klo 9.21  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minulla on toiveena saada joskus SECTOR 700 LADIES CHRONOGRAPH 1/10S SAPHIRIRE (tuli nyt isolla koska kopioin nimen suoraan), mutta aivan mieletön kello. :)

17. syyskuuta 2009 klo 9.33  
Blogger Aurora kirjoitti...

Hih, ihana et ihastuit! Ps. ostin kellon MoMa Storesta, taisin unohtaa mainita :)

http://www.momastore.org/museum/moma/ProductDisplay_Reveal%20Watch_10451_10001_53194_-1_11471_11474_null_shop_

17. syyskuuta 2009 klo 9.56  
Blogger Sini kirjoitti...

Ton toisen kellon kohdalla vois aina vastata, että se kello tosiaan on viittä vaille karvanen ranne, eh heh.. :)

17. syyskuuta 2009 klo 9.58  
Blogger Santeri kirjoitti...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

17. syyskuuta 2009 klo 10.08  
Blogger Santeri kirjoitti...

Mun unelmakello (tai yksi niistä ainakin) on Philippe Starckin Fossilille suunnittelema O-Ring. Kyllä hänellä on muitakin hienoja kelloja, mut tää korjaa kyl potin. :)
http://static.zoovy.com/img/sasydeals/-/ph1085.jpg

17. syyskuuta 2009 klo 10.10  
Anonymous inke // issues kirjoitti...

Auroran kello on kyllä ihana, mutta koska tunnen suurta vetoa kaikkiin päättömiin asioihin, en saa tuota Margielan kellotonta kelloa mielestäni. Oih ja voih.

Joskus viime joulun allahan pyöri jokaisessa lehdessä sellainen kelloton 80-luvun "digitaalikello", siis sellainen Casio-henkinen mutta ilman kellotaulua. Niitä sai muistaakseni ainakin Helsinki10:stä ja My o My:stä. Maksoi jotain 100 euroa. Sekin oli hieno, mutta tuo Margiela... Hmph.

Miksi, oi miksi hassasin palkkani taas kahdessa päivässä ja joudun odottelemaan kellotonta kelloa vielä ainakin kuukauden? :D

17. syyskuuta 2009 klo 11.26  
Anonymous inke // issues kirjoitti...

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

17. syyskuuta 2009 klo 11.27  
Anonymous inke // issues kirjoitti...

^Hö. Poista toinen. Minä en ole tyhmä, työpaikkani antiikkinen Explorer on. Yhyy.

17. syyskuuta 2009 klo 11.28  
Blogger IIDA kirjoitti...

Tuo Issuesissa nähty kello on kyllä rakkautta ensi silmäyksellä!

17. syyskuuta 2009 klo 19.05  
Blogger Jenni kirjoitti...

Tiiataika: Kohtalotoveri! :) Parhaita ovat tietysti sellaiset kellot, joissa sen ylimääräisen rannekkeen saa joko jotenkin katkaistua tai hyvin piiloon. Mutta ehdottomasti haluaisin itsekin taas löytää rannekellon käyttäjäksi. :)

Anonyymi1: Ihana kuulla, että muutkin vielä himoitsevat rannekelloja. Jotenkin se on minusta sellainen kunnon old school -asuste, jollaisia saisi näkyä katukuvassa enemmänkin. :)

Aurora: Oi kiitos linkistä! :)

Sini: Hahaha. :D No minulla ainakin! ;)

Santeri: Uuh, aika makea kyllä. :) On hauskaa, että rannekelloissakin on nykyään niin paljon valinnanvaraa. Tosin itse löydän vähän liiankin monia kivoja kelloja, enkä osaa enää päättää. :D

Inke/Issues: Löysin sen mainitsemasi digitaali-henkisen kellotauluttoman kellon myös tuolta MoMa-shopista, josta Aurorankin kello on peräisin. :) Ja hei, noiden palkka-asioiden kanssa tuskaillaan täälläkin. Tosin lähtötilanne on jo sen verran surkea, ettei riitä paljoakaan hassattavaksi. :P Pah!

IIDA: No todellakin! :)

18. syyskuuta 2009 klo 7.39  
Anonymous inke // issues kirjoitti...

Täh, mä en löydä sitä kellotonta digikelloa sieltä, en kelloista enkä rannekoruista? Wanna share? :)

18. syyskuuta 2009 klo 14.37  
Blogger Jenni kirjoitti...

Inke/Issues: Sure thang. ;) http://www.momastore.org/museum/moma/ProductDisplay_Timeless%20Bracelet_10451_10001_43847_-1_11523_11466_null__

18. syyskuuta 2009 klo 19.37  
Blogger Jenni kirjoitti...

Pyh, ei se linkki tuu kokonaisena. :(

18. syyskuuta 2009 klo 19.38  
Blogger Jenni kirjoitti...

Mutta se kelloton kello löytyy sieltä SALE-osiosta. :)

18. syyskuuta 2009 klo 19.38  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu