Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Karhuja siellä ja karhuja täällä

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Karhuja siellä ja karhuja täällä


Huh, nyt olen päässyt todella hektisen viikonlopun jäljiltä taas koneen äärelle, mutta veikkaan päiväunien kutsuvan piakkoin. :D Kiitos muuten kaikille mielipiteensä antaneille tuossa asu-kyselyssä. "Äänestys" ei kamalasti auttanut päätöksentekoa, koska mielipiteet jakautuivat niin tasaisesti kahtia noiden asujen välillä, mutta kommenteista löytyi todella hyviä perusteluita kummankin puolesta. Vasemmanpuoleinen asu voitti lukijoiden kesken täpärästi, mutta kallistuin itse silti enemmän oikealle. Tykkään molemmista asuista tosi paljon, mutta loppujen lopuksi karhuleggingsit tuntuivat kuvastavan persoonaani paremmin. Olen kuitenkin enemmän sellainen hullutteleva ja iloinen kuin neutraalin klassinen. :) Tiedän, että karhupöksyt näyttävät monien silmiin kalsareilta tai yöhousuilta, mutta niissä on mielestäni juuri sellaista hauskaa särmää, joka kuvastaa hyvin pukeutumistani yleensäkin. Ja jos noihin leggingseihin nyt kyllästyy ajan myötä, niin kuviahan voi aina ottaa uusia! Kuvan käyttötarkoitusta en voi vielä paljastaa, mutta se selviää ajan kanssa... ;)

Tunnisteet: ,

5 kommenttia:

Blogger Rva Herttainen kirjoitti...

Good choice ;) Ja jopas sitä nyt kaikki on niin salaperäisenä että väkisinkin alkaa kiinnostaa. Mä ensin ajattelin että jotain banneria varten olit miettimässä asua :D

25. lokakuuta 2009 klo 16.51  
Blogger Mrs Cupcake kirjoitti...

Komppaan Rva Herttaista! Hyvä valinta :)

25. lokakuuta 2009 klo 17.13  
Blogger Bisquits kirjoitti...

Olitteko jossain mainoskuvauksissa? Mulla tulisi nyt ensimmäisenä sellainen mieleen. Joku banneri varmaan, kuten Rva Herttainen mainitsikin. :-)

25. lokakuuta 2009 klo 17.58  
Blogger Jenni kirjoitti...

Rva Herttainen: Haha, salaperäisinä ollaan, koska vielä tarkemmin ei saa paljastaa. :) Mutta asia selviää aikanaan, malta mielesi! ;) Hihi.

Mrs Cupcake: Kiitos, jee. :D

Bisquits: Sen verran voin sanoa, että mainoksista ei ole kyse, mutta enempää ei valitettavasti tässä vaiheessa saa paljastaa. :)

25. lokakuuta 2009 klo 18.07  
Blogger Mirette kirjoitti...

haa, leggarit on varsin ihanat. :) kiva asu muutenkin!

26. lokakuuta 2009 klo 7.43  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu