Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kahden metrin sääret

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

tiistai 20. lokakuuta 2009

Kahden metrin sääret


Selaillessani ulkomaisia street style -sivustoja kiinnitän yleensä heti vaatteiden jälkeen huomiota siihen, miltä ne itse ihmiset näyttävät. Varsinkin fashionweekien aikaan sivustot ovat pullollaan kauniita malleja, joiden päällä nyt oikeastaan riepu kuin riepu näyttää hyvältä. Mutta ennen kaikkea huomioni keskittyy hyvin usein sääriin - katsokaa nyt noita koipia! Oli kyseessä malli, ex-malli tai muuten vain pitkä ja hoikka ihminen, reilusti suurimmalla osalla street style -sivustojen bongatuista tyyliniekoista on huomiota herättävän pitkät sääret. Ei sillä, en sano tätä missään tapauksessa mitenkään pahalla, vaan ennemminkin kateudesta vihertäen. On ihan kiva olla kompakti pakkaus, mutta kyllä minulle tuollaiset kaksimetriset sääretkin kelpaisivat. :D

PS. Vaikka en muuten niin suunnattomasti niittejä fiilistele, niin kelpaisi kyllä tuo jakkukin. ;)

Tunnisteet:

17 kommenttia:

Blogger Mrs Cupcake kirjoitti...

Mä en tuosta laihuudesta tiedä mitään mutta olen siis 182cm pitkä ja mulla on todella pitkät sääret. Näille jaloille on ihan tuskaa etsiä housuja. Suomesta ei löyty,aina joutuu tilamaan jostain pitkien puljusta vaatteet että kalliiksi tulee :(

20. lokakuuta 2009 klo 9.18  
Blogger Sini kirjoitti...

Samis! Tai no miä kiinnitän huomiota yleensä jalkoihin kokonaisuudessaan. Miten ne voikaan näyttää niin pitkille ja kapeille ja kauniille. Ei siis mitään jalkafetissiä, mut jotenkin se muoto ja se miten kapeilla jaloilla kävellessä pysyy pystyssä niin on vaan jotenkin mielenkiintosta :D Gasellimaisuus on kaunista.

20. lokakuuta 2009 klo 9.20  
Blogger Taru kirjoitti...

Nuo sääret olivat kyllä liian ohuet, ne eivät mielestäni näytä enää kauniilta. Mistä vetoa, ettei tuolla tytöllä ole takamusta ollenkaan, vain sellainen lättänä osa jalan ja selän välissä. Pitkät sääret ovat kauniit, mutta pitää niiden silti näyttää edes jaloilta, ei pitkiltä tasapaksuilta tikuilta :)

20. lokakuuta 2009 klo 9.30  
Blogger Jenni kirjoitti...

Mrs Cupcake: No tuota puolta en keskimittaisena tietysti ole osannut ajatellakaan. On ehkä ihan hyvä, että sääreni ovat mallia töppöjalka. :D

Sini: Joo, tuo gasellimaisuus kyllä uppoaa meikäläiseen myös. :) Kuvan nainen on kyllä siinä rajoilla, onko jo liiankin sorja, mutta kyllä nuo pitkät ja hoikat sääret katseita vetävät puoleensa. :)

Taru: Hahahah. :D Mahtavaa! Se voi kyllä olla, että noin laihat rimppakintut tarkoittavat myös sitä, että pylly puuttuu. Ja tosiaan, ehkä kuvan naisen koivet eivät ole paras esimerkki kauniista sääristä, mutta pitkät ne toden totta ovat. Tämä kuva vain inspiroi minut postauksen aiheeseen, kun bongasin sen aamutuimaan Stockholm Street Stylesta. :)

20. lokakuuta 2009 klo 9.36  
Blogger Laura kirjoitti...

Zarassa oli aika samantyyppinen jakku. Bongauksesta taitaa vaan olla jo useampi kuukausi :/

20. lokakuuta 2009 klo 10.11  
Blogger NinaV kirjoitti...

Sinäkö muka töppöjalka?! Don't make me laugh! Jos sä laittaisit tollaset kengät mustien sukkisten kanssa ja noin superminin hameen niin sääresi näyttäisivät ihan samalta. Usko pois!

Terkuin oikea töppis :)

20. lokakuuta 2009 klo 12.22  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

No mutta mutta. menehän kurkkaan ah niin ihanaan mungolifen blogiin. Siellähän keikistelee joka päivä vähintään 10 samanlaisessa asukuvassa tuo gasellisääristen mimmien äiti ANNA.
Kyllä se varmaan pian tännekin ennättää kertomaan kuinka ressaavaa on olla metriseitkytneljä varsinkin kun puolet siitä mitasta on pelkkää koipee! ;DD

20. lokakuuta 2009 klo 12.40  
Blogger Nelliina kirjoitti...

Itseasiassa mä luulen että nuo kaikki tytöt ovat vaan poikkeuksellisen laihoja+megakorot, mikä taas luo illuusion loputtoman pitkistä tikkujaloista :) Toki varmaan joukossa oikeastikin pitkiä mutta kuitenkin.

Vaikka tuo ylläolevan anon kommentti Mungolifesta nyt oli vähän.. niin Annalla on kyllä ihan oikeastikin helevetin pitkät säihkysääret, tuli tämä todettua kun testattiin vierekkäin seisomista ja Annalla oli vielä pidemmät jalat kun mulla, vaikka olen 179cm :D vääryys!!

20. lokakuuta 2009 klo 12.59  
Blogger Jenni kirjoitti...

Laura: Juu, itse asiassa tuo kuvan jakku taitaa vielä olla nahkaa kaiken muun lisäksi. :) Muistan myös nähneeni tämäntyyppisiä kankaisina jossain, mutta siitä on jo aikaa.

NinaV: Hahaha, no okei, ehkä en töppöjalka. :) Mutta eivätpä nämä sääreni kyllä pituudellakaan loista, että sallinet minun epäillä mokoman illuusion luomista pelkillä sukkahousuilla ja korkokengillä. :D

Anonyymi: Noh, noh. ;) Annalla itse asiassa on kyllä ihmeellisen pitkät jalat suhteessa muuhun vartaloon, tämä on todistettu omin silmin. :D Mutta ehkä esimerkiksi vaateostosten kannalta nämä pätkäjalat ovat parempi juttu. :)

Nelliina: Niin minäkin kyllä luulen. Eihän tuota muuten selitä millään! :D Tai no, veikkaan kyllä aika monen noista kuvatuista olevan mallimitoissa myös pituutensa puolesta. Ja mitä Annan jalkoihin tulee, niin totta virkat kuomaseni. Ne ovat pitkät kuin mitkä! Toisaalta tykkään kyllä itse siitä, että olen sopusuhtainen, joten jos koivet venähtäisivät, toivoisin muun kropan tulevan muutoksessa mukana. :D

20. lokakuuta 2009 klo 13.12  
Blogger Saraseeeni kirjoitti...

Hmm, mie olen melko tyytyväinen koipiini, vaikka ovatkin sen verran lyhyet, että housun lahkeita pitää aina olla kääntämässä. Sääreni ovat kuitenkin pidemmä suhteessa muuhun kroppaani ja joudunkin usein käyttämään pitkiä paitoja tai tulee sellainen olo, että 2/3 minusta koostuu jaloista..

Ja siis se on vain miun oma tunne ; ) Liikanmaikka vain kerran totesi, että jalat on liian pitkät ja siitä jäi päähän.

20. lokakuuta 2009 klo 13.19  
Blogger Hellu&Rellu kirjoitti...

niinno ei kyllä ole kauhean vaikeeta pukeutua jos on hyvin pitkä (ja pitkäsäärinen) ja hoikka, kun kaikkia vaan näyttää niin hyvältä.

Toista se on on ku on lyhyt, eikä ihan niin hoikka:DD

20. lokakuuta 2009 klo 14.27  
Anonymous janno kirjoitti...

olen jo pitkään miettinyt minkä pituiset sääret luokitellaan pitkiksi? ihan niinkuin senttimetreinä.

kun sitä termiä kuitenkin niin laajalti viljellään... =)

20. lokakuuta 2009 klo 16.59  
Blogger Jenni kirjoitti...

Saraseeeni: Uskoisin, että nämä ovat pitkälti myös mittasuhteista riippuvaisia juttuja. Toki pitkällä ihmisellä on todennäköisemmin myös pitkät sääret, mutta lyhyelläkin sääret voivat olla pitkät suhteutettuna muun vartalon mittasuhteisiin. :)

Hellu&Rellu: No en nyt ihan allekirjoita sitä, että mikä tahansa sentään näyttäisi hyvältä pitkän ja hoikan yllä, mutta se on totta, että hoikka vartalo jotenkin antaa enemmän anteeksi. Toisaalta hoikkaa vartaloa imartelevat erilaiset vaatteet kuin pyöreämpää, joten kyllähän jokaisen on löydettävä se omalle vartalolle parhaiten sopiva tyyli. :)

Janno: Se olisi kyllä mielenkiintoista tietää. :D Virallinen lukema, joka määrittelisi pitkät sääret. Mutta eipä näissä jutuissa taida olla mitään universaalia totuutta, vaan säärten pituuskin täytyy suhteuttaa ihmisen muuhun vartaloon. Kuten tuossa juuri totesin Saraseeenille, niin on toki todennäköisempää, että pitkällä ihmisellä on pitkät sääret, mutta ensisijaisestihan pituus on käsite, jota tarkastellaan suhteessa koko vartalon mittasuhteisiin.

20. lokakuuta 2009 klo 17.07  
Blogger winda kirjoitti...

Oon ihan kade Emmanuellen asusta, sekä tietty noista jaloistakin :)

20. lokakuuta 2009 klo 18.35  
Anonymous janno kirjoitti...

kävin vilkuilemassa tuon mainitsemanne annan blogia, mutta mielestäni tytöllä on tosi pitkät reidet, ja ne sääret on kuitenkin aika tavalliset?

20. lokakuuta 2009 klo 18.49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Samantyyppisiä jakkuja on Zarassa, mars sinne! :)

20. lokakuuta 2009 klo 19.22  
Blogger Jenni kirjoitti...

Winda: Joo, sekä koivet että asu ovat kadehdittavat! :D

Janno: Siihen en osaa ottaa kantaa, mutta kaikenkaikkiaan pitkät jalat sillä tytöllä. ;)

Anonyymi: Kiitos vinkkauksesta. :) Pitänee käydä katsomassa! Vaikka luulen kyllä, että hillitsen itseni tällä kertaa. :)

20. lokakuuta 2009 klo 22.43  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu