Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Hui hai saapas!

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Hui hai saapas!


Jos alkuviikosta liikuttiin kenkien osalta melko turhamaisella ja epäkäytännöllisellä linjalla, tänään puhaltavat toisenlaiset tuulet! Sain työpaikkani kautta omakseni Nokian ihastuttavat, petroolinsiniset Hai-saappaat, joita olen ehtinyt syyskelien saavuttua jo pari kertaa käyttääkin. Ja pääsevät muuten käyttöön tänäänkin, kun ulkona sataa kuin saavista kaataen! Omistan ennestään punaiset Nokian lasten kumpparit, mutta niiden koko on sen verran pieni, että paksumman villasukan kanssa jalkaa saa hiukan ahtaa sisään. Hai-saappaiden kohdalla päätin pelata varman päälle ja otin reilusti koon 37 - ja sain todeta varpaiden kohdalla olevan suunnilleen 2 cm tyhjää tilaa. :D No mahtuvatpahan alle sitten vaikka kahdetkin villasukat.Olen aina ollut sellainen kumpparityttö, enkä ymmärrä miten kukaan voisi Suomen ilmastossa pärjätä ilman kumisaappaita. Ei ole mitään järkeä kipittää vesilätäköissä jalat märkinä pikkukengissä, kun niinkin loistava asia kuin kumisaappaat on keksitty. Kumppareiden ja sateenvarjon ohella myös sadetakki on loistava keksintö. Omani on ihana vihreä, vintage-takki jostakin 70-luvulta, sellaista paksua ja jäykkää vahakangasta. Sadevarusteeni eivät ehkä värien puolesta ihan matchaa, mutta väliäkös tuolla. Sadesäällä on sen verran harmaata, että voin itse olla värikäs. ;)


EDIT: Kaikille Hai-saappaista haaveileville tiedoksi! Tuli mieleen, että Tyylitaivaassa on rekisteröityneille käyttäjille käynnissä kisa, jossa voi voittaa omakseen Hai-saappaat stailaamalla saappaisiin sopivan asun. Jaossa on 8 paria kenkiä ja kilpailuaikaa on 11.10. asti. :)

Tunnisteet: , , ,

14 kommenttia:

Anonymous lena kirjoitti...

oi olet kyllä niin reippaan ja pirteän oloinen neitokainen että aina hymyilyttää lukea sun juttujasi! värikäs harmaalla sadesäällä...hih! Kiitos taas :)

4. lokakuuta 2009 klo 11.45  
Anonymous tte kirjoitti...

Salla (Focus on Fashion) blogista pelasi kanssa varman päälle ja nyt teillä molemmilla on liian isot. :D Mulla on Nokian sellaset ihan perusmustat kumpparit, ne on kokoa 39. Mun jalka on normisti 40 ja nuo 39 saappaat on vielä vähän liian isotkin! Eli kuten huomataan, koot on aika reiluja. :D

4. lokakuuta 2009 klo 11.46  
Blogger Rva Herttainen kirjoitti...

Heh, Nokian koot on aika reiluja. Mulla on Kontiot kokoa 35 ja pitää olla villasukka ettei putoa. Joten Haitkin ottaisin maksimissaan koossa 36. Ja silti varmaan mahtuisi villasukka tai kaksi :) En ole kuitenkaan Hai-saappaista haaveillut enää niin paljon sen jälkeen kun löysin koirakuvioidut yksilöt.

4. lokakuuta 2009 klo 11.47  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sadesäällä kumpparit on ihan loistavia, turha pilata muita kenkiä käyttämällä niitä. :P
Kumpparit ovat aika mukavatkin villasukan kanssa. :>

4. lokakuuta 2009 klo 12.24  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mie ostin elokuussa nämä:
http://www.nokianfootwear.fi/img/jalkineet/city/isot/hairuusunpunainen.jpg

Ne on IHANAT!

-Sikurina-

4. lokakuuta 2009 klo 13.13  
Anonymous *jossu* kirjoitti...

Mikähän siinä on, että kumisaappaista tehdään aina isompia kuin koko antaisi olettaa? Omatkin Kontiot ovat kokoa 36 ja kevyesti menee kunnon villasukat sisään eikä silti purista. Ja normaali kengänkokoni on 38 (välillä jopa 39..).
Noita nykyisiä Kontioitani en juuri kaupunkikäytössä tykkää pitää (liian pitkävartiset mun makuun, mutta ei ollut varaa ostaa uusia vanhojen matalampien hajottua ja äiti löysi noi multa varhaisteini-iän "hyi en käytä"-ajoilta koskematta jääneet kumpparit kaapistaan), mutta koiran kanssa metsässä ehdottomat.

4. lokakuuta 2009 klo 13.18  
Blogger i'm lacking kirjoitti...

Mun on jo pitkään pitänyt ostaa kumisaappaat ja miettinyt juuri Hai-saappaita. Kumisaappaat tosiaan on monesti reilun kokoisia, kun taas sitten joissain toisissa kengissä tuntuu että joku 39 alkaa olla vasta sopiva vaikka oikeesti mun jalka on joku 36.

4. lokakuuta 2009 klo 13.33  
Anonymous wwilmuska kirjoitti...

oi vitsi mä niin tykkään lukea näitä sun merkintöjä :-----) saappaat näyttää hienoilta !

4. lokakuuta 2009 klo 16.54  
Anonymous kuivatjalat kirjoitti...

Olen samaa mieltä kumppareiden tarpeellisuudelta, tosin itse olen sen verran elitisti että käytän vain Huntereita.

Ajatella, kumpparisnobi!!! :D :D :D

4. lokakuuta 2009 klo 17.30  
Blogger Jenni kirjoitti...

Lena: Voi, ihana kuulla. :) Ehkäpä tämä juttu piristi sadepäivää. Täällä ainakin on tullut vettä koko taivaan täydeltä koko päivän. :P

Tte: Joo, huomasin, että Sallalle oli käynyt ihan samoin! En ollenkaan arvannut, että saappaat olisivat noin väljät. Mutta tänään kun laitoin paksut villasukat jalkaan, eivät saappaat edes hölskyneet jalassa. :)

Rva Herttainen: Joo, huomasin sen kantapään kautta (tai varpaiden, hihi). :D Mutta villasukkien kanssa saappaat eivät tuntuneet niin isoilta, varsinkaan kenkien sisään sullotut housunlahkeet vielä tiivistivät istuvuutta. :)

Anonyymi1: Todellakin! Kastuvat vain jalat ja menevät kengät pilalle, jos pikkukengissä lähtee lätäköihin loikkimaan. Ja villasukat ovat parhautta! <3

Anonyymi2/Sikurina: Linkki ei tainnut tulla kokonaan, mutta onnea uusista saappaista. :)

*jossu*: Varmaankin niihin saappaisiin on haluttu jättää juuri tuota villasukkavaraa, mutta sitä onkin nyt aika reilusti tosiaan. :D Itse pidän myös hiukan lyhytvartisemmista saappaista, jotka eivät ulotu ihan polveen asti.

I'm lacking: Juu, ensi kerralla kyllä käyn vaikka jossakin kaupassa sovittamassa, enkä tilaile sokkona. :D

Wwilmuska: Voi kiitos ihanan pirteästä kommentista. :) Ja saappaat ovat mainiot!

Kuivatjalat: Hahah, kumpparisnobi. :D Siinä on kaksi sanaa, joita ei ihan heti yhdistäisi! ;)

4. lokakuuta 2009 klo 17.53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei niin ootko sä sukua paparazzin malli Anetelle???????

4. lokakuuta 2009 klo 22.07  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: En ainakaan tietääkseni. :D

4. lokakuuta 2009 klo 22.20  
Blogger sups kirjoitti...

ihanat kumpparit :)

4. lokakuuta 2009 klo 23.38  
Blogger annan kirjoitti...

Ihana toi sun takkis! Mistä se on ostettu :)?

5. lokakuuta 2009 klo 23.46  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu