Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Muodin huipulle Suomessa

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

perjantai 2. lokakuuta 2009

Muodin huipulle Suomessa


En ole vielä ehtinyt lukea muita blogeja sitten eilispäivän, mutta uskallan veikata, että yksi päivän kuumimmista puheenaiheista on eilen alkanut Muodin Huipulle. Ohjelma herätti ainakin minussa paljon ajatuksia ja aion ehdottomasti seurata kisaa silmä tarkkana, koska ensimmäisen jakson perusteella mukaan on saatu mielenkiintoisia ja lahjakkaita ihmisiä. :) On aina kiinnostavaa nähdä, miten amerikkalaiset ohjelmaformaatit taipuvat kotimaiseen tuotantoon, mutta ihan hyvin tässä oli mielestäni onnistuttu.Yleistunnelmat Suomen Muodin Huipulle -ohjelmasta jäivät positiivisiksi, mutta löysin myös monia puutteita amerikkalaisversioon nähden. Minua jotenkin ihmetyttää se, että monesti näissä suomalaisissa ohjelmissa jotenkin "pihtaillaan" tietoa pitkin jaksoa. Mikä siinä on, että kesken kisan näytetään vain niitä selvästi epäonnistuneimpia luomuksia ja parhaat ikään kuin "säästetään" vasta siihen loppuun? Minulle jäi hiukan tuollainen tunne, kun näytettiin Jaakko Selinin antamaa palautetta työvaiheessa olevista mekoista. Mielikuvani jenkkiversiosta on, että näissä sneak peakeissa esitellään tasapuolisesti vähän kaikkia töitä, eikä vain pientä osaa niistä. Jäin myös kaipaamaan kunnon keskustelua runwaylla ja suorempaa palautetta tuomareilta. Olisin toivonut enemmän keskustelua erityisesti siitä, miksi kukin oli päätynyt suunnittelemassaan työssä juuri kyseisenlaiseen ratkaisuun/materiaaliin/malliin. Nyt kilpailijoilta kysyttiin vain, missä heidän asuaan voisi käyttää eikä muuta. Muodin huipulle -extrasta en viitsi sanoa sen enempää kuin että en jaksanut katsoa sitä edes yhtä kokonaista jaksoa. Enkä vieläkään ymmärrä miksi sitä juontaa Janne Kataja?!Ensimmäisen jakson jälkeen oli helppo jo bongata joukosta muutamia ennakkosuosikkeja. Omaksi ykkössuosikikseni nousi nyt ainakin alkuun Maria, jonka liehuvahelmainen luomus oli todella taidokkaasti leikattu ja äärettömän kaunis. Harvoin syntyy sellaisia ajatuksia, että tuon haluaisin itselleni, mutta Marian työn kohdalla niin kävi. :) Ihmettelinkin hiukan, että Marian asu ei voittanut. Muita kiinnostavia suunnittelijoita olivat Mirkka, Olga ja Achilles sekä Katri, joka voitti ensimmäisen jakson haasteen. Suosikit saattavat hyvinkin matkan varrella vielä muuttua, koska monilla suunnittelijoilla on varmasti vielä paljon annettavaa ja näytettävää. Mielenkiinnolla jään seuraamaan myös Antti Asplundin kisaa. En kuitenkaan ihan usko, että hän tuolla hyvin omaleimaisella ja erikoisella tyylillään välttämättä yltäisi tässä kisassa voittoon asti.

Millaisia tunnelmia muille jäi ensimmäisen jakson jälkeen? Onko oma suosikki jo löytynyt kilpailijoiden joukosta?Tunnisteet: ,

31 kommenttia:

Blogger Jenni kirjoitti...

Jäin vielä miettimään, että jenkkiversiossahan nimenomaan useimmiten pihtaillaan ennemminkin juuri niitä epäonnistuneita töitä, jotka sitten päästään kunnolla lyttäämään ja tyrmäämään runwaylla. :D Suomessa aina palautetta annetaan niin silkkihansikkain, kuten kisaa tuomaroinut Teemu Muurimäkikin oli haastattelussa harmitellut.

2. lokakuuta 2009 klo 8.18  
Anonymous Maiju kirjoitti...

Antti Asplundilla oli tavallaan ihan hieno asu, mutta kuten tuomaritkin sanoivat, niin siitä erikoisen tekivät lähinnä ne asusteet eikä se mekko. Katrin mekko oli hienoin <3.

2. lokakuuta 2009 klo 8.25  
Blogger Tuhlaus kirjoitti...

Minun ehdoton suosikki oli eilisen jakson perusteella se voittaja, koska se paljettihässäkkä vaan oli niin käsittämättömän lumoava. Sitä blogeissakin niin paljon hehkutettua Asplundia ja hänen tökeröä luomustaan en käsittänyt sitten lainkaan.

2. lokakuuta 2009 klo 8.25  
Anonymous Maija kirjoitti...

Jäi kyllä kuva että hyvissä käsissä on suomalainen suunnittelu :) Eilisen asuista mieleisimmän taisi tehdä Achilles, mielestäni lahjakkuudesta kertoo aina se jos saa yksinkertaisesta pohjaideasta päätähuimaavan upean pienillä yksityiskohdilla. Voittajasuosikkia ei vielä ole, tätyy katsella minkälaisia luomuksia kilpailijat tekevät jatkossa, eiköhän se suosikki sitten ala löytyä :)

2. lokakuuta 2009 klo 8.46  
Anonymous Hanna kirjoitti...

arvasin! eli tykkäsin myös itse marian mekosta eniten, ja ajattelin itseasiassa kisaa katsoessani, että pupulandiaan tuo mekko passaisi kuin nenä päähän :)

2. lokakuuta 2009 klo 9.03  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Antti Asplundin asenne oli mielestäni todella kamala! Miten hän sanoi, että pitää ottaa huomenna pelikortit mukaan jne. ehkä se oli huumoria ei siinä mitään, mutta hän käyttäytyi hyvin erikoisesti toisia kohtaan.. erittäin outo tyyppi!

2. lokakuuta 2009 klo 9.05  
Blogger Ranna kirjoitti...

Minusta Marian työ oli ylivoimaisesti paras, ja olin loppuun asti ihan vakuuttunut, että se voittaa.
Mekko liikkuikin ihan käsittämättömän kauniisti päällä.
Eniten minua kuitenkin ehkä kiinnostaa se, mitä Mirkka tekee jatkossa.

Kaipasin ohjelmassa eniten sitä keskustelua runwaylla. Loppukritiikit ovat (Tim Gunnin lisäksi!) paras osa alkuperäistä Project Runwayta. En ymmärrä mikä takia sarjaan edes tuodaan Teemu Muurimäen tasoisia vierailevia tuomareita, jos palautetta ei edes hyödynnetä kunnolla.

Niin, ja Janne Kataja.
Hyi helvetti.

2. lokakuuta 2009 klo 9.09  
Blogger KatriK. kirjoitti...

Ensinnäkin on sanottava, että mahtavaa kun Suomeenkin on saatu tämä yksi suosikkiformaateistani.

Itseäni kiinnostaisi kyllä esimerkiksi se, että ihan jokaisen suunnittelijan luomus ruodittaisiin tuomariston taholta. Jää aina hieman epäselväksi, mikä tekeleissä oli hyvää ja huonoa ja miksi kukin jatkoon pääsi.

Suunnittelijat olivat persoonina mielenkiintoisia. Erityisesti tykästyin Antti P:n hauskaan olemukseen. Antti Asplund antoi itsestään kyllä liiankin itseriittoisen kuvan. Tarinan perusteella muodostunut puku oli näyttämisenhaluista kikkailua, joka näytti toisen tuomarinkin mielestä lähinnä pääsiäistipulta.

Väärä henkilö tippui mielestäni kyllä tällä kertaa. Tekoturkishässäkkä-Hely olisi ollut se oikea kotiin lähtijä.

2. lokakuuta 2009 klo 9.26  
Blogger Jenni kirjoitti...

Maiju: Antti Asplundin suunnittelema asu kuvasti kyllä mielestäni hyvin hänen tyyliään suunnittelijana, mutta en kyllä itse osaisi nähdä itseäni moisessa hökötyksessä. :D

Tuhlaus: Minä tykkäsin myös siitä paljettiasusta, mutta omasta mielestäni voitto olisi kuulunut Marialle. :)

Maija: Totta! Kilpailijoiden joukossa on monta lupaavaa suunnittelijaa, joten odotan innolla, millaisia luomuksia saamme jatkossa ihastella. :)

Hanna: Haha, hauskaa, että tunnistit heti, mikä oli minun näköiseni juttu. :)

Anonyymi: Minä itse näin Antti Asplundin käytöksen ihan normaalina hänelle itselleen ja tulkitsin niitä heittoja aikalailla huumorilla. :) Mutta toki tuollainen käytös voi herättää joissakin myös vastareaktioita.

Ranna: Samat suosikit sinulla siis kuin minullakin. :) Marian mekon lisäksi Mirkan asu oli minusta myös todella onnistunut. Uskon, että Olga sen sijaan pystyy tarjoamaan jatkossa todella erilaista ja mielenkiintoista suunnittelua. :) Ja hauska kuulla, että joku muukin jäi kaipaamaan kunnon keskustelua ja kritiikkiä! :)

KatriK.: Niinpä. :) Olen itse mielenkiinnolla seurannut pari viimeistän tuotantokautta jenkkiversiosta ja tykännyt kovasti. Ja hyvä pointti tuo, että olisi ollut mukava kuulla tarkempaa erittelyä siitä, mistä asuissa pidettiin ja mistä ei. Ja olen samaa mieltä myös siinä, että Helyn olisi pitänyt pudota.

2. lokakuuta 2009 klo 9.54  
Blogger Satsu kirjoitti...

Täytyy sanoa, että vihdoin odotus palkittiin. Ainakin ensimmäisestä jaksosta sain irti juuri niin paljon kuin haaveilinkin, eikä extrakaan ollut huono lisä. Itse kyllä oksensin (ainakin ajatuksen voimalla) sekä Antti A:n sirkusmekon että Helyn lumikuningatarmekon kohdalla. Eikä kyllä uponnut se pinkki luomuskaan. Lisäksi mulle oli vähän liikaa Olgan mallin tissien sivuprofiili (mä oon ehkä vähän vanhanaikanen). Mutta summasummarum kaikki loput miellytti, enkä siis olisi lähettänyt Hanna-Maariaa kotiin.

2. lokakuuta 2009 klo 10.07  
Blogger getpalmd kirjoitti...

Omat suosikit Achilles ja Mert. Antin luomus oli suuri vitsi, ja kuten omassa blogissa kirjoitin, niin jos ei tyyli vaihdu niin Antti tulee päätymään ompelemaan rooliluomuksia larppaajille :-) Eli vähän vaikuttaa siltä, että toi vaate-ala ei ehkä ole Antin juttu sitten kuitenkaan - vaatteet kun eivät menee "wearable" kategoriaan (sinänsä Antin tyyli voisi sopia paremmin teatterin puvustamoon).

Se paljettipotkupuku oli kyllä myös makea! Tosin jos yksi pitää valita, niin oi että sitä Achilleksen mekkoa.

2. lokakuuta 2009 klo 10.37  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olin kyllä vähän yllättynyt, että se Asplundin tekele oli niin huono.

2. lokakuuta 2009 klo 10.39  
Blogger Heidi kirjoitti...

Avaudun aika lailla omassa blogissa aiheesta, mutta tähänkin keskusteluun voisin sanoa sen verran, että omasta mielestäni taso oli kokonaisvaltaisesti yllättävän alhaalla. Marian mekko oli kauniisti toteutettu, siitä huomasi että tekijä osasi tehdä ja huomioida materiaalin. Oma suosikkini oli sympaattinen Mert, joka nuoresta iästä huolimatta vaikutti kypsältä, myös suunnittelumielessä - pidin myös siitä, että hän ajatteli selvästi kokonaisuutta,joka oli kaunis. Antti A. sai mielestäni osuvaa palautetta ja niin kuin joku täälläkin taisi sanoa, asenne oli hieman väärä, sillä eiköhän aina ole jotain tehtävää, vaikka valmiilta tuntuisikin. Mutta viihdeaspektilta katsottuna Asplund oli jakson viihdyttävin tyyppi paperikauluksineen kaikkineen. Asennetarkasteluja heittäisin myös Olgan kohdalla, jossain vaiheessa kun kuitenkin olisi hyvä sitä kaavoitustakin osata, enkä toisaalta pidä siitä, että joku lähtökohtaisesti olettaa oman metodinsa työskennellä kaikkein parhaimmaksi/jännemmäksi/uudemmaksi.
Tuomaristoon olisin kaipaillut Nina Garcian hengessä jotakuta esim. toimittajaa joka arvioisi lähinnä kokonaisuutta, myyvyyttä ja miten tuotetta/tekijää voisi markkinoida. Mutta katsotaan, mitä ohjelman jatko tuo:)

2. lokakuuta 2009 klo 11.12  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mert on söppänä

2. lokakuuta 2009 klo 13.02  
Blogger tiiti kirjoitti...

mun mielestä itseasiassa se jaakko selinin kommenttikierros oli lähinnä vain ilkeä. se kävi vaan nyrpistelemässä nenäänsä ja virnistelemässä ja sanoi kaikille "no toi näyttää vähän ...jännitysmomentti... halvalta ja rumalta". ja sille yhdelle oululaiselle heitti vielä "mutta ehkä se on vaan sun tyyli". ehkä ensi jaksossa jaakko ottaa kehiin: "äitis oli kun sut sai"-kommentit.

loppupalaute olin munkin mielestä aika floppi, ihmeellistä lässytystä, jos kuitenkin tuomarit jälkihaastattelussa sanoivat, että moni tekele oli ollut todella kamala.

2. lokakuuta 2009 klo 13.10  
Blogger Neiti S. kirjoitti...

Mulla polttelee vielä tuo eilinen jakso digiboxissa, mutta ihmettelen myös J. Katajan valintaa Extran juontajaksi. Ei tyylikkääseen ja hillittyyn muotiohjelmaan sovi kaiken tämän vastakkainen ilmentymä häröilemään. Ei siitä Extrasta tule kuin pahalle tuulelle.

2. lokakuuta 2009 klo 13.36  
Blogger Marbi kirjoitti...

Tuomarointi oli kyllä suuri pettymys. Minulle jäi sellainen olo, että kilpailijat eivät ollenkaan saaneet tietää onnistuivatko vai eivät. Toivottavasti kyse oli vain epäonnistuneesta kuvamateriaalin leikkaamisesta ja tähän tulee muutos jatkossa. :o)

2. lokakuuta 2009 klo 14.16  
Blogger i'm lacking kirjoitti...

Ei ole oikeastaan suosikkia, mutta mulla on eräs tuttu siellä kilpailemassa joten on kiva seurata miten hän pärjää.

Olgan ja Helyn puvuista en pitänyt ja olin ihan varma että Hely putoaa. Melkein kaikista muista puvuista sitten tykkäsinkin. Ehkä eniten Marian ja Antti P:n puvuista.

2. lokakuuta 2009 klo 14.42  
Blogger reetta kirjoitti...

ite kattelin tuon just netistä kun eilen jäi väliin että nyt tulee ihan tuoretta palautetta!

itseäni häiritsi jonkin verran myös tuo sneak peak-juttu. jarkko selinin antama "palaute" oli lähes yksinomaan negatiivista (tai sitten ohjelmaan näytettäväksi oli leikattu ainoastaan negatiiviset pätkät, who knows), mielestäni ei ehkä kovin rakentavaakaan. ainakaan siinä suhteessa, että jarkolta irtosi aikamoiset kritiikit esim olgalle, jonka työ oli omasta mielestäni loppujen lopuksi yksi parhaista!

jotenkin koko jakso oli vähän lattea, en tiiä, olisin ehkä toivonut jotain vähän vaativampaa ekana tehtävänä ja sitten kunnon keskusteluja lopuksi.

suosikeista sen verran, että kuten ylempänä mainitsin, olga nousi kyllä heti esiin omaperäisellä tyylillään! asplundissa mielestäni kusi sekä asenne että lopullinen työ, jotenkin jäi paha maku suuhun koko tyypistä tän jakson perusteella. lahjoja antilta selvästi löytyy mutta onkohan ne suunnattu ihan oikeaan osoitteeseen nyt, eikös tässä kuitenkin ole loppujen lopuksi käyttövaatteista kyse. sinänsä pidin antin ajatuksesta sen puvun takana.
jostain syystä tykkäsin antti p:stä! ehkä se ihmisenä vaikuttaa niin symppikseltä että saa multa vähän säälipisteitä... mielestäni sen tekemän mekon ajatus oli hyvä, se oli ihan sievä ja käyttökelpoisen näköinen, mutta ehkä tosiaan vähän yksinkertainen tähän kisaan. jos molemmat antit yhdistäisivät voimansa, toinen vähän hillitsisi toisen teatraalisuutta ja toinen sais toiselta pari näpsäkkää ja erikoista ideaa, lopputulos olisi varmasti hyvä ;D

omasta mielestäni katrin tekemä potkupukuviritelmä oli ihan hieno, painosanalla ihan, ei nimittäin tullut meikäläiselle "vauu"-efektiä kun sen näin. käyttökelpoinen, juu, mutta malliltaan aika yksinkertainen. enkä ihan tajunnut sitä irrotettavaa hihaa. ihan hyvä silti, mutta omasta puolestani voiton olisi voinut vielä mielummin maria tai olga :)

2. lokakuuta 2009 klo 15.07  
Blogger laura kirjoitti...

Mua ärsytti ihan älyttömästi Jaakko Selinin ja Minna Cheungin suoraan jenkkiversiosta käännetyt kommentit, jotka kuullosti tosi tökeröille :( Ja ei tää vaan voi olla hyvä ilman Tim Guniii :D Toinen ärsyttävä asia oli just se, että tuomarit ei oikeesti sanonu yhtään mitään muuta ku sen voittajan ja tippujan! Mut ihan ookoo..

2. lokakuuta 2009 klo 15.10  
Blogger Anna kirjoitti...

Hehee, sanoinki just kaverille et "Mahtaa Jani Toivolaa vituttaa, ku on lupautunu BB-Extran juontajaksi nyt ku Muodin Huipulle alkaa..."

Suomeksi - Jani Toivola ois ollu siihen pestiin niin paljon luonnollisempi valinta. Jos nyt ihan vaikka silläki perusteella, että Janilla on tyylitajua.

2. lokakuuta 2009 klo 15.10  
Blogger Cherrry kirjoitti...

Mietin, et varmaan kun porukkaa putoo enemmän, niin toivottavasti päästään pureutumaan myös enemmän niihin asuihin, nythän se oli sellainen pintaraapaisu.

2. lokakuuta 2009 klo 15.47  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olisin itsekin toivonut suorempaa kritiikkiä suoraan kilpailijoille, jotta he itse voivat oppia jotain seuraavaa tehtävää varten. Tykkäsin itse Marian ja Olgan mekoista.

2. lokakuuta 2009 klo 17.00  
Anonymous hettam kirjoitti...

mua hävetti aika monen mallin puolesta.... ja ehkä vähän "mentorin" puolesta.. kilpailijat jees ! ;D

2. lokakuuta 2009 klo 17.15  
Anonymous ellu kirjoitti...

mert<3 ja se jarnon tekele, ah<3

2. lokakuuta 2009 klo 17.17  
Anonymous ellu kirjoitti...

ainiin ja hely oli ihan surkee (=paska näin rumasti sanottuna), sen ois pitäny tippuu :( kuka jaksaa muka kattoa jotain hääpukuja jaksosta toiseen vaikka epäilenkin että pysyykö enää kauaa mukana (toivottavasti ei)

mutta joo toi oli oma mielipiteeni asiasta :DD

2. lokakuuta 2009 klo 17.24  
Blogger Pandora kirjoitti...

Eniten ärsyttää noissa suomalaisformaateissa, että alkuperäisten sarjojen repliikit on pakko lausua täsmälleen samalla tavalla - kuulostaa supertyhmältä ja teennäiseltä. Ja tuomareiden palaute olisi saanut olla kirpeämpää, Michael Korsin pisteliäitä kommentteja ikävöin ainakin.

Antti on ehkä mielenkiintoisin suunnittelija, mutta ekan kisan asu oli vähän liian jekku... Tajusinkin vasta nyt, että se voittajapuku olikin se ihana paljettimekko eikä se toinen vaalea liehumekko, joka ei iskenyt sitten yhtään. Muuten en juuri muistakaan luomuksia, joten tarkkaa suosikkia en osaa nimetä.

Kaiken kaikkiaan yllätyin positiivisesti, koska suunnittelijat ovat oikeasti mielenkiintoisia ja omaperäisiä eikä mitään hissukoita. Juontajat ja tuomarit eivät todellakaan sytyttäneet, mutta muuten, olisin odottanut jotain todella paljon katastrofaalisempaa suomalaiselta versiolta. Mutta tätä voisi alkaa seuratakin.

4. lokakuuta 2009 klo 12.40  
Blogger Pandora kirjoitti...

Tosin pakko sanoa, etten ymmärrä, miten Hely ei pudonnut. Puku oli suoraan sanottuna karmaiseva, ellei jopa oksettava, eikä Helyn persoonastakaan jäänyt kovin hyvää kuvaa. Telkkarin välityksellä ei toki voi saadakaan oikeaa käsitystä, mutta Hely oli tavattoman teennäinen kameran edessä. Se, että voi olla melko luonnollisesti ja miellyttävästi on kuitenkin ihan tärkeä taito suunnittelijaksi haluavalle...

4. lokakuuta 2009 klo 12.44  
Blogger Pandora kirjoitti...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

4. lokakuuta 2009 klo 12.53  
Blogger Jenni kirjoitti...

Satsu: Minua eivät tissit häirinneet, näkyyhän niitä catwalkeillakin. :D Mutta olen samaa mieltä Helyn mekosta - se oli mauttomuuden huipentuma!

Getpalmd: No nyt kun toit esille nuo roolipelit ja larppaamisen, niin toden totta! :D Hiukan sellaista henkeä oli kyllä havaittavissa... Antin on ehkä kisan edetessä karsittava tuota teatraalisuutta, jos meinaa pärjätä. :)

Anonyymi1: Kun on jo saavuttanut tietynlaisen "taiteilija-statuksen" on varmaan helppo erehtyä siihen illuusioon, että voi tehdä mitä vain. Kyllä Antinkin on skarpattava, sillä tämä on nimenomaan suunnittelijakilpailu. :)

Heidi: Se on totta, että jenkkiversioon nähden suomalaisten joukossa oli aika vähän kilpailukykyistä sakkia. Täytyy kuitenkin muistaa, että Suomen kokoisessa maassa tällaisen kisan järjestäminen on aika eri juttu kuin ulkomailla - ja voi myös olla, että jos seuraavia tuotantokausia tulee, ehkä useampi lahjakkuus löytää mukaan kilpailuun. Olen samaa mieltä siinä, että tuomaristoon kaivattaisiin minustakin sellaista hahmoa, joka osaa ajatella vaatetta myös myynnilliseltä kannalta, koska ei näillä koto-Suomen markkinoilla millään haute couturella kovin pitkälle pötkitä. Loppuun on vielä sanottava, että yllätyin, miten negatiivisesti Antti Asplundiin on suhtauduttu tuon ensimmäisen jakson perusteella. Minusta tyyppi on symppis ja tarjosi ohjelman kannalta juuri sellaista viihdyttävää otetta, mikä tämäntyyppisiin ohjelmaformaatteihin sopiikin. :)

Anonyymi2: No onhan se, en kiellä. ;) Valitettavasti se ei vielä riitä kisassa menestymiseen. :D

Tiiti: Minä olisin nimenomaan kaivannut sitä, että ne loppukeskustelun kommentit olisi sanottu ääneen jo siinä vaiheessa, kun kilpailijat vielä pönöttivät runwaylla! Ja Selinin kommenteista näytettiin kyllä ne inhottavimmat, olisin kaivannut palautteeseen enemmän rakentavuutta - en tiedä oliko kommenteista tuollaisenaan kilpailijoille juurikaan apua.

Neiti S.: Kuten monissa aiheeseen liittyvissä keskusteluissa onkin jo tullut ilmi, moni muu tuntuu myös ihmettelevän asiaa. Kyllä ollaan maikkarilla nyt menty metsään, kun Jani Toivola heivattiin BB:n puolelle ja Janne Kataja Muodin Huipulle. Vai yritetäänkö moisella tempulla sitten tuoda muotia lähemmäs tavallista suomalaista perusjunttia? :P

Marbi: Se voi tosiaan olla, että tilanne muuttuu jatkossa. Toivon niin! Alussa tietysti kilpailijoitakin on sen verran paljon, että yksityiskohtaisen palautteen antamiselle ei ole niin paljon aikaa, mutta myös minä kaipaisin suorempia kommentteja tuomaristolta.

I'm lacking: Minäkään en tykännyt Helyn puvusta yhtään ja ihmettelen tosissani, miksi hän ei pudonnut ensimmäisessä jaksossa. Olga sen sijaan teki minuun vaikutuksen rohkealla ja kekseliäällä erilaisuudellaan - kerrankin jotain aidosti massasta poikkeavaa. :)

5. lokakuuta 2009 klo 7.30  
Blogger Jenni kirjoitti...

Reetta: Olen samaa mieltä siinä, että rakentavammasta palautteesta olisi taatusti ollut kilpailijoille enemmän hyötyä töiden tekovaiheessa. Mutta tuo oli kyllä aika hauska idea, että Antit löisivät luovat päänsä yhteen. :D Voisin kuvitella, että niiden kahden yhteistyö voisi olla juuri sitä sopivaa keskitietä. :D Mitä voittaja-asuun tulee, olin itse ehkä hiukan samoilla linjoilla. Asun idea oli kiva ja toteutus onnistunut, mutta minussa se ei herättänyt sen suurempia intohimoja. Jään kuitenkin mielenkiinnolla odottamaan, mitä Katri tekee tulevaisuudessa. :)

Laura: Ne ovat kyllä monesti tosi kökön kuuloisia suomalaisen suussa, mutta ilmeisesti ohjelmaformaateissa on aika tarkkaan määritelty, miten ne perusjutut kuuluu sanoa. :P

Anna: Kaikki tuntuvat jostain syystä ajattelevan, että Jani Toivola oli se toinen vaihtoehto tuon ohjelman juontajaksi. :D Mutta tottahan se on... Jos yhdellä kanavalla on kaksi merkittävää tosi-tv-sarjaa ja juontajat valitaan näin päin, niin ei voi kuin ihmetellä. Mutta eikö tosiaan löytynyt ketään muuta kuin se hemmetin Janne Kataja?!

Anonyymi3: Joo, nyt mentiin vähän liian kiltillä linjalla. :( Ja sen huomasi kyllä heti, sillä kunnon ruotiminen alkoi vasta, kun kilpailijat olivat häipyneet lavalta.

Hettam: Minua ei varsinaisesti hävettänyt kenenkään, paitsi ehkä vähän Helyn puolesta. :D

Ellu: Uskallan myös rankasti epäillä Helyn tulevaa antia tässä kisassa, mutta se jää nähtäväksi.

Pandora: Joo, se kuulostaa monesti aika kömpelöltä, kun amerikkalaistyyliset ilmaukset eivät oikein istu suomalaiseen suuhun. Kummasti sitä silti vain tottuu kaikkeen. Esimerkiksi Huippumalli Haussa -sarjan vakiolauseet eivät toisella tuotantokaudella ärsyttäneet enää ollenkaan niin paljon kuin ensimmäisellä kertaa. :) Ja kuten täällä on moni muukin ihmetellyt, myös minä kummastelen Helyn pääsemistä jatkoon. Mutta joka tapauksessa positiivisin mielin jään odottamaan jatkoa! :)

5. lokakuuta 2009 klo 7.30  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu